Lejlighed

Havneøen 12, 3. tv.
7100 Vejle

  • Kontantpris 6.075.000 kr.
  • Ejerudgift 6.142 kr.
  • Boligareal 160 m²
  • Rum 3
Lejlighed

Havneøen 12, 3. tv.
7100 Vejle

  • 6.075.000 kr. 160 m² 3 rum

Det er kvaliteten, vandet og det grønne der gør forskellen

Velkommen til nyopførelsen af de absolut sidste ejerlejligheder på det yderst attraktive område Havneøen i Vejle, som er direkte nabo til Vejle Fjord og Fjordenhus. De sidste ejerlejligheder er nu opført og klar til indflytning. I Havneøen 12 bliver man mødt af imponerende udsigtsforhold, gennemtænkt boligindretning og fantastiske overdækkede terrasseforhold – både mod hhv. syd/øst eller syd/vest, og hvor alle lejligheder får sol på terrassen hen over dagen. Beliggenheden er svær at finde bedre end lige her, i den nye havnebydel - helt tæt på by og fjord. Havneøen er et eksklusivt område, hvor Havneøen 12 afslutter byggeriet, og hvor I både er meget tæt på indre by, og på samme tid bliver beriget med en helt fantastisk udsigt over Vejle Fjord samt Ibæks og Bredballes skovarealer. Centrum ligger i gåafstand og bugner af hyggelige caféer og spisesteder, ligesom de summende handelsgader byder på en bred vifte af shoppingmuligheder.I får de bedste forudsætninger for at nyde de suveræne omgivelser og stemningen samt miljøet ved havnen, lystbådehavnen, Kajakøen og Roklubben. Derudover er der gåafstand langs fjorden til både Dyrehaven, stranden og Skyttehuset med dens fine park. Vil I nyde et måltid ude, er det ligeledes værd at besøge restaurant Remouladen og den anmelderroste og eksklusive Restaurant Lyst. Endelig er der nyopført hotel på Havneøen med Skybar, åben for alle, og ENZO & C, en italiensk café og familierestaurant i stueplan lige ud til kanalen af den store brostensbelagte plads ved Fjordenhus. Som beboer får I egen parkeringsplads i aflåst parkeringskælder med nem adgang til elevator op til jeres lejlighed, mens jeres gæster kan parkere i det arkitektoniske parkeringshus, lige ved siden af Havneøen. Det bliver ikke lettere. Der er forberedt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Det er kvaliteten, vandet og det grønne der gør forskellen.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2023
Etage 3.
Rum 3
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 160 m²
Økonomi
Kontantpris 6.075.000 kr.
Ejerudgift 6.142 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Eksklusivt område

Havneøen er et eksklusivt område, hvor Havneøen 12 afslutter byggeriet, og hvor I både er meget tæt på indre by, og på samme tid bliver beriget med en helt fantastisk udsigt over Vejle Fjord samt Ibæks- og Bredballes skovarealer. Centrum ligger i gåafstand og bugner af hyggelige caféer og spisesteder, ligesom de summende handelsgader byder på en bred vifte af shoppingmuligheder. I får de bedste forudsætninger til at kunne nyde de suveræne omgivelser og stemningen samt miljøet ved havnen, lystbådehavnen, Kajakøen og Roklubben.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.876
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vor Frelsers

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vor Frelsers
Skøn natur
Hipt og ungt
God shopping

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Mere om projektet

Havneøen 12
7100 Vejle

5.875.000 - 6.075.000 kr. 149-160 m²

Velkommen til nyopførelsen af de absolut sidste ejerlejligheder på det yderst attraktive område Havneøen i Vejle, som er direkte nabo til Vejle Fjord og Fjordenhus. De sidste 9 ejerlejligheder opføres nu, og kan erhverves som projektsalg, hvor du lige nu bla. kan få medindflydelse på udvalgte materialevalg og farver.
I Havneøen 12 vil man blive mødt af imponerende udsigtsforhold, gennemtænkt boligindretning og fantastiske overdækkede terrasseforhold – både mod hhv. syd/øst eller syd/vest, og hvor alle lejligheder får sol på terrassen hen over dagen.
Beliggenheden er svær at finde bedre end lige her, i den nye havnebydel - helt tæt på by og fjord. Havneøen er et eksklusivt område, hvor Havneøen 12 afslutter byggeriet, og hvor I både er meget tæt på indre by, og på samme tid bliver beriget med en helt fantastisk udsigt over Vejle Fjord samt Ibæks- og Bredballes skovarealer. Centrum ligger i gåafstand og bugner af hyggelige caféer og spisesteder, ligesom de summende handelsgader byder på en bred vifte af shoppingmuligheder.

I får de bedste forudsætninger til at kunne nyde de suveræne omgivelser og stemningen samt miljøet ved havnen, lystbådehavnen, Kajakøen og Roklubben. Derudover er der gåafstand langs fjorden til både Dyrehaven, stranden og Skyttehuset med dens fine park.
Vil I nyde et måltid ude, er det ligeledes værd at besøge restaurant Remouladen og den anmelderroste og eksklusive Restaurant Lyst. Endelig er der nyopført hotel på Havneøen med Skybar, åben for alle, og ENZO & C, en italiensk café og familierestaurant i stueplan lige ud til kanalen af den store brostensbelagte plads ved Fjordenhus.
Som beboer får I egen parkeringsplads i aflåst parkeringskælder med nem adgang til elevator op til jeres lejlighed, mens jeres gæster kan parkere i det arkitektoniske parkeringshus, lige ved siden af Havneøen. Det bliver ikke lettere.
Det er kvaliteten, vandet og det grønne der gør forskellen

2 boliger til salg

1 lignende lejlighed i nærheden til 5.200.000-7.000.000 kr. på omkring 160 m2

Opret søgeagent
Havneøen 12
Åbent hus 7. jul 11:00 - 11:30
Lejlighed

Havneøen 12, 2. th., 7100 Vejle

5.875.000 kr. 149 m² 3 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Strandvejen 47, Bredballe, 7120 Vejle Øst

123 m² 5 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Hyldevang 136, 7323 Give

98 m² 4 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Vesterkant 3, Mølholm, 7100 Vejle

110 m² 4 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Mågevej 17, Mølholm, 7100 Vejle

150 m² 4 rum