danbolig Vejle

Dæmningen 72 7100 Vejle
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Vejle

Vi yder altid den bedste service for både vores sælgere og købere. Derfor kan du trygt bruge danbolig Vejle som din personlige ejendomsmægler. Når du tager kontakt til os, udarbejder vi et grundigt og uforpligtende tilbud til dig.

Din lokale ejendomsmægler i Vejle

Der er stor tilflytning til Vejle, og på trods af rentestigninger og krig i Ukraine, er der stadig meget gang i boligmarkedet i Vejle kommune, og din ejendomsmægler i Vejle står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit boligsalg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,7 ud af 10

baseret på 29 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Rækkehuse

Følg også med her

Vi gør arbejdet ordentligt første gang

En hjørnesten i vores solide succes er vores teamwork i afdelingen, hvor både mæglere og sagsbehandlere arbejder i tæt samarbejde. Vi lægger vægt på at være grundige og give dig et ærligt indblik i boligmarkedet og på baggrund af dette en realistisk salgsvurdering. Vi ved, at det er en tillidssag at sælge din bolig, og vi inddrager dig i processen via løbende opfølgningsmøder, så du altid kender næste skridt.
Vi tilbyder tillige køberrådgivning, så kontakt Mona Sørensen på 40 22 27 73 eller mona.s@danbolig.dk for en uforpligtende snak om din kommende bolig - Vi kan dermed hjælpe dig både med at sælge din bolig og købe den næste.
Vi samarbejder også med danbolig Erhverv - Erhvervscenter Syd A/S - her får du en ansvarlig, faglig, kompetent og tilgængelig mægler. Har du en opgave, som relaterer dig til erhvervsejendomme eller erhvervslejemål, så kontakt os.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Eksperter i lokalområdet

Vi sælger boliger i et lokalområde, som vi både kender og elsker. Naturen er smuk, byen har vokseværk, og så ligger Vejle helt centralt i landet – det er kort sagt en fornøjelse at sælge boliger her, hvor alt går op i en højere enhed.
Alle boligtyper, alle områder – én mægler
Uanset om din bolig er en ejerlejlighed, et rækkehus, en villa, en andelsbolig, et boliglandbrug, en byggegrund, en ideel anpart eller en liebhaverejendom, ved vi, hvordan vi får den solgt. Vi kender de forskellige områder, og ved, hvad der adskiller Nørremarken og Uhrhøj fra Søndermarken, Mølholm og Vinding. Vi ved, hvem der søger bolig i Grejsdalen, Bredballe og Skibet. Og hvem der søger til oplandet i Hedensted, Daugaard, Løsning, Jelling, Bredsten eller Højen. Fordi vi kender vores område, kender vi køberne, og derfor er vi så gode til at sælge boliger.

Vores kontor ligger helt centralt i Vejle, og med branchens bedste fotografer i ryggen, sørger vi for, at din bolig bliver præsenteret på bedste vis både i butikkens vinduer og på nettet. Online markedsføring er en naturlig del af vores salgsstrategi, vi bruger blandt andet Facebook og det intelligente værktøj danbolig clevr, der sikrer, at din bolig er synlig dér, hvor køberne er.
Ud over butikken i Vejle omfatter vores ejerskab også afdelinger i Børkop og Fredericia hvor synergieffekten særligt kommer dig til gode ved, at vi deler vores kundekartotek. Vi dækker tilsammen hele området fra den naturskønne kyststrækning langs Vejle Fjord til og med Lillebælt. Derudover dækker vi også områderne Hedensted, Daugård, Løsning, Egtved, Bredsten og Jelling, hvilket er en stor force, når vi skal finde den rigtige køber til din bolig.
Statistikken taler for sig selv, men derfor er vi alligevel stolte af de mange positive tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder. Hvis du vil føres sikkert gennem dit boligsalg, er det bare at tage kontakt til os.

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 3 butikker

Se vores butikker
Villa
Nyhed!

Tornager 20, Bredballe, 7120 Vejle Øst

3.295.000 kr. 150 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Lervangen 50, Bredballe, 7120 Vejle Øst

2.895.000 kr. 140 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Lindealle 16, Uhrhøj, 7100 Vejle

1.495.000 kr. 98 m² 7 rum
Villa
Nyhed!

Slørvingevej 6, Ny Højen, 7100 Vejle

2.295.000 kr. 145 m² 6 rum
Villa
Nyhed!

Vesterbyvej 14, Ødsted, 7100 Vejle

1.495.000 kr. 100 m² 5 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Grejsdalsvej 220C, 7100 Vejle

98 m² 4 rum
Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Frede Juels Vej 258, Sønderby, 7130 Juelsminde

80 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Industriparken 8, 7182 Bredsten

213 m² 7 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Julianelund 32, Bredballe, 7120 Vejle Øst

182 m² 6 rum

Køberrådgivning hos danbolig Vejle

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsprodukter til Køberrådgivning ved danbolig Vejle

* Professionel Forhandling af pris med sælger/sælgers mægler
* Sambesøg på ejendom
* Deltagelse ved nøgleoverdragelse
* Debitor/Kreditorskifte af sikkerhed til ejerforening/grundejerforening
* Udarbejdelse af juridiske dokumenter såsom testamente, samejekontrakt, fremtidsfuldmagt mm.

Stå stærkt i dit boligkøb med en Køberrådgiver med Tryghedsmærke

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger man kan gøre i sit liv. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber som kan være dyre senere hen og du får en personlig købermægler, der har styr på det lokale boligmarked og bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig. Køberrådgivningen foregår fysisk i Vejle og omegn.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger til Køberrådgiver Mona Sørensen fra Danbolig, Vejle. Mona har gjort hele købeprocessen meget mere overskuelig for mig, og jeg følte mig i meget trygge og dygtige hænder hos Mona. Mona har igennem hele processen været hurtig til at svare på mine spørgsmål og vende tilbage. Hvis jeg skulle købe igen, ville jeg ikke tøve med at vælge Mona som min Køberrådgiver igen.
Tusind tak
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og synes du har været en god hjælp både før, under og efter køb af bolig. Som førstegangskøbere var vi meget usikre på det hele, og det har været over vores forventning, hvor nemt det lige pludselig blev med din hjælp. Det vi især har været glade for, er din fleksibilitet, hvor vi kunne ringe så snart vi var ude at se husene, og at vi har kunnet ringe med hvad end vi havde af ”dumme spørgsmål”.
Uvurderlig hjælp
Vi vil bare sige tusind tak for din uvurderlige hjælp under købet af vores nye hus. Du formåede at "holde os i hånden" under hele processen og kyndigt vejlede os både før, under og efter. Selv når vi tænkte at det var lidt dumme spørgsmål følte vi os hørt og forstået. Vi har allerede anbefalet dig til både familie, venner og bekendte. Alle trådene der skulle holdes styr på sørgede du for at der var styr på - så DU er den bedste investering vi nogensinde har lavet.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Vejle
Dæmningen 72
7100 Vejle

CVR: 39669153
Stokkendal A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea danmark, Nordea Kredit

Topforsikring, Willis forsikring, Dansk Boligforsikring

Boligsiden.dk, EFKT, Byggesagkyndig til Køberrådgivning

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nej

Ja

Ja

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.