Villa

Stønnekærvej 2, Mølholm
7100 Vejle

  • Kontantpris 3.295.000 kr.
  • Ejerudgift 3.238 kr.
  • Boligareal 116 m²
  • Grundareal 734 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Stønnekærvej 2, Mølholm
7100 Vejle

  • 3.295.000 kr. 116 m² 4 rum

Villa med god underetage i Mølholm

Med nøgleord som naturskønne omgivelser, lækkert lysindfald og flot istandsat villa får I her gode rammer i Mølholm på 232 etagemeter. I 2021-2022 har villaen gennemgået en større renovering med nyere tag, aluminiums-tagrender, badeværelse, toilet, el og VVS. Indenfor venter tre værelser, et stort opholdsmiljø og en brugbar underetage, som sikrer jer både privatliv og samvær.   Trumfkortet er det store opholdsmiljø med delvis åben forbindelse mellem stue og køkken/alrum, som giver mulighed for at prioritere familiens samvær på tværs af madlavning og hverdagens gøremål. Oveni er der udgang til altanen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Køkkenet fremstår stilrent med hvide elementer i flot kontrast til de sorte bordplader. Tilmed er der ovenlysvinduer, som sikrer et fantastisk lysindfald.  Etagen rummer også tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, et kontor eller et hobbyrum. Videre er der et badeværelse og et gæstetoilet, som begge har naturfliser fra Haubjerg Madsen. Desuden er det værd at bemærke, at der både er gulvvarme i badeværelset, toilettet, stuen og køkken/alrummet.  Boligen fuldendes af en dejlig have, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er en hyggekrog med plads til et cafésæt og en skøn altan, der indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en stor garage med elport og et lækkert lysindfald.  Beliggenheden forener på bedste vis nærheden til hverdagens gøremål og grønne områder. I får kort gåafstand til Vindinggård Center, bus, skole, daginstitution og sportsfaciliteter, ligesom I kan glæde jer over områdets trygge stisystem. Hvis I har lyst til naturskønne gåture, kan I følge stierne gennem den nærliggende skov til Ibæk Strandvej og Vejle Fjord. Endelig er Vejle Station, Bryggen og centrum en kort cykeltur væk.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1952
Ombygget 2022
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 116 m²
Kælder 116 m²
Grundareal 734 m²
Økonomi
Kontantpris 3.295.000 kr.
Ejerudgift 3.238 kr.
Prisudvikling -5.72 %

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Tæt på skov, vand og hverdagens gøremål

Beliggenheden forener på bedste vis nærheden til hverdagens gøremål og grønne områder. I får kort gåafstand til Vindinggård Center, bus, skole, daginstitution og sportsfaciliteter, ligesom I kan glæde jer over områdets trygge stisystem. Hvis I har lyst til naturskønne gåture, kan I følge stierne gennem den nærliggende skov til Ibæk Strandvej og Vejle Fjord. Endelig er Vejle Station, Bryggen og centrum en kort cykeltur væk.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.696
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vinding

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vinding
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Knabberupvej 117, 7100 Vejle

75 m² 7 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

A C Pedersens Vej 21, Vinding, 7100 Vejle

138 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Junker Stranges Vej 22, Vinding, 7100 Vejle

200 m² 6 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Skovkrogen 36, Mølholm, 7100 Vejle

207 m² 6 rum