Volden 22, 1. 14.
8800 Viborg

  • 1.795.000 kr. 107 m² 3 rum
  • Kontantpris 1.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.777 kr.
  • Boligareal 107 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Central lejlighed med velfungerende ejerforening<br>

Moderniseret lys lejlighed i flot rødstensejendom

Allerede når du kommer til ejendommen, bliver du i godt humør. Både ejendommen og de omkringliggende arealer er særdeles velholdte. Lejligheden ligger i en flot rødstensejendom med velfungerende ejerforening og med masser af plads omkring.
 
Ejendommen fik skiftet tag og tagvinduer i 2020. Sælgers andel (kr. 250.000) af fælleslån til nyt tag er betalt kontant, hvorfor fællesudgifterne er billigere end ved tilsvarende lejligheder
 
Der er rigeligt med p-pladser, et skønt gårdmiljø og en flot næsten parklignende have med smuk beplantning. Der er havemøbler til fri afbenyttelse i både gården og haven, så det vil altid være muligt at finde læ. Den store græsplæne indbyder til hygge og leg, og uanset hvor mange gæster du har på besøg, er der plads nok til alle. Er vejret ikke til udeliv, kan du benytte ejendommens gildesal.
 
Selve lejligheden er ligeledes en skøn oplevelse. Her er lys, luft og udsigt. Lejligheden er smagfuldt renoveret med materialer i god kvalitet.
 
Nederste plan består af entré, flot nyere badeværelse og flot, nyere, hvidt og velindrettet køkken i åben forbindelse med en lys og let møblerbar opholdsstue. Her er kvadratmeter nok til, at gæstebud er muligt.
 
Adgang til førstesalen sker via charmerende spindeltrappen. Her finder du først en stor og velindrettet repos med god plads til hjemmekontor eller kreative sysler, dernæst et skønt soveværelse med fint kig til Nørresø og adgang til walk-in-closet og til sidst et dejligt gæsteværelse.
 
Beliggenheden er ideel for dig, der sætter pris på kombination af byliv og natur. Ejendommen ligger i gåafstand til alle midtbyens tilbud, så gågader, spisesteder, specialbutikker og kulturelle tilbud er ganske tæt på. Derudover har du Borgvold, Nørresø, Bådelauget og Pilehaven blandt de nærmeste naboer.
 
Leder du efter en lejlighed, der gerne må skille sig ud, og ønsker du en central placering i forhold til både by og rekreative områder, så tag et kig på Volden 22, 1. -14.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke C
Byggeår 1883
Ombygget 1977
Etage 1.
Rum 3
Plan 1
Boligareal 107 m²
Økonomi
Kontantpris 1.795.000 kr.
Ejerudgift 2.777 kr.
Prisudvikling -5.28 %
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.884 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.165 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Bo helt centralt

Beliggenheden er ideel for dig, der sætter pris på kombination af byliv og natur. Ejendommen ligger i gåafstand til alle midtbyens tilbud, så gågader, spisesteder, specialbutikker og kulturelle tilbud er ganske tæt på. Derudover har du Borgvold, Nørresø, Bådelauget og Pilehaven blandt de nærmeste naboer.

Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Midtbyen og Nordbyen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Midtbyen og Nordbyen
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kunst og kultur
Film
Virtuel rundvisning
Film

1 lignende lejlighed i nærheden til 1.500.000-2.100.000 kr. på omkring 107 m2

Se lignende boliger
Charmerende lejlighed med stuklofter og altan centralt i Viborg
Lejlighed

Jyllandsgade 13, st.. tv., 8800 Viborg

1.595.000 kr. 99 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.