St. Sct. Hans Gade 1A, st..
8800 Viborg

  • 2.195.000 kr. 93 m² 2 rum
  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Ejerudgift 3.050 kr.
  • Boligareal 93 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Enestående og velvedligeholdt lejlighed, hvor Vingårdens historie trives i bedste velgående. Lejligheden har tidligere været vinhandel og historien går helt tilbage til 1682. Lejligheden er gennemrenoveret og moderniseret med respekt for historien, og når man bevæger sig rundt i lejligheden, imponeres man gang på gang over den fine udnyttelse af de mange små detaljer. Alt er gennemtænkt og velgennemført.
 
Lejligheden, der har gennemgående slidstærke kvalitetsgulve, er oprindeligtét stort rum, der i dag er inddelt i hyggelig vinkelstue, soveafdeling og tv-stue. Hertil kommer charmerende vindfang med det oprindelige indgangsparti, et mindre walk-in closet og et badeværelse. Derudover et skønt, stort og lyst UNO-FORM-køkken med plads til vaskemakine, stort vinduesparti og hvide elementer, der står på ben, således at den indirekte belysning under skabene skaber en særlig stemning. Den stilfulde stue byder på flotte, velholdte vinduer i kernetræ med flotte brede bundstykker, der er malet i hvid højglans. De lette vægge, der opdeler det store rum, er etableret med glas foroven, hvilket skaber lysgennemstrømning og rumfornemmelse.
 
Fra lejligheden er der direkte nedgang til privat stort kælderrum, hvor man tydeligt kan se, at her har vintønderne ligget på lager. Kælderen, som har eksklusivt skifergulv og nyistandsatte vægge er velegnet til pladskrævende hobbies, værksted, fitnessrum, opbevaring mv. Fra kælderen, som har både internet og kabeltv-stik, er der udgang til skøn, aflåst gårdhave med privat parkeringsplads, og både havemøbler, grill, solkroge og den lille græsplæne er til fri afbenyttelse. Kælderens indretning med værkstedsbord og hylder er fleksibel og alt er udført i massivt bøgetræ. Adgang til gårdhaven kan også ske fra lejlighedens baggang.
 
Lejligheden, der er beliggende i en velfungerende og aktiv ejerforening, har lave fællesudgifter, lavt varme/energiforbrug og fællesvaskeri.
 
Fra lejligheden er der direkte adgang til Nytorv med sommerkoncerter og julemarked, ligesom byens gågader, spisesteder, specialbutikker og kulturelle tilbud ligger ganske få meter fra hoveddøren. På få minutter kan kirkerne,søerne,byens museer og Borgvold nås.
 
Kort sagt, en lejlighed, der skal opleves. Kontakt os for en fremvisning.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1800
Ombygget 1986
Etage st.
Rum 2
Plan 1
Boligareal 93 m²
Kælder 50 m²
kælder 50 m²
Grundareal 1.031 m²
Økonomi
Kontantpris 2.195.000 kr.
Ejerudgift 3.050 kr.
Prisudvikling -4.36 %
Finansiering
Udbetaling 110.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.837 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.741 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Midtbyen og Nordbyen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Midtbyen og Nordbyen
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kunst og kultur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.