H.C. Hansens Vej 7, Ravnstrup
8800 Viborg

  • 745.000 kr.90 m²2 rum
  • Kontantpris 745.000 kr.
  • Ejerudgift 1.474 kr.
  • Boligareal 90 m²
  • Grundareal 1.000 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Rødstensvilla i hyggelig by nær Viborg

Få kilometer fra Viborg ligger den hyggelige by Ravnstrup, og her kan I overtage nøglerne til en skøn villa. Boligen giver jer et stueplan samt en kælder og gode muligheder for at indrette planløsningen efter jeres ønsker. Det kan I komme til at gøre snarest, da der kan aftales hurtig overtagelse.

Udefra bliver I præsenteret for en rødstensvilla med hvide vinduer. Af forbedringer kan nævnes efterisolering af loftet og udskiftning af naturgasfyret i midten af 2010’erne. Bag ved boligen åbner en elektrisk port op til en isoleret garage, som både kan anvendes til parkering og opbevaring.

Indenfor venter jer en indbydende stemning takket være de mange glaspartier. Disse pryder især i hjerterummene, der består af en stor stue med nær forbindelse til køkken-alrummet. Bemærk også skydedøren, som leder ud til en lukket havestue, der kommer til at forlænge opholdsmiljøet i sommermånederne. Stuen er desuden malet i 2021, hvilket også gælder for det tilstødende værelse.

Stueplanet rummer derudover et praktisk badeværelse, mens det er i kælderen, I finder bryggerset foruden et viktualierum. Resten af etagen er fordelt i fire disponible rum, som eksempelvis sikrer plads til værksted, vinkælder eller et hobbyrum til kreative projekter.

Haven giver jer et frirum til de lune måneder. En stor plæne udgør de fleste kvadratmeter, men I får også flisearealer og et hyggeligt bålsted. Det hele omkranses af flere træer.

Adressen er velplaceret på en tilbagetrukket stikvej, så man undgår gennemgående trafik. Dermed er nabolaget også roligt og familievenligt. Flere tiltag er lavet i nærmiljøet med optimering af sportspladsen. Derudover stopper skolebussen lige uden for lygtepælen ved huset. Tager man lidt længere væk, kræver det mindre end ti minutters kørsel at komme til at opleve Viborgs mange tilbud. Disse tæller blandt andet Viborg Storcenter.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1959
Ombygget 1978
Rum 2
Plan 2
Boligareal 90 m²
Kælder 74 m²
Garage 32 m²
Grundareal 1.000 m²
Økonomi
Kontantpris 745.000 kr.
Ejerudgift 1.474 kr.
Prisudvikling -11.83 %
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.685 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.972 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Ravnstrup og Jegstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ravnstrup og Jegstrup
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.