Boyesgade 17
8800 Viborg

  • 2.875.000 kr.141 m²7 rum
  • Kontantpris 2.875.000 kr.
  • Ejerudgift 2.339 kr.
  • Boligareal 141 m²
  • Grundareal 303 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Byhus i centrum med nyere køkken, samt mulighed for hurtig overtagelse

Der er rift om de få byhuse med have, som ligger direkte i centrum, hvorfor det er nu, I skal slå til, hvis drømmen er sådan et. Her er der også mulighed for hurtig overtagelse, samt er sælger interesseret i at bytte med ejerlejlighed, andet rækkehus eller mindre villa i Viborg.
 
I kommer til at bo direkte i centrum med korte afstande til byens mange tilbud og Søndersøs idylliske omgivelser. Boligen er godt indrettet med blandt andet et flot, nyere køkken, mens et andet højdepunkt er den ugenerede, sydvestvendte have.
 
Allerede udefra imponerer husets udtryk, og det gode indtryk forstærkes yderligere, når I står i de to stuer en suite med nydelige, afhøvlede gulve. Fra den ene stue kan I gå direkte i køkkenet, der har en moderne fremtoning med grebsfrie elementer og stilrene hårde hvidevarer. Etagen fuldendes af et værelse med toilet en suite, så I får en ideel forældresektion her, da førstesalen er klar med yderligere tre værelser, garderobe og et rummeligt badeværelse med kar, brus og plads til vaskefaciliteter. Gå også en tur på den hyggelige anden sal, hvor I finder et disponibelt rum under skråvæggene, og på samme vis er kælderen klar med bonusplads, da der også er et disponibelt rum til rådighed.
 
I den private og solrige have får I mulighed for at nyde sommeren, når terrasserne indrettes med havemøbler, loungemøbler og grill, mens den opvoksede beplantning bidrager til en herlig atmosfære.
 
Til fods når I alt fra butikker til spisesteder, mens alle hverdagsbehov såsom skole, pasningstilbud og indkøb også findes i gåafstand. Pendleren kan nå stationen til fods, og med bus mindre end 200 meter fra huset bliver det ingen sag at benytte offentlig transport. Endelig frister Søndersø, når dagen startes med en løbetur, eller familien vil på udflugt.
 
Er det jer, der skal skabe minder her, så book en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1904
Rum 7
Plan 3
Boligareal 141 m²
Kælder 16 m²
Udhus 23 m²
Grundareal 303 m²
Økonomi
Kontantpris 2.875.000 kr.
Ejerudgift 2.339 kr.
Prisudvikling -4.01 %
Finansiering
Udbetaling 145.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.170 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.430 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Midtbyen og Nordbyen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Midtbyen og Nordbyen
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kunst og kultur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.