Sct. Kjelds Gade 20
8800 Viborg

  • Kontantpris 3.800.000 kr.
  • Ejerudgift 3.785 kr.
  • Boligareal 190 m²
  • Grundareal 727 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Sct. Kjelds Gade 20
8800 Viborg

  • 3.800.000 kr. 190 m² 8 rum

Stor og flot murermestervilla med udsigt til Nørresø

Murermestervilla med sjæl og charme i opvokset, gammel have i gåafstand til midtbyen Nu kan I blive de nye ejere af en sjældent udbudt murermestervilla med sprossevinduer, kampestenssokkel, røde mursten og nyere tag beliggende på charmerende og let kuperet grund i gammelt villakvarter. Ejendommen ligger i gåafstand til alle midtbyens tilbud, så gågader, spisesteder, specialbutikker og kulturelle tilbud er ganske tæt på. Derudover har I Borgvold, Nørresø, Bådelauget og Pilehaven blandt de nærmeste naboer.
 
Adgang til ejendommen sker via hyggelig gammel indkørsel, hvor tidens tand har sat sit præg. Fra indkørslen er der flot kig til en velanlagt og velholdt have med store træer og smuk randbeplantning. 
 
Ejendommen indeholder lille, praktisk vindfang, fin original trappe med balustre til 1. sal, ældre køkken med spiseplads og udgang til terrasse med aftensol. I de to stuer kommer der masser af dagslys ind fra flere verdenshjørner, og stuerne adskilles af en dobbeltdør med glas, så lyset kan bevæge sig frit mellem rummene, uanset om I har åbnet op eller lukket af. I vil også bemærke de flotte, afhøvlede gulve, der i øvrigt pryder flere af villaens rum. Derudover byder stueplan på gæstetoilet og hyggelig TV-stue/kontor med originalt stukloft og sidst men ikke mindst fin havestue, der hurtigt bliver et familiens foretrukne opholdsrum. 
 
Førstesalen indeholder møblerbart repos, 3 gode værelser, badeværelse og stort soveværelse med udgang til stor altan med morgensol og fin udsigt til Nørresø.
 
Adgang til ejendommens kælder sker enten via stueplan eller via direkte indgang fra haven. Kælderen er god, tør og højloftet og indeholder viktualierum, vaskerum og 4 disponible regulære rum med mange anvendelsesmuligheder.
 
Er du til et gammelt villakvarterer, en murermestervilla med sjæl, en tilvokset have, en central beliggenhed og et flot søkig, så kig nærmere på Sct. Kjelds Gade 20. 
 
Kontakt os for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1920
Rum 8
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 190 m²
Kælder 110 m²
Garage 29 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 727 m²
Økonomi
Kontantpris 3.800.000 kr.
Ejerudgift 3.785 kr.
Finansiering
Udbetaling 190.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 22.025 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 17.397 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Et område med det hele

Ejendommen ligger i gåafstand til alle midtbyens tilbud, så gågader, spisesteder, specialbutikker og kulturelle tilbud er ganske tæt på. Derudover har I Borgvold, Nørresø, Bådelauget og Pilehaven blandt de nærmeste naboer.
Kommunen i tal
Indbyggere 97.455
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Midtbyen og Nordbyen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Midtbyen og Nordbyen
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kunst og kultur
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren