Kærvangen 5, Løvel
8830 Tjele

  • 845.000 kr. 120 m² 4 rum
  • Kontantpris 845.000 kr.
  • Ejerudgift 1.418 kr.
  • Boligareal 120 m²
  • Grundareal 1.015 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Velindrettet etplansvilla i Løvel


På Kærvangen 5 i Løvel møder I denne etplansvilla, som nu kan blive jeres. Rødstensejendommen fra 1963 byder på en velindrettet planløsning uden spildplads samt lyse og hyggelig rammer til familien, mens der udenfor venter jer en dejlig, nem have med plads til både afslapning og leg.

I overtager et velholdt hjem, som løbende er moderniseret. Eksempelvis er taget udskiftet i juli 2013, og i samme omgang er der efterisoleret på loftet. Det er værd at nævne, at der er gulvvarme i hele køkkenet, stuen og badeværelset.

I skal glæde jer til at opleve den charmerende stue med pudsede murstensvægge og kiploft, der bidrager til en særlig atmosfære. Grundet stuens størrelse får I let arrangeret jer med komfortable møbler og en spisesektion, og i sommersæsonen bliver I glade for den direkte adgang til haven. Herefter fortsætter I til et rummeligt køkken med rigelig skabsplads. Endelig råder boligen over et badeværelse og tre indretningsvenlige værelser.

Huset fuldendes udenfor af en solrig baghave, som blandt andet prydes af en stor fliseterrasse og flere frugttræer. Det er oplagt at grille og nyde tilværelsen herude i sommerhalvåret, mens familiens yngste medlemmer kan muntre sig med boldspil på græsset. Derudover er her en muret, integreret garage.

I kan se frem til en rigtig god beliggenhed i Løvel, som tilmed blev kåret som årets lokalområde i 2016. Byen har et rigt foreningsliv samt et væld af fritidstilbud for hele familien, og inden for få hundrede meter finder I pasningstilbud, skole, Løvelhallen og en købmand. Endelig kommer I til at bo tæt på friluftspladsen Slugten samt grønne, rekreative arealer som indbyder til afslappende gåture året rundt.

Skal I bo her? Book en fremvisning i dag.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1963
Ombygget 2003
Rum 4
Plan 1
Boligareal 120 m²
Garage 23 m²
Grundareal 1.015 m²
Økonomi
Kontantpris 845.000 kr.
Ejerudgift 1.418 kr.
Prisudvikling -15.08 %
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.351 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.473 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Løvel

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Løvel
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Rigt foreningsliv
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.