Randersvej 23, Hammershøj
8830 Tjele

  • 1.895.000 kr.221 m²8 rum
  • Kontantpris 1.895.000 kr.
  • Ejerudgift 2.781 kr.
  • Boligareal 221 m²
  • Grundareal 3.333 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Rummelig villa med plads med plads til 2 familier, teenageafdelig, erhverv mv

Denne villa ligger i Hammershøj med kort afstand til alle hverdagens gøremål. Her har I mange gode kvadratmeter med et utal af anvendelsesmuligheder som bolig til 2 familier, teenage-etage med egen indgang eller måske liberalt erhverv. Ude får I glæde af en dejlig, stor have med et brugbart værksted.
 
Stueplanet har to lyse stuer med franske døre imellem. Størrelsen giver jer mange indretningsmuligheder, og den bagerste af stuerne har tilmed en terrassedør. Biga-køkkenet er lavet i en flot, nutidig stil med hvide elementer og ovn i arbejdshøjde. Der er en fin mængde skabselementer, ligesom rummet har plads til en spisekrog. Planet har desuden to værelser, hvoraf det ene har eget badeværelse med gulvvarme og bruseniche, mens der ligger et gæstetoilet ved det andet værelse. På førstesalen finder I hele fire værelser og et badeværelse mere, og så kan reposen indrettes med eksempelvis en kontorplads.
 
Underetagen er renoveret i cirka 2010, og det er værd at bemærke, at alle tre etager har et gennemgående materialevalg. Derfor er der også her tale om endnu et pænt, hvidt Biga-køkken, som på dette plan har forbindelse til et alrum med udgang til haven. Hernede får I desuden gulvvarme, to brugbare rum mere samt endnu et badeværelse og et viktualierum.
 
Den tilhørende dobbeltmurede, isolerede garage på 95 m 2 har to porte og kan eksempelvis udnyttes til et dejligt værksted. Der kan findes sol i haven fra morgen til aften, og den største del af plænen samt den rummelige terrasse vender mod syd. Den 3.333 m 2 store grund er yderligere anlagt flot med blomstrende beplantning.
 
Ejendommen ligger på den rigtige side af vejen, så I kommer trygt til skole, dagtilbud, idrætshal og friluftsbadet, ligesom I kan gå til indkøb. Endelig bor I centralt for større byer med kun omtrent 20 minutters bilkørsel til Randers, Viborg, Bjerringbro og Hobro og kun 15 minutters kørsel til E 45.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1948
Ombygget 2009
Rum 8
Plan 3
Boligareal 221 m²
Kælder 130 m²
Garage 96 m²
Grundareal 3.333 m²
Økonomi
Kontantpris 1.895.000 kr.
Ejerudgift 2.781 kr.
Prisudvikling -5.01 %
Finansiering
Udbetaling 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.334 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.528 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hammershøj

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hammershøj
Godt naboskab
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.