Virksundvej 174C
8831 Løgstrup

  • 3.195.000 kr.221 m²7 rum
  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.391 kr.
  • Boligareal 221 m²
  • Grundareal 16.528 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Kvalitetsejendom med fjordudsigt på stor grund ved Knudby

De flotte udearealer breder sig over 1,6 hektar og indhyller kvalitetsvillaen og garagebygningen med elporte og værksted i stemningsfuld idyl. Oasen er placeret nær Hjarbæk Fjord, som I også får udsigt til fra boligen og den hyggelige tagterrasse.
 
Ejendommen med sortglaseret tegltag er opført iår 2000, og siden har man løbende optimeret og opdateret. Blandt andet kan luft-til-vand-varmepumpen fra Panasonic, der kom til i 2016, fremhæves. 2014 fik boligen et JKE-køkken med dampovn og varmeskuffe.
 
Kvadratmeterne fordeler sig over halvandet plan med køkken-alrummet i stueplan. Køkkenet i landstil er opstillet med en praktiskø, mens alrummet strækker sig ud i den charmerende karnap, der bringer jer tæt på de grønne omgivelser. Både karnappen og den tilstødende stue har havedøre, så grænsen mellem ude og inde kan udviskes sommeren lang. Etagen har yderligere et bryggers og to værelser samt et badeværelse. Videre ovenpå venter fire værelser, et depotrum, et toilet og den imponerende stue med vue til fjorden og udgang til tagterrassen. Boligen har desuden solceller med Danfoss-inverter, mange udendørs KP-lamper, fibernet samt Stokerfyr.
 
Præcis som boligen er haven anlagt med sans for detaljer, så her er mange solkroge samt velsmagende fristelser såsom kirsebær,æbler, pærer og blommer. Dine tomater solmodnes i drivhuset, der har indlagt vand, ligesom der er mulighed for en lille køkkenhave med mirkoklima- også her er der mulighed for at tappe vand. De fine rhododendron præger også uderummet, hvor man iøvrigt har nanobehandlet fliserne i 2020. Græsplænen foran og bagved huset kan I overveje at holde med en robotplæneklipper .
 
På grunden ses alt fra harer til både rådyr og rovfugle, mens I kan følge stien til fjorden på få minutter og spotte sæler. Naturen er bragt helt tæt på, og her er mange stier, så I kan se frem til masser af oplevelser i det fri. I er desuden nær Jordbro Engsø med et rigt fugleliv. Der er busstoppested kort fra ejendommen samt en lokal skovbørnehave og vuggestue.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2015
Byggeår 2000
Rum 7
Bad 1
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 221 m²
Garage 91 m²
Grundareal 16.528 m²
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.391 kr.
Prisudvikling -8.58 %
Finansiering
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.747 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.701 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Tårup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tårup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Vi slapper af i vores have, der, selvom den nu er groet godt til, og lugningen er et stort set overstået kapitel, stadig har opgaver - nu mere med beskæring og enkelte nyplantninger. Der er omkring 50 rododendroner i alt med forskellig blomstringstid og forskellige farver. Der er mange solkroge rundt omkring, hvor vi kan sidde. HedeDanmark hjalp med plantning af et bredt læbælte mod vestenvinden. Det er groet fint op og giver læ, uden at skygge for meget. Der ligger omkring 1,5 km perimeterkabel og 3 guidelines til brug for robotelklippere. Så arbejdet med at slå græs indskrænker sig til skift af knive x 1-2/måned. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi købte boligen først og fremmest pga. beliggenheden ved Fjorden (der findes ikke noget ret meget smukkere syn end når du svinger fra Skive-vejen lige efter Fiskbæk å og kører de sidste kilometer mod Knudby/Borup), naturen og det hyggelige landsbymiljø. Dertil kom ønsket om at have rigelig plads omkring os. Det betyder, at vi trods nærhed til gode naboer, kan ’være os selv’. "

Sådan er kvarteret

"Der er tale om et hyggeligt landsbymiljø med en masse aktiviteter: Videostreamede foredrag, Skakklubben. motorcykelklubben, Kreative Kvinder, lille bibliotek med byttebøger, gymnastik, fællesspisninger, vandreture, kajakklubben, for blot at nævne en del af de aktiviteter, der findes lokalt. Den korte afstand til vand indbyder til vandsport: Stand UP Padling, kajak osv. Der er gode havnefaciliteter tæt på boligen. Vi har kort afstand til skive (15 km) og Viborg (17 km). Der er gode muligheder for svampe-, tyttebær- og blåbærplukning i området. Den nylagte sti (Spor i landskabet) over Knuden er med en helt fantastisk udsigt et oplagt mål for en travetur. "

Det viser vi vores gæster

"Ture i naturen på en af de mange stier. Fjorden er obligatorisk, men den nyanlagte Jordbro Engsø (badesø) med sit rige fugleliv er også et must. Der er også kort afstand til Birkesø, badesøen i Dalgas Plantage."

Her handler vi

"Vi handler i Stoholm og Løgstrup ( begge 10 km), Skive (15 km) og Viborg (17 km)."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har vore børn på Sjælland. Da vi tilfældigt (nå, nej – det var det jo alligevel ikke, for vi holdt godt øje med området) en dag fandt en dejlig strandgrund med et sommerhus, vidste vi, at nu skulle det være. Dér skal vi bo i et mindre hus, nu, hvor vi ikke har behov for så meget plads længere."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.