Lynderupvej 17, Lynderup
8832 Skals

  • 745.000 kr.36 m²3 rum
  • Kontantpris 745.000 kr.
  • Ejerudgift 1.209 kr.
  • Boligareal 36 m²
  • Grundareal 3.243 m²
  • Rum 3

Idyllisk sommerhus med smuk udsigt til Hjarbæk Fjord

For enden af et lukket vejsystem i Lynderup venter dette idylliske og velholdte sommerhus på nye ejere, der kan se frem til at holde ferie i stemningsfulde rammer. Som noget helt særligt får I udsigt til Hjarbæk Fjord, mens en god og lettere kuperet grund inviterer jer til at bruge mange timer udendørs. Beliggenheden er prima for jer, der elsker naturen, ligesom golfentusiasten kan søge mod Hjarbæk Fjord Golf Center for at jagte en hole-in-one.
 
Området er roligt, mens nærheden til vandet bidrager til en herlig atmosfære, som I kan nyde på de lange gåture, hvor I udforsker de smukke omgivelser, der strækker sig langs fjorden og gennem skovområder. I kan cykle eller køre til den børnevenlige strand i Virksund, og så får I en bred vifte af udflugtsmål med blandt andet Mønsted Kalkgruber og Jesperhus Blomsterpark, som ideelle attraktioner for hele familien. Bemærk også at både Viborg og Skive ligger inden for en passende køreafstand.
 
Omkring huset er der høje træer, som giver et skovpræg i den grønne oase, hvor terrassen samler jer om alle måltider i de varme måneder, ligesom det er oplagt at slå sig ned med en spændende bog eller bare nyde den flotte udsigt.
 
Huset er løbende vedligeholdt, og blandt de seneste tilføjelser er udskiftning af gulve i stue og køkken, mens også en brændeovn og varmepumpe er tilføjet. Endelig er der også fornyet rykningsplader på taget.
 
Udsigten til fjorden er et af de store plusser ved huset, som emmer af autentisk sommerhusstemning. I stueplan er der et badeværelse, et køkken og stuen med et bredt glasparti og dør til haven. Ovenpå finder I to soverum, hvorafét har en vestvendt altan tilknyttet.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1966
Rum 3
Plan 2
Boligareal 36 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 3.243 m²
Økonomi
Kontantpris 745.000 kr.
Ejerudgift 1.209 kr.
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.738 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.006 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Lynderup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lynderup
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.