Øster Egesborgvej 4
4735 Mern

  • Kontantpris 1.775.000 kr.
  • Ejerudgift 2.336 kr.
  • Boligareal 223 m²
  • Grundareal 904 m²
  • Rum 9
  • Energimærke
Villa

Øster Egesborgvej 4
4735 Mern

  • 1.775.000 kr. 223 m² 9 rum

Smuk & charmende villa med skøn udsigt

Søger I en bolig med plads til den store familie? Så skal I vende blikket mod denne kæmpe villa. I kan glæde jer til en veldisponeret planløsning med fem værelser og gode opholdsrum, som sikrer jer såvel privatliv som samvær med familien. Læg dertil en naturskøn beliggenhed nær den attraktive Friskolen Øster Egesborg, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem køkkenet og spisestuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de sprossede vinduer, der sikrer et pænt lysindfald og giver udgang til terrassen. Køkkenet har en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Den rummelige opholdsstue har en brændeovn, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Stueetagen afrundes med to værelser, to disponible rum, et gæstetoilet og et bryggers.

Førstesalen rummer et badeværelse med bruseniche og flere vinduer, som trækker dagslyset ind. Videre er der yderligere tre værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Så med sammenlagt fem værelser får I mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden har det ene værelse udgang til altanen. Endelig råder kælderen over fem disponible rum og et toilet. Til boligen hører også en garage.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og en pragtfuld terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel. Som prikken over i’et understreges den naturskønne beliggenhed af en smuk udsigt til grønne marker.

I finder Friskolen Øster Egesborg og bus indenfor en radius af 500 meter, mens indkøb, daginstitution og sportsfaciliteter er en kort køretur væk. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, ligesom køreturen til Vordingborg kan klares på et kvarter.

Kom og oplev boligen.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1972
Rum 9
Plan 3
Boligareal 223 m²
Kælder 140 m²
Grundareal 904 m²
Økonomi
Kontantpris 1.775.000 kr.
Ejerudgift 2.336 kr.
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.693 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.811 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 45.455
Skatteprocent 25,7%
Grundskyld 32,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Øster Egesborg og Mern

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Øster Egesborg og Mern
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren