Rækkehus i et plan på rolig lukket vej
Rækkehus
Nyhed!

Snaphanevej 14
4750 Lundby

  • 475.000 kr. 65 m² 3 rum
  • Kontantpris 475.000 kr.
  • Ejerudgift 1.143 kr.
  • Boligareal 65 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Rækkehus i et plan på lukket vej

På Snaphanevej 14 i 4750 Lundby finder I dette charmerende og renoveringsmodne rækkehus, der byder på et væld af muligheder for at skabe et hyggeligt og personligt hjem. Huset er beliggende på en lille, lukket vej i et roligt nabolag, hvor I kan nyde privatlivet og de fredelige omgivelser. Rækkehuset er opført i ét plan og rummer 65 veludnyttede kvadratmeter, der gør det til en ideel bolig for både parret, den lille familie eller singlen, der drømmer om en bolig i en overskuelig størrelse.

Boligen består af to gode værelser, en rummelig stue, et funktionelt og lukket køkken samt et badeværelse i en fornuftig størrelse. Der er masser af lysindfald i både værelserne og stuen, hvilket kan skabe en kommende indbydende atmosfære i hele boligen. Værelserne har en god størrelse og byder på flere muligheder for indretning, hvad enten det skal være soveværelse, børneværelse, kontor eller noget helt fjerde. Stuen fungerer som boligens naturlige samlingspunkt, og herfra har I direkte adgang til den tilhørende have, hvor I kan nyde udsigten til det grønne, mens I slapper af efter en lang dag.

Køkkenet er placeret i praktisk forlængelse af entréen og byder på rigeligt med skabsplads til opbevaring af service og køkkenudstyr. Selvom køkkenet har et ældre udtryk, fungerer det optimalt til hverdagens madlavning, og her kan I med fordel sætte jeres eget præg, hvis I ønsker at modernisere boligen yderligere. Badeværelset er også funktionelt med toilet, håndvask og bruseniche – perfekt til både travle morgener og afslappende aftener.

En af boligens helt store fordele er den tilhørende have, der er både overskuelig og nem at holde. Med en grøn græsplæne og et godt terrasseområde kan I nemt forestille jer hyggelige sommeraftener med grill og afslapning under åben himmel. Haven er tilstrækkeligt afskærmet, så I har privatliv, men samtidig åben nok til at lade solens stråler skinne ind i løbet af dagen. Der er også rig mulighed for at dyrke lidt grøntsager eller plante blomster for dem, der har grønne fingre.

Foran huset finder I en carport samt en indkørsel med plads til bilen, hvilket gør det nemt at komme til og fra boligen. Der er desuden opbevaringsplads i form af et skur, hvor I kan gemme haveredskaber, cykler eller lignende.

Beliggenheden på en lille, lukket vej betyder, at I kan se frem til en hverdag uden for meget trafikstøj, og I har samtidig kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder. Indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner ligger inden for kortere rækkevidde, og området byder også på naturskønne omgivelser, som er oplagt til gå- eller løbeture. Her får I med andre ord et hjem med både ro og praktiske faciliteter lige ved hånden.

Rækkehuset er klar til hurtig overtagelse og venter blot på, at I flytter ind og giver det nyt liv. Dette er en oplagt mulighed for jer, der drømmer om et hjem, hvor I kan sætte jeres eget præg, samtidig med at I nyder godt af den fredelige beliggenhed og den overskuelige størrelse.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Naturgas
Byggeår 1988
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 65 m²
Carport 18 m²
Grundareal 301 m²
Økonomi
Kontantpris 475.000 kr.
Ejerudgift 1.143 kr.
Finansiering
Udbetaling 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 2.755 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.186 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 45.466
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 13,5‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lundby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lundby
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Rigt foreningsliv
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Vordingborg

Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Orebyvej 5, 4760 Vordingborg

120 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Østervej 5, 4760 Vordingborg

125 m² 5 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Egernvænget 40, Brøderup, 4733 Tappernøje

141 m² 5 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Følfodvej 6, 4750 Lundby

157 m² 6 rum