Søvej 10B, Ore
4760 Vordingborg

  • Kontantpris 1.995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.451 kr.
  • Boligareal 31 m²
  • Rum 2
Fritidsbolig

Søvej 10B, Ore
4760 Vordingborg

  • 1.995.000 kr. 31 m² 2 rum

Fantastisk fritidshus i 1. række ved Ore

Er I på jagt efter et lyst og lækkert sommerhus til forlængede weekender og kommende ferier? Et sted, hvor I kan gå afslappende ture langs vandkanten og tage forfriskende dukkerter i havet på varme dage eller bare nyde solskinnet på en fantastisk terrasse med kig til vandet, hvor man kan følge skibs-trafikken i Vordingborg Havn. Så er denne oase i det meget populære Ore lige sagen for Jer. Her får I en unik lille perle med en utrolig smuk beliggenhed midt i Ore ved Vordingborg.
 
Huset er renoveret fra 2019 og frem til sommeren 2020. Det er hele klimaskærmen, som har fået den store tur, både med nye vinduer fra rationel, nyere tag og nyere elinstallationer. Derudover er huset blevet isoleret og der er samtidig lavet ny beklædning hele vejen rundt om huset.
 
Herligheden byder på en lille hyggelig stue, iåben forbindelse med et varmt nyt olivengrønt køkken hvor aftensmaden nemt kan tilberedes i samvær med resten af familien. Her kan I alle sammen nyde udsigten over vandet og se skibene fra havnen sejle forbi som et glansbillede i horisonten. Huset rummer desuden et godt værelse og et lyst badeværelse med brus og vaskemaskine.
 
Det lille ferieparadis har desuden et isoleret udhus på 20 m 2, og hele vejen rundt om huset finder I hyggelige opholdsmiljøer. Huset har desuden ejendomskatagorien; ejerlejlighed, og det er derfor en del af en meget lille ejerforening med kun to medlemmer, nemlig huset her og naboen. Hvilket faktisk gør at huset er billigt at være ejer af. Ejendommen skal opleves, de beliggenheden taler for sig selv og ikke kan beskrives. Hertil er der lavet så mange fine detaljer i huset, som I ikke må snyde Jer selv for, trods kvadratmeterne ikke lyder af meget.
 
Book en fremvisning allerede i dag.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1964
Ombygget 2019
Rum 2
Bad 1
Plan 1
Boligareal 31 m²
Udhus 20 m²
Økonomi
Kontantpris 1.995.000 kr.
Ejerudgift 1.451 kr.
Finansiering
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.419 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.990 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 45.352
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 32,32‰
Kirkeskat 1,02%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vordingborg, Ore og Nyråd

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vordingborg, Ore og Nyråd
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.