0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Allerød

Allerød Stationsvej 2 E
3450 Allerød
48 17 00 08
alleroed@danbolig.dk

Jan Persson, HD (F)
Jan Persson, HD (F)
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

I Allerød Kommune er tendensen i øjeblikket, at det er rækkehusene, der er i høj kurs, og særligt projektboliger er populære. Det er både børnefamilier plus de ældre og knap så pladskrævende generationer der stiller skarpt på rækkehuset.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3450-3540)
Kilde: Boligsiden
Villa: 56%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Allerød
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Allerød

Velkommen hos danbolig Allerød

Hvis du leder efter en ejendomsmægler, der overholder alle indgåede aftaler, og som sætter ærlig kommunikation højt, er du kommet til den rette. Her gør vi alt, vi kan, for at du kan føle dig i trygge hænder fra start til slut i processen. Og så er vores super lokalkendskab selvfølgelig også en vigtig del af pakken, vi kan tilbyde dig.

Når vi siger, at vi kan sælge din bolig, er det ikke bare tom snak. I Allerød ligger vi helt i top med succesfulde salg på 93 procent af vores boliger (statistik fra Boligsiden.dk den 18/5 2017), og vores flotte førsteplads har været stabil gennem en længere periode.

Vi sælger villaer, rækkehuse og ejerlejligheder i både Allerød, Lynge, Blovstrød og i kommunens øvrige landsbyer, og hvis vi også skal hjælpe dit boligsalg godt på vej, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

En mangfoldig værkstøjskasse
Alle vores boliger bliver promoveret via vores facebookside, og kontorets helt centrale placering i Allerød er også med til at øge synligheden for netop din bolig. Vi benytter os desuden af en kombination af intelligent digital markedsføring og annoncer af den mere traditionelle slags i for eksempel Allerød Nyt, men vi trækker også på vores netværk og køberkartotek, når vi skal skabe det ideelle match mellem køber og sælger.

Hvilken strategi, der skal bruges i forbindelse med dit boligsalg, er noget, vi planlægger i tæt samarbejde med dig. Vi siger altid, at vi ikke laver strategier for - men i stedet med – vores kunder. Derudover søger vi altid for at følge op på alle fremvisninger både til den potentielle køber og efterfølgende til dig, og vi holder løbende statusmøder. Det virker simpelt, men det gør en stor forskel – vi siger ikke bare, at vi følger op, vi gør det rent faktisk også.

Glade og tilfredse kunder
Den ærlighed og ihærdighed, som vores kompetente ejendomsmæglere lægger for dagen, afspejler sig i vores kundetilfredshed. Vi er meget stolte af de positive tilbagemeldinger vi får, hvor det netop er vores professionelle og trygge tilgang til boligsalget, der gør hele forskellen.

En køber udtrykker det for eksempel således:
"Outstanding performance, vi har vægtet jeres ærlighed, opfølgning
og kommunikation rigtig højt, og vi har været glade for en
mægler, som tør sige sandheden, tør udfordre og ikke bare siger
det vi gerne vil høre".

Her er vi

 • Solgt

  Baunesvinget 8

  "Det har været en fornøjelse at arbejde med jer, professionelt og på forkant med situationen i ethvert tilfælde. Jeg vil anbefale Jer når og hvis jeg hører, at nogen skal sælge/købe"

 • Solgt

  Delfinvej 18

  "Den gode energi i teamet - kombineret med realistisk og dyb professionel holdning til opgaven - outstanding performance af Jan og Lasse"

 • Solgt

  Millingvej 23

  Mægleren han var super professionel.

 • Solgt

  Ville Heise Park 37

  "Der skal lyde en stor tak for jeres indsats omkring salget af vores rækkehus. I har altid ydet en super service, tilbagemeldinger i forbindelse med åbent hus og den efterfølgende opfølgning. Vi vil varmt anbefale jer til vores venner, familie og kolleger"

 • Solgt

  Vibevang 6

  Jeg har været meget tilfreds med Lasse Birlie, som har været en meget dygtig ejendomsmægler når man skal sælge sin bolig første gang. Blev solgt ved første fremvisning . Alle på kontoret har været meget hjælpsomme. Med venlig hilsen Ulla Hansen

 • Solgt

  Møllemoseparken 3

  Aftaler er overholdt, der er styr på processerne, huset blev solgt hurtigt og til en tilfredsstillende pris.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis & Frida Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring A/S, Frida Forsikring Agentur A/S, Dansk Boligforsikring A/S og WIA (Willis Insurance Agency)

Berlingske Tidende og Allerød Nyt

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig