Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Allerød

Allerød Stationsvej 2 E
3450 Allerød
48 17 00 08
alleroed@danbolig.dk

Jan Persson, HD (F)
Jan Persson, HD (F)
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

“Danmark lukker (delvist) ned”
Se den aktuelle COVID-19 situation hos danbolig Allerød, nedenfor under "Velkommen hos danbolig Allerød"

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3450-3540)
Kilde: Boligsiden
Villa: 41%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Allerød
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Allerød

“Danmark lukker (delvist) ned”

Med regeringens ønsket om, at alle danskere tager den aktuelle COVID-19 situation meget alvorligt, har vi i danbolig Allerød & Hillerød naturligvis tilpasset os situationen. 

Det er stadigvæk muligt at få en personlig salgsfremvisning af de spændende ejendomme vi har til salg og vi udfører naturligvis også salgsvurderinger. 

Men vi gør det med stor respekt for, at minimere antallet af personer i samme lokale og generel personlig kontakt. Det medfører bl.a.:

At vi i øjeblikket ikke afholder åbne huse.
At vi i det omfang det er praktisk muligt vil afholde møder via, telefon, FaceTime eller Skype.
At underskrifter på aftaler i videst muligt omfang foretages digitalt.
At vi opererer med minimums bemanding på begge kontorer, og alt arbejde der kan udføres hjemmefra gøres i videst muligt omfang.

Som vores statsminister udtalte, så er det vigtigt at Danmark ikke går i stå, men vi bakker i sagens natur 100% op om de tiltag der skal til for, at få COVID-19 virussen under kontrol hurtigst muligt.

Men tøv ikke med at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser med seriøsitet og hensyntagen til den aktuelle situation.

Vi er naturligvis tilgængelige på både telefon, mobiltelefon og e-mail. 


Velkommen hos danbolig Allerød

Hvis du leder efter en ejendomsmægler, der overholder alle indgåede aftaler, og som sætter ærlig kommunikation højt, er du kommet til den rette. Her gør vi alt, vi kan, for at du kan føle dig i trygge hænder fra start til slut i processen. Og så er vores super lokalkendskab selvfølgelig også en vigtig del af den pakke, vi kan tilbyde dig.

Når vi siger, at vi kan sælge din bolig, er det ikke bare tom snak. I Allerød ligger vi i toppen med succesfulde salg på 86 procent af vores boliger (statistik fra Boligsiden.dk den 01/04/2020), og vores flotte placering har været stabil gennem en lang periode.

Vi sælger villaer, rækkehuse og ejerlejligheder i både Allerød, Lynge, Blovstrød og i kommunens øvrige landsbyer, og hvis vi også skal hjælpe dit boligsalg godt på vej, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Bemærk at vi i boligsidens kundetilfredshedsundersøgelse har en sælgeranbefaling på 9,6 ud af 10 (statistik fra Boligsiden.dk den 01/04/2020).

En mangfoldig værktøjskasse
Alle vores boliger bliver promoveret via vores facebookside, og kontorets helt centrale placering i Allerød er også med til at øge synligheden for netop din bolig. Vi benytter os desuden af en kombination af intelligent digital markedsføring, men vi trækker også på vores netværk og køberkartotek, når vi skal skabe det ideelle match mellem køber og sælger.

Hvilken strategi, der skal bruges i forbindelse med dit boligsalg, er noget, vi planlægger i tæt samarbejde med dig. Vi siger altid, at vi ikke laver strategier for - men i stedet med – vores kunder. Derudover sørger vi altid for at følge op på alle fremvisninger både til den potentielle køber og efterfølgende til dig, og vi holder løbende statusmøder. Det virker simpelt, men det gør en stor forskel – vi siger ikke bare, at vi følger op, vi gør det rent faktisk også.

Glade og tilfredse kunder
Den ærlighed og ihærdighed, som vores kompetente ejendomsmæglere lægger for dagen, afspejler sig i vores kundetilfredshed. Vi er meget stolte af de positive tilbagemeldinger vi får, hvor det netop er vores professionelle og trygge tilgang til boligsalget, der gør hele forskellen.

En køber udtrykker det for eksempel således:
"Vi var imponeret over, hvor grundigt I gik til værks. Der var helt klart styr på alt. Det var også meget tydeligt, hvor meget I brændte for at få huset solgt – det virkede simpelthen som om det var en æressag! Og resultatet blev også derefter. Fem uger fra at vi kontaktede jer til at der forelå en underskrevet købsaftale til en pris både køberen men absolut også vi kunne være tilfreds med", Elisabeth og Jonathan Sydenham, sælger af Rønnealle 6, 3450 Allerød.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Allerød Park 4, 2. th.

  Super betjening Løbende orienteringer om besøg, fremvisninger eller web henvendelser Sober rådgivning i den afsluttende forhandling

 • Solgt
  Solgt

  Tokkekøbvej 18

  Rigtig god rådgivning ved 1. Møde omkring trimning af k3 og k2'er fra foreløbige rapporter fra byggesagkyndige og elinstallatører - rådgivning som gav god mening!

 • Solgt
  Solgt

  Kratbjergvej 28

  Meget professional rådgivning!

 • Solgt
  Solgt

  Drosselvang 15

  Vi har været særdeles tilfredse med Jan Persson danbolig Allerød og giver danbolig vores allerbedste anbefaling.

 • Solgt
  Solgt

  Delfinvej 18

  "Den gode energi i teamet - kombineret med realistisk og dyb professionel holdning til opgaven - outstanding performance af Jan og Lasse"

 • Solgt
  Solgt

  Millingvej 23

  Mægleren han var super professionel.

Forretningsoplysninger

danbolig Allerød
Allerød Stationsvej 2 E
3450 Allerød
CVR: 38380303
db Allerød P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis & Frida Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring A/S, Frida Forsikring Agentur A/S, Dansk Boligforsikring A/S og WIA (Willis Insurance Agency)

Berlingske Tidende og Allerød Nyt

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.