0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Allerød

Allerød Stationsvej 2 E
3450 Allerød
48 17 00 08
alleroed@danbolig.dk

Jan Persson, HD (F)
Jan Persson, HD (F)
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

I Allerød Kommune har vi i øjeblikket et meget lavt udbud af "brugte" boliger, ser vi bort fra projektboliger, skal vi mere end 7 år tilbage for at finde et tilsvarende lavt udbud. Det er både villaer, rækkehuse og specielt ejerlejligheder der ligger lavt.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3450-3540)
Kilde: Boligsiden
Villa: 60%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Allerød
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Allerød

Velkommen hos danbolig Allerød

Hvis du leder efter en ejendomsmægler, der overholder alle indgåede aftaler, og som sætter ærlig kommunikation højt, er du kommet til den rette. Her gør vi alt, vi kan, for at du kan føle dig i trygge hænder fra start til slut i processen. Og så er vores super lokalkendskab selvfølgelig også en vigtig del af den pakke, vi kan tilbyde dig.

Når vi siger, at vi kan sælge din bolig, er det ikke bare tom snak. I Allerød ligger vi i toppen med succesfulde salg på 84 procent af vores boliger (statistik fra Boligsiden.dk den 5/08/2018), og vores flotte placering har været stabil gennem en længere periode.

Vi sælger villaer, rækkehuse og ejerlejligheder i både Allerød, Lynge, Blovstrød og i kommunens øvrige landsbyer, og hvis vi også skal hjælpe dit boligsalg godt på vej, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

En mangfoldig værkstøjskasse
Alle vores boliger bliver promoveret via vores facebookside, og kontorets helt centrale placering i Allerød er også med til at øge synligheden for netop din bolig. Vi benytter os desuden af en kombination af intelligent digital markedsføring og annoncer af den mere traditionelle slags i for eksempel Allerød Nyt, men vi trækker også på vores netværk og køberkartotek, når vi skal skabe det ideelle match mellem køber og sælger.

Hvilken strategi, der skal bruges i forbindelse med dit boligsalg, er noget, vi planlægger i tæt samarbejde med dig. Vi siger altid, at vi ikke laver strategier for - men i stedet med – vores kunder. Derudover sørger vi altid for at følge op på alle fremvisninger både til den potentielle køber og efterfølgende til dig, og vi holder løbende statusmøder. Det virker simpelt, men det gør en stor forskel – vi siger ikke bare, at vi følger op, vi gør det rent faktisk også.

Glade og tilfredse kunder
Den ærlighed og ihærdighed, som vores kompetente ejendomsmæglere lægger for dagen, afspejler sig i vores kundetilfredshed. Vi er meget stolte af de positive tilbagemeldinger vi får, hvor det netop er vores professionelle og trygge tilgang til boligsalget, der gør hele forskellen.

En køber udtrykker det for eksempel således:
"Vi var imponeret over, hvor grundigt I gik til værks. Der var helt klart styr på alt. Det var også meget tydeligt, hvor meget I brændte for at få huset solgt – det virkede simpelthen som om det var en æressag! Og resultatet blev også derefter. Fem uger fra at vi kontaktede jer til at der forelå en underskrevet købsaftale til en pris både køberen men absolut også vi kunne være tilfreds med", Elisabeth og Jonathan Sydenham, sælger af Rønnealle 6, 3450 Allerød.

Her er vi

 • Solgt

  Baunesvinget 8

  "Det har været en fornøjelse at arbejde med jer, professionelt og på forkant med situationen i ethvert tilfælde. Jeg vil anbefale Jer når og hvis jeg hører, at nogen skal sælge/købe"

 • Solgt

  Enevangen 102

  Tusind tak for jeres indsats ift. at sælge mit hus. Det har hele vejen været en behagelig oplevelse at samarbejde med jer – fra Jan's indledende besøg til Sidsel's arbejde og orientering undervejs – og ikke mindst til samarbejdet med dig, Lasse. Din vedvarende grundige opdatering har gjort, at jeg hele tiden vidste, hvor vi var i processen”

 • Solgt

  Magnolievangen 84

  Profesionelle og kompetente.

 • Solgt

  Møllemoseparken 56

  danbolig har stået på hovedet for at købet faldt på plads - blandt andet i forbindelse med salg af egen bolig og flere boliger i "kæden". Vi er klar over, at det er i begges interesse - men ikke desto mindre føler vi os rigtig godt behandlet, rigtig godt hørt og rigtig fint prioriteret.

 • Solgt

  Sjælsøparken 21

  Mange tak for samarbejdet i 2017. Vi synes, I har gjort et fortræffeligt arbejde med at sælge vores bolig, og det var en herlig julegave at få, at alt kom i orden inden juleaften.

 • Solgt

  Kratbjergvej 28

  Meget professional rådgivning!

Forretningsoplysninger

danbolig Allerød
Allerød Stationsvej 2 E
3450 Allerød
CVR: 38380303

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis & Frida Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring A/S, Frida Forsikring Agentur A/S, Dansk Boligforsikring A/S og WIA (Willis Insurance Agency)

Berlingske Tidende og Allerød Nyt

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig