Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S

Centrumgaden 14
2750 Ballerup
44 97 91 26
ballerup-smoerum@danbolig.dk

Henrik Dreyer
Henrik Dreyer
Indehaver. Daglig leder. Ejendomsmægler, MDE

Med danbolig Ballerup/Smørum som din ejendomsmægler kan du trække på den store ekspertise, vi har efter 40 år i mæglerbranchen. Vi kender alle hjørner af lokalområdet, så vi kan lave en præcis prissætning af din bolig helt fra start og samtidig vejlede køberne optimalt.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2740-2765)
Kilde: Boligsiden
Villa: 43%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S
Kilde: danbolig.dk
41

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S

Hos danbolig Ballerup/Smørum møder du et stærkt, erfarent og ikke mindst lokalkendt team, der står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit boligsalg. Vi er en familiedrevet virksomhed, der bygger på en over 40 år lang tradition med at formidle boliger af alle typer i området omkring Ballerup og Smørum.

Kunne du tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, må du ikke tøve med at kontakte os eller kigge forbi vores butik midt på gågaden i Ballerup.

En lang historie kort
Tilbage i den tid hvor alle nuancer af brun og orange var noget af det allersmarteste, når det kom til boligindretning, begyndte Folke Larsen som selvstændig ejendomsmægler i Ballerup. Året var 1974, og lige siden har vi haft fingeren på pulsen og fulgt udviklingen i det lokale boligmarked på tætteste hold.

Vi, hans sønner, Henrik og Brian, har arbejdet i butikken siden 1990’erne og driver den nu i fællesskab. Vi er opvokset i Ballerup, så ligesom resten af vores team på i alt otte, har vi en stor tilknytning til lokalområdet igennem både vores arbejde og privatliv.

Vores grundige lokalkendskab giver os mulighed for at sætte den helt rette pris på din bolig fra begyndelsen og vejlede de potentielle købere omkring alt det, der betyder noget i deres hverdag: Hvor ligger den nærmeste skole og børnehave? Hvad sker der i foreningslivet? Og hvor cykler man hen og køber en is på en varm sommerdag?

Et stærkt og alsidigt hold
På kontoret vil du møde en god, blandet flok af energiske medarbejdere og lige så vel, som vi alle er lokalt forankrede, har vi også alle hver vores specialer: Nogle har for eksempel et særligt stort indblik i den finansielle sektor, mens andre er superskarpe til annonceringsdelen.

Hver mandag morgen holder vi et mæglermøde, hvor vi gennemgår alle nye sager og besøger de boliger, vi har fået til salg siden sidst. Selvom du får én fast tilknyttet mægler, er vi altså alle sammen med til at give input til sagen, og sådan tror vi på, vi sikrer dit boligsalg de bedst mulige betingelser.

Mød os i avisen, på nettet og i butikken
Foruden annoncering i Lokalavisen og i vores egen husstandsomdelte danbolig-avis, kan du møde os ved at følge vores side på Facebook, hvor vi blandt andet flittigt opdaterer om nyheder på boligmarkedet, konkurrencer og arrangementer som for eksempel Åbent Hus hos de boliger, vi har til salg.

Din bolig får også sin egen side under danbolig.dk og det online markedsføringsprogram danbolig clevr søger for at målrette internetannoncer direkte til potentielle købere, som før har vist interesse for lignende boliger.

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik på Centrumgaden 14 i Ballerup, hvis du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Blommevangen 7, ST. TH.

  Vi har været yders tilfreds med det hurtige salg. Lejligheden blev solgt på kun 14 dage og til udbudsprisen. danbolig har igennem hele forløbet holdt hos løbende orienteret om aktiviteten samt ydet kompetent og professionel rådgivning i salgsprocessen. Vi kan varmt anbefale at sælge sin bolig igennem danbolig Ballerup/Smørum. Mikael og Anja

 • Solgt
  Solgt

  Højagerparken 8, 2. TH.

  Tilfreds køber - Jeg er utrolig tilfreds med min oplevelse hos jer. Ved fremvisningen var i helt nede på jorden og rolige at høre på, og havde vi spørgsmål var i gode til at svare eller finde ud af det med det samme. Til mødet inden jeg skulle underskrive, var i gode til at gå stille og rolig igennem tingene med mig. Det betød meget for mig som førstegangskøber. Ellers igennem forløbet har i været meget rare at have med at gøre.

 • Solgt
  Solgt

  Kildestrædet 116

  Vi har solgt vores rækkehus gennem danbolig Ballerup/Smørum og har været utroligt godt tilfredse med forløbet. Vi havde et salg og et køb samtidig, så der var en masse ting der skulle gå op i en højere enhed og dette lykkes danbolig med til fulde. Vi havde en god tæt dialog med vores mægler Stephan Brandt og følte os virkelig godt behandlet gennem hele salgsperioden. Havde det ikke været for danboligs ihærdighed, havde vi ikke fået vores drømmehus

Forretningsoplysninger

Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S
Centrumgaden 14
2750 Ballerup
CVR: 20944706

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Realkredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring - Dansk Boligforsikring/Willis Forsikringsservice

Ballerup Bladet - Boligmarkedet - Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Realkredit A/S

Tryg Forsikring - Dansk Boligforsikring/Willis Forsikringsservice

Ballerup Bladet - Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.