Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Ballerup/Smørum - Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen

Centrumgaden 14
2750 Ballerup
44 97 91 26
ballerup-smoerum@danbolig.dk

Henrik Dreyer
Henrik Dreyer
Indehaver. Daglig leder. Ejendomsmægler, MDE

Med danbolig Ballerup/Smørum som din ejendomsmægler kan du trække på den store ekspertise, vi har efter 40 år i mæglerbranchen. Vi kender alle hjørner af lokalområdet, så vi kan lave en præcis prissætning af din bolig helt fra start og samtidig vejlede køberne optimalt.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2740-2765)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 69%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Ballerup/Smørum - Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Ballerup/Smørum - Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen

Hos danbolig Ballerup/Smørum møder du et stærkt, erfarent og ikke mindst lokalkendt team, der står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit boligsalg. Vi er en familiedrevet virksomhed, der bygger på en over 40 år lang tradition med at formidle boliger af alle typer i området omkring Ballerup og Smørum.

Kunne du tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, må du ikke tøve med at kontakte os eller kigge forbi vores butik midt på gågaden i Ballerup.

En lang historie kort
Tilbage i den tid hvor alle nuancer af brun og orange var noget af det allersmarteste, når det kom til boligindretning, begyndte Folke Larsen som selvstændig ejendomsmægler i Ballerup. Året var 1974, og lige siden har vi haft fingeren på pulsen og fulgt udviklingen i det lokale boligmarked på tætteste hold.

Vi, hans sønner, Henrik og Brian, har arbejdet i butikken siden 1990’erne og driver den nu i fællesskab. Vi er opvokset i Ballerup, så ligesom resten af vores team på i alt otte, har vi en stor tilknytning til lokalområdet igennem både vores arbejde og privatliv.

Vores grundige lokalkendskab giver os mulighed for at sætte den helt rette pris på din bolig fra begyndelsen og vejlede de potentielle købere omkring alt det, der betyder noget i deres hverdag: Hvor ligger den nærmeste skole og børnehave? Hvad sker der i foreningslivet? Og hvor cykler man hen og køber en is på en varm sommerdag?

Et stærkt og alsidigt hold
På kontoret vil du møde en god, blandet flok af energiske medarbejdere og lige så vel, som vi alle er lokalt forankrede, har vi også alle hver vores specialer: Nogle har for eksempel et særligt stort indblik i den finansielle sektor, mens andre er superskarpe til annonceringsdelen.

Hver mandag morgen holder vi et mæglermøde, hvor vi gennemgår alle nye sager og besøger de boliger, vi har fået til salg siden sidst. Selvom du får én fast tilknyttet mægler, er vi altså alle sammen med til at give input til sagen, og sådan tror vi på, vi sikrer dit boligsalg de bedst mulige betingelser.

Mød os i avisen, på nettet og i butikken
Foruden annoncering i Lokalavisen og i vores egen husstandsomdelte danbolig-avis, kan du møde os ved at følge vores side på Facebook, hvor vi blandt andet flittigt opdaterer om nyheder på boligmarkedet, konkurrencer og arrangementer som for eksempel Åbent Hus hos de boliger, vi har til salg.

Din bolig får også sin egen side under danbolig.dk og det online markedsføringsprogram danbolig clevr søger for at målrette internetannoncer direkte til potentielle købere, som før har vist interesse for lignende boliger.

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik på Centrumgaden 14 i Ballerup, hvis du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Vibeskrænten 2

  Vi oplevede gennem hele forløbet, med en hel del fremvisninger, en rigtig god kontakt til både Nicolas og Henrik med hurtige tilbagemeldinger og opfølgninger på hvert enkelt besøg. Det var for os en stor tryghed at opleve det meget tætte og effektive samarbejde i familieteamet og det skabte for os, en naturlig tillid til salgsprocessen. Vi satte vores hus til salg i november 2020 og kunne allerede i starten af januar sætte vores underskrift på en købsaftale. Så selvom det på tidspunkter har været forbundet med meget blandede følelser at skulle skille sig af med vores hjem gennem 38 år, har mæglernes meget professionelle og respektfulde tilgang til opgaven betydet, at vi gennem hele forløbet har været sikre på et godt resultat.

 • Solgt
  Solgt

  Måløv Hovedgade 58D, 1. tv.

  Som sælger har jeg sat stor pris på samarbejdet med danbolig Ballerup/Smørum om at sælge min lejlighed. De satte sig ind i mine behov og udviste fleksibilitet og handlekraft. Undervejs har jeg haft mange spørgsmål og har altid kunnet komme igennem til Sophia fra danbolig, direkte uden problemer. Min lejlighed blev solgt til udbudsprisen på kun 3 uger. Jeg ville ikke tøve med at benytte mig af danbolig Ballerup/Smørum igen, eller anbefale dem til familie og venner.

 • Solgt
  Solgt

  Langekærvej 4

  Jeg har været meget glad for forløbet omkring salget af min ejendom og er meget tilfreds med den måde alting er forløbet på. Prismæssigt syntes jeg, at i ramte rigtig godt indenfor skiven og det lever op til den vurdering som jeg fik i starten af forløbet, et dejligt kort forløb. Tak for et godt stykke arbejde.

 • Solgt
  Solgt

  Solbrinken 3A

  Mange tak for hjælpen ved salget af mit hus. Jeg har været overordentlig godt tilfreds, og har fået en fin behandling. I har været søde og flinke og været tilstede med råd og vejledning når jeg havde brug for det. Om jeg enten har skrevet eller ringet, så har jeg følt mig tryg ved hele situationen. Tak. Jeg kan kun anbefale jer!

 • Solgt
  Solgt

  Kirsebærvangen 32

  Forløbet med salget af vores rækkehus var nemt og hurtigt. Nicolas sørgede for at hjælpe os hele vejen igennem forløbet på en professionel og overskuelig måde. Salgsoverblikket og dokumenterne var udarbejdet på en let forståelig måde hvor vi nemt kunne se forløbet. De spørgsmål vi havde undervejs fik vi hurtigt svar på og Nicolas var god til at følge op efter fremvisninger og åbent hus. danboligs faste støtte og engagement i LSF havde også en positiv indvirkning på valget af mægler. Herligt at vi med vores hussalg kan støtte en forening der hjælper med at holde børn og unge aktive. Tak for den gode indsats. Vi kan varmt anbefale danbolig Ballerup/Smørum.

 • Solgt
  Solgt

  Solvej 3

  danbolig solgte mit hus for mig i Ballerup – og jeg er meget tilfreds med deres håndtering af mit salg. Alt forløb planmæssigt, både med at få huset på markedet og i forbindelse med det videre salgsforløb. Ved fremvisninger var der hver gang hurtig respons på, hvordan det var gået – for man er jo nysgerrig 😊 Brian var min sagsmægler – og sørgede for, at vise boligen frem til de andre mæglere i butikken, så de kendte til min bolig, hvis de stødte på købere ude i markedet, som søgte efter min type bolig. Når jeg havde spørgsmål omkring salget, fik jeg altid et svar hurtigt tilbage – som gav en god følelse af, at ens bolig var i de rigtige hænder. Jeg kan kun varmt anbefale danbolig Ballerup/Smørum til andre, som går i salgstanker.

Forretningsoplysninger

danbolig Ballerup/Smørum - Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen
Centrumgaden 14
2750 Ballerup
CVR: 20944706
Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Realkredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring/Willis Forsikringsservice

Ballerup Bladet - Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Realkredit A/S

Dansk Boligforsikring/Willis Forsikringsservice

Ballerup Bladet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.