0

Find købere

Tjek salgsprisen

Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S

Centrumgaden 14
2750 Ballerup
44 97 91 26
ballerup-smoerum@danbolig.dk

Henrik Dreyer
Henrik Dreyer
Indehaver. Daglig leder. Ejendomsmægler, MDE

Med danbolig Ballerup/Smørum som din ejendomsmægler kan du trække på den store ekspertise, vi har efter 40 år i mæglerbranchen. Vi kender alle hjørner af lokalområdet, så vi kan lave en præcis prissætning af din bolig helt fra start og samtidig vejlede køberne optimalt.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2740-2765)
Kilde: Boligsiden
Villa: 53%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S
Kilde: danbolig.dk
39

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S

Hos danbolig Ballerup/Smørum møder du et stærkt, erfarent og ikke mindst lokalkendt team, der står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit boligsalg. Vi er en familiedrevet virksomhed, der bygger på en over 40 år lang tradition med at formidle boliger af alle typer i området omkring Ballerup og Smørum.

Kunne du tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, må du ikke tøve med at kontakte os eller kigge forbi vores butik midt på gågaden i Ballerup.

En lang historie kort
Tilbage i den tid hvor alle nuancer af brun og orange var noget af det allersmarteste, når det kom til boligindretning, begyndte Folke Larsen som selvstændig ejendomsmægler i Ballerup. Året var 1974, og lige siden har vi haft fingeren på pulsen og fulgt udviklingen i det lokale boligmarked på tætteste hold.

Vi, hans sønner, Henrik og Brian, har arbejdet i butikken siden 1990’erne og driver den nu i fællesskab. Vi er opvokset i Ballerup, så ligesom resten af vores team på i alt syv, har vi en stor tilknytning til lokalområdet igennem både vores arbejde og privatliv.

Vores grundige lokalkendskab giver os mulighed for at sætte den helt rette pris på din bolig fra begyndelsen og vejlede de potentielle købere omkring alt det, der betyder noget i deres hverdag: Hvor ligger den nærmeste skole og børnehave? Hvad sker der i foreningslivet? Og hvor cykler man hen og køber en is på en varm sommerdag?

Et stærkt og alsidigt hold
På kontoret vil du møde en god, blandet flok af energiske medarbejdere og lige så vel, som vi alle er lokalt forankrede, har vi også alle hver vores specialer: Nogle har for eksempel et særligt stort indblik i den finansielle sektor, mens andre er superskarpe til annonceringsdelen.

Hver mandag morgen holder vi et mæglermøde, hvor vi gennemgår alle nye sager og besøger de boliger, vi har fået til salg siden sidst. Selvom du får én fast tilknyttet mægler, er vi altså alle sammen med til at give input til sagen, og sådan tror vi på, vi sikrer dit boligsalg de bedst mulige betingelser.

Mød os i avisen, på nettet og i butikken
Foruden annoncering i Lokalavisen og i vores egen husstandsomdelte danbolig-avis, kan du møde os ved at følge vores side på Facebook, hvor vi blandt andet flittigt opdaterer om nyheder på boligmarkedet, konkurrencer og arrangementer som for eksempel Åbent Hus hos de boliger, vi har til salg.

Din bolig får også sin egen side under danbolig.dk og det online markedsføringsprogram danbolig clevr søger for at målrette internetannoncer direkte til potentielle købere, som før har vist interesse for lignende boliger.

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik på Centrumgaden 14 i Ballerup, hvis du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Her er vi

 • Henrik Dreyer
  Indehaver

  Henrik Dreyer

  Indehaver. Daglig leder. Ejendomsmægler, MDE

  20 28 65 18

 • Brian Dreyer Larsen
  Indehaver

  Brian Dreyer Larsen

  Indehaver, Salg & Vurdering

  61 61 85 70

 • Jens Henrik Larsen

  Jens Henrik Larsen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  40 11 74 65

 • Joan Jaqué

  Joan Jaqué

  Ejendomsmægler & valuar MDE. Sagskoordinator

  44 97 91 26

 • Ingrid Dreyer Larsen

  Ingrid Dreyer Larsen

  Regnskabsmedarbejder

  44 97 91 26

 • Lisa Bjerg Nielsen

  Lisa Bjerg Nielsen

  Kontortrainee

  44 97 91 26

 • Solgt

  Primulahaven 38

  Vi valgte danbolig Ballerup/Smørum til at sælge vores hus, idet vi fra første henvendelse mødte et mæglerteam, der fremstod professionelt både ved første møde og siden i salgsforløbet. Danbolig har stor erfaring med salg i området og havde solgt flere huse tæt på vores eget. Ejerne af disse huse havde været meget tilfredse med salget af deres huse. Vi følte os trygge med danbolig ved vores side og havde i hele forløbet en positiv og konstruktiv dialog. Vi fik sat en realistisk salgspris, og vores hus blev solgt på 72 dage, hvilket var meget tilfredsstillende for os. Vi følte os rigtig godt hjulpet gennem hele salgsforløbet. Selvom der er en bestemt af mæglerne, der har ansvaret for salget, opleves det, som om andre ansatte i danbolig Ballerup/Smørum er orienteret om de enkelte sager. Mægleren var meget aktiv i forløbet og indgik i en konstruktiv dialog med køberen under forhandlingerne om købsaftalen og udførte processen som det forventes af en mægler. Økonomien ved salget fremgik klart af de skriftlige aftaler med danbolig Ballerup/Smørum, og der var ingen uventede overraskelser. Vi benyttede os af danboligs system ”Sælger siger”. Her havde vi mulighed for at beskrive nogle sider af vores hus, som vi selv betragtede som attraktive.

 • Solgt

  Georginehaven 60

  Kan vi være tilfreds med Danbolig i Ballerup- ja, det kan vi helt klart ! Fra første færd fik fik en en god følelse af, at her havde vi fået kontakt til den helt rigtige mægler som optrådte meget professionelt og kyndig og med et meget højt informationsniveau. Vi fik hurtigt lavet en prisaftale som var til vores fulde tilfredshed og mægleren gennemgik de enkelte faser i forløbet og det viste sig at det ikke var tom snak - der blev virkeligt fuldt op på forløbet og de aftaler der var indgået blev overholdt, enten via telefon eller via statusmøder - vi fik at vide hvornår der var fremvisning og straks efter fik vi besked om forløbet enten telefonisk eller via sms - selv da vi var på en længere vinterferie blev vi holdt orienteret - fornemt, så tag rolig på ferie selvom huset er sat til salg - det er i de bedste hænder ! Det viste sig at den aftalte salgspris holdt - huset blev solgt på kun 42 dage - bare super tilfredsstillende ! Alt i alt har vi følt os utroligt godt behandlet og guidet igennem hele forløbet så vi vil helt klart anbefale Danbolig i Ballerup til andre !

 • Solgt

  Kildestrædet 116

  Vi har solgt vores rækkehus gennem danbolig Ballerup/Smørum og har været utroligt godt tilfredse med forløbet. Vi havde et salg og et køb samtidig, så der var en masse ting der skulle gå op i en højere enhed og dette lykkes danbolig med til fulde. Vi havde en god tæt dialog med vores mægler Stephan Brandt og følte os virkelig godt behandlet gennem hele salgsperioden. Havde det ikke været for danboligs ihærdighed, havde vi ikke fået vores drømmehus

 • Solgt

  Blommevangen 7, ST. TH.

  Vi har været yders tilfreds med det hurtige salg. Lejligheden blev solgt på kun 14 dage og til udbudsprisen. danbolig har igennem hele forløbet holdt hos løbende orienteret om aktiviteten samt ydet kompetent og professionel rådgivning i salgsprocessen. Vi kan varmt anbefale at sælge sin bolig igennem danbolig Ballerup/Smørum. Mikael og Anja

 • Solgt

  Buestræde 15

  Hvis du skal sælge dit hus, vil jeg helt klart anbefale danbolig Ballerup, da jeg har haft reel og troværdig oplevelse gennem hele salgsforløbet, da vi solgte vores hus. Der var en god rådgivning i opstartsfasen omkring forventninger til slgstid vs. pris, hurtig tilbagemeldinger efter fremvisninger og vi blev aldrig presset til at gå ned i pris ift. det som var aftalt.

 • Solgt

  Ludvig Holsteins Alle 18

  På anbefaling af en god ven valgte vi danbolig i Ballerup, da vi skulle sælge vores parcelhus i Digterparken. Det var en rigtig god beslutning. Hele det korte forløb var venligt og professionelt og prisen var rigtig. Stor ros til danbolig fra en meget tilfreds hussælger. Peter & Dorrit

Forretningsoplysninger

Henrik Dreyer & Brian Dreyer Larsen A/S
Centrumgaden 14
2750 Ballerup
CVR: 20944706

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Realkredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring - Dansk Boligforsikring/Willis Forsikringsservice

Ballerup Bladet - Boligmarkedet - Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Realkredit A/S

Tryg Forsikring - Dansk Boligforsikring/Willis Forsikringsservice

Ballerup Bladet - Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig