Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
36

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,7 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 28.04.2020

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lærkevej 6

  Bolig -køb og -salg er familiens største og mest betydningsfulde økonomiske transaktion. Derfor er specielt 2 forhold af afgørende betydning for opnåelse af en effektiv, problemfri proces og et tilfredsstillende resultat. 1: Der må etableres et tillidsforhold til den ansvarlige salgsmedarbejder, som grundlag for samarbejdet ved værdifastsættelse, planlægning og gennemførelse af salgsproces og præsentationsforberedelse af huset. 2: Ejendomssalg er en kompleks proces omfattende stor offentlig regulering og krav om forståelse af sælgers og købers mentale procesforløb. Den salgsansvarlige skal være en anerkendt, kompetent person. Danbolig har med Sarah Dragsdahl som salgsansvarlig gennemført salget af Lærkevej 6 på 3 måneder til en salgspris fuldt på højde med vores forventning. Sarah har indledningsvis på særdeles kompetent måde gennemgået salgsprocessens faser og krav som indeholdt i formidlingsaftalen. Vi er som sælgere løbende blevet informeret om projektets fremdrift og har modtaget fyldestgørende svar på alle spørgsmål. Hver fremvisning er vel planlagt og straks afrapporteret til os med vurdering af potentialet. Alle Danboligs medarbejdere har gennemgået huset, og enhver kontakt har båret præg af ansvar, fokus på detaljen og gennemført med et smil. Jeg kan uden tøven anbefale Danbolig Birkerød som kompetent og effektiv partner ved ejendomshandler. Med venlig hilsen Lise og Jørgen Kjærgaard-Larsen

 • Solgt
  Solgt

  Stiholmsvej 2, 2. 6.

  Jeg har foretaget en del bolighandler gennem tiden. I den forbindelse har jeg oplevet meget stor forskel på kvaliteten af ejendomsmægleres arbejdsprocesser lige fra den mest ringe service til mere kompetente ejendomsmæglere. Hos Danbolig i Birkerød fik jeg den bedste handelsoplevelse af dem alle, da ejendomsmægler Sarah Dragsdahl solgte min lejlighed. Lige fra første møde og besigtigelse af min lejlighed fik jeg en god behandling, og jeg var ikke i tvivl om, at Sarah var den rette person til at sælge min lejlighed. Hun solgte min lejlighed på 3 dage. Jeg er af den opfattelse, at det gjorde hun, fordi hun er i stand til at bruge de rette argumenter til rette tid overfor køber. På den baggrund vil jeg give Sarah mine allerbedste anbefalinger, og jeg vil til hver en tid vende tilbage til hende, hvis jeg skulle få brug for det.

 • Solgt
  Solgt

  Plantagevej 41

  Vi har haft en meget positiv oplevelse med danbolig i Birkerød. Der har været fokus på vores hus og vi har altid fået fin tilbagemelding, efter fremvisning og åbent hus. Vi fik solgt efter ca. tre måneder. Særligt tak til Lis og Sarah, som har været ihærdige, meget oprigtige og reelle. Steen og Gitte

 • Solgt
  Solgt

  Brandts Vænge 18

  Hvad kunne danbolig Birkerød have gjort bedre? Ikke noget, det hele forløb glimrende. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Birkerød? At salget skete relativt hurtigt, hvilket jeg tror skyldes, at Danbolig har en stor del af salg i Birkerød og derfor henvendelse fra mange potentielle købere.

 • Solgt
  Solgt

  Pilegårdsparken 44

  Sarah har på alle måder været en fantastisk god samarbejdspartner. Personlig engageret, hurtig med tilbagemeldinger og til rådighed for spørgsmål hele døgnet.

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring via Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring via Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.