0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
59

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fuglesangsvej 31

  Tak til alle på kontoret for hjælpsomhed og god information under hele forløbet. Vi havde fra vores første møde god kontakt med Sarah Dragsdahl. Hun har været en meget effektiv og kompetent mægler, der med overskud og godt humør løste de problemer, der opstod undervejs. Hun formåede på sin tillidsvækkende måde at gøre os sikre på, at huset nok skulle blive solgt hurtigt. Huset blev solgt på to en halv måned.

 • Solgt
  Solgt

  Pilebakken 6

  Kære Sarah, Jeg vil gerne sige dig tak for en meget effektiv og behagelig håndtering af min mors boligsalg. At du kendte dit kundekartotek så godt, at du allerede da du besigtigede huset kunne fortælle hvem du mente skulle købe huset, var imponerende. Og at du efterfølgende have fremvisning 2 dage senere - endda før vores commissionsaftale var på plads - var flot. Men allerbedst var det selvfølgelig at du havde ret - de ville gerne have huset - og en uge efter var aftalen så indgået. Alt i alt kunne det bare ikke være bedre, og vi er meget taknemmelige for den enkle og hurtige handel. Dit bagland med Trine m. fl. har også fungeret hurtigt og effektivt, så en stor tak til dem også. Du er velkommen til at bruge mig som reference hvis det kan være en hjælp. Hilsen sælger af Pilebakken 6

 • Solgt
  Solgt

  Stenhøjgårdsvej 28

  Jeg kan give Sarah Dragsdahl min bedste anbefaling for den imødekommende og professionelle måde, hvorpå hun har behandlet mit køb af ejerlejlighed og salg af parcelhus. Altid til at træffe, ingen unødvendige ventetider, klare svar på mine spørgsmål og opmuntrende ord, når det var nødvendigt. Det skal tilføjes at købs - & salgsprocessen med det nødvendige drive fra Sarah’s side er gennemført på godt 1 måned, Som sagt kan jeg med glæde give hende mine varmeste anbefalinger og en stor tak. Med venlig hilsen Svend Ishøy Rasmussen.

 • Solgt
  Solgt

  Solbjærget 24

  Vedrørende salget af Solbjærget 24 har vi været ovenud tilfredse med såvel Sarah som Dan. Fra vores første møde, en tirsdag eftermiddag sidst i oktober, oplevede vi en betryggende professionalisme hos et par meget positive og behagelige unge mennesker. Prisen blev sat og den holdt hele vejen igennem. Til stor glæde for os. Inden der var gået en uge havde der været 2 fremvisninger og inden 2 uger var omme, var købsaftale skrevet under. Under hele forløbet har vi fået hurtig feedback. Alt i alt har salgsprocessen været meget strømlinet, venlig og betryggende. Tusind tak for det. Birthe og Peter

 • Solgt
  Solgt

  Bregnerødvej 71, st. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Bistrup Hegnsvej 7B

  Lis Rasmussen er en meget professionel samarbejdspartner. Hun forstår sine kunder og det område hun arbejder i. Lis og hendes medarbejdere følger op, vender tilbage og får os som sælgere til at føle os helt trygge ved at de får solgt vores bolig

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig