0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lis Rasmussen

Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 64%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lis Rasmussen
Kilde: danbolig.dk
66

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lis Rasmussen

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt

  Stakkeledet 42

  Da vi besluttede at sælge vores bolig, havde vi besøg af flere ejendomsmæglere til en snak. Blandt andet Lis Rasmussen fra Danbolig Birkerød. Vi fik straks en fornemmelse af at være i trygge hænder hos Danbolig i Birkerød. Alle ansatte vi var i berøring med var naturligt venlige og servicerende. I perioden hvor huset var til salg fortrød vi på intet tidspunkt vores valg af ejendomsmægler. Vi kan kun anbefale kommende hussælgere, husk lige at få en snak med Danbolig i Birkerød. Tak til Lis og Personalet i Danbolig Birkerød. Peter Friedberg

 • Solgt

  Bøgebakken 1B

  11.8.2016 At sælge hus er til tider en yderst nervebelastende sag. Forestillinger om, at det aldrig vil lykkes, dukker op gang på gang. Det er derfor meget afgørende, at man har en ejendomsmægler, men kan betro alle ens genvordigheder og overvejelser til, og hvor man så kan være sikker på, at der bliver gjort, hvad der kan gøres. En sådan ejendomsmægler er Sarah Dragsdahl. Joan Conrad

 • Solgt

  Stiholmsvej 1, 2. 6.

  Jeg er meget tilfreds med den professionelle service jeg fik i forbindelse med salget af min lejlighed i Birkerød. Jeg har gennem hele forløbet følt mig i trygge hænder hos Sarah Dragsdahl, og jeg har haft en positiv oplevelse af at der er blevet taget de nødvendige initiativer, for at sikre et hurtigt og udbytterigt salg. Det lykkedes Sarah og hendes team at sælge min lejlighed til prisen og på kun 4 uger. Jeg kan varmt anbefale DanBolig og Sarah til fremtidige boligsælgere.

 • Solgt

  Sækkedammen 7

  Lis kom med et bud på en salgspris der var acceptabel for os og som hun samtidig mente ville gi os et hurtigt salg, et hurtigt salg var vigtigt for os. Huset blev solgt på 3 uger, med lille og igen acceptabelt afslag. Jeg har ikke fortrudt et sekund at vi valgte jer som mægler, altid til at komme i kontakt med, god info i forløbet, alt er simpelthen forløbet nemt og perfekt i en presset situation, tak😊

 • Solgt

  Fuglesangsvej 31

  Tak til alle på kontoret for hjælpsomhed og god information under hele forløbet. Vi havde fra vores første møde god kontakt med Sarah Dragsdahl. Hun har været en meget effektiv og kompetent mægler, der med overskud og godt humør løste de problemer, der opstod undervejs. Hun formåede på sin tillidsvækkende måde at gøre os sikre på, at huset nok skulle blive solgt hurtigt. Huset blev solgt på to en halv måned.

 • Solgt

  Rønnebakken 8

  Birkerød 21.08.15 Vi vil meget gerne anbefale Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød. Hun er kompetent, velforberedt og målrettet. Hun er også meget positiv og imødekommende. Kort sagt - en dejlig person at omgås. Og vigtigst af alt: Hun er god til at sælge huse! Bedste hilsener Grethe og JJ Kjærgaard

Forretningsoplysninger

danbolig Lis Rasmussen
Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
CVR: 35231633

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.