0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
47

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt

  Lærkevej 6

  Bolig -køb og -salg er familiens største og mest betydningsfulde økonomiske transaktion. Derfor er specielt 2 forhold af afgørende betydning for opnåelse af en effektiv, problemfri proces og et tilfredsstillende resultat. 1: Der må etableres et tillidsforhold til den ansvarlige salgsmedarbejder, som grundlag for samarbejdet ved værdifastsættelse, planlægning og gennemførelse af salgsproces og præsentationsforberedelse af huset. 2: Ejendomssalg er en kompleks proces omfattende stor offentlig regulering og krav om forståelse af sælgers og købers mentale procesforløb. Den salgsansvarlige skal være en anerkendt, kompetent person. Danbolig har med Sarah Dragsdahl som salgsansvarlig gennemført salget af Lærkevej 6 på 3 måneder til en salgspris fuldt på højde med vores forventning. Sarah har indledningsvis på særdeles kompetent måde gennemgået salgsprocessens faser og krav som indeholdt i formidlingsaftalen. Vi er som sælgere løbende blevet informeret om projektets fremdrift og har modtaget fyldestgørende svar på alle spørgsmål. Hver fremvisning er vel planlagt og straks afrapporteret til os med vurdering af potentialet. Alle Danboligs medarbejdere har gennemgået huset, og enhver kontakt har båret præg af ansvar, fokus på detaljen og gennemført med et smil. Jeg kan uden tøven anbefale Danbolig Birkerød som kompetent og effektiv partner ved ejendomshandler. Med venlig hilsen Lise og Jørgen Kjærgaard-Larsen

 • Solgt

  Overblikket 15

  Jeg synes, at Danbolig har handlet vores bolig meget professionelt - vi har følt os velorienterede og godt behandlet hele vejen igennem,

 • Solgt

  Birkerød Kongevej 142

  Kære danbolig Birkerød, I forbindelse med køb af hus har vi kun ros til jer! Fremvisningen, som skete dagen efter henvendelse, fik os til at føle os i trygge hænder - her var der en ejendomsmægler, som havde styr på huset og detaljerne. Vi blev mødt at Lis, som smilende og charmerende viste os rundt i huset - samtidig med at hun kunne besvare alle vores spørgsmål havde hun overskud til at joke en smule med os. Resten af teamet har ligeledes gjort et rigtig godt indtryk på os, da vores henvendelser prompte er blevet besvaret. Desuden har teamet leveret et godt overblik over salgsforløbet - hvilket som førstegangskøber godt kan være uoverskueligt. Vi kan således kun give ros til jer samt anbefale jer til andre købere. Venlig hilsen Maria Luise og Rune Salomon Kristensen

 • Solgt

  Bøgebakken 1B

  11.8.2016 At sælge hus er til tider en yderst nervebelastende sag. Forestillinger om, at det aldrig vil lykkes, dukker op gang på gang. Det er derfor meget afgørende, at man har en ejendomsmægler, men kan betro alle ens genvordigheder og overvejelser til, og hvor man så kan være sikker på, at der bliver gjort, hvad der kan gøres. En sådan ejendomsmægler er Sarah Dragsdahl. Joan Conrad

 • Solgt

  Stiholmsvej 1, 2. 6.

  Jeg er meget tilfreds med den professionelle service jeg fik i forbindelse med salget af min lejlighed i Birkerød. Jeg har gennem hele forløbet følt mig i trygge hænder hos Sarah Dragsdahl, og jeg har haft en positiv oplevelse af at der er blevet taget de nødvendige initiativer, for at sikre et hurtigt og udbytterigt salg. Det lykkedes Sarah og hendes team at sælge min lejlighed til prisen og på kun 4 uger. Jeg kan varmt anbefale DanBolig og Sarah til fremtidige boligsælgere.

 • Solgt

  Bistrupgårdsvej 25

  Sarah Dragsdahl ansat ved Danbolig i Birkerød har været vores kontakt i forbindelse med salg af vores ejendom beliggende på Bistrupgårdsvej. Hun har levet fuldt op til forventningerne og mere til. Hun har solgt vores ejendom til aftalt pris på 3 uger! Sarah og Danbolig Birkerød har generelt ydet en service, jeg ikke har oplevet andet sted. Der har efter hver fremvisning været hurtig tilbagemelding, både fra Sarah og øvrige ansatte i Danbolig. Sarah har under hele forløbet været let at få fat i pr. telefon og har også været hurtig til at svare både på sms og mail. Det har været med til, at vi hele tiden har følt os med på sidelinjen omkring interesserede købere og dialogen mellem disse og Sarah. Under forløbet havde Sarah ferie, og her formåede Danbolig fortsat at bevare den gode service, idet sagen blev godt overleveret og salget ekspederet færdigt af ejendomsmægler Lis Rasmussen. Så alt i alt et godt og hurtigt salg, hvor vi har følt os i trygge hænder under hele processen. Venlig hilsen Rune Prior

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig