Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 63%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Langkærgårdsvej 18

  Kære Lis. Tusinde tak for endnu en flot gave, med chokolade, glas og bobler  Vi er meget glade for, din store hjælp ved vores hussalg og det er næsten ikke til at forstå at alt er faldet godt på plads. Hils dit professionelle og dygtige team (Heidi og Jonas) mange gange fra os. Vi håber alt godt for dig og Danbolig Birkerød, og vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et skønt nytår.

 • Solgt
  Solgt

  Grøndalsvej 35

  Kære Sarah. Jeg ville faktisk bare sige dig tak for et fint forløb og et forbilledligt samarbejde. Jeg havde købt før jeg fik solgt - hvad alle betegner som utrolig dumt. Og selv- følgelig gav det lidt mere spænding undervejs. Men du var altid imødekommende, parat til at snakke med mig, opmuntrende og forstående. Samtidig er det helt klart for mig, at du rent professionelt gjorde en stor indsats for at få solgt mit hus - hvilket jo også er lykkedes på bedst mulige betingelser. Så hermed fra mig til dig: TAK ! Mange hilsner, Jette.

 • Solgt
  Solgt

  Lyngborghave 26, 1. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Bistrup Park 15

  Tak til alle involverede medarbejdere for engagement og behageligt samarbejde. får hele tiden løbende besked pr. tlf. og mail

 • Solgt
  Solgt

  Pilebakken 6

  Kære Sarah, Jeg vil gerne sige dig tak for en meget effektiv og behagelig håndtering af min mors boligsalg. At du kendte dit kundekartotek så godt, at du allerede da du besigtigede huset kunne fortælle hvem du mente skulle købe huset, var imponerende. Og at du efterfølgende have fremvisning 2 dage senere - endda før vores commissionsaftale var på plads - var flot. Men allerbedst var det selvfølgelig at du havde ret - de ville gerne have huset - og en uge efter var aftalen så indgået. Alt i alt kunne det bare ikke være bedre, og vi er meget taknemmelige for den enkle og hurtige handel. Dit bagland med Trine m. fl. har også fungeret hurtigt og effektivt, så en stor tak til dem også. Du er velkommen til at bruge mig som reference hvis det kan være en hjælp. Hilsen sælger af Pilebakken 6

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 91

  Kære Sarah. Tak, for et imponerende salgsarbejde og engagement i kontakten med både os og køberne.

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig