0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lis Rasmussen

Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lis Rasmussen
Kilde: danbolig.dk
66

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lis Rasmussen

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Lis Rasmussen
  Indehaver

  Lis Rasmussen

  Ejendomsmægler& valuar, MDE

  45 81 45 81

 • Jonas Persson

  Jonas Persson

  Ejendomsmægler, MDE.

  45 81 45 81

 • Sarah Dragsdahl

  Sarah Dragsdahl

  Salgs- og vurderingschef

  45 81 45 81

 • Trine Hvid Konjen

  Trine Hvid Konjen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE Køberrådgiver med DE Tryghedsmærke, Administrationschef

  45 81 45 81

 • Julie Engelbrecht

  Julie Engelbrecht

  Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver med DE Tryghedsmærke

  45 81 45 81

 • Helene Sams Riemer

  Helene Sams Riemer

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Nicolai Rostrup

  Nicolai Rostrup

  Ejendomsmægler MDE

  42 27 00 88

 • John Nymann Krabbe

  John Nymann Krabbe

  Salg og vurdering

  40 54 17 63

 • Tina Pedersen

  Tina Pedersen

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Jens Black

  Jens Black

  Vurdering for Nordea

  22 59 05 58

 • Victoria Gudmund

  Victoria Gudmund

  Medhjælper

  45 81 45 81

 • Solgt

  Grøndalsvej 35

  Kære Sarah. Jeg ville faktisk bare sige dig tak for et fint forløb og et forbilledligt samarbejde. Jeg havde købt før jeg fik solgt - hvad alle betegner som utrolig dumt. Og selv- følgelig gav det lidt mere spænding undervejs. Men du var altid imødekommende, parat til at snakke med mig, opmuntrende og forstående. Samtidig er det helt klart for mig, at du rent professionelt gjorde en stor indsats for at få solgt mit hus - hvilket jo også er lykkedes på bedst mulige betingelser. Så hermed fra mig til dig: TAK ! Mange hilsner, Jette.

 • Solgt

  Lærkevej 6

  Bolig -køb og -salg er familiens største og mest betydningsfulde økonomiske transaktion. Derfor er specielt 2 forhold af afgørende betydning for opnåelse af en effektiv, problemfri proces og et tilfredsstillende resultat. 1: Der må etableres et tillidsforhold til den ansvarlige salgsmedarbejder, som grundlag for samarbejdet ved værdifastsættelse, planlægning og gennemførelse af salgsproces og præsentationsforberedelse af huset. 2: Ejendomssalg er en kompleks proces omfattende stor offentlig regulering og krav om forståelse af sælgers og købers mentale procesforløb. Den salgsansvarlige skal være en anerkendt, kompetent person. Danbolig har med Sarah Dragsdahl som salgsansvarlig gennemført salget af Lærkevej 6 på 3 måneder til en salgspris fuldt på højde med vores forventning. Sarah har indledningsvis på særdeles kompetent måde gennemgået salgsprocessens faser og krav som indeholdt i formidlingsaftalen. Vi er som sælgere løbende blevet informeret om projektets fremdrift og har modtaget fyldestgørende svar på alle spørgsmål. Hver fremvisning er vel planlagt og straks afrapporteret til os med vurdering af potentialet. Alle Danboligs medarbejdere har gennemgået huset, og enhver kontakt har båret præg af ansvar, fokus på detaljen og gennemført med et smil. Jeg kan uden tøven anbefale Danbolig Birkerød som kompetent og effektiv partner ved ejendomshandler. Med venlig hilsen Lise og Jørgen Kjærgaard-Larsen

 • Solgt

  Langkærgårdsvej 18

  Kære Lis. Tusinde tak for endnu en flot gave, med chokolade, glas og bobler  Vi er meget glade for, din store hjælp ved vores hussalg og det er næsten ikke til at forstå at alt er faldet godt på plads. Hils dit professionelle og dygtige team (Heidi og Jonas) mange gange fra os. Vi håber alt godt for dig og Danbolig Birkerød, og vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et skønt nytår.

 • Solgt

  Kajerødvej 109

  Køber: Vi var super glade for Jonas. Han kørte rundt med os og havde lagt et program for dagen. Han brugte ret meget tid på os, og det var ham der solgte os Birkerød! Vi har kun godt at sige om Jonas og vil helt sikkert ringe til Jonas, hvis vi skal sælge huset igen .

 • Solgt

  Birkebakken 51

  Kære Lis Rasmussen Jeg vil blot tilkendegive min yderste tilfredshed med jeres bistand ved salget af min byggegrund. Din mæglerforretnings store forretningsomfang i Birkerød har ganske givet betydet, at salget af grunden gik så tilfredsstillende. Jeg har de seneste år haft tilfredstillende salg (2 lejligheder, hvor den ene blev solgt på 14 dage, den anden på 24 timer), men disse salg blev overgået af din medarbejder Troels Pedersen, der formåede at formidle et salg på 5 timer – imponerende! Derfor stor ros til din forretnings netværk og til dine medarbejdere, der udviser tilgængeligeed og engagement.

 • Solgt

  Sækkedammen 7

  Lis kom med et bud på en salgspris der var acceptabel for os og som hun samtidig mente ville gi os et hurtigt salg, et hurtigt salg var vigtigt for os. Huset blev solgt på 3 uger, med lille og igen acceptabelt afslag. Jeg har ikke fortrudt et sekund at vi valgte jer som mægler, altid til at komme i kontakt med, god info i forløbet, alt er simpelthen forløbet nemt og perfekt i en presset situation, tak😊

Forretningsoplysninger

danbolig Lis Rasmussen
Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
CVR: 35231633

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig