0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lis Rasmussen

Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lis Rasmussen
Kilde: danbolig.dk
70

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lis Rasmussen

Danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 24 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

Her er vi

 • Lis Rasmussen
  Indehaver

  Lis Rasmussen

  Ejendomsmægler& valuar, MDE

  45 81 45 81

 • Jonas Persson

  Jonas Persson

  Ejendomsmægler, MDE.

  45 81 45 81

 • Sarah Dragsdahl

  Sarah Dragsdahl

  Salgs- og vurderingschef

  45 81 45 81

 • Trine Hvid Konjen

  Trine Hvid Konjen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE Køberrådgiver med DE Tryghedsmærke, Administrationschef

  45 81 45 81

 • Julie Engelbrecht

  Julie Engelbrecht

  Ejendomsmægler, MDE - Sagskoordinator & Køberrådgiver

  45 81 45 81

 • Helene Sams Riemer

  Helene Sams Riemer

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Dan Frederiksen

  Dan Frederiksen

  Salg og vurdering

  61 62 82 00

 • Nicolai Rostrup

  Nicolai Rostrup

  Ejendomsmægler MDE

  42 27 00 88

 • Tina Pedersen

  Tina Pedersen

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Jens Black

  Jens Black

  Vurdering for Nordea

  22 59 05 58

 • Solgt

  Bistrupgårdsvej 25

  Sarah Dragsdahl ansat ved Danbolig i Birkerød har været vores kontakt i forbindelse med salg af vores ejendom beliggende på Bistrupgårdsvej. Hun har levet fuldt op til forventningerne og mere til. Hun har solgt vores ejendom til aftalt pris på 3 uger! Sarah og Danbolig Birkerød har generelt ydet en service, jeg ikke har oplevet andet sted. Der har efter hver fremvisning været hurtig tilbagemelding, både fra Sarah og øvrige ansatte i Danbolig. Sarah har under hele forløbet været let at få fat i pr. telefon og har også været hurtig til at svare både på sms og mail. Det har været med til, at vi hele tiden har følt os med på sidelinjen omkring interesserede købere og dialogen mellem disse og Sarah. Under forløbet havde Sarah ferie, og her formåede Danbolig fortsat at bevare den gode service, idet sagen blev godt overleveret og salget ekspederet færdigt af ejendomsmægler Lis Rasmussen. Så alt i alt et godt og hurtigt salg, hvor vi har følt os i trygge hænder under hele processen. Venlig hilsen Rune Prior

 • Solgt

  Rønnebakken 8

  Birkerød 21.08.15 Vi vil meget gerne anbefale Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød. Hun er kompetent, velforberedt og målrettet. Hun er også meget positiv og imødekommende. Kort sagt - en dejlig person at omgås. Og vigtigst af alt: Hun er god til at sælge huse! Bedste hilsener Grethe og JJ Kjærgaard

 • Solgt

  Lærkevej 6

  Bolig -køb og -salg er familiens største og mest betydningsfulde økonomiske transaktion. Derfor er specielt 2 forhold af afgørende betydning for opnåelse af en effektiv, problemfri proces og et tilfredsstillende resultat. 1: Der må etableres et tillidsforhold til den ansvarlige salgsmedarbejder, som grundlag for samarbejdet ved værdifastsættelse, planlægning og gennemførelse af salgsproces og præsentationsforberedelse af huset. 2: Ejendomssalg er en kompleks proces omfattende stor offentlig regulering og krav om forståelse af sælgers og købers mentale procesforløb. Den salgsansvarlige skal være en anerkendt, kompetent person. Danbolig har med Sarah Dragsdahl som salgsansvarlig gennemført salget af Lærkevej 6 på 3 måneder til en salgspris fuldt på højde med vores forventning. Sarah har indledningsvis på særdeles kompetent måde gennemgået salgsprocessens faser og krav som indeholdt i formidlingsaftalen. Vi er som sælgere løbende blevet informeret om projektets fremdrift og har modtaget fyldestgørende svar på alle spørgsmål. Hver fremvisning er vel planlagt og straks afrapporteret til os med vurdering af potentialet. Alle Danboligs medarbejdere har gennemgået huset, og enhver kontakt har båret præg af ansvar, fokus på detaljen og gennemført med et smil. Jeg kan uden tøven anbefale Danbolig Birkerød som kompetent og effektiv partner ved ejendomshandler. Med venlig hilsen Lise og Jørgen Kjærgaard-Larsen

 • Solgt

  Kajerødvej 74A

  I forbindelse med salg af min mors hus i Birkerød var jeg efter møde med 3 ejendomsmæglere klart overbevist om, at Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød skulle have salgsopgaven. Sarah udstrålede fra første håndtryk professionalisme og effektivitet, og dertil mødte hun velforberedt og havde et realistisk bud på salgsprisen – det skulle vise sig, at hun i hele processen har levet op til dette første indtryk. Ejendommen blev solgt indenfor 1 måned til en tilfredsstillende pris. Sarah har hele teamet hos danbolig Birkerød bag sig, og jeg vil særligt fremhæve indehaver Lis Rasmussen, som trådte til under Sarahs ferie. Alle hos danbolig har det samme høje niveau af professionalisme – samtidig udviser de en utrolig imødekommende og venlig adfærd, hvor de på en ægte og engageret måde varetager klientens interesser, så man er helt tryg. Danbolig Birkerød er outstanding i forhold til andre mæglere jeg har været i forbindelse med. Det er således med glæde jeg medgiver Sarah Dragsdahl de bedste anbefalinger. Gitte Forsberg

 • Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig