0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lis Rasmussen

Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 60%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lis Rasmussen
Kilde: danbolig.dk
67

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lis Rasmussen

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 24 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 22.07.2017

Her er vi

 • Lis Rasmussen
  Indehaver

  Lis Rasmussen

  Ejendomsmægler& valuar, MDE

  45 81 45 81

 • Jonas Persson

  Jonas Persson

  Ejendomsmægler, MDE.

  45 81 45 81

 • Sarah Dragsdahl

  Sarah Dragsdahl

  Salgs- og vurderingschef

  45 81 45 81

 • Trine Hvid Konjen

  Trine Hvid Konjen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE Køberrådgiver med DE Tryghedsmærke, Administrationschef

  45 81 45 81

 • Julie Engelbrecht

  Julie Engelbrecht

  Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver med DE Tryghedsmærke

  45 81 45 81

 • Helene Sams Riemer

  Helene Sams Riemer

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Nicolai Rostrup

  Nicolai Rostrup

  Ejendomsmægler MDE

  42 27 00 88

 • Tina Pedersen

  Tina Pedersen

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Jens Black

  Jens Black

  Vurdering for Nordea

  22 59 05 58

 • Victoria Gudmund

  Victoria Gudmund

  Medhjælper

  45 81 45 81

 • Solgt

  Stenløkken 46

  Meget positiv oplevelse med køb af vores ny hus. Vi har haft mange samtaler både med Troels og Lis, og vi har altid følt behandlet med en høj grad af proffesionalisme og forståelse. Det kan varmt anbefales

 • Solgt

  Biskop Svanes Vej 77A, 1. tv

  Kære danbolig Birkerød, Stor tak til alle på kontoret for jeres ihærdighed, hjælpsomhed og kundefokushed. Det har været mig en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og jeg ser frem til at byde jer ind i kampen igen, når jeg om få måneder skal sælge endnu en spændende ejendom i Birkerød. Altid iderig på nye salgsfremmende muligheder. Ringede altid, og efterlod ejendommen i samme stand. Ja, alle faste opfølgningsmøder blev overholdt til punkt og prikke. ALDRIG ringet forgæves, kunne altid lægge en besked, som der hurtigt blev fulgt op på (også om aftenen)

 • Solgt

  Birkerød Parkvej 36, 2. TH.

  "Vi valgte Danbolig Birkerød til at sælge vores lejlighed hvilket vi har ikke fortrudt. Vores lejlighed blev solgt inden for 14 dage og til udbudsprisen. Vi har oplevet professionel rådgivning fra start til slut, ud over det sædvanlige. Hele teamets kompetence og engagement har gjort os trygge i hele vores salgsperiode. Vi takker for et rigtig godt samarbejde og vi kan på det kraftigste anbefale Danbolig i Birkerød til andre der ønsker sælge." Venlig hilsen Alan

 • Solgt

  Kajerødvej 74A

  I forbindelse med salg af min mors hus i Birkerød var jeg efter møde med 3 ejendomsmæglere klart overbevist om, at Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød skulle have salgsopgaven. Sarah udstrålede fra første håndtryk professionalisme og effektivitet, og dertil mødte hun velforberedt og havde et realistisk bud på salgsprisen – det skulle vise sig, at hun i hele processen har levet op til dette første indtryk. Ejendommen blev solgt indenfor 1 måned til en tilfredsstillende pris. Sarah har hele teamet hos danbolig Birkerød bag sig, og jeg vil særligt fremhæve indehaver Lis Rasmussen, som trådte til under Sarahs ferie. Alle hos danbolig har det samme høje niveau af professionalisme – samtidig udviser de en utrolig imødekommende og venlig adfærd, hvor de på en ægte og engageret måde varetager klientens interesser, så man er helt tryg. Danbolig Birkerød er outstanding i forhold til andre mæglere jeg har været i forbindelse med. Det er således med glæde jeg medgiver Sarah Dragsdahl de bedste anbefalinger. Gitte Forsberg

 • Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

 • Solgt

  Kajerødvej 109

  Køber: Vi var super glade for Jonas. Han kørte rundt med os og havde lagt et program for dagen. Han brugte ret meget tid på os, og det var ham der solgte os Birkerød! Vi har kun godt at sige om Jonas og vil helt sikkert ringe til Jonas, hvis vi skal sælge huset igen .

Forretningsoplysninger

danbolig Lis Rasmussen
Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
CVR: 35231633

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig