Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,3 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 21.10.2019

Lige nu har vi 50 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 74A

  I forbindelse med salg af min mors hus i Birkerød var jeg efter møde med 3 ejendomsmæglere klart overbevist om, at Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød skulle have salgsopgaven. Sarah udstrålede fra første håndtryk professionalisme og effektivitet, og dertil mødte hun velforberedt og havde et realistisk bud på salgsprisen – det skulle vise sig, at hun i hele processen har levet op til dette første indtryk. Ejendommen blev solgt indenfor 1 måned til en tilfredsstillende pris. Sarah har hele teamet hos danbolig Birkerød bag sig, og jeg vil særligt fremhæve indehaver Lis Rasmussen, som trådte til under Sarahs ferie. Alle hos danbolig har det samme høje niveau af professionalisme – samtidig udviser de en utrolig imødekommende og venlig adfærd, hvor de på en ægte og engageret måde varetager klientens interesser, så man er helt tryg. Danbolig Birkerød er outstanding i forhold til andre mæglere jeg har været i forbindelse med. Det er således med glæde jeg medgiver Sarah Dragsdahl de bedste anbefalinger. Gitte Forsberg

 • Solgt
  Solgt

  Bistrup Hegnsvej 7B

  Lis Rasmussen er en meget professionel samarbejdspartner. Hun forstår sine kunder og det område hun arbejder i. Lis og hendes medarbejdere følger op, vender tilbage og får os som sælgere til at føle os helt trygge ved at de får solgt vores bolig

 • Solgt
  Solgt

  Bistrup Park 15

  Tak til alle involverede medarbejdere for engagement og behageligt samarbejde. får hele tiden løbende besked pr. tlf. og mail

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

 • Solgt
  Solgt

  Solbjærget 24

  Vedrørende salget af Solbjærget 24 har vi været ovenud tilfredse med såvel Sarah som Dan. Fra vores første møde, en tirsdag eftermiddag sidst i oktober, oplevede vi en betryggende professionalisme hos et par meget positive og behagelige unge mennesker. Prisen blev sat og den holdt hele vejen igennem. Til stor glæde for os. Inden der var gået en uge havde der været 2 fremvisninger og inden 2 uger var omme, var købsaftale skrevet under. Under hele forløbet har vi fået hurtig feedback. Alt i alt har salgsprocessen været meget strømlinet, venlig og betryggende. Tusind tak for det. Birthe og Peter

 • Solgt
  Solgt

  Biskop Svanes Vej 36C

  Hej Sarah Jeg forstår på mail fra din kollega Helene, at handlen nu er endelig. Jeg går ud fra at vi tales ved snarest. Under alle omstændigheder så kæmpe stort tak til dig for din professionelle håndtering af salget af vores bolig. Du har i den grad været ”spot on” på hvad der kunne lade sig gøre i pris og tidshorisont. Forventningerne var store men også realistiske og dem har du mere end opfyldt  Helle og jeg er svært tilfredse med valget af dig og DanBolig. Også mangle hilsner til Dan (stærkt gået), Nicolai, Helene og alle andre, der har bidraget

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring via Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring via Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.