Ejendomsmægler Birkerød - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 21.-22. sep.

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
54

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Furesøparkalle 22

  Vi valgte at gå med Sarah Dragsdahl, som var den første mægler vi havde på besøg. Kemi og professionalisme gjorde, at vi ikke havde behov for flere at vælge imellem. En anbefaling – hvad skal vi sige - Huset blev solgt på 5 dage - til den aftale pris. Papirarbejdet har kørt uden problemer, og vi fik kyndig vejleding i forbindelse med en opstået forsikringsskade. I hele processen er har vi kun mødt professionel og behagelig rådgivning - mere har vi ikke at sige

 • Solgt
  Solgt

  Stenhøjgårdsvej 65

  Lis Rasmussen og hendes team arbejdede meget seriøst og fokuseret med salget fra første dag, hvilket var afgørende for, at vores hus blev solgt på under 2 uger. Samarbejdet med Lis fungerede perfekt og man mærker tydeligt, at Lis er super professionel og erfaren.

 • Solgt
  Solgt

  Bregnerødvej 69, 1. TH.

  Tak for et fænomenalt salg! Besigtigelse 1/9 med en prisfastsættelse lidt over det forventede. Køber skrev under 9/9 til prisen. DET kan man vist ikke klage over. Jeg har fået en super behandling hele vejen igennem både af Troels, Sarah og ikke mindst Trine! Hurtig og professionel vejledning og svar på spørgsmål. Alt har kørt på skinner. GODT ARBEJDE :-) Jeg vil til hver en tid anbefale DanBolig Birkerød til andre der skal bruge en ejendomsmægler! De bedste hilsner Rolf

 • Solgt
  Solgt

  Langkærgårdsvej 18

  Kære Lis. Tusinde tak for endnu en flot gave, med chokolade, glas og bobler  Vi er meget glade for, din store hjælp ved vores hussalg og det er næsten ikke til at forstå at alt er faldet godt på plads. Hils dit professionelle og dygtige team (Heidi og Jonas) mange gange fra os. Vi håber alt godt for dig og Danbolig Birkerød, og vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et skønt nytår.

 • Solgt
  Solgt

  Stiholmsvej 2, 2. 6.

  Jeg har foretaget en del bolighandler gennem tiden. I den forbindelse har jeg oplevet meget stor forskel på kvaliteten af ejendomsmægleres arbejdsprocesser lige fra den mest ringe service til mere kompetente ejendomsmæglere. Hos Danbolig i Birkerød fik jeg den bedste handelsoplevelse af dem alle, da ejendomsmægler Sarah Dragsdahl solgte min lejlighed. Lige fra første møde og besigtigelse af min lejlighed fik jeg en god behandling, og jeg var ikke i tvivl om, at Sarah var den rette person til at sælge min lejlighed. Hun solgte min lejlighed på 3 dage. Jeg er af den opfattelse, at det gjorde hun, fordi hun er i stand til at bruge de rette argumenter til rette tid overfor køber. På den baggrund vil jeg give Sarah mine allerbedste anbefalinger, og jeg vil til hver en tid vende tilbage til hende, hvis jeg skulle få brug for det.

 • Solgt
  Solgt

  Fuglesangsvej 31

  Tak til alle på kontoret for hjælpsomhed og god information under hele forløbet. Vi havde fra vores første møde god kontakt med Sarah Dragsdahl. Hun har været en meget effektiv og kompetent mægler, der med overskud og godt humør løste de problemer, der opstod undervejs. Hun formåede på sin tillidsvækkende måde at gøre os sikre på, at huset nok skulle blive solgt hurtigt. Huset blev solgt på to en halv måned.

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 21.-22. sep.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.