Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 46%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,8 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 08.10.2020

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Plantagevej 41

  Vi har haft en meget positiv oplevelse med danbolig i Birkerød. Der har været fokus på vores hus og vi har altid fået fin tilbagemelding, efter fremvisning og åbent hus. Vi fik solgt efter ca. tre måneder. Særligt tak til Lis og Sarah, som har været ihærdige, meget oprigtige og reelle. Steen og Gitte

 • Solgt
  Solgt

  Stenløkken 46

  Meget positiv oplevelse med køb af vores ny hus. Vi har haft mange samtaler både med Troels og Lis, og vi har altid følt behandlet med en høj grad af proffesionalisme og forståelse. Det kan varmt anbefales

 • Solgt
  Solgt

  Solbjærget 24

  Vedrørende salget af Solbjærget 24 har vi været ovenud tilfredse med såvel Sarah som Dan. Fra vores første møde, en tirsdag eftermiddag sidst i oktober, oplevede vi en betryggende professionalisme hos et par meget positive og behagelige unge mennesker. Prisen blev sat og den holdt hele vejen igennem. Til stor glæde for os. Inden der var gået en uge havde der været 2 fremvisninger og inden 2 uger var omme, var købsaftale skrevet under. Under hele forløbet har vi fået hurtig feedback. Alt i alt har salgsprocessen været meget strømlinet, venlig og betryggende. Tusind tak for det. Birthe og Peter

 • Solgt
  Solgt

  Brandts Vænge 18

  Hvad kunne danbolig Birkerød have gjort bedre? Ikke noget, det hele forløb glimrende. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Birkerød? At salget skete relativt hurtigt, hvilket jeg tror skyldes, at Danbolig har en stor del af salg i Birkerød og derfor henvendelse fra mange potentielle købere.

 • Solgt
  Solgt

  Stenhøjgårdsvej 36

  Jeg vil gerne sige TAK til jer alle for jeres store indsats i forbindelse med salget af min mors hus. Hvor har I bare håndteret det professionelt og hele tiden været på forkant med forløbet. Jeg er godt klar over, at det har været udfordrende og krævet det yderste af alle. Takket være jeres tilgang faldt det hele endeligt på plads på trods af, at det har været op ad bakke både at finde en køber og så endeligt at få handlen på plads. Det er en stor lettelse for især min mor, men bestemt også for os andre i familien, at hun nu kan komme videre og at det hele flaskede sig med salg og køb af ny bolig. Tusind tak.

 • Solgt
  Solgt

  Bregnerødvej 69, 1. TH.

  Tak for et fænomenalt salg! Besigtigelse 1/9 med en prisfastsættelse lidt over det forventede. Køber skrev under 9/9 til prisen. DET kan man vist ikke klage over. Jeg har fået en super behandling hele vejen igennem både af Troels, Sarah og ikke mindst Trine! Hurtig og professionel vejledning og svar på spørgsmål. Alt har kørt på skinner. GODT ARBEJDE :-) Jeg vil til hver en tid anbefale DanBolig Birkerød til andre der skal bruge en ejendomsmægler! De bedste hilsner Rolf

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring via Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring via Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.