0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lis Rasmussen

Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lis Rasmussen
Kilde: danbolig.dk
74

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lis Rasmussen

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 24 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 22.07.2017

Her er vi

 • Lis Rasmussen
  Indehaver

  Lis Rasmussen

  Ejendomsmægler& valuar, MDE

  45 81 45 81

 • Jonas Persson

  Jonas Persson

  Ejendomsmægler, MDE.

  45 81 45 81

 • Sarah Dragsdahl

  Sarah Dragsdahl

  Salgs- og vurderingschef

  45 81 45 81

 • Trine Hvid Konjen

  Trine Hvid Konjen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE Køberrådgiver med DE Tryghedsmærke, Administrationschef

  45 81 45 81

 • Julie Engelbrecht

  Julie Engelbrecht

  Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver med DE Tryghedsmærke

  45 81 45 81

 • Helene Sams Riemer

  Helene Sams Riemer

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Dan Frederiksen

  Dan Frederiksen

  Salg og vurdering

  61 62 82 00

 • Nicolai Rostrup

  Nicolai Rostrup

  Ejendomsmægler MDE

  42 27 00 88

 • Tina Pedersen

  Tina Pedersen

  Sagskoordinator

  45 81 45 81

 • Jens Black

  Jens Black

  Vurdering for Nordea

  22 59 05 58

 • Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

 • Solgt

  Birkebakken 51

  Kære Lis Rasmussen Jeg vil blot tilkendegive min yderste tilfredshed med jeres bistand ved salget af min byggegrund. Din mæglerforretnings store forretningsomfang i Birkerød har ganske givet betydet, at salget af grunden gik så tilfredsstillende. Jeg har de seneste år haft tilfredstillende salg (2 lejligheder, hvor den ene blev solgt på 14 dage, den anden på 24 timer), men disse salg blev overgået af din medarbejder Troels Pedersen, der formåede at formidle et salg på 5 timer – imponerende! Derfor stor ros til din forretnings netværk og til dine medarbejdere, der udviser tilgængeligeed og engagement.

 • Solgt

  Banevænget 28, st.

  I forbindelse med salget af vores afdøde fars lejlighed på Banevænget, kontaktede vi Danbolig, der havde solgt de sidste lejligheder i bebyggelsen. Sarah Dragsdahl blev ansvarlig for salget, og hjalp os helt fra starten med at al det praktiske – fra det med papirerne til hvordan vi kunne præsentere lejligheden bedst mulig for interesserede købere. Efter lejligheden var sat til salg, gik der mindre end 3 uger før de konkrete forhandlinger omkring et salg gik i gang. Også her var Sarah på banen, og sikrede og en problemfri handel uden vi behøvede bruge tid på at samle enderne – det klarede hun (samtidig med vi blev løbende informeret) Vi er meget tilfredse med forløbet og kan kun anbefale Danbolig i Brikerød – og ikke mindste Sarah Dragsdahl for en hurtig og yderst professionel behandling af vores salg. Med venlig hilsen Morten B Jensen

 • Solgt

  Ferskengangen 14

  Vi har solgt vores hus gennem Danbolig Birkerød. Vi har boet i Bistrup i 38 år, så det var en stor beslutning, at sætte vores hus og hjem til salg. Vi havde imidlertid fundet et hus, som passede perfekt til vores behov i vores seniortilværelse. Vi valgte Danbolig i Birkerød efter at have haft besøg af Sarah Dragsdahl fra Danbolig. Vi har fra starten af forløbet været rigtig glade for vort valg og ikke mindst for, at det blev Sarah, som stod for salget. Sarah har været meget engageret igennem hele processen. Vi har altid kunnet komme i kontakt med hende på telefon og på kontoret, når vi har haft behov for det. Huset endte med at blive købt af det allerførste par som kom til åbent hus. Sarah var gennem hele forløbet vedholdende selvom dette par havde lidt problemer med at få solgt deres lejlighed. Gennem god dialog med dette par lykkedes det Sarah, at få handlen på plads til begge parters tilfredshed. Vi har været trygge ved Sarahs indsats og evne til at holde køberne interesserede. Sarah har også været meget hjælpsom og arbejdsom i forbindelse med vores forhandlinger med ejerne af det hus, vi endte med at købe til vores seniortilværelse. Vi kan kun rose hende for hendes ihærdige salgsarbejde. Venlig hilsen Inger Bangsgaard Laursen Ole Ib Hansen

 • Solgt

  Solbjærget 36

  Da vi besluttede at sætte vores hus til salg kontaktede vi 3 ejendomsmæglere i Birkerød. Vi valgte Sarah Dragsdahl, Danbolig ud fra følgende hensyn, som viste sig at være rigtige: Sarah er meget flittig, effektiv og målrettet. Hun er sympatisk og er god til at håndtere potentielle købere. Hun har blik for at præsentere et hus på en positiv måde. Hun er troværdig og er en god og realistisk forhandler. Danbolig Birkerød fungerer som et effektivt team Sarah sørgede for at vi fik solgt vores hus indenfor få uger med et meget lille (1,2 procent) prisnedslag.

 • Solgt

  Langkærgårdsvej 54

  Sarah er en dygtig og meget effektiv ejendomsmægler som man kan være 100% tryg ved har styr på alt vedrørende salg og køb af ejendom. Gennem hele forløbet har Sarah været meget aktiv og engageret. Sarah har været en god sparringspartner hvor kommunikationen og løbende feedback omkring salget altid har været i top. Det som gør Sarah fantastisk og ekstraordinær er hendes evne til både at håndtere den forretningsmæssige del og samtidig tage hensyn til de tanker og overvejelser man har som sælger af et hus man har været glad for i mange år! Vi kan bestemt anbefale Sarah.

Forretningsoplysninger

danbolig Lis Rasmussen
Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
CVR: 35231633

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd