Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
45

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,7 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 28.04.2020

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Ravnsnæsvej 13

  Jeg har vᅢᆭret ovenud tilfreds med den overordnede rᅢᆬdgivning og support, jeg har fᅢᆬet af Lis, det engagement og den vedholdenhed Dan har vist ifm. mᅢᄌderne i mit hus med kᅢᄌberne og den hjᅢᆭlpsomhed og tᅢᆬlmodighed Tina har lagt for dagen ifm. den administrative arbejde. Jeg er kontinuerligt blevet holdt orienteret om slagets gang, og ved al kontakt med ejendomsmᅢᆭglerkontoret i Birkerᅢᄌd er jeg blevet rigtig godt behandlet. Et helt igennem godt og meget betryggende forlᅢᄌb - og sᅢᆬ blev mit hus solgt pᅢᆬ 14 dage !!! Jeg giver Lis & Co. mine varmeste anbefalinger. Mvh. Sanne Lindhardt

 • Solgt
  Solgt

  Bakkedraget 41

  Grundig information og gennemgang af dokumenter. Altid til at komme i kontakt med. Hurtige svar på spørgsmål, også fra kontoret. Meget professionelt.

 • Solgt
  Solgt

  Langkærgårdsvej 54

  Sarah er en dygtig og meget effektiv ejendomsmægler som man kan være 100% tryg ved har styr på alt vedrørende salg og køb af ejendom. Gennem hele forløbet har Sarah været meget aktiv og engageret. Sarah har været en god sparringspartner hvor kommunikationen og løbende feedback omkring salget altid har været i top. Det som gør Sarah fantastisk og ekstraordinær er hendes evne til både at håndtere den forretningsmæssige del og samtidig tage hensyn til de tanker og overvejelser man har som sælger af et hus man har været glad for i mange år! Vi kan bestemt anbefale Sarah.

 • Solgt
  Solgt

  Lyngborghave 26, 1. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Bregnerødvej 59, 1. tv.

  Vi er et ægtepar i 70`erne, der har mange ejendomshandler bag os. Alle har været gode handler, men denne handel viste sig alligevel at skille sig ud fra vore øvrige oplevelser med ejendomsmæglere. Det er jo de samme ting der skal foregå ved en handel, men måden, det bliver gjort på, er ene og alene afhængig af den personlige betjening der gives, og her har vi haft vores bedste oplevelse. Helt utroligt, flot gennemført handel. Søde og meget dygtige - de kan deres kram, og vi vil give dem vores bedste anbefalinger. Tak til alle på hele kontoret.

 • Solgt
  Solgt

  Stenløkken 46

  Meget positiv oplevelse med køb af vores ny hus. Vi har haft mange samtaler både med Troels og Lis, og vi har altid følt behandlet med en høj grad af proffesionalisme og forståelse. Det kan varmt anbefales

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring via Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring via Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.