Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 43%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
58

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,6 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 14.10.2021

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevænget 2

  Kære Sarah Endnu en gang tak for din store indsats ved salget af rækkehuset på Bakkevænget! Vi fik to lokale ejendomskæder til at komme med et prisforslag og vi satsede rigtigt med at vælge Danbolig i Birkerød. Den anden kæde foreslog en pris et godt stykke under det som huset blev solgt for, så vi valgte rigtigt ved at vælge dig! Din taktik holdt hvad betræffer prissætning (der skal være plads til købers nedslag i prisen) og du lykkedes fastholde køber til trods for deres problemer med at blive godkendt af banken. Huset ligger i et dejligt område, med en god størrelse og rumfordeling i et plan...men der skal laves en del for at blive optimalt. Det vil den unge familie der købte huset nu gå i krig med og jeg håber at de bliver rigtigt glade for deres rækkehus. Med venlig hilsen Benedicte Leyssac

 • Solgt
  Solgt

  Pilebakken 6

  Kære Sarah, Jeg vil gerne sige dig tak for en meget effektiv og behagelig håndtering af min mors boligsalg. At du kendte dit kundekartotek så godt, at du allerede da du besigtigede huset kunne fortælle hvem du mente skulle købe huset, var imponerende. Og at du efterfølgende have fremvisning 2 dage senere - endda før vores commissionsaftale var på plads - var flot. Men allerbedst var det selvfølgelig at du havde ret - de ville gerne have huset - og en uge efter var aftalen så indgået. Alt i alt kunne det bare ikke være bedre, og vi er meget taknemmelige for den enkle og hurtige handel. Dit bagland med Trine m. fl. har også fungeret hurtigt og effektivt, så en stor tak til dem også. Du er velkommen til at bruge mig som reference hvis det kan være en hjælp. Hilsen sælger af Pilebakken 6

 • Solgt
  Solgt

  Rønnebakken 8

  Birkerød 21.08.15 Vi vil meget gerne anbefale Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød. Hun er kompetent, velforberedt og målrettet. Hun er også meget positiv og imødekommende. Kort sagt - en dejlig person at omgås. Og vigtigst af alt: Hun er god til at sælge huse! Bedste hilsener Grethe og JJ Kjærgaard

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 74A

  I forbindelse med salg af min mors hus i Birkerød var jeg efter møde med 3 ejendomsmæglere klart overbevist om, at Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød skulle have salgsopgaven. Sarah udstrålede fra første håndtryk professionalisme og effektivitet, og dertil mødte hun velforberedt og havde et realistisk bud på salgsprisen – det skulle vise sig, at hun i hele processen har levet op til dette første indtryk. Ejendommen blev solgt indenfor 1 måned til en tilfredsstillende pris. Sarah har hele teamet hos danbolig Birkerød bag sig, og jeg vil særligt fremhæve indehaver Lis Rasmussen, som trådte til under Sarahs ferie. Alle hos danbolig har det samme høje niveau af professionalisme – samtidig udviser de en utrolig imødekommende og venlig adfærd, hvor de på en ægte og engageret måde varetager klientens interesser, så man er helt tryg. Danbolig Birkerød er outstanding i forhold til andre mæglere jeg har været i forbindelse med. Det er således med glæde jeg medgiver Sarah Dragsdahl de bedste anbefalinger. Gitte Forsberg

 • Solgt
  Solgt

  Bøgebakken 1B

  11.8.2016 At sælge hus er til tider en yderst nervebelastende sag. Forestillinger om, at det aldrig vil lykkes, dukker op gang på gang. Det er derfor meget afgørende, at man har en ejendomsmægler, men kan betro alle ens genvordigheder og overvejelser til, og hvor man så kan være sikker på, at der bliver gjort, hvad der kan gøres. En sådan ejendomsmægler er Sarah Dragsdahl. Joan Conrad

 • Solgt
  Solgt

  Stenhøjgårdsvej 36

  Jeg vil gerne sige TAK til jer alle for jeres store indsats i forbindelse med salget af min mors hus. Hvor har I bare håndteret det professionelt og hele tiden været på forkant med forløbet. Jeg er godt klar over, at det har været udfordrende og krævet det yderste af alle. Takket være jeres tilgang faldt det hele endeligt på plads på trods af, at det har været op ad bakke både at finde en køber og så endeligt at få handlen på plads. Det er en stor lettelse for især min mor, men bestemt også for os andre i familien, at hun nu kan komme videre og at det hele flaskede sig med salg og køb af ny bolig. Tusind tak.

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring via Willis & Gjensidige Forsikring

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring via Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.