Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
51

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,3 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 21.10.2019

Lige nu har vi 51 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bregnerødvej 71, st. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 66

  Har skrevet følgende til Birkerød: Super behovsafdækning og indsigt.Bikerød 15.09.14 Vi havde set på mange huse inden da… En søndag havde vi bestilt fremvisninger på to huse i Birkerød, hvilke Dan F. tog sig af. Først foretog vi sammen en relativ hurtig gennemgang af husene, hvor Dan F. gennemgik husets svagheder og muligheder. Herefter trådte han tilbage, for at lade os se huset på egen hånd. Denne fremgangsmåde fandt vi meget behagelig og professionel, eftersom de af første-håndsindtrykket afledte spørgsmål, blev besvaret med det samme. Det betød, tiden vi fik for os selv, gav os ro til at ”fornemme” boligen sammen og danne os et helhedsindtryk – uden at være fyldt med kritiske spørgsmål. Som købere havde vi en masse ønsker og krav – men prioriteringen heriblandt var svær. Men her var Dan F. skarp til at fornemme, via et par opfølgende spørgsmål, hvad det egentlig var vi gik efter, hvorfor han viste os et tredje hus – solgt! Selve handelen var, som ofte, besværlig. Men Dan F. fulgte sagen til dørs – selv aftenti-mer/ferie investerede han i, vi som købere ikke stod med uafklarede spørgsmål – yderst dedikeret må vi sige. Skal vi en dag sælge huset og Dan F. stadig er mægler, vælger vi ham. Sjældent har vi oplevet en mægler så behagelig, omgængelig og skarp til at afkode behov. Mvh. Familien A. B. Knudsen

 • Solgt
  Solgt

  Furesøparkalle 22

  Vi valgte at gå med Sarah Dragsdahl, som var den første mægler vi havde på besøg. Kemi og professionalisme gjorde, at vi ikke havde behov for flere at vælge imellem. En anbefaling – hvad skal vi sige - Huset blev solgt på 5 dage - til den aftale pris. Papirarbejdet har kørt uden problemer, og vi fik kyndig vejleding i forbindelse med en opstået forsikringsskade. I hele processen er har vi kun mødt professionel og behagelig rådgivning - mere har vi ikke at sige

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevænget 2

  Kære Sarah Endnu en gang tak for din store indsats ved salget af rækkehuset på Bakkevænget! Vi fik to lokale ejendomskæder til at komme med et prisforslag og vi satsede rigtigt med at vælge Danbolig i Birkerød. Den anden kæde foreslog en pris et godt stykke under det som huset blev solgt for, så vi valgte rigtigt ved at vælge dig! Din taktik holdt hvad betræffer prissætning (der skal være plads til købers nedslag i prisen) og du lykkedes fastholde køber til trods for deres problemer med at blive godkendt af banken. Huset ligger i et dejligt område, med en god størrelse og rumfordeling i et plan...men der skal laves en del for at blive optimalt. Det vil den unge familie der købte huset nu gå i krig med og jeg håber at de bliver rigtigt glade for deres rækkehus. Med venlig hilsen Benedicte Leyssac

 • Solgt
  Solgt

  Birkerød Parkvej 32, 2. TV.

  Da vi skulle sælge vores lejlighed havde vi flere mæglere ude og vurdere, men vi valgte DanBolig i Birkerød til at håndtere salget. De virkede professionelle, havde stort lokalt kendskab og kunne med det samme se charmen og mulighederne i vores lejlighed. Ikke mindst blev vi mødt at en iver for at sælge vores lejlighed og samtidig varetage vores interesser. Allerede efter 1 uge og én fremvisning var lejligheden solgt og vi blev under hele processen holdt opdateret fra Lis. Indledningsvis fik vi en grundig introdukion til papirgang, salgsproces og havde generelt en god forventningsafstemning. Under hele forløbet er vi blevet mødt med smil, dedikation og hjælpsomhed. Vi har været meget tilfredse med at lade DanBolig håndtere vores salg og vi er kommet ud på den anden side med en god handel og en god oplevelse i baglommen. Christina og Dan

 • Solgt
  Solgt

  Byagervej 19

  Efter at have haft kontakt til øvrige ejendomsmæglere var vi ikke i tvivl, da Sarah trådte ind ad vores dør. Vi mærkede straks, at vi var kommet i hænderne på en kyndig, humoristisk og nærværende person. Det sker ikke så tit i vore dage. Sarah, du er vedholdende, skarp, intelligent, yderst empatisk og et skønt menneske. Der er ikke noget at sige til, at du kan sælge ejendomme. Der vil nok altid være mange mennesker, som ikke kan se de muligheder der kan være i et hus. Måske kan de heller ikke se skoven for bare træer. Du evner at flytte deres fokus fra den forkerte farve maling på væggene til den drømmebolig som folk i virkeligheden ønsker. Det kan du, fordi du tør…du tør åbne munden og sige tingene som de er i den virkelighed som vi befinder os i. Tak for det! Og tak fordi du er den du er – lav aldrig om på det! Det er da kun naturligt at vi kan anbefale Sarah og det gør vi 

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring via Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring via Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.