Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
56

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Overblikket 15

  Jeg synes, at Danbolig har handlet vores bolig meget professionelt - vi har følt os velorienterede og godt behandlet hele vejen igennem,

 • Solgt
  Solgt

  Stenløkken 52

  Vi har været vældig godt tilfredse med samarbejdet med Sarah hos danbolig Birkerød. Hun så fra start af de attraktive sider af vores hus og forstod vores ønsker mht. hurtig opstart på salgsprocessen, realistisk salgspris og forventet salgstidspunkt. Det endte med, at alting faldt i hak på en hel perfekt måde. Desuden har al den praktiske information vedr. papirarbejdet fungeret fortrinligt. Vi kan varmt anbefale danbolig Birkerød til andre. Mvh. Ellen og Lars

 • Solgt
  Solgt

  Stenløkken 92

  De er ganske høflige. Jeg blev, hver gang jeg kom forbi eller ringede, modtaget med et positiv smil. Pænt tak for det!.

 • Solgt
  Solgt

  Rudesøvej 5A

  Sarah har været meget professionel. Jeg havde hele tiden følelsen af at hun havde 100% styr på handlen og at hun var et skridt foran. Ærlig og direkte på en tillidsskabende måde og så kunne hun tænke selvstændigt hvilket er et stort plus i min bog. Kan kun give hende min varmeste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Plantagevej 41

  Vi har haft en meget positiv oplevelse med danbolig i Birkerød. Der har været fokus på vores hus og vi har altid fået fin tilbagemelding, efter fremvisning og åbent hus. Vi fik solgt efter ca. tre måneder. Særligt tak til Lis og Sarah, som har været ihærdige, meget oprigtige og reelle. Steen og Gitte

 • Solgt
  Solgt

  Skolevej 7

  Vi har solgt vores hus gennem danbolig Birkerød. Fra starten blev vi tilknyttet Sarah som sælger. Efter åbne huse og fremvisninger var Sarah lynhurtig til at give os tilbagemeldnger. Vi fik grundig indsigt i hvad der blev sagt om huset og var på den måde godt orienteret om sagens gang. Sarah er en åben og yderst lyttende mængler hvilket var med til at gøre salgsprocessen meget behagelig. Vores hus blev solgt på 44 dage! Sagsbehandlingen blev varetaget af Trine. Fra Trine modtog vi løbebde information så vi hele tiden vidste hvor i processen vi var. Vi vil derfor klart anbefale danbolig til andre pga. højt service- og informationsniveau hos såvel sælger og sagsbehandler. Mange hilsner Allan og Kirsten

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.