Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 61%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
44

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,8 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 17.05.2021

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Langkærgårdsvej 18

  Kære Lis. Tusinde tak for endnu en flot gave, med chokolade, glas og bobler  Vi er meget glade for, din store hjælp ved vores hussalg og det er næsten ikke til at forstå at alt er faldet godt på plads. Hils dit professionelle og dygtige team (Heidi og Jonas) mange gange fra os. Vi håber alt godt for dig og Danbolig Birkerød, og vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et skønt nytår.

 • Solgt
  Solgt

  Bistrupgårdsvej 5B

  Hej Til dig/jer der lige nu sidder og overvejer om Sarah Dragsdahl fra Danbolig er den rette person til at sælge lige netop dit hus. Du sidder overfor en engageret, kompetent og dedikeret person, som er konsistent, vedholdende, ærlig og kreativ. I sit bagland har hun et ligeså kompetent team, der ikke lægger skjul på deres idealisme; alt for kunden. Sarah giver sig tid, tid til at forstå historien i netop dit hus, hun ser muligheder overalt og er enormt god til konkret at udpege fordele ved dit hus, fordele som du måske ikke engang selv havde bemærket. Hun ved at dit hus er noget særligt for dig, og at det ikke er en hverdagsforseelse for dig at sælge dit hus. Husets særlige fordele og historie bliver formidlet videre til kunden, forelagt præcis som kunden gerne vil høre det -- du/I sidder overfor et enormt opmærksomt menneske, der på bedste vis afstemmer sin kommunikation efter omstændighederne og modtageren. Det har været en fantastisk behagelig oplevelse at overlade sit kæreste eje til en person, der i den grad sætter en ære og glæde i at udføre sit arbejde på ypperste vis. Det har selvfølgelig en pris -- et salær, men jeg ved, at jeg har gjort den bedste forretning ved ikke at vælge den billigste ejendomsmægler, som havde et lavere salær, men også satte en langt billigere pris på mit hus -- som de var sikker på var den rigtige og Sarahs pris, var i deres øjne, ikke realiserbar. Derfor er Sarah lige præcis den bedste ejendomsmægler du har mødt. Efter ca. en måned, uden et nævneværdigt nedslag, solgte hun mit hus til en pris der var 175 000 kr. højre end forventet! Det har været en ubetinget behagelig oplevelse at blive serviceret af Sarah og hendes team, højt informationsniveau og hensyn til særlige ønsker -- jeg blev båret igennem og oplevede hele tiden en professionel, der konstant var ét skridt foran og kunne svare på alle spørgsmål og håndtere alle uforudsigelige situationer. Sarah Dragsdahl levede i overmål op til mine høje forventninger og krav. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger -- du/I er i de absolut bedste hænder. Håber inderligt du/I vælger Sarah som jeres mægler -- det er det kloge og rigtige valg! De ærligste og bedste intentioner Casper Thye-Petersen

 • Solgt
  Solgt

  Plantagevej 41

  Vi har haft en meget positiv oplevelse med danbolig i Birkerød. Der har været fokus på vores hus og vi har altid fået fin tilbagemelding, efter fremvisning og åbent hus. Vi fik solgt efter ca. tre måneder. Særligt tak til Lis og Sarah, som har været ihærdige, meget oprigtige og reelle. Steen og Gitte

 • Solgt
  Solgt

  Stenløkken 46

  Meget positiv oplevelse med køb af vores ny hus. Vi har haft mange samtaler både med Troels og Lis, og vi har altid følt behandlet med en høj grad af proffesionalisme og forståelse. Det kan varmt anbefales

 • Solgt
  Solgt

  Brandts Vænge 18

  Hvad kunne danbolig Birkerød have gjort bedre? Ikke noget, det hele forløb glimrende. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Birkerød? At salget skete relativt hurtigt, hvilket jeg tror skyldes, at Danbolig har en stor del af salg i Birkerød og derfor henvendelse fra mange potentielle købere.

 • Solgt
  Solgt

  Bistrupgårdsvej 25

  Sarah Dragsdahl ansat ved Danbolig i Birkerød har været vores kontakt i forbindelse med salg af vores ejendom beliggende på Bistrupgårdsvej. Hun har levet fuldt op til forventningerne og mere til. Hun har solgt vores ejendom til aftalt pris på 3 uger! Sarah og Danbolig Birkerød har generelt ydet en service, jeg ikke har oplevet andet sted. Der har efter hver fremvisning været hurtig tilbagemelding, både fra Sarah og øvrige ansatte i Danbolig. Sarah har under hele forløbet været let at få fat i pr. telefon og har også været hurtig til at svare både på sms og mail. Det har været med til, at vi hele tiden har følt os med på sidelinjen omkring interesserede købere og dialogen mellem disse og Sarah. Under forløbet havde Sarah ferie, og her formåede Danbolig fortsat at bevare den gode service, idet sagen blev godt overleveret og salget ekspederet færdigt af ejendomsmægler Lis Rasmussen. Så alt i alt et godt og hurtigt salg, hvor vi har følt os i trygge hænder under hele processen. Venlig hilsen Rune Prior

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring via Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring via Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.