0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lis Rasmussen

Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lis Rasmussen
Kilde: danbolig.dk
57

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lis Rasmussen

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt

  Bistrup Park 15

  Tak til alle involverede medarbejdere for engagement og behageligt samarbejde. får hele tiden løbende besked pr. tlf. og mail

 • Solgt

  Kajerødvej 109

  Køber: Vi var super glade for Jonas. Han kørte rundt med os og havde lagt et program for dagen. Han brugte ret meget tid på os, og det var ham der solgte os Birkerød! Vi har kun godt at sige om Jonas og vil helt sikkert ringe til Jonas, hvis vi skal sælge huset igen .

 • Solgt

  Kajerødvej 66

  Har skrevet følgende til Birkerød: Super behovsafdækning og indsigt.Bikerød 15.09.14 Vi havde set på mange huse inden da… En søndag havde vi bestilt fremvisninger på to huse i Birkerød, hvilke Dan F. tog sig af. Først foretog vi sammen en relativ hurtig gennemgang af husene, hvor Dan F. gennemgik husets svagheder og muligheder. Herefter trådte han tilbage, for at lade os se huset på egen hånd. Denne fremgangsmåde fandt vi meget behagelig og professionel, eftersom de af første-håndsindtrykket afledte spørgsmål, blev besvaret med det samme. Det betød, tiden vi fik for os selv, gav os ro til at ”fornemme” boligen sammen og danne os et helhedsindtryk – uden at være fyldt med kritiske spørgsmål. Som købere havde vi en masse ønsker og krav – men prioriteringen heriblandt var svær. Men her var Dan F. skarp til at fornemme, via et par opfølgende spørgsmål, hvad det egentlig var vi gik efter, hvorfor han viste os et tredje hus – solgt! Selve handelen var, som ofte, besværlig. Men Dan F. fulgte sagen til dørs – selv aftenti-mer/ferie investerede han i, vi som købere ikke stod med uafklarede spørgsmål – yderst dedikeret må vi sige. Skal vi en dag sælge huset og Dan F. stadig er mægler, vælger vi ham. Sjældent har vi oplevet en mægler så behagelig, omgængelig og skarp til at afkode behov. Mvh. Familien A. B. Knudsen

 • Solgt

  Pilegårdsparken 44

  Sarah har på alle måder været en fantastisk god samarbejdspartner. Personlig engageret, hurtig med tilbagemeldinger og til rådighed for spørgsmål hele døgnet.

 • Solgt

  Bakkevænget 2

  Kære Sarah Endnu en gang tak for din store indsats ved salget af rækkehuset på Bakkevænget! Vi fik to lokale ejendomskæder til at komme med et prisforslag og vi satsede rigtigt med at vælge Danbolig i Birkerød. Den anden kæde foreslog en pris et godt stykke under det som huset blev solgt for, så vi valgte rigtigt ved at vælge dig! Din taktik holdt hvad betræffer prissætning (der skal være plads til købers nedslag i prisen) og du lykkedes fastholde køber til trods for deres problemer med at blive godkendt af banken. Huset ligger i et dejligt område, med en god størrelse og rumfordeling i et plan...men der skal laves en del for at blive optimalt. Det vil den unge familie der købte huset nu gå i krig med og jeg håber at de bliver rigtigt glade for deres rækkehus. Med venlig hilsen Benedicte Leyssac

 • Solgt

  Langkærgårdsvej 18

  Kære Lis. Tusinde tak for endnu en flot gave, med chokolade, glas og bobler  Vi er meget glade for, din store hjælp ved vores hussalg og det er næsten ikke til at forstå at alt er faldet godt på plads. Hils dit professionelle og dygtige team (Heidi og Jonas) mange gange fra os. Vi håber alt godt for dig og Danbolig Birkerød, og vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et skønt nytår.

Forretningsoplysninger

danbolig Lis Rasmussen
Hovedgaden 21 A, 1.
3460 Birkerød
CVR: 35231633

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.