Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
51

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9,3 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 30 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 21.10.2019

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Plantagevej 41

  Vi har haft en meget positiv oplevelse med danbolig i Birkerød. Der har været fokus på vores hus og vi har altid fået fin tilbagemelding, efter fremvisning og åbent hus. Vi fik solgt efter ca. tre måneder. Særligt tak til Lis og Sarah, som har været ihærdige, meget oprigtige og reelle. Steen og Gitte

 • Solgt
  Solgt

  Bistrupgårdsvej 5B

  Hej Til dig/jer der lige nu sidder og overvejer om Sarah Dragsdahl fra Danbolig er den rette person til at sælge lige netop dit hus. Du sidder overfor en engageret, kompetent og dedikeret person, som er konsistent, vedholdende, ærlig og kreativ. I sit bagland har hun et ligeså kompetent team, der ikke lægger skjul på deres idealisme; alt for kunden. Sarah giver sig tid, tid til at forstå historien i netop dit hus, hun ser muligheder overalt og er enormt god til konkret at udpege fordele ved dit hus, fordele som du måske ikke engang selv havde bemærket. Hun ved at dit hus er noget særligt for dig, og at det ikke er en hverdagsforseelse for dig at sælge dit hus. Husets særlige fordele og historie bliver formidlet videre til kunden, forelagt præcis som kunden gerne vil høre det -- du/I sidder overfor et enormt opmærksomt menneske, der på bedste vis afstemmer sin kommunikation efter omstændighederne og modtageren. Det har været en fantastisk behagelig oplevelse at overlade sit kæreste eje til en person, der i den grad sætter en ære og glæde i at udføre sit arbejde på ypperste vis. Det har selvfølgelig en pris -- et salær, men jeg ved, at jeg har gjort den bedste forretning ved ikke at vælge den billigste ejendomsmægler, som havde et lavere salær, men også satte en langt billigere pris på mit hus -- som de var sikker på var den rigtige og Sarahs pris, var i deres øjne, ikke realiserbar. Derfor er Sarah lige præcis den bedste ejendomsmægler du har mødt. Efter ca. en måned, uden et nævneværdigt nedslag, solgte hun mit hus til en pris der var 175 000 kr. højre end forventet! Det har været en ubetinget behagelig oplevelse at blive serviceret af Sarah og hendes team, højt informationsniveau og hensyn til særlige ønsker -- jeg blev båret igennem og oplevede hele tiden en professionel, der konstant var ét skridt foran og kunne svare på alle spørgsmål og håndtere alle uforudsigelige situationer. Sarah Dragsdahl levede i overmål op til mine høje forventninger og krav. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger -- du/I er i de absolut bedste hænder. Håber inderligt du/I vælger Sarah som jeres mægler -- det er det kloge og rigtige valg! De ærligste og bedste intentioner Casper Thye-Petersen

 • Solgt
  Solgt

  Birkerød Parkvej 36, 2. TH.

  "Vi valgte Danbolig Birkerød til at sælge vores lejlighed hvilket vi har ikke fortrudt. Vores lejlighed blev solgt inden for 14 dage og til udbudsprisen. Vi har oplevet professionel rådgivning fra start til slut, ud over det sædvanlige. Hele teamets kompetence og engagement har gjort os trygge i hele vores salgsperiode. Vi takker for et rigtig godt samarbejde og vi kan på det kraftigste anbefale Danbolig i Birkerød til andre der ønsker sælge." Venlig hilsen Alan

 • Solgt
  Solgt

  Rønnebakken 8

  Birkerød 21.08.15 Vi vil meget gerne anbefale Sarah Dragsdahl fra danbolig Birkerød. Hun er kompetent, velforberedt og målrettet. Hun er også meget positiv og imødekommende. Kort sagt - en dejlig person at omgås. Og vigtigst af alt: Hun er god til at sælge huse! Bedste hilsener Grethe og JJ Kjærgaard

 • Solgt
  Solgt

  Stenhøjgårdsvej 65

  Lis Rasmussen og hendes team arbejdede meget seriøst og fokuseret med salget fra første dag, hvilket var afgørende for, at vores hus blev solgt på under 2 uger. Samarbejdet med Lis fungerede perfekt og man mærker tydeligt, at Lis er super professionel og erfaren.

 • Solgt
  Solgt

  Bistrup Hegnsvej 7B

  Lis Rasmussen er en meget professionel samarbejdspartner. Hun forstår sine kunder og det område hun arbejder i. Lis og hendes medarbejdere følger op, vender tilbage og får os som sælgere til at føle os helt trygge ved at de får solgt vores bolig

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.