Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Christian Winther

Farum Hovedgade 16
3520 Farum
44 95 67 68
farum@danbolig.dk

Christian Winther
Christian Winther
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Med danbolig Farum i ryggen får du et professionelt team med mange års erfaring inden for boligsalg. Kendskab til lokalområdet er noget af det vigtigste for os. Butikkens absolutte fokus er at gøre dig tryg både før, under og efter dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3520-3520)
Kilde: Boligsiden
Rækkehus: 44%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Christian Winther
Kilde: danbolig.dk
18

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Christian Winther

Velkommen til vores team i danbolig Farum

Med danbolig Farum i ryggen får du ikke kun én mægler, men derimod et professionelt team med mange års erfaring inden for boligsalg. Butikkens absolutte fokus er at gøre dig tryg både før, under og efter dit boligsalg.

Vores kunder vælger os - igen og igen - fordi de oplever os som pålidelige og troværdige. Det skyldes som nævnt blandt andet vores lokale og faglige ballast, hvilket gør os i stand til at lave nogle realistiske og præcise vurderinger. Vi mærker nu effekten af vores tilstedeværelse og gode ry i byen gennem 19 år, idet vi sælger vores dejlige by hver dag.

Vi har ikke kun ét, men flere sæt øjne på hver sag, hvilket medfører et større fokus på netop dit boligsalg. I spidsen og som ejer af boligbutikken står Christian Winther, der har været i branchen siden 1991. Christian er ejendomsmægler MDE og valuar. I 2008 indtrådte Christians far, John Nielsen, som partner i boligbutikken. John har i mere end 45 år beskæftiget sig med salg og kundetilfredshed i forskellige brancher.

Hos danbolig Farum bliver der taget kærligt hånd om dit boligsalg fra start til slut. Hele salgsforløbet foregår her i butikken, og slipper således ikke ud af vores hænder, før dit salg er afsluttet. Til at varetage sagsbehandlingen har vi vores sagskoordinator Jeanette Hagemann. Jeanette Hagemann varetager al sagsbehandlingen, idet hun både står for oprettelse af nye sager til salg samt al den eftersagsbehandling som ligger når handlen er indgået. Nicolai Olsen startede i butikken i foråret 2019 og har tidligere arbejdet i anden branche, men har med sin erfaring og tidligere beskæftigelse i butikken valgt at blive en del af medarbejderstaben og står bl.a for butikkens profil ud ad til samt fremvisninger af vores boliger til salg. Sophus Købke startede ligeledes i butikken foråret 2019 og er i gang med uddannelsen som ejendomsmægler, Sophus står både for fremvisninger af vores boliger til salg samt salgsvurderinger.

Vi har et godt og velfungerende team, yngre og garvede, med alsidige baggrunde, hvilket gør os i stand til at matche alle slags kunder. Vi handler mange typer af ejendomme fra håndværkertilbud til liebhaveri, men vigtigst af alt, så nyder vi det, vi gør, og det kan mærkes på vores antal af salg samt kundetilfredshed.

Vi ser frem til et godt og behageligt samarbejde!

Lige nu har vi 18 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Nørrevænget 79

  Christian og hans team er behagelige og varme mennesker.

 • Solgt
  Solgt

  Bavnebjærgspark 41

  Meget professionel håndtering af hele teamet hos Danbolig i Farum. Vi blev informeret om salget af vores hus fra dag 1. Med stor engagement. Vi fik solgt på 7 dage. Skal vi sælge hus en anden gang bliver vores valg af mægler ikke svært.

 • Solgt
  Solgt

  Toftegårdsvej 34A

  Mæglerens tilgængelighed - Hele døgnet rundt. Seneste tidspunkt vi prøvede var 23.00. ! Super flot service. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Farum? - Ingen popsmarte mæglere. Det der blev sagt blev gjort! Flot arbejde!!

 • Solgt
  Solgt

  Vejgårdsvænget 3

  Hvad kunne danbolig Farum have gjort bedre? Intet, vi er meget glade for vores handel og alt den hjælp vi fik i den forbindelse Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Farum? Kendskab til alt vi ville vide noget om. Og vi har jo nok været lidt besværlige. Men allermest tilfreds med deres måde at være på. Dejlige, hjælpsomme, rare mennesker. tak for en god handel :)

 • Solgt
  Solgt

  Brudedalen 8

  Hvad kunne danbolig have gjort bedre? Ikke noget. Jeg har været meget tilfreds med Danbolig. Vi købte vores hus af Danbolig og var ikke et sekund i tvivl om, at det var Danbolig, der skulle sælge det. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Farum? Vi har primært været i kontakt med John Nielsen. Han er et utrolig behageligt og tillidsvækkende menneske. Man føler virkelig, at danbolig Farum handler med "hjem" og ikke "huse". Vi har følt os hørt og set både i købssituationen og salgssituationen. Når vi er kommet i danbolig Farums lokaler, er vi altid blevet mødt med stor imødekommenhed og smil af alle medarbejdere. Jeg vil til hver en tid anbefale danbolig Farum til folk, der skal sælge deres bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Sehesteds Alle 2

  "LYKKE ER ....." når vores lille gamle røde hus er blevet solgt til en fornuftig pris, men mest fordi det blev til en helt speciel familie, som lige akkurat passer ind i billedet af en ny familie i huset. Vi har idag været med til at overdrage ejendommen til de nye ejere. Det blev en rar og hyggelig stund med ledelse af Sally fra Danbolig. Samarbejdet med Danboligs smilende, optimistiske og venlige medarbejdere har været en udsøgt fornøjelse, og man har fundet den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. så: ------ "lykke er at gå derfra med ro i sindet" Tak til alle i -danbolig.

Forretningsoplysninger

danbolig Christian Winther
Farum Hovedgade 16
3520 Farum
CVR: 25767926
Ejendomsmæglerfirmaet Christian Winther Kortsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring / Willis Forsikring

Esoft system A/S, Boligsiden .dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring / Willis Forsikring

Furesø Avis, Berlingske Tidende, Politiken, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.