0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Christian Winther

Farum Hovedgade 16
3520 Farum
44 95 67 68
farum@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3520-3520)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 45%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Christian Winther
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Christian Winther

Velkommen til vores team i danbolig Farum

Med danbolig Farum i ryggen får du ikke kun én mægler, men derimod et professionelt team med mange års erfaring inden for boligsalg. Kendskab til lokalområdet er noget af det vigtigste for os, og størstedelen af vores medarbejdere har adresse her i Farum. Vi lover derfor, at denne såkaldte ”hjemmebanefordel” kommer vores kunder til gode. Butikkens absolutte fokus er at gøre dig tryg både før, under og efter dit boligsalg.

Vores kunder vælger os - igen og igen - fordi de oplever os som pålidelige og troværdige. Det skyldes som nævnt blandt andet vores lokale og faglige ballast, hvilket gør os i stand til at lave nogle realistiske og præcise vurderinger. Vi mærker nu effekten af vores tilstedeværelse og gode ry i byen gennem 16 år, idet vi sælger vores dejlige by hver dag.

Vi har ikke kun ét, men flere sæt øjne på hver sag, hvilket medfører et større fokus på netop dit boligsalg. I spidsen og som ejer af boligbutikken står Christian Winther, der har været i branchen siden 1991, han er ejendomsmægler MDE og valuar. I 2008 indtrådte Christians far, John Nielsen, som partner i boligbutikken. John har i mere end 45 år beskæftiget sig med salg og kundetilfredshed i forskellige brancher.

Hos danbolig Farum bliver der taget kærligt hånd om dit boligsalg fra start til slut. Hele salgsforløbet foregår her i butikken, og slipper således ikke ud af vores hænder, før dit salg er afsluttet. Til at varetage sagsbehandlingen har vi vores sagsbehandlere Annette Staal og Sally Toft. Annette Staal er vores eftersalgskoordinator og varetager al eftersalgsbehandling. Annette er ligeledes uddannet ejendomsmægler MDE, og hun er i øvrigt udlært i firmaet og har været i branchen siden 2005. Sally Toft er vores førsalgskoordinator og startede i 2015. Sally har ansvaret for al førsalg, dvs. oprettelse af alle nye sager, og hun sørger for, at sagen bliver klar til brug for udarbejdelse af købsaftale. Derudover har Sally ansvaret for vores brede markedsføring. Jeanette Hagemann er vores forholdsvis nye salgstrainee, idet hun er startet hos os i 2016.

Vi har en god fordeling af kvinder og mænd, yngre og garvede, med alsidige baggrunde, hvilket gør os i stand til at matche alle slags kunder. Vi handler mange typer af ejendomme fra håndværkertilbud til liebhaveri, men vigtigst af alt, så nyder vi det, vi gør, og det kan mærkes på vores antal af salg samt kundetilfredshed.

Vi ser frem til et dejligt samarbejde!

Her er vi

 • Solgt

  Elmely 4, st.

  Hvad kunne danbolig Farum have gjort bedre? I mit tilfælde intet, da jeg har fået 110 % service hele vejen igennem. Hvis jeg havde fået samme service ved salget af mit hus i Taastrup, så havde jeg været en glad mand :) Her kunne Nybolig lære noget. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Farum? Den positive behandling af de implicerede parter også Annette :)

 • Solgt

  Brudedalen 8

  Hvad kunne danbolig have gjort bedre? Ikke noget. Jeg har været meget tilfreds med Danbolig. Vi købte vores hus af Danbolig og var ikke et sekund i tvivl om, at det var Danbolig, der skulle sælge det. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Farum? Vi har primært været i kontakt med John Nielsen. Han er et utrolig behageligt og tillidsvækkende menneske. Man føler virkelig, at danbolig Farum handler med "hjem" og ikke "huse". Vi har følt os hørt og set både i købssituationen og salgssituationen. Når vi er kommet i danbolig Farums lokaler, er vi altid blevet mødt med stor imødekommenhed og smil af alle medarbejdere. Jeg vil til hver en tid anbefale danbolig Farum til folk, der skal sælge deres bolig.

 • Solgt

  Toftegårdsvej 34A

  Mæglerens tilgængelighed - Hele døgnet rundt. Seneste tidspunkt vi prøvede var 23.00. ! Super flot service. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Farum? - Ingen popsmarte mæglere. Det der blev sagt blev gjort! Flot arbejde!!

 • Solgt

  Toftegårdsvej 16

  Hvad kunne danbolig Farum have gjort bedre? - Jeg synes faktisk ikke der er noget der kunne være gjort bedre. Det hele var yderst afstemt og reelt. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Farum? - Den gode information og dialog.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring / Willis Forsikring

Esoft system A/S, Boligsiden .dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring / Willis Forsikring

Furesø Avis, Berlingske Tidende, Politiken, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig