0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksberg

Smallegade 2
2000 Frederiksberg
38 14 05 00
frederiksberg@danbolig.dk

Patrick Sørensen
Patrick Sørensen
Salg og Vurdering

Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel efter villaer og rækkehuse over hele Frederiksberg.
Vores købere er sædvanligvis godt forberedte og bankgodkendte.
Bor du i villa og går med nye boligplaner, så ring på 3814 0500 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1800-2000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 90%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksberg
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksberg

Gratis salgsvurdering
Kender du værdien på din bolig? Få besøg af en af vores dygtige ejendomsmæglere. Vi kommer med glæde ud og giver dig et indblik i hvilke muligheder din bolig gemmer på og selvfølgelig en vurdering af salgsprisen. Vi kender boligmarkedet og ikke mindst lokalområdet, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få en realistisk og seriøs vurdering af din bolig.
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med at vurdere alle typer ejendomme. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag.

Salg af bolig
I hjertet af Frederiksberg på Smallegade, lige over for Frederiksberg Rådhus, ligger din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg.
Når danbolig Frederiksberg står for salget af din bolig, har vi altid flere medarbejdere fra vores tre butikker på Frederiksberg ud og besigtige ejendommen. På den måde sikres du et godt og effektivt boligsalg, da flere medarbejdere arbejder på tværs af vores butikker om at sælge din bolig.

Hos danbolig Frederiksberg prioriterer vi at være fleksible i forhold til vores kunders individuelle behov og ønsker. Som sælger hos os, får du bl.a. adgang til de vigtigste nøgletal med funktionen "Mit Salg" på danbolig.dk. Her kan du følge antallet af bestilte fremvisninger, det samlede antal boligvisninger og meget mere. Hos os har du altid det fulde overblik over dit boligsalg.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig. Med vores intelligente annoncesystem danbolig clevr kan vi ramme reelt interesserede købere i markedet på baggrund af data om købernes adfærd. Det kalder vi effektiv og målrettet markedsføring. Herudover præsenteres din bolig på vores dobbeltprisvindende hjemmeside, der indeholder helt unikke muligheder, såsom "Sælger Siger", hvor du med egne ord kan fortælle, hvad der gør din bolig helt speciel.
Vi arbejder hele tiden på at skabe de allerbedste resultater for vores kunder, hvilket bl.a. har resulteret i, at vi (danbolig Niels Hald) i 2016 solgte ejerlejligheder til højeste gennemsnits kvadratmeterpris blandt alle mæglerkæder i Frederiksberg kommune*. Et resultat vi og vores kunder er rigtig glade for, så hvad enten du ønsker at sælge din ejerlejlighed, andelslejlighed, villalejlighed, villa, rækkehus eller idelle anpart, så har vi ekspertisen til at varetage salget.

Køb af bolig
Drømmer du om at købe bolig på Frederiksberg? Så lad boligdrømmen blive til virkelighed med en profil på danbolig.dk. "Min danbolig" er nemlig også for købere, der gerne vil være et skridt foran i boligjagten. Du får bl.a. besked når relevante boliger, der matcher dine ønsker kommer til salg hvad enten du drømmer om en bolig i fx Kongens Kvarter, Fuglebakkekvarteret, Femte Juni Plads Kvarteret eller i Den hvide by.

*Kilde: Boligsiden.dk/ find mægler/ adresse i området/ Frederiksberg kommune/ gns.m2 pris af alle solgte ejerlejligheder/ blandt alle mæglerkæder/pr.29.12.16

Her er vi

 • Solgt

  Mathildevej 18, 2. TH.

  Nanna fra DanBolig på Smallegade, Frederiksberg var igennem salget af vores lejlighed meget kommunikativ og venlig. Vi kan varmt anbefale DanBolig på Smallegade til salg af lejlighed. Vores lejlighed blev solgt hurtigt og til prisen.

 • Solgt

  Thurøvej 9, 3. TH.

  Vi havde fornøjelsen af at sælge vores bolig gennem Danbolig Smallegade (Frederiksberg). Vi kom i kontakt med Nanna og Malou, der begge virkede meget professionelle og kompetente. Det skulle i den grad også vise sig at være tilfældet! Vi fik solgt vores lejlighed til udbudsprisen på ganske kort tid, samtidigt med at processen var let og overskuelig. Hver eftermiddag fik vi en opdatering på de fremvisninger der havde været og selv da kvalificerede bud kom, gik de efter at nå vores udbudspris. Rådgivningen har ligeledes været solid og formidlet letforståeligt! Jeg kan klart anbefale Nanna Meulengracht og hendes team på Frederiksberg, når en bolig skal sælges!

 • Solgt

  Wilkensvej 8, 1. MF.

  Super betjening og meget hurtigt salg!

 • Solgt

  Porcelænshaven 4A, 2. TV.

  Jeg er blevet betjent af Nanna Meulengracht, Danbolig Smallegade Frederiksberg ved både køb og salg af lejlighed. Betjeningen var venlig og kompetent. Alle aftaler blev holdt. 5 stjerner ud af 5 herfra.

 • Solgt

  Aurikelvej 20

  Hos Danbolig Frederiksberg, Smallegade 2, fik vi et professionelt og venligt samarbejde omkring salg af vores villa og køb af ny bolig

 • Solgt

  Finsensvej 36A, 3. TV.

  Mægler, Sebastian, var ekstremt sympatisk, ærlig og informerende fra start og under hele forløbet. Han fulgte hurtigt op på henvendelser. Han var heller ikke ejendomsmægler-smart at høre på hvilket fremmer troværdigheden. Vi kan varmt anbefale ham og DanBolig Frederiksberg

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg
Smallegade 2
2000 Frederiksberg
CVR: 28884885

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring A/S

Diverse bladehuse herunder:Børsen, Berlingske Officin

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig