Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Greve

Hundige Strandvej 210
2670 Greve
43 90 00 99
greve@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2670-2690)
Kilde: Boligsiden
Villa: 81%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Greve
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Greve

Velkommen hos danbolig Greve

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en mægler, som er dus med lokalområdet og ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Greve.

Hovedparten af vores mæglere bor i området, så lokalkendskabet har vi med hjemmefra. Det er altafgørende, når vi skal rådgive vores sælgere og sætte den rigtige pris på boligen. Boligerne i Greve og Karlslunde-området består især af villaer og rækkehuse, og derudover er der en mindre del lejligheder og liebhaverboliger. Hos danbolig Greve har vi godt fat i salget af alle disse boligtyper.

Kontakt os allerede i dag og bestil en gratis salgsvurdering og hør mere om, hvad vi kan gøre for at sælge din bolig.

Stærkt mæglerteam på tværs af to butikker
Vores team i Greve butikken består af indehaver Jim Riel, Peter Beck, Per Vixø, Michael Rask og Mads Kristensen samt salgskoordinator Jeannette Arklint, der tager sig af alt det praktiske omkring en bolighandel. Vi har også en butik i Solrød Strand med yderligere fire medarbejdere, som hjælper til, når der er behov for det.

Nøgleordet for os er, at vi arbejder som et TEAM. Det er en stor fordel for dig som sælger, fordi vi alene har fokus på hvilken køber, som vi kan opnå den bedste salgspris fra og ikke hvilken mægler, som har vist boligen til køberen.

For os handler det ikke om bare at få en bolig til salg, men at vi skal nå i mål med at sælge boligerne til en så god salgspris, at vores sælgere også har et smil på læberne, når de underskriver på købsaftalen.

Professionel og målrettet annoncering på nettet
Vi gør meget ud af, hvordan boligerne præsenteres for potentielle købere. Vores fotografer er specialuddannede, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vores konstante fokus på kvalitet og resultater betyder blandt andet, at vi annoncerer bredt i alle medier, men en stadig større andel annonceres på de digitale medier.

De fleste begynder boligjagten online, hvilket vi tager højde for. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for din bolig. Og med vores intelligente online markedsføringsværktøj danbolig clevr, sørger vi for, at boligen når ud til den helt rigtige målgruppe via bannerannoncer på nettet. Herudover annoncerer vi digitalt via Facebook Boost og fremhævet annonce på Boligsiden.dk.

Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag - så fortæller vi i samme ombæring, hvordan vi sikrer dig den bedste pris og det hurtigste salg.

Besøg os i butikken på Hundige Strandvej 210 eller kontakt os på 43 90 00 99. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Pakivej 2

  Med hensyn til tilfredshed har vi absolut intet at udsætte på jeres sagsbehandling. I har været utrolig gode til hele tiden i forløbet at orientere os når næste skridt var taget, så vi har aldrig været i tvivlsom hvor langt salget var og hvad næste step var. Stor ros og tak for god behandling.

 • Solgt
  Solgt

  Dønnergårds Alle 137

  Vi har været fuldt ud tilfredse med hele forløbet :-)

 • Solgt
  Solgt

  Solbærengen 5

  Vi har været særdeles tilfreds med hele salgsforløbet. Vi er så glade for vores nye hus på Solbærengen.

 • Solgt
  Solgt

  Bondager 13

  Hej med jer og godt nytår, jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet, og sender en stor tak til Michael, som har været fantastisk hele vejen igennem.

Forretningsoplysninger

danbolig Greve
Hundige Strandvej 210
2670 Greve
CVR: 21275875
Jim Riel A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank A/S

ETU, Frida, Willis/Dansk Boligforsikring

Sydkysten og Børsen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

ETU, Willis/Dansk Boligforsikring

Sydkysten, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.