0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Halsnæs

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3390)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 53%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Halsnæs
Kilde: danbolig.dk
38

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Halsnæs

danbolig Halsnæs finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Ivan, Anders, Joel og Nathalie. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring, som vi tilsammen kan tilbyde er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine, Lilian og Mette styr på alle de administative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100% på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt.

Hos danbolig Halsnæs sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, vi ligger utrolig stor vægt på, at yde den bedst mulige service over for både vore sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os alle rigtig meget til at byde dig velkommen i butikken !

Lige nu har vi 38 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Ellevej 57

  Vi er meget glade for den professionelle og alligevel empatiske tilgang i har haft i forbindelse med salget af min fars hus. I har udvist stor forståelse for at det ikke bare var et hus i skulle sælge, men min fars hjem. Vi kan til enhver tid anbefale jer som mæglere :) De bedste hilsner Susanne Tønder

 • Solgt

  Parallelvej 30

  Med en liggetid på kun 12 dage og derefter solgt til prisen, har danbolig virkelig gjort et godt stykke arbejde. Personalet har været behagelige at arbejde sammen med i denne sag, så jeg kan varmt anbefale denne ejendomsmægler til andre hussælgere. Med venlig hilsen John Bilberg

 • Solgt

  Carl Magnussensvej 5

  Det er anden gang jeg sælger hus hos danbolig i Fr. værk, og begge gange er de blevet solgt til prisen på halvanden måned..., man kan ikke være andet en yderst tilfreds. Vi stod i en situation hvor vi havde et barn på vej og skulle sælge bolig samtidige, mægler så det fra vores side og anbefalede at vi skulle vente med at sælge til efter fødslen og det er vi utrolige glade for i dag:-) De er top professionelle og lægger stor vægt på de menneskelige værdier. Hilsen Danijel Nistor

 • Solgt

  Dortheasvej 15

  I juli måned 2016 stødte jeg på en ejendom, sat til salg hos jer. Det var på Dortheasvej 15 i Ølsted. Et dejligt gulstens hus med rødt tegltag og på billederne så det nymalet ud så det var meget tillokkende. Dagen efter kørte jeg forbi og så på huset hvilket førte til en lille forelskelse og det blev ikke bedre da jeg udforskede området og fandt vej ned til fjorden hvor grundejerforeningen har anlagt en skøn jolleplads med bænke, borde og et slæbested. Jeg så så mange muligheder i området og huset havde sat sig helt på tværs i mit univers😜 så dagen efter ringede jeg til jer og bad om en fremvisning. Desværre skulle den fyr jeg snakkede med, på ferie, men han fortalte at jeg ville blive ringet op om mandagen af Joel, der netop var vendt tilbage fra ferie. Mandagen oprandt og en rigtig positiv og imødekommende gut (Joel Tanghøj ) der sagde at han godt kunne forstå at jeg syntes godt om det, men at jeg skulle vente med at falde fuldstændig for det til jeg fik set det. Han kunne klemme mig ind kl. 11.30 hvis jeg ville komme ( jeg var i Hvidovre) så hurtigt jeg kunne. Jeg fik ringet til min kæreste og skyndte mig af sted. Jeg blev modtaget af Joel og lynhurtigt fandt jeg ud af at jeg ville have huset, men kunne kun skrive under på en salgsbetinget slutseddel da mit hus i Hvidovre ikke var solgt endnu. Jeg har fra allerførste færd fået super professionel assistance og hjælp fra hele staben i danbolig Frederiksværk, men vil rigtig gerne sige speciel tak til Joel for hans indsats i forbindelse med mit huskøb. 😜 Jeg fik nemlig huset😜 så jeg kan slet ikke rose hans opførsel/adfærd nok og kun være rigtig glad for at det var ham der skulle sælge det hus til mig. Jeg er så begejstret for danbolig Frederiksværk at jeg reklamerer for jer til alle der gider høre efter, men kan tilføje at det allerede har ført til endnu et huskøb via Joel Tanghøj/ Danbolig Frederiksværk. Stor tak til Joel Tanghøj og resten af danbolig Frederiksværk.

 • Solgt

  Hørvej 4

  HEJ ALLE I DANBOLIG, TAK FOR EN RIGTIG GOD BEHANDLING. VI HAR VÆRET MEGET TILFREDSE MED JERES HÅNDTERING BÅDE VED KØB OG SALG. AT FÅ VORES HUS SOLGT PÅ KUN 17 DAGE, DET ER FLOT. SÅ VI KAN ROLIGT ANBEFALE JER TIL ANDRE KUNDER. MANGE HILSNER FRA ELIN OG JOHNNY LYKKE.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig