Ejendomsmægler Frederiksværk - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksværk

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3310)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksværk
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksværk

danbolig Frederiksværk finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Matilde, Sune, Mads, Nathalie og Nicklas. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine og Karina styr på alle de administative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100 % på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt.

Hos danbolig Frederiksværk sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vore sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os alle rigtig meget til at byde dig velkommen i butikken!

Lige nu har vi 22 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Aavej 1A

  Vi er stadig overraskede over hvor hurtigt salget af Aavej 1A er gået. Vi har fra start af følt os rigtig trygt og kompetent behandlet. I har hele tiden sørget for at holde os underrettet om de interesserede købere og vi har haft en følelse af, at salget nok skulle forløbe hurtigt og til vores fulde tilfredshed - hvilket så absolut har været tilfældet.

 • Solgt
  Solgt

  Elmevej 2

  Efter at have kontaktet danbolig til formidler af salget af vort hus, var der indledningsvis et par misforståelser om, hvem der stod som kontaktperson hos danbolig i hhv. Espergærde og Frederiksværk, dette var nok for en stor del vor egen skyld. Ligeledes var der lidt problemer med at prissætte vor bolig. Efter gensidig overenskomst fandt vi et prisleje der til nødtørft tilfredsstillede vore ønsker/krav. I selve salgsprocessen kan vi kun udtrykke vor tilfredshed med den venlige behandling vi fik ikke mindst af den udpegede mægler der blev vor kontaktperson hos danbolig i Frederiksværk. Vi havde det indtryk at der var stor forståelse for vore ønsker til salget og et arrangement fra mæglers side. I store træk er vi tilfredse med den behandling vi har fået ikke mindst af den udpegede kontaktperson ved danbolig i Frederiksværk.

 • Solgt
  Solgt

  Ellevej 57

  Vi er meget glade for den professionelle og alligevel empatiske tilgang i har haft i forbindelse med salget af min fars hus. I har udvist stor forståelse for at det ikke bare var et hus i skulle sælge, men min fars hjem. Vi kan til enhver tid anbefale jer som mæglere :) De bedste hilsner Susanne Tønder

 • Solgt
  Solgt

  Kæruldvej 6

  Jeg synes der har været en god dialog omkring salget af Kæruldvej 6. I har været gode til at orientere os både før og efter fremvisninger af huset, og vi har kunnet snakke om de ting, der har været hen af vejen. Alt i alt en positiv oplevelse at samarbejde med jer.

 • Solgt
  Solgt

  Nørregade 20A, 2. tv.

  Salg af fast ejendom – en tillids sag På grund af pladsmangel ønskede vi forrige år at sælge vores lejlighed. Vi henvendte os til Danbolig, der fortalte os, at det var en opgave, de kunne klare og gerne ville påtage sig. Det viste sig, at det var sværere at få lejligheden solgt, end vi havde regnet med. Men vi havde under hele forløbet en god dialog med mægler – der ofte holdt åbent hus og havde en del kreative tiltag mht. annoncering. Vi havde under hele processen tillid til, at der blev gjort, hvad der skulle til for at få vores lejlighed afsat. Vi kunne på hjemmesiden se, at der løbende var folk, der så opstillingen, og der derfor var en vis mængde interesse om lejligheden – dog manglede der lige personen, der gik skridtet videre. Derfor har vi ikke så meget som et sekund overvejet at skifte mægler. Det lykkedes til sidst efter ca. 700 dage at få solgt lejligheden, hvilket var til stor glæde for os. Da vi mente, at salget var definitivt, alle normale indsigelsesfrister var overstået, så opstod der en yderst overraskende tvist med køber. Her viste Danbolig virkelig sit værd, og hjalp os igennem sagen, så vi kunne komme videre. Efter salget var vi så også bolig søgende – og der var vi rundt og kigge på forskellige ejendomme i lokalområdet fra forskellige mæglere. Da Danbolig fik en ny sag på hånden, som de mente lige var noget i vores stil, så foreslog de, at vi tog ud og så på ejendommen. Det viste sig, at det var så tæt på det opnåelige drømmehus for os – og vi endte op med at købe huset. Vi vil derfor varmt anbefale Danbolig, hvis du skal have solgt din ejendom. Anne og Boris

 • Solgt
  Solgt

  Odinsvej 9

  Vi har flere gange haft brug for gode råd om hussalg og -køb i de år vi har boet på Odinsvej 9 i Frederiksværk. Hver gang har vi ringet til Ivan Fabos i danbolig og hver gang har han beredvilligt svaret. Da det så blev tid til at sælge huset og rykke til noget andet, var det oplagt at få danbolig til at hjælpe. Det har vi ikke fortrudt. Alt er kørt på skinner, kommunikationen har været fejlfri og processen omkring salget er gået bedre end man kunne drømme om. Solgt til prisen på 12 dage. Imponerende godt gået efter vores mening. Vi har mødt mange ejendomsmæglere i Hillerød, hvor vi nu søger bolig og de har svært ved at måle sig i professionalitet og ordentlig med det vi har mødt hos Ivan Fabos i danbolig i Frederiksværk. Dem tør jeg godt give min uforbeholdne anbefaling.

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksværk
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661
Gerner Frost Frederiksværk ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.