Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksværk

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3310)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksværk
Kilde: danbolig.dk
18

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksværk

danbolig Frederiksværk finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Matilde, Mads, Sune og Nicklas. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine og Karina styr på alle de administative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100 % på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt.

Hos danbolig Frederiksværk sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vore sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os alle rigtig meget til at byde dig velkommen i butikken!

Lige nu har vi 18 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Birkevænget 18

  Hej Matilde og resten af de fantastiske medarbejdere der er oppe hos jer. Tusind tak for den dejlige oplevelse det har været at arbejde sammen med jer i forbindelse med salg af mit sommerhus. Fra første telefonsamtale med jer og mødet i sommerhuset, har det været en fornøjelse, og da vores ide om prisniveau på huset stort set stemte overens var der ikke de store problemer der. Hurtige arbejdsgange der gav stor tillid til jer i den indledende fase, hvor tilbud med salgspris og øvrige beregninger kom dagen efter besigtigelsen. Den anden mægler der var oppe og se huset var 3 uger om at fremsende tingene. Da jeg så kontaktede jer og meddelte at det var nu, skete tingene også rigtig hurtigt, med fotograf m.m. og da det så blev sat til salg gik tingene også meget hurtigt. Et fantastisk stykke arbejde i har udført og jeg er en meget glad mand. Sælger af Birkevænget 18, 3300 Frederiksværk

 • Solgt
  Solgt

  Mogens Wiethsvej 3

  Mit hussalg gennem danbolig Halsnæs har fungeret hurtigt og upåklageligt. På trods af stor travlhed, var der altid tid til at besvare spørgsmål og teamet er altid søde og imødekommende. Katrine er super hurtig og effektiv og begge fortjener ros for indsatsen. Tilfreds sælger af Mogens Wiethsvej

 • Solgt
  Solgt

  Ligustervej 8

  Vi vil gerne sende en stor tak til hele danbolig Halsnæs for hvad vi virkelig oplevede, som en team indsats. Vi var fra starten sikre på, at vi havde valgt de rigtige til at sælge vores bolig, og til trods for lav, ja nærmest ingen køber-interesse i starten, så var den gode dialog og beroligelsen om at det nok skulle komme, helt sikkert med til at bekræfte os i vores valg. Det var en hård tid at gå og vente på interesserede købere, og i den første lange tid, var det kun uforpligtende åbent hus der overhovedet trak folk til. Men alle bekræftede os i at det jo var et dejligt og smukt hjem, så køberne skulle nok komme. Hvilket de heldigvis også gjorde. Vi oplevede i danbolig Halsnæs et kompetent, opsøgende og informerende team. Vi oplevede en god opfølgning på potentielle købere og et godt informations-niveau omkring disse samt feedback på eventuelle kommentarer. Vi har en klar opfattelse af, at både vi som sælger, men også køber har følt sig godt informeret og vejledt hele vejen igennem. Vi valgte danbolig, da vi havde handlet i Halsnæs med Ivan Fabos før, og det har vi helt sikkert ikke fortrudt denne gang heller. Vi både kan og vil uden tvivl anbefale danbolig Halsnæs til andre som enten skal sælge eller købe i området. Mvh Familien Nielsen, Kregme.

 • Solgt
  Solgt

  Rygårds Alle 13

  Det blev et hurtigt salg af mit sommerhus. Forløbet var præget af troværdighed, samarbejde, dialog og faglighed. danbolig var professionelle fra start til slut. Sælger af Rygårds Alle 13, 3300 Fr.værk

 • Solgt
  Solgt

  Kæruldvej 6

  Jeg synes der har været en god dialog omkring salget af Kæruldvej 6. I har været gode til at orientere os både før og efter fremvisninger af huset, og vi har kunnet snakke om de ting, der har været hen af vejen. Alt i alt en positiv oplevelse at samarbejde med jer.

 • Solgt
  Solgt

  Nørrevangen 4

  Hermed en lille hilsen fra en glad kunde. Vi vil godt anbefale danbolig Halsnæs, hvis I skal sælge hus. Vi fik solgt huset på under 4 måneder. Vi er blevet informeret hver gang, der var seriøse henvendelser og har fået kompetent råd og vejledning samt fair og behagelig behandling gennem hele forløbet. Sælger af Nørrevangen 4, Kregme, 3300 Frederiksværk

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksværk
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661
Gerner Frost Frederiksværk ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.