0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Halsnæs

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3390)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 45%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Halsnæs
Kilde: danbolig.dk
23

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Halsnæs

danbolig Halsnæs finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Matilde, Anders, Sune, Mads og Nathalie. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine og Lilian styr på alle de administative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100% på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt.

Hos danbolig Halsnæs sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vore sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os alle rigtig meget til at byde dig velkommen i butikken!

Lige nu har vi 23 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Lindebjergvej 58

  "Kære Nathalie, Jeg nyder sommeren i Melby og vil bare sende dig en lille hilsen. Huset er perfekt til mig, har fået fornyet terrasse, efterisoleret loftet og fået repareret taget og inddækningen ved skorstenen. Det er sjovt at bo her og jeg nyder hver dag i mit nye hjem. Endnu engang: Tak for din superprofessionelle, venlige tålmodighed i forhold til købet, som gav mig plads til, at jeg kunne træffe den rigtige beslutning. I det hele taget oplevede jeg samarbejdet med danbolig yderst behageligt, fordi I giver jer god tid til køberen. På den måde føler man sig tryg. Ha' en fortsat god sommer Alexa Ther - køber"

 • Solgt

  Fjordvænget 2

  "Som sælger kan jeg fortælle, at danbolig Frederiksværk er meget kompetente ejendomsmæglere. De brænder for sagen. Deres vurdering af ejendommen var helt rigtig. Opfølgningen har været over forventet. Hver gang der har været aktivitet i salget, er ejendomsmægleren vendt tilbage til os inden for kort tid. danbolig har hjulpet os hele vejen igennem med papirstrømmen. Jeg kan kun anbefale danbolig Frederiksværk til andre. Tak for et foreløbigt samarbejde. Med venlig hilsen Tadeusz og Tove Ciesla - sælger af Fjordvænget 4, 3310 Ølsted"

 • Solgt

  Carl Magnussensvej 5

  Det er anden gang jeg sælger hus hos danbolig i Fr. værk, og begge gange er de blevet solgt til prisen på halvanden måned..., man kan ikke være andet en yderst tilfreds. Vi stod i en situation hvor vi havde et barn på vej og skulle sælge bolig samtidige, mægler så det fra vores side og anbefalede at vi skulle vente med at sælge til efter fødslen og det er vi utrolige glade for i dag:-) De er top professionelle og lægger stor vægt på de menneskelige værdier. Hilsen Danijel Nistor

 • Solgt

  Drosselsti 2

  At sætte sin bolig til salg er en ting! At vælge den rigtige ejendomsmægler er en helt anden ting. Joel fra danbolig Frederiksværk kom, så og sejrede. Fra dag 1 var kemien der, og det er super dejligt. Senere mødte jeg det skønne danbolig team med Ivan i spidsen, så Nathalie, Mads, Sune, Katrine og Lilian - de er så Clevr. Huset er solgt og jeg siger TAK for en super professionel behandling. Jeg har været tryg med jer, som teamet bag mit salg. I er alle meget positive og imødekommende. Altid med et smil og et glimt i øjet. Jeg kan kun anbefale danbolig positivt til andre, der skal sælge og min bolig er da også købt hos en danbolig mægler. Hulda Hebel - sælger af Drosselsti 2, 3300 Fr.værk

 • Solgt

  Skovsøvej 41

  Jeg vil lige på vegne af Kamma og jeg sige tak nu hvor det hele er ved at være på plads!!! Vi har fået en rigtig god behandling af både dig og dine medarbejdere, Joel var super ved overdragelsen. Totalt rolig med et smil på læben da der ikke var strøm på huset og vi ikke kunne hitte vandmåleren........ Til sidst vil jeg fremhæve Katrines indsats som helt ud over det sædvanlige god, der har du bare en fantastisk medarbejder. Venligst giv hende al den ros hun kan tåle og lidt til ;-) Jeg ville være en meget lykkelig chef hvis alle mine medarbejdere agerede så professionelt og hurtigt som hende. God sensommer. Med venlig hilsen/Best regards Per Alfsen

 • Solgt

  Fasanvej 7

  På vegne af min mor, Bodil Pedersen, vil jeg gerne takke jer for jeres fantastisk rummelige og kompetente måde at være på. Min mor har gennem jer solgt Fasanvej 7 i Frederiksværk. Det kan være en følelsesmæssig svær proces at sælge sit hus gennem mange år - også selv om det er en beslutning, man selv har taget. Der er mange minder forbundet med sin bolig. I har alle forstået at være rummelige, favnende, forstående og empatiske samtidig med, at I er yderst professionelle. Vi skylder jer alle stor tak. På Bodil Pedersens vegne, Gitte Knudsen

Forretningsoplysninger

danbolig Halsnæs
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 22.-23. september.