0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Halsnæs

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3390)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 45%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Halsnæs
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Halsnæs

danbolig Halsnæs finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Ivan, Anders, Joel og Nathalie. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine, Lilian og Mette styr på alle de administative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100% på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt.

Hos danbolig Halsnæs sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vore sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os alle rigtig meget til at byde dig velkommen i butikken!

Lige nu har vi 32 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Kæruldvej 6

  Jeg synes der har været en god dialog omkring salget af Kæruldvej 6. I har været gode til at orientere os både før og efter fremvisninger af huset, og vi har kunnet snakke om de ting, der har været hen af vejen. Alt i alt en positiv oplevelse at samarbejde med jer.

 • Solgt

  Gøgevej 3

  Tak til Ivan og hans fantastiske team fra danbolig i Frederiksværk, der lige har solgt vores skønne hus i Asserbo. Dejligt samarbejde, hvor stikordene er: Kompetente, pålidelige, behagelige, troværdige og professionelle. Hilsen Sonny og Jeanette.

 • Solgt

  Rygårds Alle 13

  Hej Nathalie, Det blev et hurtigt salg af mit sommerhus. Forløbet var præget af troværdighed, samarbejde, dialog og faglighed. danbolig var professionelle fra start til slut. Hilsen Conny - sælger af Rygårds Alle 13, 3300 Fr.værk

 • Solgt

  Nyvej 202

  danbolig vil jeg anbefale til alle. Det har været en positiv oplevelse at arbejde sammen med Sune gennem hele salgsprocessen. Han fandt hurtigt ud af, hvilken type kunde jeg var, og hvordan han nemmest kom i kontakt med mig, hvis han havde spørgsmål i forbindelse med salget. Jeg har også været på besøg i forretningen i Frederiksværk undervejs i processen og bliver altid mødt med uovertruffen imødekommenhed og hjælpsomhed. Tusind tak til alle, som har været inde over mit hus i salgsperioden. Liselotte Spurr, sælger af Nyvej 202

 • Solgt

  Dortheasvej 15

  I juli måned 2016 stødte jeg på en ejendom, sat til salg hos jer. Det var på Dortheasvej 15 i Ølsted. Et dejligt gulstens hus med rødt tegltag og på billederne så det nymalet ud så det var meget tillokkende. Dagen efter kørte jeg forbi og så på huset hvilket førte til en lille forelskelse og det blev ikke bedre da jeg udforskede området og fandt vej ned til fjorden hvor grundejerforeningen har anlagt en skøn jolleplads med bænke, borde og et slæbested. Jeg så så mange muligheder i området og huset havde sat sig helt på tværs i mit univers😜 så dagen efter ringede jeg til jer og bad om en fremvisning. Desværre skulle den fyr jeg snakkede med, på ferie, men han fortalte at jeg ville blive ringet op om mandagen af Joel, der netop var vendt tilbage fra ferie. Mandagen oprandt og en rigtig positiv og imødekommende gut (Joel Tanghøj ) der sagde at han godt kunne forstå at jeg syntes godt om det, men at jeg skulle vente med at falde fuldstændig for det til jeg fik set det. Han kunne klemme mig ind kl. 11.30 hvis jeg ville komme ( jeg var i Hvidovre) så hurtigt jeg kunne. Jeg fik ringet til min kæreste og skyndte mig af sted. Jeg blev modtaget af Joel og lynhurtigt fandt jeg ud af at jeg ville have huset, men kunne kun skrive under på en salgsbetinget slutseddel da mit hus i Hvidovre ikke var solgt endnu. Jeg har fra allerførste færd fået super professionel assistance og hjælp fra hele staben i danbolig Frederiksværk, men vil rigtig gerne sige speciel tak til Joel for hans indsats i forbindelse med mit huskøb. 😜 Jeg fik nemlig huset😜 så jeg kan slet ikke rose hans opførsel/adfærd nok og kun være rigtig glad for at det var ham der skulle sælge det hus til mig. Jeg er så begejstret for danbolig Frederiksværk at jeg reklamerer for jer til alle der gider høre efter, men kan tilføje at det allerede har ført til endnu et huskøb via Joel Tanghøj/ Danbolig Frederiksværk. Stor tak til Joel Tanghøj og resten af danbolig Frederiksværk.

 • Solgt

  Kristtornvej 67

  Vi har købt og solgt hus hos danbolig Halsnæs og oplevede et professionelt team, der reagerer med det samme på ens henvendelser og spørgsmål. Alle ansatte er yderst venlige. Ivan er dedikeret til sit fag og er tydelig i sin faglige profil, hvilket giver en sikkerhed gennem alle faser for køb og salg af hus.

Forretningsoplysninger

danbolig Halsnæs
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig