0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Halsnæs

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3390)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 47%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Halsnæs
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Halsnæs

danbolig Halsnæs finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Matilde, Anders, Sune, Mads og Nathalie. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine og Lilian styr på alle de administative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100% på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt.

Hos danbolig Halsnæs sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vore sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os alle rigtig meget til at byde dig velkommen i butikken!

Lige nu har vi 28 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Tinsoldaten 28

  Halsnæs bedste ejendomsmægler, er uden tvivl Ivan Fabos. Vi havde hørt en fugl synge om, at danbolig var stedet, hvis man hurtigt skulle have solgt sin grund, eller sit hus. Vi kontaktede derefter Ivan Fabos i håb om, at vores grund ville blive solgt hurtigt, hvilket den blev. Det tog kun 5 DAGE, og vupti så var den solgt. Vi kunne dårlig tro det, da Ivan Fabos ringede og fortalte os det. Samarbejdet mellem Ivan og os, har hele vejen igennem været fantastisk, professionelt og trygt. Så ønsker I at sælge/købe, kan vi kun varmt anbefale Ivan Fabos fra danbolig Halsnæs. Vi siger i hvert fald tusind tak for denne gang, og vi vil til enhver tid bruge jer/dig igen.

 • Solgt

  Mirabelvej 26

  Hej Ivan og Nathalie. Vi vil blot sige tusind tak for jeres professionelle arbejde omkring salget af vores bolig. Ivan, vi valgte netop dig som mægler, på baggrund af dine kæmpe kompetencer, indenfor det psykologiske aspekt i dialogen med mennesker. Du er en enormt dygtig og meget behagelig og troværdig sælger. Nathalie, du er en ildsjæl og du brænder for dit arbejde. Det skinner igennem. Tak for din ihærdighed, dit drive og positive tilgang til tingene. Fælles for jer begge er i er energiske og handler når der skal handles. Vi anbefaler jeg varmt, hvem vi end taler med👍🏼 Mange hilsner Mads og Malene Baj Døssing

 • Solgt

  Dagsværmervej 30

  Nu er det på tide, at vi fra familiens side, skal have sagt ordentligt tak til jer alle sammen i danbolig Frederiksværk. Det har været en overordentlig positiv oplevelse, og jeres tilstedeværelse gennem hele forløbet har været så super god, og behagelig. Vi er så glade, og mine forældre er rigtig taknemlig for at tingene er gået så let og stort set uden problemer. Den service i ligger for dagen kan i bestemt godt være stolte af, og det er absolut det jeg vil huske det her forløb for. Så endnu en gang tak, og rigtig god jul og godt nytår til jer alle sammen. Med venlig hilsen Thomas Bruus

 • Solgt

  Dortheasvej 15

  I juli måned 2016 stødte jeg på en ejendom, sat til salg hos jer. Det var på Dortheasvej 15 i Ølsted. Et dejligt gulstens hus med rødt tegltag og på billederne så det nymalet ud så det var meget tillokkende. Dagen efter kørte jeg forbi og så på huset hvilket førte til en lille forelskelse og det blev ikke bedre da jeg udforskede området og fandt vej ned til fjorden hvor grundejerforeningen har anlagt en skøn jolleplads med bænke, borde og et slæbested. Jeg så så mange muligheder i området og huset havde sat sig helt på tværs i mit univers😜 så dagen efter ringede jeg til jer og bad om en fremvisning. Desværre skulle den fyr jeg snakkede med, på ferie, men han fortalte at jeg ville blive ringet op om mandagen af Joel, der netop var vendt tilbage fra ferie. Mandagen oprandt og en rigtig positiv og imødekommende gut (Joel Tanghøj ) der sagde at han godt kunne forstå at jeg syntes godt om det, men at jeg skulle vente med at falde fuldstændig for det til jeg fik set det. Han kunne klemme mig ind kl. 11.30 hvis jeg ville komme ( jeg var i Hvidovre) så hurtigt jeg kunne. Jeg fik ringet til min kæreste og skyndte mig af sted. Jeg blev modtaget af Joel og lynhurtigt fandt jeg ud af at jeg ville have huset, men kunne kun skrive under på en salgsbetinget slutseddel da mit hus i Hvidovre ikke var solgt endnu. Jeg har fra allerførste færd fået super professionel assistance og hjælp fra hele staben i danbolig Frederiksværk, men vil rigtig gerne sige speciel tak til Joel for hans indsats i forbindelse med mit huskøb. 😜 Jeg fik nemlig huset😜 så jeg kan slet ikke rose hans opførsel/adfærd nok og kun være rigtig glad for at det var ham der skulle sælge det hus til mig. Jeg er så begejstret for danbolig Frederiksværk at jeg reklamerer for jer til alle der gider høre efter, men kan tilføje at det allerede har ført til endnu et huskøb via Joel Tanghøj/ Danbolig Frederiksværk. Stor tak til Joel Tanghøj og resten af danbolig Frederiksværk.

 • Solgt

  Carl Magnussensvej 5

  Det er anden gang jeg sælger hus hos danbolig i Fr. værk, og begge gange er de blevet solgt til prisen på halvanden måned..., man kan ikke være andet en yderst tilfreds. Vi stod i en situation hvor vi havde et barn på vej og skulle sælge bolig samtidige, mægler så det fra vores side og anbefalede at vi skulle vente med at sælge til efter fødslen og det er vi utrolige glade for i dag:-) De er top professionelle og lægger stor vægt på de menneskelige værdier. Hilsen Danijel Nistor

 • Solgt

  Gøgevej 3

  Tak til Ivan og hans fantastiske team fra danbolig i Frederiksværk, der lige har solgt vores skønne hus i Asserbo. Dejligt samarbejde, hvor stikordene er: Kompetente, pålidelige, behagelige, troværdige og professionelle. Hilsen Sonny og Jeanette.

Forretningsoplysninger

danbolig Halsnæs
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.