Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksværk

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3310)
Kilde: Boligsiden
Villa: 53%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksværk
Kilde: danbolig.dk
15

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksværk

danbolig Frederiksværk finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Matilde, Mads, Sune og Nicklas. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine og Karina styr på alle de administative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100 % på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt.

Hos danbolig Frederiksværk sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vore sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os alle rigtig meget til at byde dig velkommen i butikken!

Lige nu har vi 15 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Dagsværmervej 30

  Nu er det på tide, at vi fra familiens side, skal have sagt ordentligt tak til jer alle sammen i danbolig Frederiksværk. Det har været en overordentlig positiv oplevelse, og jeres tilstedeværelse gennem hele forløbet har været så super god, og behagelig. Vi er så glade, og mine forældre er rigtig taknemlig for at tingene er gået så let og stort set uden problemer. Den service i ligger for dagen kan i bestemt godt være stolte af, og det er absolut det jeg vil huske det her forløb for. Så endnu en gang tak, og rigtig god jul og godt nytår til jer alle sammen. Sælger af Dagsværmervej 30, 3300 Frederiksværk

 • Solgt
  Solgt

  Ellevej 57

  Vi er meget glade for den professionelle og alligevel empatiske tilgang i har haft i forbindelse med salget af min fars hus. I har udvist stor forståelse for at det ikke bare var et hus i skulle sælge, men min fars hjem. Vi kan til enhver tid anbefale jer som mæglere :) Sælger af Ellevej 57, 3300 Frederiksværk

 • Solgt
  Solgt

  Elmevej 2

  Efter at have kontaktet danbolig til formidler af salget af vort hus, var der indledningsvis et par misforståelser om, hvem der stod som kontaktperson hos danbolig i hhv. Espergærde og Frederiksværk, dette var nok for en stor del vor egen skyld. Ligeledes var der lidt problemer med at prissætte vor bolig. Efter gensidig overenskomst fandt vi et prisleje der til nødtørft tilfredsstillede vore ønsker/krav. I selve salgsprocessen kan vi kun udtrykke vor tilfredshed med den venlige behandling vi fik ikke mindst af den udpegede mægler der blev vor kontaktperson hos danbolig i Frederiksværk. Vi havde det indtryk at der var stor forståelse for vore ønsker til salget og et arrangement fra mæglers side. I store træk er vi tilfredse med den behandling vi har fået ikke mindst af den udpegede kontaktperson ved danbolig i Frederiksværk.

 • Solgt
  Solgt

  Nellikevej 1

  SÆLGER: "Hej Nathalie, Tusind tak for en rigtig god oplevelse med salget af mit hus. Du var utrolig imødekommende og vejledte mig gennem det hele. Hurtig og professionel med alt. Dejlig og behagelig oplevelse. Tak for din hjælp. Har solgt med en rigtig god fornemmelse at alt er gået godt. Hilsen Hanne - sælger af Nellikevej 1, 3300 Frederiksværk" KØBERE: "Kære Nathalie, Det har været en fornøjelse at købe hus igennem Jer. Du er et meget behageligt menneske at snakke med, det betyder meget, at den der sælger har interesse i de mennesker som skal købe, og den viste du. Det er en kæmpe ting i livet, når man køber sin første bolig. Vi er lykkelige alle 4 - TAK"

 • Solgt
  Solgt

  Ligustervej 8

  Vi vil gerne sende en stor tak til hele danbolig Halsnæs for hvad vi virkelig oplevede, som en team indsats. Vi var fra starten sikre på, at vi havde valgt de rigtige til at sælge vores bolig, og til trods for lav, ja nærmest ingen køber-interesse i starten, så var den gode dialog og beroligelsen om at det nok skulle komme, helt sikkert med til at bekræfte os i vores valg. Det var en hård tid at gå og vente på interesserede købere, og i den første lange tid, var det kun uforpligtende åbent hus der overhovedet trak folk til. Men alle bekræftede os i at det jo var et dejligt og smukt hjem, så køberne skulle nok komme. Hvilket de heldigvis også gjorde. Vi oplevede i danbolig Halsnæs et kompetent, opsøgende og informerende team. Vi oplevede en god opfølgning på potentielle købere og et godt informations-niveau omkring disse samt feedback på eventuelle kommentarer. Vi har en klar opfattelse af, at både vi som sælger, men også køber har følt sig godt informeret og vejledt hele vejen igennem. Vi valgte danbolig, da vi havde handlet i Halsnæs med Ivan Fabos før, og det har vi helt sikkert ikke fortrudt denne gang heller. Vi både kan og vil uden tvivl anbefale danbolig Halsnæs til andre som enten skal sælge eller købe i området. Mvh Familien Nielsen, Kregme.

 • Solgt
  Solgt

  Sigurd Langbergsvej 10

  Kære alle jer andre hos danbolig Halsnæs. Vi vil gerne sige tusind tak for hjælpen med salg af vores sommerhus. Det har været en lang og sej kamp, men endelig lykkedes det og vi kunne få sat SOLGT på skiltet foran huset :-) Tak for opbakning, vejledning og evig optimisme som har hjulpet os meget med at bibeholde troen på at det kunne lykkedes. Endnu engang tak for det store arbejde i alle (og især Nathalie) har gjort, vi værdsætter det utroligt meget og vil helt klart anbefale jer som ejendomsmægler. Sælger af Sigurd Langsbergsvej 10, 3370 Melby

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksværk
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661
Gerner Frost Frederiksværk ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.