Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksværk

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3310)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 76%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksværk
Kilde: danbolig.dk
17

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksværk

danbolig Frederiksværk finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke salgsteam består af Matilde, Mads, Sune og Nicklas. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring, som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine styr på alle de administrative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100 % på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt. Søger du Køberrådgivning i forbindelse med køb af dit næste drømmehjem? Så kan vi også hjælpe dig med dette.

Hos danbolig Frederiksværk dækker vi 3300 Frederiksværk og 3310 Ølsted, hvor vi både sælger villaer, sommerhuse, landbrugsejendomme, lejligheder, andelsboliger og grunde. Vores store kendskab til de mange områder såsom Sandet, Asserbo, Auderød, Karlsgave, Vinderød-Enghave, Magleblik, Kregme, Store Havelse og Ølsted Strand giver os forståelse og fornemmelse for, at finde præcis den ejendom, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Hos danbolig Frederiksværk sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vores sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os, får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os til at tage imod dig i butikken!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rygårds Alle 22

  En rigtig god oplevelse, top professionelt og god behandling gennem hele forløbet. Positivt fra start til slut - vil klart anbefale danbolig i Frederiksværk til andre, som står foran et salg af bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Musvitvej 19

  Jeg har været meget glad for jeres måde at håndtere mit salg på. Jeg har været utrolig tilfreds med Jeres indsats og kunne ikke have valgt bedre ejendomsmægler end jer. På en skala fra 0-10 vælger jeg at give jer stort 10 tal :)

 • Solgt
  Solgt

  Nellikevej 23

  Vi er super glade for hele forløbet, igennem danbolig Frederiksværk. Nicklas har været super god til at informere hele vejen igennem processen. Været super nem at være på fremvisning med pg kendte til vores behov.

 • Solgt
  Solgt

  Primulavej 5

  Tak for jeres tålmodighed, professionalisme og kompetente håndtering af salget af vores hus. Der skal især lyde en stor tak til Matilde og Katrine for håndteringen af kommunikationen med os igennem hele processen. Altid til at få fat på, alle dage, og næsten på alle tider af døgnet. Alt i alt, en rigtig stor fornøjelse at arbejde sammen med danbolig Frederiksværk, og så er det jo helt okay i sådanne sager her, at samarbejdet blev ganske kort.

 • Solgt
  Solgt

  Golfbakken 4D

 • Solgt
  Solgt

  Køgehusvej 5

  Vi har solgt vores sommerhus via danbolig Frederiksværk og har været meget tilfreds med forløbet. Alle aftaler er overholdt, stor professionalisme og engagement. Vi kan varmt anbefale dem.

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksværk
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661
Lykke & Ørsted Frederiksværk ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.