Glæd dig! Ny hjemmeside på vej

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksværk

Torvet 15
3300 Frederiksværk
47 77 10 70
frederiksvaerk@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3300-3310)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksværk
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksværk

danbolig Frederiksværk finder du centralt i Halsnæs på adressen Torvet 15, 3300 Frederiksværk. Vores stærke team består af Matilde, Mads, Sune og Katrine. Det indgående lokalkendskab og mange års erfaring, som vi tilsammen kan tilbyde, er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedste vurdering af din ejendom, som forøger muligheden for et hurtigt salg. På kontoret holder Katrine styr på alle de administrative opgaver, og dermed kan vi i samarbejde fokusere 100 % på, at salget af din ejendom kommer til at foregå så ukompliceret og effektivt som muligt. Søger du Køberrådgivning i forbindelse med køb af dit næste drømmehjem? Så kan vi også hjælpe dig med dette.

Hos danbolig Frederiksværk dækker vi 3300 Frederiksværk og 3310 Ølsted, hvor vi både sælger villaer, sommerhuse, landbrugsejendomme, lejligheder, andelsboliger og grunde. Vores store kendskab til de mange områder såsom Sandet, Asserbo, Auderød, Karlsgave, Vinderød-Enghave, Magleblik, Kregme, Store Havelse og Ølsted Strand giver os forståelse og fornemmelse for, at finde præcis den ejendom, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Hos danbolig Frederiksværk sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi ligger utrolig stor vægt på at yde den bedst mulige service over for både vores sælgere og købere og vi vil gå meget langt for, at vores kunder får den bedst mulige behandling. Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler – og hvis du vælger os, får du et stærkt team, der ved, at hver eneste fremvisning er utrolig vigtig og at mæglernes indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning.

Vi glæder os til at tage imod dig i butikken!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Strandvejen 31

  Kæmpe tak til danbolig Frederiksværk for et super salg af vores ejendom. Huset blev solgt på rekordtid og til udbudsprisen. Vi har under hele forløbet følt os velinformerede af alle vi har haft kontakt med fra holdet. Lige fra Mads var her for at vurdere ejendommen, til Nicklas og Matildes fremvisninger til hyggesnak med Sune i butikken og sagsstyring af Katrine. Tusind tak. Kan kun anbefale danbolig Frederiksværk.

 • Solgt
  Solgt

  Birkevænget 18

  Hej Matilde og resten af de fantastiske medarbejdere der er oppe hos jer. Tusind tak for den dejlige oplevelse det har været at arbejde sammen med jer i forbindelse med salg af mit sommerhus. Fra første telefonsamtale med jer og mødet i sommerhuset, har det været en fornøjelse, og da vores ide om prisniveau på huset stort set stemte overens var der ikke de store problemer der. Hurtige arbejdsgange der gav stor tillid til jer i den indledende fase, hvor tilbud med salgspris og øvrige beregninger kom dagen efter besigtigelsen. Den anden mægler der var oppe og se huset var 3 uger om at fremsende tingene. Da jeg så kontaktede jer og meddelte at det var nu, skete tingene også rigtig hurtigt, med fotograf m.m. og da det så blev sat til salg gik tingene også meget hurtigt. Et fantastisk stykke arbejde i har udført og jeg er en meget glad mand. Sælger af Birkevænget 18, 3300 Frederiksværk

 • Solgt
  Solgt

  Vinderød Skov 27

  Vi er super tilfredse med samarbejdet med danbolig. De er fleksible, professionelle og meget 'til stede'.

 • Solgt
  Solgt

  Rygårds Alle 37

  Kære team danbolig Tusind tak for en fantastisk indsats!!! Vi er meget glade for at vi stolede på Mads, som fik os til at tro på at det kunne lykkes til den pris! At det så skulle ende med overbud overstiger vores vildeste forventninger! Tak til Nicklas for at få handlen i hus, og Katrine for altid super hurtig respons!!! Vi er lige gået igang med et nyt sommerhusprojekt, og ved godt hvem vi ringer til næste gang!

 • Solgt
  Solgt

  Rødtjørnevej 4

  En stor tak til danboligholdet. Det er dejligt at se jeres indsats. Det at i ikke bare gør det for at tjene penge, men fordi at i holder af jeres arbejde. Flot arbejde Mads.

 • Solgt
  Solgt

  Helsingevej 142

  Det bedste team du kan vælge! Fantastiske, professionelle, dygtige, energiske, interesserede og super charmerende. Hvad mere kan man ønske sig som sælger eller køber. Vi kan ikke anbefale danbolig Halsnæs teamet højt nok. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksværk
Torvet 15
3300 Frederiksværk
CVR: 34217661
Lykke & Ørsted Frederiksværk ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

esoft systems A/S, boligsiden.dk, Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Halsnæs Avis, Søndagsavisen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Glæd dig! Ny hjemmeside på vej

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.