Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hellerup

Strandvejen 114
2900 Hellerup
39 46 09 46
hellerup@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2900-2900)
Kilde: Boligsiden
Villa: 47%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hellerup
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hellerup

Velkommen hos danbolig Hellerup
I snart 20 år har vi hos danbolig Hellerup formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Strandvejen 114 lige i hjertet af Hellerup.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe og kender hver en vej i Hellerup.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere, som alle er klar til at hjælpe dig med køb og salg af fast ejendom. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med vores 3 andre afdelinger i Gentofte kommune og 2 afdelinger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi har i mange år været den ejendomsmæglerkæde, som sælger flest boliger i Gentofte kommune.

På nettet er vi godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Nordkrog 3

  Jeg havde den store fornøjelse at sælge mit hus gennem danbolig Hellerup, Brian Pamperin, på Nordkrog nr. 3. Huset blev solgt til en pris, som jeg var overordentlig tilfreds med og jeg følte hele tiden at jeg var i trygge hænder hos Brian og resten af danbolig Hellerup. Alt har været MEGET professionelt og behageligt og jeg kan på det allervarmeste anbefale Brian Pamperin og hans hold i danbolig Hellerup.

 • Solgt
  Solgt

  Kildegårdsvej 42, 1.

  Solgt på 3 uger – sådan! Det var en fornøjelse at arbejde sammen med danbolig i Hellerup omkring salget af min bolig. God dialog med Frederik Fausing omkring prisstrategi, super support omkring al administration og rettidig opfølgning fra alle mæglerne efter hver fremvisning. Varm anbefaling til danbolig Hellerup

 • Solgt
  Solgt

  Berggreensgade 13, 2.

  Danbolig Hellerup har solgt vores ejerlejlighed i Komponistkvarteret ved Svanemøllen på Østerbro. Fra første møde var Danbolig imødekommende og dejligt friske i tonen. De gik til en hurtig igangsættelse. Besøgene i vores lejlighed blev passet med omhu af mæglerne. Danbolig Hellerup er en meget venlig mægler. Man føler sig godt tilpas, hvad der har haft stor betydning for os i forløbet. Kontraktudkastet fra mæglers side til en købsaftale var meget, meget professionelt og godt gennemtænkt. Vores mægler førte det perfekt igennem. Også køber blev tilfreds og havde kun få bemærkninger. Færdiggørelsen fra kontoret hos Danbolig Hellerup har været præget af ro og er blevet varetaget med den største ekspertise. Vi har haft behov for at følge vores sag tæt på, og vi er altid blev modtaget på den mest behagelige vis

 • Solgt
  Solgt

  Teglværksbakken 22, st.

  “KVALT I FREMVISNINGER” Efter i alt 21 måneder er det lykkedes os at få solgt vores bolig. Vi startede med en af de store landsdækkende kæder og var ikke så imponerede af kvaliteten af mæglerarbejdet. Så efter et halvt år skiftede vi til en af de andre landsdækkende kæder og fik en mægler som gjorde rigtig meget og rigtig meget godt. Problemet var denne gang at den hjælp hun fik fra selve mæglerkæden ikke gav så meget. Det endte også med at mægleren skiftede arbejde og vi satte salget på hold i 6 måneder, pga. “Hussalgstræthed” og et dødsfald i den nære familie. Da vi startede op igen fik vi flere meldinger om at danbolig med Frederik Fausing var det vi skulle vælge. Han fik så buddet i kamp med et andet stærkt bud. Frederik mente at det ville tage ca. 3 måneder at sælge til udbudsprisen. Fra start oplevede vi det som lidt forvirrende og rodet i sammenligning med det vi tidligere havde oplevet. Vi fik opkald fra Kia, Cecilie, Alexander og flere som ville komme ud med kunder. Det viste sig dog hurtigt at vi stod overfor et hold der samarbejdede om at sælge. De vidste hvad hinanden gjorde. Efter 2 måneder var vi ved at være “kvalt i fremvisninger” - en uge var der 12. Det byggede op til at 3 måneder efter danbolig havde sat til salg stod vi med 4 underskrevne slutsedler og fik solgt til en pris lige over udbudsprisen. Vi er vildt imponerede over hvor meget et dygtigt hold af ejendomsmæglere kan gøre af forskel. Hvis du ønsker uddybning af vores historie så henvend dig til Frederik Fausing som vil formidle kontakten.

 • Solgt
  Solgt

  Hartmannsvej 25A, 1.

  Vi har været ovenud tilfredse med forløbet og salget af vores bolig hos danbolig Hellerup. Ikke mindst efter Brian Pamperin overtog sagen og sammen med Micha Lykke fik solgt vores dejlige bolig. Og også den gode dygtige, sagsbehandling af Kia Retz, sagskoordinator hos danbolig Hellerup. Kia svarer altid hurtigt tilbage og har været en stor hjælp mht. at få alt hurtigt igennem. Tusind tak.

Forretningsoplysninger

danbolig Hellerup
Strandvejen 114
2900 Hellerup
CVR: 31176034
Boligcenter Hellerup Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Willis Forsikringsservice I/S, ETU

esoft system A/S, Advokat Tove Nielsen, Villabyerne,

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Willis Forsikringsservice I/S, ETU

Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.