Ejendomsmægler Hellerup - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hellerup

Strandvejen 114
2900 Hellerup
39 46 09 46
hellerup@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2900-2900)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hellerup
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hellerup

Velkommen hos danbolig Hellerup
I snart 20 år har vi hos danbolig Hellerup formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Strandvejen 114 lige i hjertet af Hellerup.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe og kender hver en vej i Hellerup.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere, som alle er klar til at hjælpe dig med køb og salg af fast ejendom. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med vores 3 andre afdelinger i Gentofte kommune og 2 afdelinger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi har i mange år været den ejendomsmæglerkæde, som sælger flest boliger i Gentofte kommune.

På nettet er vi godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Lige nu har vi 22 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Hartmannsvej 25A, 1.

  Vi har været ovenud tilfredse med forløbet og salget af vores bolig hos danbolig Hellerup. Ikke mindst efter Brian Pamperin overtog sagen og sammen med Micha Lykke fik solgt vores dejlige bolig. Og også den gode dygtige, sagsbehandling af Kia Retz, sagskoordinator hos danbolig Hellerup. Kia svarer altid hurtigt tilbage og har været en stor hjælp mht. at få alt hurtigt igennem. Tusind tak. Mange hilsner Carsten og Charlotte Bardy Aaen.

 • Solgt
  Solgt

  Nordkrog 3

  Jeg havde den store fornøjelse at sælge mit hus gennem danbolig Hellerup, Brian Pamperin, på Nordkrog nr. 3. Huset blev solgt til en pris, som jeg var overordentlig tilfreds med og jeg følte hele tiden at jeg var i trygge hænder hos Brian og resten af danbolig Hellerup. Alt har været MEGET professionelt og behageligt og jeg kan på det allervarmeste anbefale Brian Pamperin og hans hold i danbolig Hellerup. Mvh Nicolaj Jung Nordkrog 3 2900 Hellerup

 • Solgt
  Solgt

  Kildegårdsvej 42, 1.

  Solgt på 3 uger – sådan! Det var en fornøjelse at arbejde sammen med danbolig i Hellerup omkring salget af min bolig. God dialog med Frederik Fausing omkring prisstrategi, super support omkring al administration og rettidig opfølgning fra alle mæglerne efter hver fremvisning. Varm anbefaling til danbolig Hellerup

Forretningsoplysninger

danbolig Hellerup
Strandvejen 114
2900 Hellerup
CVR: 31176034
Boligcenter Hellerup Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis Forsikringsservice I/S, ETU

esoft system A/S, Advokat Tove Nielsen, Villabyerne,

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis Forsikringsservice I/S, ETU

Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.