0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Helsinge

Vestergade 11
3200 Helsinge
48 71 10 60
helsinge@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3200)
Kilde: Boligsiden
Villa: 69%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Helsinge
Kilde: danbolig.dk
72

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Helsinge

"Vi er ikke bedst, fordi vi er størst - vi er størst, fordi vi er bedst"

Når du vælger at lade danbolig Helsinge stå for dit boligsalg, får du ikke blot en grundig og dygtig ejendomsmægler med et skarpt og professionelt overblik – du får et helt hold, som er superdedikeret og drives af lysten til at hjælpe dig bedst muligt i mål med dine boligdrømme.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du vil sikre dig at komme fra A til B i boligverdenen på tryggest vis. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere eller kom forbi vores kontor på Vestergade 11 i Helsinge – vi holder åbent alle ugens syv dage.

Vi er den største formidler af villaer i området, og vi tøver ikke med at tilskrive vores store passion i arbejdet, æren for den rekord. Villaer og parcelhuse i Gribskov er vores speciale, og vi sælger næsten halvdelen af alt, hvad der bliver solgt inden for denne boligtype i vores postnummer.

Da vi udelukkende koncentrerer os om helårsboliger, er vi superskarpe på netop dette felt, og da vi tilmed har et stort køberkartotek at trække på, kan vi tilbyde et meget effektivt salgsforløb.

Et blandet team med stærkt sammenhold
Os, som du møder på kontoret, er ikke bange for at indrømme, at vi er nørdede. Vi brænder for vores fag, og vi dykker ned i alle detaljer i forbindelse med dit boligsalg for at leve op til vores egne høje forventninger om altid at levere den bedst mulige service.

Vi er flere, der bor i området, så vi kan trække på erfaringerne fra vores egen hverdag, når det gælder om at guide de potentielle købere om, hvilken skole børnene kommer til at gå på, hvor de smukkeste løberuter starter, og hvad de lokale fritidsklubber kan tilbyde.

Med et aldersspænd på hele 50 år inden for teamet er vi et hold med masser af dynamik og erfaring at trække på. Vi ser os selv ligeså meget som en lille familie som et stærkt sammentømret hold af kolleger, og det der især binder os sammen er vores store motivation for at gøre alle bolighandler til en succes for både sælger og køber.

Stabilt på toppen
Succesen måler vi blandt andet på de mange positive tilbagemeldinger, som vi får både mundligt og i målinger på blandt andet boligsiden.dk. Her har vores kundetilfredshed de seneste år ligget stabilt i den allerhøjeste ende af skalaen, og det er vi meget stolte af.

En af vores forklaringer på successen er, at vi med hver eneste sag – helt praktisk og jordnært – bruger meget tid på at finde kernen i dit ønske. Vi er med hele vejen igennem processen, og da der ikke er to sager, som er ens, anstrenger vi os altid ekstra meget for at ramme netop dine ønsker og behov. Samtidig er vi ikke bange for at lære af vores fejl, så hver gang vi opdager, at noget kan justeres, bliver det fulgt op af handling med det samme.

Lige nu har vi 72 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Gurrehavevej 14

  Sælger udtaler: "Nu - kun halvanden måned efter at huset kom på nettet - er vi flyttet ud og den nye ejer flyttet ind. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling af danbolig Helsinge - Tak for et godt samarbejde ! Mange hilsener - Sofie og Patrick"

 • Solgt
  Solgt

  Dønnevældevej 14

  Sælger udtaler: "vi vil gerne give udtryk for vores meget store tilfredshed med forløbet af salget af vores ejendom , der blev solgt på bare 16 dage fra start på annoncering via internettet, og indtil købsaftale var underskrevet af os og køber. Det hurtige salg har for os at se sammenhæng med, at ejendomsmægler Lars Holm fra starten af processen rådede os til, at der blev fastsat en realistisk udbudspris i forhold til det aktuelle prisniveau i Græsted. Endvidere har vi i hele forløbet via medarbejderne på Danboligs kontor i Helsinge følt os meget grundigt, hurtigt og løbende informeret både telefonisk og skriftligt via mails om aktuel status på salgsprocessen. Endelig er vi meget tilfredse med - efter at købsaftalen var blevet underskrevet - at blive orienteret om proces for tinglysning af skøde og refusionsopgørelse og tidsforløb herfor. Alt i alt skal Danbolig i Helsinge have meget stor ros for arbejdet, og vi vil på ovennævnte baggrund varmt anbefale kontoret til andre potentielle sælgere i Græsted og omegn. "

 • Solgt
  Solgt

  Birkely 139

  I forbindelse med salg af vores bolig i Birkely tog vi kontakt til en række forskellige mæglere i Helsinge. Efter grundig gennemgang af hvert enkelt oplæg, samt følelsen af den ikke målbare kemi og tryghed hos mæglerne, faldt valget hos Danbolig i Helsinge. Det blev Charlotte Hilbert som skulle varetages vores salg. Charlotte var meget grundig i gennemgang og kommunikation af alle de juridiske forhold vedr. salget. Hertil blev der afstemt forventninger om pris og evt. forhandlingsmuligheder overfor potentielle kommende købere. I første omgang blev salget forsøgt løst gennem køberkartotek. Men efter de potentielle kunder ikke rykkede på boligen, blev vi enige om sammen at gå i gang med egentlig markedsføring på nettet. Hertil blev der lavet et meget professionelt oplæg på salgsopstillingen af både tekst og fotografering af boligen, så den tog sig bedst muligt ud med salg for øje. Dette gav bonus allerede i uge 1 og efter blot 3 uger havde der været over 500 hits på boligen, der var downloadet en lang række salgsopstillinger og der havde været 3 potentielle købere ude på ejendommen. Dette resulterede efter lidt forhandling med køber, at boligen var solgt på blot 24 dage. Danbolig - og Charlotte i særdeleshed - har været meget professionelle under hele forløbet. Charlotte har været meget tilgængelig og på intet tidspunkt oplevede vi ikke at få svar på spørgsmål inden for 24 timer over enten sms, mail eller mobil. Samlet har vores samarbejde med Danbolig forløbet meget tilfredsstillende og vi kan kun opfordre kommende sælgere til at som minimum tage en uforpligtigende snak og opleve den tilstedeværelse og professionalisme der lægges for dagen fra Danbolig side. Fra vores side skal lyde en stor tak for hele forløbet. En meget tilfreds familie Leoni

 • Solgt
  Solgt

  Lindevej 4A

  Sælger udtaler: "Vi vil gerne sige STOR TAK til Danbolig i Helsinge for et hurtigt og professionelt salg af vores hus. Vi har hele vejen igennem følt os trygge og velorienterede omkring hussalget. Vores hus blev solgt på lidt over 3 mdr. til den fastsatte pris. Mvh. Karl Rasmussen og Signe Laugesen- Lindevej 4A 3200 Helsinge"

Forretningsoplysninger

danbolig Helsinge
Vestergade 11
3200 Helsinge
CVR: 26479169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske, Børsen, Esoft, Boligsiden, Politikken, Søndagsavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske, Politikken, Søndagsavisen.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig