Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Helsinge

Vestergade 11
3200 Helsinge
48 71 10 60
helsinge@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3200)
Kilde: Boligsiden
Villa: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Helsinge
Kilde: danbolig.dk
33

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Helsinge

"Vi er ikke bedst, fordi vi er størst - vi er størst, fordi vi er bedst"

Når du vælger at lade danbolig Helsinge stå for dit boligsalg, får du ikke blot en grundig og dygtig ejendomsmægler med et skarpt og professionelt overblik – du får et helt hold, som er superdedikeret og drives af lysten til at hjælpe dig bedst muligt i mål med dine boligdrømme.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du vil sikre dig at komme fra A til B i boligverdenen på tryggest vis. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere eller kom forbi vores kontor på Vestergade 11 i Helsinge – vi holder åbent alle ugens syv dage.

Vi er den største formidler af villaer i området, og vi tøver ikke med at tilskrive vores store passion i arbejdet, æren for den rekord. Villaer og parcelhuse i Gribskov er vores speciale, og vi sælger næsten halvdelen af alt, hvad der bliver solgt inden for denne boligtype i vores postnummer.

Da vi udelukkende koncentrerer os om helårsboliger, er vi superskarpe på netop dette felt, og da vi tilmed har et stort køberkartotek at trække på, kan vi tilbyde et meget effektivt salgsforløb.

Et blandet team med stærkt sammenhold
Os, som du møder på kontoret, er ikke bange for at indrømme, at vi er nørdede. Vi brænder for vores fag, og vi dykker ned i alle detaljer i forbindelse med dit boligsalg for at leve op til vores egne høje forventninger om altid at levere den bedst mulige service.

Vi er flere, der bor i området, så vi kan trække på erfaringerne fra vores egen hverdag, når det gælder om at guide de potentielle købere om, hvilken skole børnene kommer til at gå på, hvor de smukkeste løberuter starter, og hvad de lokale fritidsklubber kan tilbyde.

Med et aldersspænd på hele 50 år inden for teamet er vi et hold med masser af dynamik og erfaring at trække på. Vi ser os selv ligeså meget som en lille familie som et stærkt sammentømret hold af kolleger, og det der især binder os sammen er vores store motivation for at gøre alle bolighandler til en succes for både sælger og køber.

Stabilt på toppen
Succesen måler vi blandt andet på de mange positive tilbagemeldinger, som vi får både mundligt og i målinger på blandt andet boligsiden.dk. Her har vores kundetilfredshed de seneste år ligget stabilt i den allerhøjeste ende af skalaen, og det er vi meget stolte af.

En af vores forklaringer på successen er, at vi med hver eneste sag – helt praktisk og jordnært – bruger meget tid på at finde kernen i dit ønske. Vi er med hele vejen igennem processen, og da der ikke er to sager, som er ens, anstrenger vi os altid ekstra meget for at ramme netop dine ønsker og behov. Samtidig er vi ikke bange for at lære af vores fejl, så hver gang vi opdager, at noget kan justeres, bliver det fulgt op af handling med det samme.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Skomagerbakken 6

  I forbindelse med afslutningen af salget af Skomagerbakken 6 i Ramløse vil vi gerne sige jer tak for en særdeles god behandling og forståelse for en så vigtig handel, som det jo er at sælge sit hjem. Lige fra starten har vi oplevet samarbejdet med Danbolig Helsinge som at arbejde med et team, hvor den enkelte medarbejder har hver sin vigtige rolle, og at alle besidder evnen til rettidig omhu. Selvfølgelig er det Charlotte og ikke mindst Pernille, der overordnet har varetaget vores handel, og det på en sådan måde, at vi har følt os helt trygge i forløbet. Frem for alt vil vi dog gerne fremhæve Pernille, der med sit venlige væsen, kompetente og tryghedsskabende facon har evnet løbende at formidle informationer til både køber og sælger. Pernille kan på en charmerende måde og med sit gode smil til enhver tid belære både køber og sælger om deres rettigheder. Vi takker for en rigtig god oplevelse med Danbolig i forbindelse med salget af vores bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Jasminvej 10

  Vi har solgt vores bolig på kun 16 dage igennem Danbolig. Fra første opkald omkring et muligt salg til opkald om endelig salg, har vi oplevet en service i top. Der har igennem hele forløbet været en nærmeste daglig dialog, enten på telefon eller mail. I første weekend efter at vores hus var kommet til salg på nettet var der 6 fremvisninger og efter hver eneste fremvisning blev vi ringet op og informeret om hvad evt. købere have sagt til huset Vi kan på det varmeste anbefale Danbolig til salg af dit hus og stor tak skal lyde til alle hos Danbolig - og specielt til Charlotte og Pernille

Forretningsoplysninger

danbolig Helsinge
Vestergade 11
3200 Helsinge
CVR: 26479169
Gerner Frost Helsinge-Tisvilde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Berlingske, Børsen, Esoft, Boligsiden, Politikken, Søndagsavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Berlingske, Politikken, Søndagsavisen.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.