0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Helsinge

Vestergade 11
3200 Helsinge
48 71 10 60
helsinge@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3200)
Kilde: Boligsiden
Villa: 73%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Helsinge
Kilde: danbolig.dk
52

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Helsinge

"Vi er ikke bedst, fordi vi er størst - vi er størst, fordi vi er bedst"

Når du vælger at lade danbolig Helsinge stå for dit boligsalg, får du ikke blot en grundig og dygtig ejendomsmægler med et skarpt og professionelt overblik – du får et helt hold, som er superdedikeret og drives af lysten til at hjælpe dig bedst muligt i mål med dine boligdrømme.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du vil sikre dig at komme fra A til B i boligverdenen på tryggest vis. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere eller kom forbi vores kontor på Vestergade 11 i Helsinge – vi holder åbent alle ugens syv dage.

Sælger næsten halvdelen af alle villaer i 3200 Helsinge*
Vi er den største formidler af villaer i området, og vi tøver ikke med at tilskrive vores store passion i arbejdet, æren for den rekord. Villaer og parcelhuse i Gribskov er vores speciale, og vi sælger næsten halvdelen af alt, hvad der bliver solgt inden for denne boligtype i vores postnummer.

Da vi udelukkende koncentrerer os om helårsboliger, er vi superskarpe på netop dette felt, og da vi tilmed har et stort køberkartotek at trække på, kan vi tilbyde et meget effektivt salgsforløb.

Et blandet team med stærkt sammenhold
Os, som du møder på kontoret, er ikke bange for at indrømme, at vi er nørdede. Vi brænder for vores fag, og vi dykker ned i alle detaljer i forbindelse med dit boligsalg for at leve op til vores egne høje forventninger om altid at levere den bedst mulige service.

Vi er flere, der bor i området, så vi kan trække på erfaringerne fra vores egen hverdag, når det gælder om at guide de potentielle købere om, hvilken skole børnene kommer til at gå på, hvor de smukkeste løberuter starter, og hvad de lokale fritidsklubber kan tilbyde.

Med et aldersspænd på hele 50 år inden for teamet er vi et hold med masser af dynamik og erfaring at trække på. Vi ser os selv ligeså meget som en lille familie som et stærkt sammentømret hold af kolleger, og det der især binder os sammen er vores store motivation for at gøre alle bolighandler til en succes for både sælger og køber.

Stabilt på toppen
Succesen måler vi blandt andet på de mange positive tilbagemeldinger, som vi får både mundligt og i målinger på blandt andet boligsiden.dk. Her har vores kundetilfredshed de seneste år ligget stabilt i den allerhøjeste ende af skalaen, og det er vi meget stolte af.

En af vores forklaringer på successen er, at vi med hver eneste sag – helt praktisk og jordnært – bruger meget tid på at finde kernen i dit ønske. Vi er med hele vejen igennem processen, og da der ikke er to sager, som er ens, anstrenger vi os altid ekstra meget for at ramme netop dine ønsker og behov. Samtidig er vi ikke bange for at lære af vores fejl, så hver gang vi opdager, at noget kan justeres, bliver det fulgt op af handling med det samme.
*www.boligsiden.dk/vismaeglere/ 01.11.2017

Lige nu har vi 52 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

  • Solgt

    Lindevej 4A

    Sælger udtaler: "Vi vil gerne sige STOR TAK til Danbolig i Helsinge for et hurtigt og professionelt salg af vores hus. Vi har hele vejen igennem følt os trygge og velorienterede omkring hussalget. Vores hus blev solgt på lidt over 3 mdr. til den fastsatte pris. Mvh. Karl Rasmussen og Signe Laugesen- Lindevej 4A 3200 Helsinge"

Forretningsoplysninger

danbolig Helsinge
Vestergade 11
3200 Helsinge
CVR: 26479169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske, Børsen, Esoft, Boligsiden, Politikken, Søndagsavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske, Politikken, Søndagsavisen.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.