0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Helsingør v/Larsen og Nielsen

Kongensgade 2
3000 Helsingør
49 26 11 00
helsingoer@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3000-3150)
Kilde: Boligsiden
Villa: 46%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Helsingør v/Larsen og Nielsen
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Helsingør v/Larsen og Nielsen

danbolig Larsen & Nielsen i Helsingør sælger villaer, ejerlejligheder og andelsboliger. Vi er seks engagerede og topprofessionelle medarbejdere med mere end 30 års lokal erfaring – vi er alle født og opvokset i området – og meget aktionsorienterede.

Vi er kendt for vores helhjertede engagement, høje serviceniveau og en målrettet indsats, der i kombination er opskriften på at lykkes med et særdeles tilfredsstillende resultat.

Vi lever nemlig af tilfredse kunder, og det er ingen hemmelighed, at en stor del af vores kunder kontakter os på baggrund af anbefalinger fra andre glade og tilfredse kunder.

Som sælger skal du sørge for at vælge en mægler, der forstår vigtigheden af at lægge hjerte og sjæl i enhver opgave, og som samtidig har den afgørende menneskelige indsigt og forståelse for de individuelle ønsker og behov, der melder sig, eftersom bolighandel oftest er den største økonomiske beslutning i vores liv.

Når du vælger danbolig Larsen & Nielsen i Helsingør, får du samtidig en samarbejdspartner med et uvurderligt netværk og 30 års dokumenterede salgsresultater i lokalområdet. Vi ved, at det ikke kun handler om, hvad vi gør, men også om måden vi gør det på.

Uanset om du skal købe eller sælge bolig, eller blot ønsker svar på nogle boligrelaterede spørgsmål, vil det glæde os at tage imod dig i vores forretning i Kongensgade. På glædeligt gensyn.

Her er vi

  • Solgt

    Gurrevej 376

    Vi har haft vores skønne hus til salg af 3 omgange. Vi valgte DanBolig fra i 3. omgang. Det skulle vi ikke have gjort. Så i 4. omgang over nogle år, kom Casper Nielsen fra DanBolig til og vupti på 60 dage er vores hus solgt. Det har været et fantastisk forløb og der bliver virkeligt arbejdet for sagen. Tak til Casper Nielsen og han fantastiske team. Vi er jer meget taknemmelige. Vi kan nu komme fra vores dejlige drømmebolig gennem 13 år, videre til vores nye drømmebolig! Alle vores varmeste anbefalinger!

Forretningsoplysninger

danbolig Helsingør v/Larsen og Nielsen
Kongensgade 2
3000 Helsingør
CVR: 26834627

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/s

Tryg, Danske forsikring

Lokalavisen, esoft, boligsiden.dk,

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Lokalavisen Nordsjælland

Rabatten opnås pga. fast annocering i avisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.