0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Herlev

Herlev Torv 5 E
2730 Herlev
44 47 60 60
herlev@danbolig.dk

Klaus Jørgensen
Klaus Jørgensen
Ejendomsmægler og Indehaver

Der sker meget i Herlev, og det kan mærkes positivt på boligsalget. I øjeblikket bygges der op mod 1000 nye boliger i området, hvilket tydeligt understreger, at byen er attraktivt at flytte til.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2730-2730)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Herlev
Kilde: danbolig.dk
17

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Herlev

Danbolig Herlev
Klaus Jørgensen – Tlf. 20 48 37 04

Velkommen hos danbolig Herlev

I mere end 15 år har vi solgt boliger i Herlev og omegn. Derfor får du med os en personlig ejendomsmægler, der både har lokalkendskab til fingerspidserne, og som sørger for at følge et salg helt til dørs.

Herlev er kommet på landkortet blandt andet takket være tilføjelser som shoppingcenteret BIG og den planlagte letbane, og der er stor efterspørgsel på boliger i byen. Det er blandt andet i områder som Musikkvarteret, Eventyrkvarteret, området nær Lindehøj Skole og Hanskov. Vi ved, hvor der bliver bygget nyt, og vi har en del projektsalg i byen.

Så uanset om du går med tanker om at sælge din villa, dit rækkehus, din lejlighed eller din andelsbolig, er vi klar til at udarbejde et ærligt og grundigt tilbud til dig – selvfølgelig uforpligtende.

Et salg i dit tempo
Hos os sætter vi kunden først. Vi er med hele vejen fra de indledende møder, hvor vi sammen udarbejder salgsstrategien, til nøgleoverdragelsen. Og vi står også til rådighed efterfølgende, hvis der skulle opstå en situation, hvor du har brug for vores hjælp. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg i hele forløbet, da vi ved, at det er en stor beslutning at sælge sinbolig.

Netop derfor er det vigtigt for os, at et salg foregår i dit tempo, så du kan følge med. Du ved altid, hvad næste step i strategien handler om, og vi lægger vægt på at være både ærlige og tilgængelige. God kemi og et godt humør er ligeledes noget, vi lægger stor vægt på, uden at vi går på kompromis med vores troværdighed. Samtidig er vi et lille kontor med et tæt samarbejde i hele teamet. Det betyder, at vi alle kender din bolig og er klædt på til at håndtere henvendelser fra potentielle købere.

Synlighed både på tryk og online
Vi benytter os af en række medier og platforme, når vi skal sikre, at din bolig er synlig for den rigtige køber. Vi laver en flot boligpræsentation, der hænger i butiksvinduet, vi annoncerer i Herlev Bladet og på boliga.dk, og vi bruger aktivt Facebook i vores arbejde. Samtidig er danbolig clevr blandt de seneste tiltag hos os. Det er kort fortalt intelligent digital markedsføring, der sikrer, at din annonce bliver vist på nettet, hvor køberne er.

Lad os vise dig, hvordan vi også får din bolig solgt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lige nu har vi 17 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Klaus Jørgensen
  Indehaver

  Klaus Jørgensen

  Ejendomsmægler og Indehaver

  20 48 37 04

 • Klaus Bundgaard Jensen
  Indehaver

  Klaus Bundgaard Jensen

  Ejendomsmægler og Indehaver

  44 47 60 60

 • medarbejder billede mangler

  Cecilie Rosenthal (Barsel)

  Sagskoordinator

  44 47 60 60

 • Helle Waarst

  Helle Waarst

  Ejendomsmægler MDE

  61 20 05 36

 • Melanie Vestergaard

  Melanie Vestergaard

  Sagskoordinator

  44 47 60 60

 • Tobias Borg Rasmussen

  Tobias Borg Rasmussen

  Salgstrainee

  44 47 60 60

 • Solgt

  Toggangen 18, st. th

  "danbolig Herlev har netop solgt min lejlighed. Jeg er meget glad og tilfreds med deres salgsarbejde. Lejligheden blev solgt til prisen på meget kort tid med lave omkostninger. Jeg oplevede en meget behagelig atmosfære og effektivt arbejde fra mæglers side. Hvis I skal købe eller sælge så kontakt Klaus Jørgensen og Helle Waarst fra danbolig Herlev og få en god oplevelse med din bolighandel."

 • Solgt

  J. E. Pitznersvej 52

  danbolig Herlev har været ærlige, professionelle og tillidsvækkende igennem hele forløbet. Helle har vist et engagement, som langt har oversteget vores forventninger. Vi er meget taknemmelige og giver vores varmeste anbefalinger. Skal du/I købe eller sælge, så kontakt danbolig, her vil I opleve en bolighandel i særklasse.

 • Solgt

  Juni Alle 154

  Vi havde en skidt oplevelse med Danbolig på Amager, da vi solgte vores daværende lejlighed. Men med Danbolig Herlev har forløbet været tilfredsstillende hele vejen igennem.

 • Solgt

  Borgerdiget 1

  "Det skal siges at det har været det mest behagelige samarbejde med ejendomsmægler Helle waarst fra danbolig Herlev. Vi vil med stor glæde takke for super god service og professionelt arbejde. Hun har altid et smil på læben og er altid til at komme i kontakt med. Vi vil med stor tilfredshed anbefale Helle Waarst til Jer, som skal købe eller sælge hus. Her vil I med sikkerhed føle jer trygge igennem hele forløbet.Tak for et godt samarbejde. Med venlig hilsen De glade husejere!"

 • Solgt

  Tofteledet 13A

  "Vi havde en meget behagelig oplevelse af købet. Ejendomsmægleren, Helle Waarst fra danbolig Herlev, var altid til rådighed og klar til at svare på de spørgsmål man nu havde. Maria og Abdullah - køber af Tofteledet"

 • Solgt

  Nybrovej 19A, 1. mf

  danbolig Herlev er en fantastisk ejendomsmægler, som jeg giver min bedste anbefalinger til. Jeg havde min lejlighed til salg hos en anden mægler i 6 mdr., men her blev den ikke solgt. Så jeg skiftede til danbolig Herlev og havde en helt fantastisk oplevelse med salget. Den blev solgt på kort tid og til prisen. Helt fra første møde med ejendomsmægleren var der tillid, hvilket er meget vigtigt når man udlevere nøgler til sit hjem. Mange tak for en god og tillidsfuld handel.

Forretningsoplysninger

danbolig Herlev
Herlev Torv 5 E
2730 Herlev
CVR: 33359152

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Tryg Forsikring, Willis

Herlev Bladet, Berlingske, esoft A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Tryg Forsikring, Willis

Herlev Bladet, Berlingske

esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig