Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Herlev

Herlev Torv 5 E
2730 Herlev
44 47 60 60
herlev@danbolig.dk

Klaus Jørgensen
Klaus Jørgensen
Ejendomsmægler og Indehaver

Der sker meget i Herlev og det kan mærkes positivt på boligsalget. I øjeblikket bygges der op mod 1000 nye boliger i området, hvilket tydeligt understreger, at byen er attraktivt at flytte til.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2730-2730)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Herlev
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Herlev

danbolig Herlev
Klaus Jørgensen – Tlf. 20 48 37 04

Velkommen hos danbolig Herlev - din lokale ejendomsmægler i og omkring Herlev
Vi hjælper dig med at sælge din villa, dit rækkehus, din lejlighed eller din andelsbolig.

I mere end 15 år har vi solgt boliger i Herlev og omegn. Derfor får du med os en personlig ejendomsmægler, der både har lokalkendskab til fingerspidserne og som sørger for at følge et salg helt til dørs.

Herlev er kommet på landkortet blandt andet takket være tilføjelser som shoppingcenteret BIG og den planlagte letbane og der er stor efterspørgsel på boliger i byen. Det er blandt andet i områder som Musikkvarteret, Eventyrkvarteret, området nær Lindehøj Skole og Hanskov. Vi ved, hvor der bliver bygget nyt og vi har en del projektsalg i byen.

Vi hjælper med salg af både villa, rækkehus, lejlighed og andelsbolig.
Så uanset om du går med tanker om at sælge din villa, dit rækkehus, din lejlighed eller din andelsbolig, er vi som lokal ejendomsmægler klar til at udarbejde et ærligt og grundigt tilbud til dig – selvfølgelig uforpligtende.

Et salg i dit tempo
Hos os sætter vi kunden først. Vi er med hele vejen fra de indledende møder, hvor vi sammen udarbejder salgsstrategien til nøgleoverdragelsen. Og vi står også til rådighed efterfølgende, hvis der skulle opstå en situation, hvor du har brug for vores hjælp. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg i hele forløbet, da vi ved, at det er en stor beslutning at sælge sin bolig.

Netop derfor er det vigtigt for os, at et salg foregår i dit tempo, så du kan følge med. Du ved altid, hvad næste step i strategien handler om og vi lægger vægt på at være både ærlige og tilgængelige. God kemi og et godt humør er ligeledes noget, vi lægger stor vægt på, uden at vi går på kompromis med vores troværdighed. Samtidig er vi et lille kontor med et tæt samarbejde i hele teamet. Det betyder, at vi alle kender din bolig og er klædt på til at håndtere henvendelser fra potentielle købere.

Synlighed både på tryk og online
Vi benytter os af en række medier og platforme, når vi skal sikre, at din bolig er synlig for den rigtige køber. Vi laver en flot boligpræsentation, der hænger i butiksvinduet, vi annoncerer i Herlev Bladet og på boliga.dk og vi bruger aktivt Facebook i vores arbejde. Samtidig er danbolig clevr blandt de seneste tiltag hos os. Det er kort fortalt intelligent digital markedsføring, der sikrer, at din annonce bliver vist på nettet, hvor køberne er.

Lad os vise dig, hvordan vi også får din bolig solgt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lige nu har vi 24 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Opalvej 3

  "Vi er meget glade for at vi valgte danbolig Herlev til at sælge vores hus på Opalvej. Kemien var der med det samme og vi blev altid informeret om fremvisninger og tilbagemeldinger herpå. Vi føler os rigtig godt behandlet og vil rigtig gerne anbefale danbolig Herlev til andre der vil have deres bolig helt solgt på en god og efektiv måde. Bjarne og Marianne - sælger af Opalvej"

 • Solgt
  Solgt

  Novembervej 7, 02. th

  "Jeg har været meget tilfreds med danbolig Herlev. Jeg fik solgt min lejlighed og mægleren har været der for mig igennem hele forløbet og altid været til at komme i kontakt med. Hvis du skal købe eller sælge, så kan jeg varmt anbefale Helle Waarst og Klaus Jørgensen fra danbolig Herlev. Her vil du virkelig føle at der altid bliver taget hånd om netop din ejendom!" Mange hilsner fra en glad og tilfreds sælger.

 • Solgt
  Solgt

  Septembervej 104

  ”Da boligkrisen var på sit højeste, besluttede vi, at lade danbolig Herlev sælge vores hus. Det fortrød vi ikke! Helle Waarst gik til opgaven med en ildhu og entusiasme, som lå langt ud over, hvad vi forventede. Der blev holdt åbent hus og efterfølgende fulgt nøje op på samtlige interesserede.Helle var utrættelig og samtidig formåede hun at holde humøret oppe hos os, når vi syntes det hele så sort ud. På kontoret blev der taget hånd om alt papirarbejdet, og vi var aldrig usikre på, at sagen var i de bedste hænder. Vi vil anbefale danbolig til enhver der går i hussalgstanker.”

 • Solgt
  Solgt

  Toggangen 15, 1. th

  "Da vi mødte mægleren første gang var vi ikke i tvivl om at det var dem, der skulle sælge vores lejlighed. Det gik nemt og hurtigt og vi er yderst tilfredse!De var rigtig gode til at informere os om forløbet og ringede altid til os ved fremvisninger og tilbagmeldinger herpå. De er altid til at komme i kontakt med og ved altid begge to, hvad der sker i salgsforløbet lige meget hvem der var ude med kunden. Dejligt med et godt samarbejde i butikken. Skal du sælge, så ring til Helle Waarst og Klaus Jørgensen og få en ordenlig bolighandel."

 • Solgt
  Solgt

  Tofteledet 13A

  "Vi havde en meget behagelig oplevelse af købet. Ejendomsmægleren, Helle Waarst fra danbolig Herlev, var altid til rådighed og klar til at svare på de spørgsmål man nu havde. Maria og Abdullah - køber af Tofteledet"

 • Solgt
  Solgt

  Juni Alle 154

  Vi havde en skidt oplevelse med Danbolig på Amager, da vi solgte vores daværende lejlighed. Men med Danbolig Herlev har forløbet været tilfredsstillende hele vejen igennem.

Forretningsoplysninger

danbolig Herlev
Herlev Torv 5 E
2730 Herlev
CVR: 33359152
Bundgaard og Jørgensen Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Tryg Forsikring, Willis

Herlev Bladet, Berlingske, esoft A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Tryg Forsikring, Willis

Herlev Bladet, Berlingske

esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.