Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Højby - Ellinge Lyng

Lyngvej 77
4573 Højby
59 30 31 61
hoejby@danbolig.dk

Mie Nordlund
Mie Nordlund
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

Covid 19 / Corona har ramt os alle. Vi er fortsat i drift, men under andre omstændigheder end vi er vant til. Vi vil fortsat gerne vurdere boliger. Det kan være online/facetime eller med afstand. Vi viser fortsat frem, men ikke som vi plejer. Ring så kan vi tale om hvordan.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4560-4573)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 54%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Højby - Ellinge Lyng
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Højby - Ellinge Lyng

Velkommen hos danbolig Højby - Ellinge Lyng - din lokale ejendomsmægler

Hos danbolig Højby - Ellinge Lyng møder du et friskt, energisk og erfarent team, der bygger videre på en over 30 år lang tradition med fokus på de gode, gamle dyder.

Javel ja, og hvad mener vi så med det, tænker du måske? Vi mener, at vi behandler vores kunder ordentligt og giver dem en professionel service – og det gør vi, fordi vi elsker vores arbejde som lokal ejendomsmægler. Floskler er der jo nok af, så dem prøver vi at slippe udenom, for helt oprigtigt er vi nemlig bare rigtig glade, hver gang det lykkes os at hjælpe et salg godt på vej.

Vi kan naturligvis hjælpe, uanset om boligen er til ferie- eller helårsbrug, så går du i salgstanker, må du endelig ikke tøve med at kontakte os – vi laver gerne en gratis og uforpligtende vurdering.

En lang, lokal historie som ejendomsmægler
Vores butik har mere end 30 år på bagen, og den ligger helt centralt i det hyggelige sommerhusområde lige syd for Ellingeskoven. Vores solide lokalkendskab samt det brede netværk i området er en af vores allerstørste styrker – og det er der mange gode grunde til.

For det første er vi altid lige i nærheden, så vi kan rykke hurtigt ud, når der er brug for det. For det andet kender vi til alt, hvad der rører sig, da vi selv helt bogstaveligt er ét med området. For det tredje kender vi vores naboer, og som et eksempel på den tætte forbindelse vi har med dem, kan det nævnes, at vi deles om udgifterne til en hjertestarter med den nærmeste grundejerforening.

I butikken, på tryk og på nettet
Butikken tiltrækker mange mennesker, der kommer forbi og trykker næsen mod de store udstillingsvinduer eller kigger ind til en snak om boligmarkedet. Desuden udgiver vi hver fredag vores egen avis, Husavisen, som både ligger ved butikken og hos Burgerhjørnet, der er et af de velbesøgte samlingspunkter i lokalmiljøet.

Vi er således meget synlige i nærområdet, men også dem, der bruger internettet i boligjagten får de bedst mulige chancer for at følge med i, hvad der sker hos os. Alle boliger får nemlig deres egen side under danbolig.dk, og dertil benytter vi det intelligente, online markedsføringsprogram danbolig clevr, der målretter internetannoncer til potentielle købere.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad danbolig Højby - Ellinge Lyng kan tilbyde dig? Så kom forbi butikken eller ring og hør nærmere – vi glæder os til at hjælpe dine boligdrømme på vej.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lars Petersvej 52

  Sælger siger: Medarbejderne hos danbolig gav altid en tilbagemelding efter fremvisning. Allerede på vurderingen var Mie grundig ved gennemgangen af huset og spurgte interesseret til mange ting, som man kunne mærke at hun vidste at det ville hun blive spurgt af en potentiel køber - super godt. Mie er meget ærlig og direkte, det kunne jeg godt lide.

 • Solgt
  Solgt

  Vej 7 Nr 14

  Vi har været meget tilfredse med Mie Nordlunds håndtering af salget og den løbende kommunikation.

 • Solgt
  Solgt

  Irmasvej 3

  Mie er en god ejendomsmægler. mega meget hjælpsom. stort tak for godt samarbejde. Danbolig har gode hjælpsomme medarbejdere

 • Solgt
  Solgt

  Solsortevænget 22

  Vi har ikke været utilfredse med noget, så vi kan ikke pege på noget, der ikke har været i orden. Professionel salgs forløb ( behagelig oplevelse, god information under forløbet ).

 • Solgt
  Solgt

  Solvej 16

  Sælger siger: Har både købt og solgt via denne mægler, så klart helt tilfreds. Der er altid god kontakt. Afdelingen fungerer som et fællesskab så alle er opdateret.

 • Solgt
  Solgt

  Byvænget 28

  Jeg er meget tilfreds med den fine service, som jeg er blevet ydet i forbindelse med salget af mit hus.

Forretningsoplysninger

danbolig Højby - Ellinge Lyng
Lyngvej 77
4573 Højby
CVR: 31473837
DB HØJBY - ELLINGE LYNG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Dansk Boligforsikring & ETU Forsikring

E-soft, Sjællandske Medier

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea

Dansk Boligforsikring & ETU Forsikring

Sjællandske Medier

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.