Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Højby - Ellinge Lyng

Lyngvej 77
4573 Højby
59 30 31 61
hoejby@danbolig.dk

Dennis Høilund
Dennis Høilund
Ejendomsmægler, MDE & Indehaver

Hos danbolig Højby - Ellinge Lyng kan du være sikker på altid at blive betjent af et professionelt og nærværende hold af uddannet personale. Vi elsker vores arbejde, og det der driver os er at hjælpe dig bedst muligt i mål med dine boligdrømme. Kontakt os og hør nærmere.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4560-4573)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Højby - Ellinge Lyng
Kilde: danbolig.dk
45

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Højby - Ellinge Lyng

Velkommen hos danbolig Højby - Ellinge Lyng - din lokale ejendomsmægler

Hos danbolig Højby - Ellinge Lyng møder du et friskt, energisk og erfarent team, der bygger videre på en over 30 år lang tradition med fokus på de gode, gamle dyder.

Javel ja, og hvad mener vi så med det, tænker du måske? Vi mener, at vi behandler vores kunder ordentligt og giver dem en professionel service – og det gør vi, fordi vi elsker vores arbejde som lokal ejendomsmægler. Floskler er der jo nok af, så dem prøver vi at slippe udenom, for helt oprigtigt er vi nemlig bare rigtig glade, hver gang det lykkes os at hjælpe et salg godt på vej.

Vi kan naturligvis hjælpe, uanset om boligen er til ferie- eller helårsbrug, så går du i salgstanker, må du endelig ikke tøve med at kontakte os – vi laver gerne en gratis og uforpligtende vurdering.

En lang, lokal historie som ejendomsmægler
Vores butik har mere end 30 år på bagen, og den ligger helt centralt i det hyggelige sommerhusområde lige syd for Ellingeskoven. Vores solide lokalkendskab samt det brede netværk i området er en af vores allerstørste styrker – og det er der mange gode grunde til.

For det første er vi altid lige i nærheden, så vi kan rykke hurtigt ud, når der er brug for det. For det andet kender vi til alt, hvad der rører sig, da vi selv helt bogstaveligt er ét med området. For det tredje kender vi vores naboer, og som et eksempel på den tætte forbindelse vi har med dem, kan det nævnes, at vi deles om udgifterne til en hjertestarter med den nærmeste grundejerforening.

I butikken, på tryk og på nettet
Butikken tiltrækker mange mennesker, der kommer forbi og trykker næsen mod de store udstillingsvinduer eller kigger ind til en snak om boligmarkedet. Desuden udgiver vi hver fredag vores egen avis, Husavisen, som både ligger ved butikken og hos Burgerhjørnet, der er et af de velbesøgte samlingspunkter i lokalmiljøet.

Vi er således meget synlige i nærområdet, men også dem, der bruger internettet i boligjagten får de bedst mulige chancer for at følge med i, hvad der sker hos os. Alle boliger får nemlig deres egen side under danbolig.dk, og dertil benytter vi det intelligente, online markedsføringsprogram danbolig clevr, der målretter internetannoncer til potentielle købere.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad danbolig Højby - Ellinge Lyng kan tilbyde dig? Så kom forbi butikken eller ring og hør nærmere – vi glæder os til at hjælpe dine boligdrømme på vej.

Lige nu har vi 45 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Ellingevej 11

  Jeg havde en fornemmelse af at der blev kæmpet for at få den solgt så hurtigt som muligt. Vi havde mange fremvisninger og altid med højt humør. Strålende.

 • Solgt
  Solgt

  Vej 7 Nr 14

  Vi har været meget tilfredse med Mie Nordlunds håndtering af salget og den løbende kommunikation.

 • Solgt
  Solgt

  Gyvelager 12

  Vi takker både Mie og Dennis for super service og imødekommenhed og at I har fundet ”vores” sommerhus – som vi glæder os til at bruge. danbolig Højby ønskes en god påske. See you on the Beach 

 • Solgt
  Solgt

  Strandgårdspilen 4

  Kære Mie. Vi var ikke et øjeblik i tvivl, da vi skulle vælge, hvem der skulle sælge vores sommerhus. vi faldt fuldstændig for din charme, din selvtillid og naturligvis din viden på sommerhusmarkedet deroppe. Og du tog vist nok fusen på os alle fire, da du meldte prisen ud, men vi må jo bøje os; det lykkedes for dig at hente den hjem plus lidt til. vi er meget imponeret og glade. Vi har følt os meget fint og professionelt behandlet af dig og dine kolleger, og vi ved godt hvem vi skal anbefale, hvis nogen spørger os, om vi kender en god ejendomsmægler i Odsherred.

 • Solgt
  Solgt

  Kolsterne 12

  Boligen nået aldrig at komme på nettet, mægleren der havde mødt os en enkelt gang havde hørt hvad vi ønskede og kontaktet os da han fået boligen til salg. Fantastisk og meget professionelt set, vi ville bruge danbolig hvis vi skulle sælge.

 • Solgt
  Solgt

  Rahbechsvej 4

  Tak for en god og hel t igennem en fantastisk service som man ikke møder andre steder Mvh Ivan Hansen

Forretningsoplysninger

danbolig Højby - Ellinge Lyng
Lyngvej 77
4573 Højby
CVR: 31473837
DB HØJBY - ELLINGE LYNG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring & Dansk Boligforsikring

E-soft, Sjællandske Medier

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea

Tryg & Dansk Boligforsikring

Sjællandske Medier

Sol & Strand

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.