0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S

Ahlgade 24
4300 Holbæk
59 44 11 12
holbaek@danbolig.dk

Henrik Larsen
Henrik Larsen
Ejendomsmægler & valuar

danbolig Holbæk var i 2016 den mest sælgende mæglerbutik blandt alle landets ejendomsmæglere!

Vores plan er at sælge endnu flere boliger i 2017 - og vi er allerede godt i gang. Ring til os hvis du skal købe eller sælge bolig - vi glæder os til at hjælpe dig godt videre!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4300-4534)
Kilde: Boligsiden
Villa: 55%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
Kilde: danbolig.dk
412

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S

Hos danbolig Holbæk - Henrik Larsen sælger vi alle former for fast ejendom. Vi er et stærkt team på 20 engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.Vi har mange års erfaring på boligmarkedet og et højt fagligt niveau, så når du handler bolig hos os, er du sikret en professionel behandling fra start til slut.Vores boligbutik er beliggende midt i Holbæk med god synlighed og flotte udstillingsvinduer mod Ahlgade. Her har vi alt samlet under èt tag, og vi slipper ikke din sag, før handlen er endeligt afsluttet og boligen overdraget.Vores mål er at yde en service, der gør dig så tilfreds, at du har lyst til at anbefale os til andre, der skal handle bolig.Vi samarbejder med Nordea, men respekterer selvfølgelig din ret til selv at vælge bank og rådgiver.Vi glæder os til at handle bolig med dig.

Her er vi

 • Solgt

  Thorskær 46

  "Sammen med Danbolig Holbæk fik vi solgt vores hus på Thorskær 46 til den fastsatte pris og på rimelig tid, på trods af, at boligmarkedet var og er vel stadig nærmest dybfrossent. Vi fik en glimrende og professionel service under hele forløbet."

 • Solgt

  Fenrisvej 10

  Vi vil til enhver tid anbefale ”pakken” hos danbolig. Vores mægler får de varmeste anbefalinger – god stil – ikke for sælgende, men meget serviceminded, til at træffe og overholder vores aftaler.

 • Solgt

  Gærdet 12

  Danbolig har gjort det igen. Jeg skylder Danbolig en stor tak og megen ros for hurtig og behagelig proces ved salg af min bolig på Gærdet 12 i Holbæk. Gik med tanken om at sælge min bolig, da boligmarkedet har meget at byde på i disse tider, men også med tanken om at det nok ikke ville blive let eller forekomme i nærmeste fremtid grundet markedet. Jeg kontaktede Danbolig, og vi nåede aldrig at annoncere huset før der efter ca 20 dage var fremvisning nr 2 som efter 2 dages prisforhandling resulterede i underskrevet købskontrakt og huset var solgt. Jeg har før gjort forretning med Danbolig med stor succes og vil til en hver tid gøre det igen og anbefale andre at gøre det samme. En hurtig ukompliceret behagelig proces. En stor Tak til Danbolig

 • Solgt

  Skolevej 24

  Efter at have brugt danbolig som mægler vedr. salg af min bolig, må jeg udtrykke min tilfredshed vedrørende salget. Både forløbet med indledningen, orientering under salget samt efter salget. Skulle jeg igen få brug for en mægler vil jeg aldrig betænke mig på igen at ringe til danbolig og spørge efter Kim. Ps. Der skal to tilfredse parter til en god handel, det er jeg overbevist om er tilfældet her!

 • Solgt

  Nøddeskellet 8

  Jeg er meget tilfreds med danbolig holbæks salg af mit sommerhus og vil til enhver tid anbefale danbolig til andre, der ønsker at sælge en ejendom.

 • Solgt

  Rugmarken 2

  God omgangstone og fleksibilitet. Rare mennesker.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg og Dansk Boligforsikring/Willis

Medieselskabet Nordvestsjælland, esoft Systems A/S, Boligsiden A/S, e-nettet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Tryg og Dansk Boligforsikring

Medieselskabet Nordvsjælland

Nordea Kredit, esoft Systems A/S, e-nettet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig