0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S

Ahlgade 24
4300 Holbæk
59 44 11 12
holbaek@danbolig.dk

Henrik Larsen
Henrik Larsen
Ejendomsmægler & valuar

danbolig Holbæk var i 2016 den mest sælgende mæglerbutik blandt alle landets ejendomsmæglere!* Vores plan er at sælge endnu flere boliger i 2017 - og vi er allerede godt i gang. *Kilde: Søgning blandt mæglere i alle DKs kommuner 31/12 2015 – 31/12 2016. Projektsalg undtaget.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4300-4534)
Kilde: Boligsiden
Villa: 55%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
Kilde: danbolig.dk
403

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S

Hos danbolig Holbæk - Henrik Larsen sælger vi alle former for fast ejendom. Vi er et stærkt team på 20 engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.Vi har mange års erfaring på boligmarkedet og et højt fagligt niveau, så når du handler bolig hos os, er du sikret en professionel behandling fra start til slut.Vores boligbutik er beliggende midt i Holbæk med god synlighed og flotte udstillingsvinduer mod Ahlgade. Her har vi alt samlet under èt tag, og vi slipper ikke din sag, før handlen er endeligt afsluttet og boligen overdraget.Vores mål er at yde en service, der gør dig så tilfreds, at du har lyst til at anbefale os til andre, der skal handle bolig.Vi samarbejder med Nordea, men respekterer selvfølgelig din ret til selv at vælge bank og rådgiver.Vi glæder os til at handle bolig med dig.

Her er vi

 • Solgt

  Kalundborgvej 170

  Samarbejdet med danbolig holbæk har for os været yderst tilfredsstillende. Efter at vi fik tilpasset prisen, har der været en del interesse, især her den sidste måned, hvor det var ved at blive lidt hektiskt med flere seriøse købere. Forløbet med det endelige salg har danbolig klaret helt perfekt, så vi har været meget glade for samarbejdet og kan anbefale andre at vælge danbolig holbæk, når de skal enten sælge eller købe hus/lejlighed.

 • Solgt

  Baggesens Have 5B

  Rigtig godt salgsarbejde! Christian Carlsen har virkelig gjort sit for at få salget til at lykkedes og finde interesserede købere og tak til Jesper, som fik handlen i hus da Christian holdt ferie. Super godt arbejde!

 • Solgt

  Risbjergvej 21

  Jeg vil varmt anbefale danbolig holbæk til andre.

 • Solgt

  Risvænget 15

  Vi har været rigtig tilfredse med Danbolig i forbindelse med salg af ejendom. Det er et rart sted at komme hos Danbolig. Medarbejderne har altid tid til at tale med sine kunder, man modtages altid positivt. Man fornemmer et behageligt arbejdsklima, og vi har oplevet et rigtigt godt samarbejde. Danbolig har tillige formået at sælge ejendommen på meget, meget kort tid. Vi kan varmt anbefale Danbolig til andre, som skal sælge ejendom, og dermed vælge en ejendomsmægler.

 • Solgt

  Baggesens Have 61

  Der har været en rigtig god kommunikation mellem mægler og mig, ikke mindst jævnlig opfølgning fra mæglers side - god kemi

 • Solgt

  Ejler Urnesvej 3

  "Der er mange ansatte i danbolig holbæk og det har fungeret godt at der var flere der kendte vores hus. Jeg kan kun anbefale danbolig holbæk videre, I er bare fantastiske."

Forretningsoplysninger

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S
Ahlgade 24
4300 Holbæk
CVR: 29840644

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg og Dansk Boligforsikring/Willis

Medieselskabet Nordvestsjælland, esoft Systems A/S, Boligsiden A/S, e-nettet

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Tryg og Dansk Boligforsikring

Medieselskabet Nordvsjælland

Nordea Kredit, esoft Systems A/S, e-nettet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig