Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hornbæk

Nordre Strandvej 355 A
3100 Hornbæk
49 70 45 05
hornbaek@danbolig.dk

John Larsen
John Larsen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Efter vores fusion med butikken i Espergærde har vi fået en kæmpe kontaktflade med potentielle købere, som ønsker at flytte til nordkysten. Vores hjerter banker for gode kundeoplevelser og god kommunikation mellem alle parter. Vi ved at tillid ikke kan købes, men skal vindes

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3100-3140)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 42%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hornbæk
Kilde: danbolig.dk
12

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hornbæk

Velkommen hos danbolig Hornbæk
En succesfuld bolighandel er en kombination af din tryghed og vores ekspertise på boligmarkedet. Vores faste standarder og procedurer har til formål at sikre dig et optimalt salg, og et behageligt forløb, når du tager en af de store beslutninger i livet, som et hussalg er.

Vores hjerte banker for tilfredse kunder, da tilfredse kunder er det bedste argument.
Du er i centrum, og vi yder vores bedste for at forstå netop dine behov og forventninger i forbindelse med hussalg. Din tillid og tryghed er fundamentet for vores succes.

Tillid kan ikke købes - Kun vindes!

Vores ambition er, at du anbefaler os til andre - og kommer tilbage den dag, du igen skal handle bolig. Start med at bestille en gratis, uforpligtende vurdering af din bolig. Vi glæder os til at vise hvad vi kan.

Markedsføring og proces
Vores salgsprocesser inkluderer alle platforme, professionelle fotografer og billedbehandlere, der samlet får din bolig til at fremstå absolut bedst muligt og bliver præsenteret for de rigtige købere.

Vi har et stort fokus på vores køberkartotek (match maker), hvor vi har mange købere skrevet op, som venter på deres drømmebolig kommer til salg. Vi er områdets eneste Boliga Premium mægler. Det betyder, at du som sælger hos os får eksklusive fordele, når du skal sælge din bolig. Din bolig bliver fremhævet i søgningerne på boliga.dk og vi har unik adgang til Boligas køberkartotek.

Hos os tilknyttes du en fast ejendomsmægler, men i princippet er alle ansatte engageret i din handel. Hver uge besøger alle mæglere vores nye salgsemner og lægger i fællesskab strategien for dit hussalg.


Alle typer boliger
Som ejendomsmægler i Hornbæk, Tikøb, Ålsgårde, Saunte og Dronningmølle har vi bred erfaring med alle typer boliger - villa, rækkehuse, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, ideelle anparter og liebhaverejendomme.

Vores butik på Nordre Strandvej i hjertet af Hornbæk præsenterer din bolig for de forbipasserende på Hornbæks populæreste lokalitet ned mod havnen og stranden. Vi besidder et stort lokalt netværk og vores kundekartotek ligger ofte inde med køberen, da vi er en del af danbolig Espergærde.

Personlig rådgivning
Hos danbolig Hornbæk får du professionel og personlig rådgivning. Vores forretningskultur bygger på god kommunikation og høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, vurdering og finansiering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Toftemosevej 22

  "At jeg kunne ringe til min mægler når jeg havde brug for det; selvom det var aften. Det er hvad jeg kalder god service." - Sælgerne af Toftemosevej 22

 • Solgt
  Solgt

  Kirkevej 5B

  "Der har været fuld tilfredshed fra vores side – I har ydet et meget professionelt stykke arbejde, og alt er lykkedes på rekordtid ;-)" - Sælger af Kirkevej 5B

 • Solgt
  Solgt

  Rosenvej 18

  "En yderst professionel og kompetent håndtering og - det skal understreges - meget hurtigt og engageret arbejde, der resulterede i salg på under 1 måned" - Sælgeren af Rosenvej 18

 • Solgt
  Solgt

  Støberens Vænge 15B

  "En helt igennem problemløs handel. Meget professionelt håndteret på alle måder og i alle processer" - Købere af Støberens Vænge 15B

 • Solgt
  Solgt

  Krondrevet 14

  "Jeg er yderst tilfreds med hele salget og al den vejledning og hjælp, som John har ydet. Tusind tusind tak. Du er meget kompetent. Også en tak til Camilla for al den hjælp, du har ydet." - Sælgeren af Krondrevet 14

 • Solgt
  Solgt

  Kastanie Alle 20

  "Kære danbolig Hornbæk - 1000 tak for samarbejdet. Det har været en fornøjelse og legende let med danbolig Hornbæk' fantastiske indsats" Kærlig hilsen sælgerne af Kastanie Alle 20

Forretningsoplysninger

danbolig Hornbæk
Nordre Strandvej 355 A
3100 Hornbæk
CVR: 20155981
Ejendomsmæglerfirmaet Bloch & Partnere Hornbæk ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring og Frida forsikring

Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring og Frida forsikring

Børsen og Nordsjælland

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.