Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Larsen, Larnæs & Vernsted-Fabricius

Usserød Kongevej 92
2970 Hørsholm
45 76 14 00
hoersholm@danbolig.dk

Anders O. Larsen
Anders O. Larsen
Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Hvornår har du sidst fået vurderet dit livs investering?
Bestil en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig, allerede I dag.
Vi glæder os til møde dig og ikke mindst se din bolig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2960-2990)
Kilde: Boligsiden
Villa: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Larsen, Larnæs & Vernsted-Fabricius
Kilde: danbolig.dk
60

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Larsen, Larnæs & Vernsted-Fabricius

Din lokale ejendomsmægler
Hos os får du en tryg og professionel bolighandel. I 2017 solgte vi 147 boliger i lokalområdet, så vi kender dit nabolag særdeles godt.
Vores ekspertise er vejen til din tryghed og ikke mindst vejen til en succesfuld bolighandel. For at nå dertil, har vi udviklet faste standarder og procedurer for hele boligprocessen omkring din bolighandel. Det sker for at sikre dig det bedste forløb, når du skal sælge din bolig.

Din bolig i fokus
Uanset om det drejer sig om direkte adgang til Øresunds bølger, et rækkehus i skovbrynet eller en andelsbolig for den lille familie, har vi specialiseret erfaring. Under et boligsalg tilknyttes du en fast ejendomsmægler, men i princippet er alle vores ansatte engageret i din handel. Vi har tradition for, at alle mæglere hver uge besøger vores nye salgsemner og i fællesskab lægger strategien for dit hussalg.
Vores salgsmetoder inkluderer alle markedsførings-platforme og professionelle fotografer og tekstskrivere får din bolig til at fremstå absolut bedst muligt. Vores lokalkendskab og position på boligmarkedet sikrer, at din bolig bliver præsenteret for de rigtige købere.

Vores erfaring er din styrke
Hos os er indehaverne en del af det team, som du møder i butikken. Det betyder, at du mødes af erfaring og indsigt, når du søger en ejendomsmægler i Hørsholm, Rungsted, Nivå og Kokkedal. Vi kender vores område til yderste afkrog.
Over en længere årrække har danbolig Hørsholm stået for hvert fjerde boligsalg i området og opnået en høj kundetilfredshed ifølge www.boligsiden.dk. Det har vi tænkt os at blive ved med.

Personlig rådgivning
Hos danbolig Hørsholm får du professionel og personlig rådgivning. Vores forretningskultur bygger på god kommunikation og høj faglighed. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, vurdering og finansiering. Og yder vores bedste for at forstå netop dine behov.
Kundeundersøgelser viser, at vores kunder oplever os som engagerede og dynamiske. Det er vi stolte af. Samtidig er troværdighed et nøgleord for os. Vi gør os altid umage. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Og vi siger aldrig noget, vi ikke mener.

Ring til danbolig Hørsholm allerede i dag, og bestil en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Vi ser frem til at møde dig og ikke mindst til at sælge din bolig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Mikkelborg Park 25, 2. TH.

  " Jeg har netop købt ny bolig gennem danbolig i Hørsholm. Christian Vernsted var mægler på handlen, og jeg fik den mest fantastiske behandling igennem hele processen. Jeg vil til enhver tid anbefale danbolig Hørsholm til andre der skal handle bolig i det samme område. - Mange hilsner Camilla"

 • Solgt
  Solgt

  Vallerød Banevej 22B, 1.

  Vi har ved salg af andre boliger tidligere i livet prøvet flere forskellige mæglere - danbolig Hørsholm var ubetinget den bedste. Mere end noget andet satte vi pris på realismen, og på at mægler altid tog sig tid til ordentlig forklaring og samtale - også længe før vi sammen besluttede, at tiden var den rette til at sætte boligen på markedet. Vi fik med andre ord følelsen af, at her fik man også en god behandling før taxameteret begyndte at tælle.

 • Solgt
  Solgt

  Enebærhaven 109

  Tusind tak til mæglerne Christian Vernsted og Frederik Larnæs hos danbolig Hørsholm - hele teamet er så professionelle og yder den mest kvalitative service, som man kan forestille sig - det er den bedste ejendomsmæglerbutik, der overhovedet findes:) vi blev mødt af søde, dygtige og kompetente medarbejdere i hele værdikæden - dertil fik vi et hurtigt salg, som vi ønskede - deres logistiske effektivitet er helt i top:) tusind tak til alle medarbejderne for denne oplevelse:) hele teamet arbejder ud fra værdier og normer i deres virksomhedskultur, som gør, at de leverer den bedste vare, som man som kunde kan ønske sig:) stort tak til Christian og hans team for denne fantastiske oplevelse - Christian og Frederik er landets bedste ejendomsmæglere - de er effektive og har fokus på opgaven, og de leverer kvalitative løsninger for kunden - STORT STORT TAK TIL Christian Vernsted og Frederik Larnæs og hele teamet i back-up funktionen - I ER DE BEDSTE - VI VIL TIL ENHVER TID ANBEFALE JER TIL ANDRE:) STORT TAK og mange venlige hilsner til jer fra sælger af Enebærhaven 109

Forretningsoplysninger

danbolig Larsen, Larnæs & Vernsted-Fabricius
Usserød Kongevej 92
2970 Hørsholm
CVR: 28479662

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank

Tryg Forsikring og Willis

Berlingske, Børsen, Ugebladet, Lokalavisen Nordsjælland

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.