Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hvidovre

Hvidovrevej 59 B
2650 Hvidovre
36 35 00 00
hvidovre@danbolig.dk

Amir Jowkar
Amir Jowkar
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Hvidovre står vi klar til at hjælpe dig effektivt igennem dit boligsalg. Det betyder blandt andet, at du kan ringe til os fra kl. 8 til kl. 22 alle ugens syv dage, og at vi er meget fleksible med vores arbejdstider, så vi kan tilpasse os dine ønsker og behov.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2650-2650)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hvidovre
Kilde: danbolig.dk
14

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hvidovre

Et dedikeret team med en solid viden om Hvidovres mange skønne områder, tilbud og potentialer - det er, hvad du kan forvente at møde på kontoret hos danbolig Hvidovre. Vi er din lokale ejendomsmægler, og vi sælger en bred vifte af forskellige boliger såsom villaer, rækkehuse, dobbelthuse, ejerlejligheder, villalejligheder, ideelle anparter, andelsboliger og kolonihaver.

Overvejer du at sælge din bolig, må du derfor ikke tøve med at kontakte os, for vi laver gerne en gratis og uforpligtende vurdering og uddyber, hvordan vi kan hjælpe dig igennem salgsprocessen på den mest effektive måde.

Kom forbi til en snak i butikken på Hvidovrevej 59B, eller ring til os, når det passer dig – vi tænder telefonen kl. 8 hver morgen, og slukker den først igen kl. 22.

Dine ønsker og behov i centrum
At give en god helhedsoplevelse til både vores købere og sælgere er det allervigtigste i vores arbejde. Vi er et yngre og meget dynamisk team.

Vi er stolte af vores fag, og det betyder, at vi lægger stor vægt på såvel det at prissætte din bolig præcist fra start som at finde helt ind til kernen af dine ønsker og behov igennem processen. Vi tror nemlig på, at det hele skal spille perfekt sammen, for at vi kan lykkes med vores egne høje målsætninger om altid at formidle boliger, så det bliver en succes for både sælger og køber.

Vi kender hverdagen i Hvidovre
En af de allerbedste anbefalinger vi kan give de potentielle købere af din bolig i Hvidovre er, at vi selv har en stærk tilknytning til området, så vi kender alle de gode smutveje til byens skoler, villakvarterene og de mange skønne naturområder.

Mange købere tiltrækkes af Hvidovres store grønne arealer, som for eksempel Vigerslevparken og Lodsparken med den velbesøgte lokale badestrand og det hyggelige havnemiljø. Områdets gode netværk af offentlige transportforbindelser mod Indre By giver ligeledes mange glade tilflyttere, da de giver mulighed for at opfylde drømmen om at arbejde i København og samtidig hurtigt kunne komme hjem og nyde fritiden i de indbydende rammer vi har i Hvidovre.

Annoncering hvor køberne er
Vi satser primært på det digitale univers i vores markedsføring, og derfor kan du være sikker på, at din bolig bliver vist til flest mulige, der hvor købere i høj grad lægger indsatsen i boligjagten i dag: på nettet.

Når du vælger os som din ejendomsmægler, får din bolig sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os af den intelligente markedsføringsplatform danbolig clevr, der målretter bannerreklamer til købere, som tidligere har vist interesse for samme boligtype som din. Og så er vi byens eneste Premium Mægler på Boliga.dk. Det betyder at vores boligannoncer er større og mere synlige. Samtidig har vi eksklusiv ret til Boligas køberkartotek. Naturligvis er vi også til stede på de sociale medier. Vi praler gerne af, at vi den den mest aktive og synlige mægler på Facebook, i hele Hvidovre.

Vores annonceringen på Facebook og Instagram administreres af vores professionelle administrator, som sørger for, at din bolig når ud til flest mulige brugere med en profil, der matcher målgruppen af købere til din boligtype.

Velkommen hos danbolig Hvidovre

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Avedøregårdsvej 52

  Sælger udtaler: Har ingen kommentarer til forbedring. Vi havde et rigtig fint samarbejde med Maria. God opfølgning og tilgængelighed. Rigtig fint og effektivt forløb.

 • Solgt
  Solgt

  Sønderkær 18

  Sælgernes udtalelse: Deres hjertelighed, åbenhed og hjælpsomhed, uanset hvem vi fik fat i. Super hold!:) Købernes udtalelse: Super behandling, nem kontakt, god opfølgning, og den uventede af slagsen hvilket er rart når man indgår så stor en handel at der bliver taget hånd om alt.

 • Solgt
  Solgt

  Lillevang 4

  Danbolig i Hvidovre henvendte sig hurtigt da vi lagde vores hus op på skuffesalg.nu Kenneth kom forbi os og vi blev hurtigt enig om et salg. Igennem hele forløbet fra første møde, fremvisninger og til aflæsning og overdragelse har vi oplevet et super professionelt team fra Danbolig altid glade og positive. Tusinde tak Mvh Martin & Michella

 • Solgt
  Solgt

  Kærbyholm 20

  Sælger udtaler: Jeg har været meget meget tilfreds med jeres håndtering af hele forløbet. Vil helt klart anbefale jeres butik.

 • Solgt
  Solgt

  Strøbyholm 8

  Vi satte vores hus til salg 1. nov. og det er overdraget til ny ejer 1. april. Starten var lidt træg p.g.a. jul + nytår, men Danbolig har betjent os rigtig godt og omhyggeligt, alle aftaler blev holdt, så vi kan kun anbefale de søde unge mennesker. Vagn og Kirsten

 • Solgt
  Solgt

  Grænsevej 11

  Vi takker personalet for en venlig og god behandling, uanset hvor mange gange vi har henvendt os om forskellige spørgsmål. Personalet er altid meget hjælpsomme, venlige at tale med. Vi har fået en positiv behandling af mægleren Kenneth, altid hjælpsom og imødekommende. Vi takker for en godbehandling. Med venlig hilsen Ulla og Viggo Schaadt.

Forretningsoplysninger

danbolig Hvidovre
Hvidovrevej 59 B
2650 Hvidovre
CVR: 21759341
DB HVIDOVRE ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

ETU, Willis

danbolig a/s, E-soft, Realkreditnettet, Lokalavisen, Adv. Peter Skrøder, DE, Boligmarkedet, Boliga, C&B

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

ETU, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.