Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Islands Brygge

Islands Brygge 81 D
2300 København S
32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

Claus Haagensen
Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Islands brygge. Flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske område som bryggen er,
Med den nye og meget spændende lokalplan bliver Islands Brygge, det sted i København du bare vil bo.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2791)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Islands Brygge
Kilde: danbolig.dk
72

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Islands Brygge

- danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle lokale mæglerbutikker på Islands Brygge med 184 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig? Med en salgsvurdering fra danbolig Islands Brygge i hånden kan du lettere tage stilling til, om du vil sælge din ejendom.

Lad boligdrømmen starte med en uforpligtende vurdering fra din lokale ejendomsmægler på Bryggen. Vi kommer med glæde ud og giver dig en realistisk vurdering, samt indblik i hvad potentielle købere vægter højest.

Salg af bolig
Hos danbolig Islands Brygge har vi sammensat et mæglerteam af kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet for dit boligsalg.
danbolig Islands Brygge er den eneste lokale ejendomsmægler beliggende i den nye del af Bryggen. Vi har siden 1992 formidlet salg af bl.a. projektboliger, ejerlejligheder, andelslejligheder og liebhaverlejligheder langs Københavns Havn, hvorfor vi har ekspertisen til at stå for salget af din bolig.

Udover fire velplacerede butikker på Amager, har vi bl.a. en hel BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den juridiske sagsgang fra købsaftalen er underskrevet til boligsagen afsluttes. Det bevirker at hele salgsprocessen effektiveres og vores kunder får mest ud af deres bolighandel.

Et boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange, men som sælger hos os, får du det fulde overblik over aktiviteten på din bolig. Udover personlig feedback fra mægler, får du adgang til Min danbolig på danbolig.dk, så du kan følge med i hvor mange der har set din bolig på vores hjemmeside, antal hentede salgsopstillinger og meget mere. Alt sammen relevante data omkring dit boligslag – nemt og tilgængeligt.

Køb af bolig
Drømmer du om en bolig på Bryggen, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige bolig, der passer dig og dine behov.
Med en brugerprofil på danbolig.dk er du altid på forkant med hvornår de boliger, der matcher dine boligønsker, kommer til salg. Du kan tilmed følge dine favoritboliger og meget mere.

I butikken på Islands Brygge måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Når du køber eller sælger gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer vores indsats. På den måde sikre vi en fortsat positiv udvikling af vores arbejdsindsats. Denne arbejdsgang er nødvendig hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal udskiftes.

*Kilde: Boligsiden.dk/Find mægler/Adresse i området/2300 Kbh. S, pr. 03/07-17, solgt de seneste 12 måneder incl. projektsalg.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Weidekampsgade 19

  Solgt på bare 14 dage - er jo noget alle drømmer om! Og med et utroligt professionelt team bestående af Niki Præst og Claus Haagesen fra DanBolig Islands brygge blev det en realitet. Faktisk blev der kun slået lidt af den udbudte pris, og den endte stadig højere end den pris de to konkurrerende ejendomsmæglere havde spillet ud! Vi har gennem hele forløbet følt os lyttet til og i gode hænder. Både Niki og Claus har været virkelig hurtige med tilbagemeldinger og råd efter fremvisninger. Vi kan varmt anbefale et salg gennem DanBolig Islands brygge! Hilsen Maria & Mads

 • Solgt
  Solgt

  Islands Brygge 75A, 4. tv

  Solgt på 13 dage I forbindelse med vores salg af lejlighed kontaktede vi Danbolig. Hos Danbolig Islands Brygge oplevede vi en velforberedt mægler der fra starten brændte for at sælge netop vores bolig. Allerede inden sagen kom på nettet havde vi 2 fremvisninger, på grund af en proaktiv indsats fra mægleren. Godt begyndt er halvt fuldendt. I hvert fald lykkedes det efter sølle 13 dage på nettet af lukke en aftale til prisen og gennem hele salgets faser har vi oplevet en engageret mægler som har gjort at vi har haft en fantastisk oplevelse med at sælge et af vores vigtigste aktiver. Vi kan varmt anbefale et salg gennem Danbolig Islands Brygge. Venlig hilsenLotte og Morten

 • Solgt
  Solgt

  Islands Brygge 77D, 2. th

  Da det er en stor investering for os, har det været utroligt givende at Niki vidste så meget om ejendommen og selve lejligheden. Da vi er tilflyttere til området, var det af stor betydning at Niki er så lokalkendt. Vi kom uanmeldt ind i butikken en søndag, Niki hørte hvad vi sagde, spottede vores behov og han fremviste os lejligheden 10 min. efter. Fantastisk. Han tillod mails og beskeder selv på sin fridag da forhandlingerne var på sit højeste. Det har stor betydning. Vi modtog klare og professionelle udmeldinger. Niki forsøgte ikke at signalere andet end at han var troværdig og pålidelig men stadig sælgers mand - specielt i den kritiske fase med budrunde. Vi fik kendskab til lejligheden under samtale i Danboligs butik på Islands Brygge da denne ikke var opslået endnu. Kontakten med Niki Præst har været upåklagelig, men kontakten med resten af personalet i butikken anynom, hvilket også er sekundært. Og da vi for kort tid siden også solgte vores hus via Danbolig Stenløse og også fik en flot service, opfatter vi Danbolig som en meget attraktiv samarbejdspartner og førstevalg i fremtiden. Mvh. Karina og Lars, Køber af Islands Brygge 77.

 • Solgt
  Solgt

  Jens Otto Krags Gade 10, 1. TV.

  Vedr. salg af 3 V. lejlighed på Islands Brygge. I forbindelse med vores salg var det væsentligt for os, at vores ejendomsmægler kunne give os den rette faglige vejledning i forhold til markedsføring, prissætning samt juridiske aspekter. Dernæst var det vigtigt, at vores mægler ville formidle vores bolig til potentielle købere med en høj grad af professionalisme og troværdighed. - Vi valgte Danbolig, Islands Brygge, fordi de har et rutineret, kompetent og sympatisk team, og det lykkes dem at sælge vores bolig på en måde som helt afgjort levede op til vores forventninger. Vi kan kun give Danbolig, Islands Brygge de bedste anbefalinger. Anders og Annette

 • Solgt
  Solgt

  Islands Brygge 77D, 5. th

  Som mangeårig selvstændig erhvervsdrivende mærker man straks, når man står overfor folk som kan deres job og har den nødvendige know-how. Resultatet blev da også som foreslået af Danbolig ved Niki Præst, og blev udført indenfor et tidsrum, som vi ikke kunne have drømt om, i en periode hvor ordet boligkrise nærmest er en del af dagligdagen. Det var helt igennem professionelt fra først til sidst. Er kendt i området, Har ry for at være kompetent, Har den bedste beliggenhed, Er kendt for at opnå den bedste pris på salg af boliger

 • Solgt
  Solgt

  Erik Eriksens Gade 6 1. tv

  ”På bare 5 uger lykkedes det Danbolig at sælge vores lejlighed på Islands Brygge til en pris meget tæt på udbudsprisen. Vi følte helt fra begyndelsen, at vi var i trygge hænder hos Danbolig. Hele teamet - med Nikolaj Andersen i spidsen - var yderst professionelle og der var styr på tingene fra start til slut. Grunden til at vi valgte at sætte vores lejlighed til salg hos Nikolaj var, at det var ham der udviste det største lokalkendskab til markedet og prisniveauet på Islands Brygge, ligesom det var ham som var mest engageret og optimistisk med hensyn til salget og prisen - og det viste sig at holde stik! Vi er ikke i tvivl om, at Nikolaj var den "der fik enderne til at mødes" og at vi takket været ham opnåde den bedst mulige pris i markedet. Vi vil til en hver tid anbefale Nikolaj og Danbolig Islands Brygge” Med venlig hilsen Mona Pedersen

Forretningsoplysninger

danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81 D
2300 København S
CVR: 28884850
EJENDOMSMÆGLER NIELS HALD AMAGER A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

esoft systems A/S, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Div. pantebrevselsskaber

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig