0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Islands Brygge

Islands Brygge 81 D
2300 København S
32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

Claus Haagensen
Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Islands brygge. Flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske område som bryggen er,
Med den nye og meget spændende lokalplan bliver Islands Brygge, det sted i København du bare vil bo.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2300)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 77%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Islands Brygge
Kilde: danbolig.dk
46

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Islands Brygge

- danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle lokale mæglerbutikker på Islands Brygge med 184 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig? Med en salgsvurdering fra danbolig Islands Brygge i hånden kan du lettere tage stilling til, om du vil sælge din ejendom.

Lad boligdrømmen starte med en uforpligtende vurdering fra din lokale ejendomsmægler på Bryggen. Vi kommer med glæde ud og giver dig en realistisk vurdering, samt indblik i hvad potentielle købere vægter højest.

Salg af bolig
Hos danbolig Islands Brygge har vi sammensat et mæglerteam af kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet for dit boligsalg.
danbolig Islands Brygge er den eneste lokale ejendomsmægler beliggende i den nye del af Bryggen. Vi har siden 1992 formidlet salg af bl.a. projektboliger, ejerlejligheder, andelslejligheder og liebhaverlejligheder langs Københavns Havn, hvorfor vi har ekspertisen til at stå for salget af din bolig.

Udover fire velplacerede butikker på Amager, har vi bl.a. en hel BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den juridiske sagsgang fra købsaftalen er underskrevet til boligsagen afsluttes. Det bevirker at hele salgsprocessen effektiveres og vores kunder får mest ud af deres bolighandel.

Et boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange, men som sælger hos os, får du det fulde overblik over aktiviteten på din bolig. Udover personlig feedback fra mægler, får du adgang til Min danbolig på danbolig.dk, så du kan følge med i hvor mange der har set din bolig på vores hjemmeside, antal hentede salgsopstillinger og meget mere. Alt sammen relevante data omkring dit boligslag – nemt og tilgængeligt.

Køb af bolig
Drømmer du om en bolig på Bryggen, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige bolig, der passer dig og dine behov.
Med en brugerprofil på danbolig.dk er du altid på forkant med hvornår de boliger, der matcher dine boligønsker, kommer til salg. Du kan tilmed følge dine favoritboliger og meget mere.

I butikken på Islands Brygge måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Når du køber eller sælger gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer vores indsats. På den måde sikre vi en fortsat positiv udvikling af vores arbejdsindsats. Denne arbejdsgang er nødvendig hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal udskiftes.

*Kilde: Boligsiden.dk/Find mægler/Adresse i området/2300 Kbh. S, pr. 03/07-17, solgt de seneste 12 måneder incl. projektsalg.

Her er vi

 • Lars Bo Christensen
  Indehaver

  Lars Bo Christensen

  Partner - Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  61 20 10 41

 • Thomas Enevold
  Indehaver

  Thomas Enevold

  Partner, Ejendomsmægler, MDE

  61 62 14 07

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • Claus Haagensen

  Claus Haagensen

  Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

  61 22 41 81

 • medarbejder billede mangler

  Benny Nielsen

  Administrationschef

  32 87 30 80

 • Rikke Pedersen

  Rikke Pedersen

  Salg & Vurdering

  41 12 39 63

 • Anders Skadborg

  Anders Skadborg

  Salg & Vurdering

  53 57 13 00

 • Jesper Bangsgaard

  Jesper Bangsgaard

  Salgskoordinator

  32 87 30 80

 • Solgt

  Islands Brygge 77C 7. th

  Vi vil gerne give velfortjent ros. Da vi skulle sælge vores lejlighed på Islands Brygge var vi ikke i tvivl om det skulle være Danbolig på Islands Brygge der skulle forstå salget. Vi kunne se at Danbolig solgte lejlighederne på bryggen, herunder Lanternen, i hurtigt tempo. Allerede ved vores 1. Møde med Nikolaj Andersen blev vores forventninger indfriet, med realistisk vurdering af lejligheden, professionel tilgang til salgsmaterialet, og efter 10 uger med effektivt salgsarbejde med mange interesserede, skrev én af to købere under på en købsaftale, hvormed den totale forventning man har når man skal sælge, blev opfyldt. Sagsbehandlingen efterfølgende har ligeledes været i top. Vi kan derfor kun anbefale Danbolig-Islands Brygge til andre, der skal sælge deres lejlighed. Dina & Ole

 • Solgt

  Islands Brygge 75A, 4. tv

  Solgt på 13 dage I forbindelse med vores salg af lejlighed kontaktede vi Danbolig. Hos Danbolig Islands Brygge oplevede vi en velforberedt mægler der fra starten brændte for at sælge netop vores bolig. Allerede inden sagen kom på nettet havde vi 2 fremvisninger, på grund af en proaktiv indsats fra mægleren. Godt begyndt er halvt fuldendt. I hvert fald lykkedes det efter sølle 13 dage på nettet af lukke en aftale til prisen og gennem hele salgets faser har vi oplevet en engageret mægler som har gjort at vi har haft en fantastisk oplevelse med at sælge et af vores vigtigste aktiver. Vi kan varmt anbefale et salg gennem Danbolig Islands Brygge. Venlig hilsenLotte og Morten

 • Solgt

  Islands Brygge 34A, 4. th

  Da vi overvejede at sætte vores lejlighed til salg, kontaktede vi 2 mæglere, og gav det samme input til dem begge, vi ville have en realistisk salgspris fra dem, og der var ingen tvivl om, at Danbolig repræsenteret af Niki Præst, var dem der gav den mest professionelle tilbagemelding. Vi fik fornemmelsen af, at de kendte Islands Brygge markedet super godt, og de gik aktivt ind i salgsprocessen, hvilket resulterede i vi fik solgt lejligheden efter kun 4 uger på markedet, meget tæt på prisen. Der var ingen slinger i valsen, de fulgte op på alle henvendelser og de gav hurtigt feedback. Bedste hilsner Jørgen og Dorthe

 • Solgt

  Islands Brygge 77E 5. tv

  "Da vi overvejede at sætte vores lejlighed til salg, kontaktede vi flere mæglere og der var ingen tvivl om, at Danbolig repræsenteret af Niki Præst var dem der gav det bedste indtryk. Vi fik fornemmelsen af, at de kendte markedet godt, var en seriøs samarbejdspartner, havde en stor kundedatabase, brændte for deres profession og aktivt gik ind i salgsprocessen. Det viste sig, at Danbolig på Islands Brygge mere end fuldt ud levede op til vores forventninger. Vi blev i hele forløbet vel orienteret om interesserede købere, fremvisninger, mv. og fandt at alle mæglerne så vel som Niki, Claus og Nikolaj var utrolig kompetente og engagerede, og alle forsøgte at sælge lejligheden til den bedst tænkelige pris. Efter knap 2 måneder fik Niki Præst solgt lejligheden til en god pris, og dette til trods for, at der var tale om et nedgangsmarked. Vi kan på det varmeste anbefale Danbolig på Islands Brygge og vil aldrig selv tvivle på, hverken at handle eller sælge igennem dem igen. Ved at vælge Danbolig på Islands Brygge som mægler, er man sikker på, at man får den bedste tænkelige service og solgt sin lejlighed til den bedst tænkelige pris." Bedste hilsner Line og Martin

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 11, 4. 1

  Inden vores første kontakt med Danbolig og Nikolaj Andersen, havde vi en vis skepsis overfor ejendomsmæglere og deres måde at håndtere ejendomssalg på. Vi blev dog positivt overraskede, da der allerede ved vores første møde var en god stemning samt en åben og realistisk dialog om hvordan vores dejlige lejlighed skulle sælges og prissættes. Vi følte os trygge ved Nikolaj Andersens engagement og viden om vores lokalområde, og hans indlevelse i vores situation gav indtryk af, at vores lejlighed ikke bare var endnu en lejlighed og et hurtigt salær. Gennem hele forløbet, før, under og efter salget, har vi haft en god dialog og har løbende fået feedback på diverse salgsfremstød og fremvisninger. Der var hurtigt stor interesse for vores lejlighed - faktisk allerede før den blev lagt på nettet, og denne interesse blev til bud og salg i løbet af forholdsvis kort tid. Vi føler bestemt, at vi har fået en meget fin behandling, som overstiger vores initielle forventninger, også efter salget, ved overdragelsen og den endelige afslutning. Hilsen Søren og Tine

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 9, 3. 4

    "Danbolig solgte vores lejlighed til prisen på kun tre uger, og vi kan på det varmeste anbefale Danbolig "Bryggen". Vi blev fra start af mødt af et særdeles professionelt team med Nikolaj Andersen i spidsen. Teamet dokumenterede et indgående lokalkendskab, kendte det opdaterede prisniveau og har en god eksisterende base af interesserede købere. Alle praktiske formaliteter blev håndteret hurtigt og effektivt så der hurtigt forelå en køreplan der senere viste sig at holde 100%. Der var fra første færd godt fremmøde til åbent hus, og Danbolig initierede en del 1:1 fremvisninger fra deres kundebase. Der kom hurtigt nogle seriøse bud, som blev behandlet professionelt af Danbolig. Vi har igennem hele processen værdsat at være velinformeret omkring hvad der foregik, og hele eftersalget er håndteret tip-top.   Vi takker for en meget professionel salgsprocess, og ville helt sikkert vælge DanBolig igen hvis vi skulle sælge/købe lejlighed på Islands Brygge!" Bedste hilsner, Johanna & Morten"

Forretningsoplysninger

danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81 D
2300 København S
CVR: 28884850

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

esoft systems A/S, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Div. pantebrevselsskaber

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd