Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Islands Brygge

Islands Brygge 81 D
2300 København S
32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

Claus Haagensen
Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Islands brygge. Flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske område som bryggen er,
Med den nye og meget spændende lokalplan bliver Islands Brygge, det sted i København du bare vil bo.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2791)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Islands Brygge
Kilde: danbolig.dk
63

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Islands Brygge

- danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle lokale mæglerbutikker på Islands Brygge med 184 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig? Med en salgsvurdering fra danbolig Islands Brygge i hånden kan du lettere tage stilling til, om du vil sælge din ejendom.

Lad boligdrømmen starte med en uforpligtende vurdering fra din lokale ejendomsmægler på Bryggen. Vi kommer med glæde ud og giver dig en realistisk vurdering, samt indblik i hvad potentielle købere vægter højest.

Salg af bolig
Hos danbolig Islands Brygge har vi sammensat et mæglerteam af kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet for dit boligsalg.
danbolig Islands Brygge er den eneste lokale ejendomsmægler beliggende i den nye del af Bryggen. Vi har siden 1992 formidlet salg af bl.a. projektboliger, ejerlejligheder, andelslejligheder og liebhaverlejligheder langs Københavns Havn, hvorfor vi har ekspertisen til at stå for salget af din bolig.

Udover fire velplacerede butikker på Amager, har vi bl.a. en hel BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den juridiske sagsgang fra købsaftalen er underskrevet til boligsagen afsluttes. Det bevirker at hele salgsprocessen effektiveres og vores kunder får mest ud af deres bolighandel.

Et boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange, men som sælger hos os, får du det fulde overblik over aktiviteten på din bolig. Udover personlig feedback fra mægler, får du adgang til Min danbolig på danbolig.dk, så du kan følge med i hvor mange der har set din bolig på vores hjemmeside, antal hentede salgsopstillinger og meget mere. Alt sammen relevante data omkring dit boligslag – nemt og tilgængeligt.

Køb af bolig
Drømmer du om en bolig på Bryggen, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige bolig, der passer dig og dine behov.
Med en brugerprofil på danbolig.dk er du altid på forkant med hvornår de boliger, der matcher dine boligønsker, kommer til salg. Du kan tilmed følge dine favoritboliger og meget mere.

I butikken på Islands Brygge måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Når du køber eller sælger gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer vores indsats. På den måde sikre vi en fortsat positiv udvikling af vores arbejdsindsats. Denne arbejdsgang er nødvendig hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal udskiftes.

*Kilde: Boligsiden.dk/Find mægler/Adresse i området/2300 Kbh. S, pr. 03/07-17, solgt de seneste 12 måneder incl. projektsalg.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Jens Otto Krags Gade 11, 4. 1

  Inden vores første kontakt med Danbolig og Nikolaj Andersen, havde vi en vis skepsis overfor ejendomsmæglere og deres måde at håndtere ejendomssalg på. Vi blev dog positivt overraskede, da der allerede ved vores første møde var en god stemning samt en åben og realistisk dialog om hvordan vores dejlige lejlighed skulle sælges og prissættes. Vi følte os trygge ved Nikolaj Andersens engagement og viden om vores lokalområde, og hans indlevelse i vores situation gav indtryk af, at vores lejlighed ikke bare var endnu en lejlighed og et hurtigt salær. Gennem hele forløbet, før, under og efter salget, har vi haft en god dialog og har løbende fået feedback på diverse salgsfremstød og fremvisninger. Der var hurtigt stor interesse for vores lejlighed - faktisk allerede før den blev lagt på nettet, og denne interesse blev til bud og salg i løbet af forholdsvis kort tid. Vi føler bestemt, at vi har fået en meget fin behandling, som overstiger vores initielle forventninger, også efter salget, ved overdragelsen og den endelige afslutning. Hilsen Søren og Tine

 • Solgt
  Solgt

  Islands Brygge 77E, 4. th

  "salget af vores lejlighed blev klaret på under 14 dage takket være vip-kunderne, der er skrevet op til vores type lejlighed, samt at de økonomisk kan være med i den prisklasse. Det positive ved vip-kunder er, at de er seriøse og mange af dem er klar til at købe og godkendt af deres bank, hvilket i disse tider har stor betydning. Vi kan varmt anbefale, at gøre gavn af vip-kunder og som sælger, sparer du omkostningerne ved markedsføring af din bolig :-) " Hilsen Helle

 • Solgt
  Solgt

  Carl Th. Zahles Gade 6 5. th

  Solgt i julemåneden efter kun ca. en måned på markedet - klart bedre end vores forventning! Et imponerende antal fremvisninger af vores bolig - og i sidste ende også bud - førte til at vi i et lidt uforudsigeligt marked fik solgt til en fin pris på kort tid. Niki og Claus fra Danbolig fulgte ALTID prompte op på alle henvendelser, og gav en hurtig feedback til os efter fremvisninger. Vi kan kun anbefale Danbolig på Bryggen. Mange hilsner Linda og Søren

 • Solgt
  Solgt

  Islands Brygge 34A, 4. th

  Da vi overvejede at sætte vores lejlighed til salg, kontaktede vi 2 mæglere, og gav det samme input til dem begge, vi ville have en realistisk salgspris fra dem, og der var ingen tvivl om, at Danbolig repræsenteret af Niki Præst, var dem der gav den mest professionelle tilbagemelding. Vi fik fornemmelsen af, at de kendte Islands Brygge markedet super godt, og de gik aktivt ind i salgsprocessen, hvilket resulterede i vi fik solgt lejligheden efter kun 4 uger på markedet, meget tæt på prisen. Der var ingen slinger i valsen, de fulgte op på alle henvendelser og de gav hurtigt feedback. Bedste hilsner Jørgen og Dorthe

 • Solgt
  Solgt

  Havneholmen 78, 2.

  Jeg besluttede i maj 2012 at sætte min lejlighed i Tårnhuset på Havneholmen til salg - vel vidende, at timingen i forhold til udviklingen i boligmarkedet ikke var optimal og vel vidende, at der var tale om en art liebhaveri. Blandt flere mæglere, jeg havde møde med, valgte jeg Danbolig på Islands Brygge. Efter første møde gik jeg fra butikken med en rigtig god fornemmelse af, at Nikolaj og Niki kendte området godt, at de begge var særdeles servicemindede og faktuelle samt, at deres tilgang til salget og mig som kunde var seriøst og professionelt. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at deres kendskab til ejendommene i området, til prisniveauet og ikke mindst til en potentiel køberskare var funderet i erfaring og viden. Efter ca. 2 måneder præsenterede de en mulig køber, som så også købte min lejlighed. Håndteringen af de nødvendige rutiner efterfølgende blev kørt lige efter bogen - jeg blev informeret, når det var relevant og altid på en måde og et tidspunkt, der passede ind i min hverdag. Og baglandet i butikken bar præg af den professionalisme, der kendetegnede forløbet. Relevant og nødvendigt var nøgleord i opfølgningen og belastningen af mig og min tid. danbolig på Bryggen var ikke det billigste alternativ. Lejligheden lå i den dyre ende, men salget gik relativt hurtigt og med et fornuftigt resultat. Tak for et stærkt samarbejde. Henrik Rasmussen

 • Solgt
  Solgt

  Jens Otto Krags Gade 9, 3. 4

    "Danbolig solgte vores lejlighed til prisen på kun tre uger, og vi kan på det varmeste anbefale Danbolig "Bryggen". Vi blev fra start af mødt af et særdeles professionelt team med Nikolaj Andersen i spidsen. Teamet dokumenterede et indgående lokalkendskab, kendte det opdaterede prisniveau og har en god eksisterende base af interesserede købere. Alle praktiske formaliteter blev håndteret hurtigt og effektivt så der hurtigt forelå en køreplan der senere viste sig at holde 100%. Der var fra første færd godt fremmøde til åbent hus, og Danbolig initierede en del 1:1 fremvisninger fra deres kundebase. Der kom hurtigt nogle seriøse bud, som blev behandlet professionelt af Danbolig. Vi har igennem hele processen værdsat at være velinformeret omkring hvad der foregik, og hele eftersalget er håndteret tip-top.   Vi takker for en meget professionel salgsprocess, og ville helt sikkert vælge DanBolig igen hvis vi skulle sælge/købe lejlighed på Islands Brygge!" Bedste hilsner, Johanna & Morten"

Forretningsoplysninger

danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81 D
2300 København S
CVR: 28884850

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

esoft systems A/S, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Div. pantebrevselsskaber

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig