0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Islands Brygge

Islands Brygge 81 D
2300 København S
32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

Claus Haagensen
Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Islands brygge. Flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske område som bryggen er,
Med den nye og meget spændende lokalplan bliver Islands Brygge, det sted i København du bare vil bo.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2300)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 73%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Islands Brygge
Kilde: danbolig.dk
39

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Islands Brygge

- danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle lokale mæglerbutikker på Islands Brygge med 184 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig? Med en salgsvurdering fra danbolig Islands Brygge i hånden kan du lettere tage stilling til, om du vil sælge din ejendom.

Lad boligdrømmen starte med en uforpligtende vurdering fra din lokale ejendomsmægler på Bryggen. Vi kommer med glæde ud og giver dig en realistisk vurdering, samt indblik i hvad potentielle købere vægter højest.

Salg af bolig
Hos danbolig Islands Brygge har vi sammensat et mæglerteam af kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet for dit boligsalg.
danbolig Islands Brygge er den eneste lokale ejendomsmægler beliggende i den nye del af Bryggen. Vi har siden 1992 formidlet salg af bl.a. projektboliger, ejerlejligheder, andelslejligheder og liebhaverlejligheder langs Københavns Havn, hvorfor vi har ekspertisen til at stå for salget af din bolig.

Udover fire velplacerede butikker på Amager, har vi bl.a. en hel BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den juridiske sagsgang fra købsaftalen er underskrevet til boligsagen afsluttes. Det bevirker at hele salgsprocessen effektiveres og vores kunder får mest ud af deres bolighandel.

Et boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange, men som sælger hos os, får du det fulde overblik over aktiviteten på din bolig. Udover personlig feedback fra mægler, får du adgang til Min danbolig på danbolig.dk, så du kan følge med i hvor mange der har set din bolig på vores hjemmeside, antal hentede salgsopstillinger og meget mere. Alt sammen relevante data omkring dit boligslag – nemt og tilgængeligt.

Køb af bolig
Drømmer du om en bolig på Bryggen, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige bolig, der passer dig og dine behov.
Med en brugerprofil på danbolig.dk er du altid på forkant med hvornår de boliger, der matcher dine boligønsker, kommer til salg. Du kan tilmed følge dine favoritboliger og meget mere.

I butikken på Islands Brygge måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Når du køber eller sælger gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer vores indsats. På den måde sikre vi en fortsat positiv udvikling af vores arbejdsindsats. Denne arbejdsgang er nødvendig hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal udskiftes.

*Kilde: Boligsiden.dk/Find mægler/Adresse i området/2300 Kbh. S, pr. 03/07-17, solgt de seneste 12 måneder incl. projektsalg.

Her er vi

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 15 3. 2

  Vi havde valgt danbolig Islands Brygge til at sælges vores lejlighed, og det viste sig at være det helt rigtige valg! Man tror det er løgn….Vi skrev kontrakt med danbolig om fredagen, vi rejste på ferie om lørdagen, og næste lørdag var lejligheden solgt til prisen. danbolig på Island Brygge har yderst kompetente medarbejdere, til at gennemføre et professionel salg + alt det praktiske bagved for at kunne få lukket handlen. Niki og hans team gjorde et fantastisk stykke arbejde under den korte salgsproces. Man kan med rette sige: når danbolig Islands Brygge åbner døren for salg, lukkes salget kort tid efter. Alle dårlige domme omkring ejendomsmæglere passer ikke på danbolig. De er effektive, spilder ikke tiden, finder de rette købere, og får sorteret de useriøse køber fra i tide, og sidst men ikke mindst kan de lukke en handel. Jeg er dybt imponeret over de professionelle arbejdsgange hos danbolig, alt kører på skinner og der er ikke mange spørgsmål at stille. Der er styr på det! Og man trygt læne sig tilbage. Står du/I og skal sælge bolig, vil jeg på det kraftigste anbefale danbolig på Islands Brygge her får du/I nemlig hvad du betaler for. Med venlig hilsen Lasse Leere Nielsen

 • Solgt

  Dexter Gordons Vej 35 6.

  Fire ord vil jeg sige om Nikolaj Andersen, indehaver af Danbolig Islands Brygge : professionel, engageret, charmerende og ydmyg. Denne bolighandel er den mest gnidningsløse, nemmeste og hurtigste jeg har oplevet af alle mine handler - og det midt i den dybeste krise i Danmark i mange mange år. Altid venlig, smilende og imødekommende er Nikolaj og hans team, selv da den næste bolig skulle købes var hjælpen der og det selvom boligen ikke blev købt igennem Danbolig. Takker af hele mit hjerte for denne helt igennem perfekte handel.

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 9, 3. 4

    "Danbolig solgte vores lejlighed til prisen på kun tre uger, og vi kan på det varmeste anbefale Danbolig "Bryggen". Vi blev fra start af mødt af et særdeles professionelt team med Nikolaj Andersen i spidsen. Teamet dokumenterede et indgående lokalkendskab, kendte det opdaterede prisniveau og har en god eksisterende base af interesserede købere. Alle praktiske formaliteter blev håndteret hurtigt og effektivt så der hurtigt forelå en køreplan der senere viste sig at holde 100%. Der var fra første færd godt fremmøde til åbent hus, og Danbolig initierede en del 1:1 fremvisninger fra deres kundebase. Der kom hurtigt nogle seriøse bud, som blev behandlet professionelt af Danbolig. Vi har igennem hele processen værdsat at være velinformeret omkring hvad der foregik, og hele eftersalget er håndteret tip-top.   Vi takker for en meget professionel salgsprocess, og ville helt sikkert vælge DanBolig igen hvis vi skulle sælge/købe lejlighed på Islands Brygge!" Bedste hilsner, Johanna & Morten"

 • Solgt

  Egilsgade 45 3. TV

  VI HAR HELE VEJEN FØLT OS TRYGGE OG SIKRE "Tak for alt vedr. salg af vores lejlighed. Vi har hele vejen igennem salget følt os trygge og sikre. Vi har kunne mærke, at i har hørt efter, hvad vores krav var vedr. salget og det har virkelig gjort, at vi var sikre på, at i nok skulle få solgt vores lejlighed. Du har været urolig god til at holde os informeret, og sørget for, at vi hele tiden var opdateret. Vi vil klart anbefale danbolig til venner og familie og fortælle om vores gode oplevelse hos jer." M.v.h. Line kaltoft   

 • Solgt

  Islands Brygge 34A, 4. th

  Da vi overvejede at sætte vores lejlighed til salg, kontaktede vi 2 mæglere, og gav det samme input til dem begge, vi ville have en realistisk salgspris fra dem, og der var ingen tvivl om, at Danbolig repræsenteret af Niki Præst, var dem der gav den mest professionelle tilbagemelding. Vi fik fornemmelsen af, at de kendte Islands Brygge markedet super godt, og de gik aktivt ind i salgsprocessen, hvilket resulterede i vi fik solgt lejligheden efter kun 4 uger på markedet, meget tæt på prisen. Der var ingen slinger i valsen, de fulgte op på alle henvendelser og de gav hurtigt feedback. Bedste hilsner Jørgen og Dorthe

 • Solgt

  Digevej 52, 1. th

  Når man sætter sin lejlighed til at salg, er det ikke bare mursten man sælger, men mursten med en masse affektionsværdi og historie. Derfor var det vigtigt for os, at mægleren som skulle repræsentere vores lejlighed, kunne se det samme som vi kunne se i lejligheden – nemlig dens potentiale og reelle værdi. Lige præcis derfor valgte vi også Danbolig og Niki Præst til at repræsentere vores bolig. De troede på – og fik os til at tro på – at vi sagtens kunne få en fornuftig pris for den, og at vi havde et rigtig godt produkt der på trods af en svær ’bolig tid’ nok skulle skabe en masse interesse. Sagsforløbet har været super godt, med god kommunikation mellem mægler og os, en masse fremvisninger og et slut resultat vi er rigtig glade for. De bedste hilsner Mette.

Forretningsoplysninger

danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81 D
2300 København S
CVR: 28884850

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

esoft systems A/S, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Div. pantebrevselsskaber

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.