0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Islands Brygge

Islands Brygge 81 D
2300 København S
32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

Claus Haagensen
Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Islands brygge. Flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske område som bryggen er,
Med den nye og meget spændende lokalplan bliver Islands Brygge, det sted i København du bare vil bo.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2300)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 70%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Islands Brygge
Kilde: danbolig.dk
51

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Islands Brygge

danbolig Islands Brygge er for 4 år i træk den mæglerbutik beliggende på Bryggen som solgte flest boliger med 159 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig? Med en salgsvurdering fra danbolig Islands Brygge i hånden kan du lettere tage stilling til, om du vil sælge din ejendom.

Lad boligdrømmen starte med en uforpligtende vurdering fra din lokale ejendomsmægler på Bryggen. Vi kommer med glæde ud og giver dig en realistisk vurdering, samt indblik i hvad potentielle købere vægter højest.

Salg af bolig
Hos danbolig Islands Brygge har vi sammensat et mæglerteam af kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet for dit boligsalg.
danbolig Islands Brygge er den eneste lokale ejendomsmægler beliggende i den nye del af Bryggen. Vi har siden 1992 formidlet salg af bl.a. projektboliger, ejerlejligheder, andelslejligheder og liebhaverlejligheder langs Københavns Havn, hvorfor vi har ekspertisen til at stå for salget af din bolig.

Udover fire velplacerede butikker på Amager, har vi bl.a. en hel BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den juridiske sagsgang fra købsaftalen er underskrevet til boligsagen afsluttes. Det bevirker at hele salgsprocessen effektiveres og vores kunder får mest ud af deres bolighandel.

Et boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange, men som sælger hos os, får du det fulde overblik over aktiviteten på din bolig. Udover personlig feedback fra mægler, får du adgang til Min danbolig på danbolig.dk, så du kan følge med i hvor mange der har set din bolig på vores hjemmeside, antal hentede salgsopstillinger og meget mere. Alt sammen relevante data omkring dit boligslag – nemt og tilgængeligt.

Køb af bolig
Drømmer du om en bolig på Bryggen, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige bolig, der passer dig og dine behov.
Med en brugerprofil på danbolig.dk er du altid på forkant med hvornår de boliger, der matcher dine boligønsker, kommer til salg. Du kan tilmed følge dine favoritboliger og meget mere.

I butikken på Islands Brygge måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Når du køber eller sælger gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer vores indsats. På den måde sikre vi en fortsat positiv udvikling af vores arbejdsindsats. Denne arbejdsgang er nødvendig hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal udskiftes.

*Kilde: Boligsiden.dk / find mægler / beliggende i 2300 / pr. 01/01/2014, 01/01/2015, 01/01/2016 og 01/01/2017 solgt de seneste 12 måneder inkl. projektsalg.

Her er vi

 • Lars Bo Christensen
  Indehaver

  Lars Bo Christensen

  Partner - Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  61 20 10 41

 • Thomas Enevold
  Indehaver

  Thomas Enevold

  Partner, Ejendomsmægler, MDE

  61 62 14 07

 • Torben Hald
  Indehaver

  Torben Hald

  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  35 38 14 50

 • Niels Hald
  Indehaver

  Niels Hald

  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  32 59 14 07

 • Claus Haagensen

  Claus Haagensen

  Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

  61 22 41 81

 • medarbejder billede mangler

  Benny Nielsen

  Administrationschef

  32 87 30 80

 • Rikke Pedersen

  Rikke Pedersen

  Salg & Vurdering

  41 12 39 63

 • Anders Skadborg

  Anders Skadborg

  Salg & Vurdering

  53 57 13 00

 • Jesper Bangsgaard

  Jesper Bangsgaard

  Salgskoordinator

  32 87 30 80

 • Solgt

  Erik Eriksens Gade 6 1. tv

  ”På bare 5 uger lykkedes det Danbolig at sælge vores lejlighed på Islands Brygge til en pris meget tæt på udbudsprisen. Vi følte helt fra begyndelsen, at vi var i trygge hænder hos Danbolig. Hele teamet - med Nikolaj Andersen i spidsen - var yderst professionelle og der var styr på tingene fra start til slut. Grunden til at vi valgte at sætte vores lejlighed til salg hos Nikolaj var, at det var ham der udviste det største lokalkendskab til markedet og prisniveauet på Islands Brygge, ligesom det var ham som var mest engageret og optimistisk med hensyn til salget og prisen - og det viste sig at holde stik! Vi er ikke i tvivl om, at Nikolaj var den "der fik enderne til at mødes" og at vi takket været ham opnåde den bedst mulige pris i markedet. Vi vil til en hver tid anbefale Nikolaj og Danbolig Islands Brygge” Med venlig hilsen Mona Pedersen

 • Solgt

  Islands Brygge 77E 5. tv

  "Da vi overvejede at sætte vores lejlighed til salg, kontaktede vi flere mæglere og der var ingen tvivl om, at Danbolig repræsenteret af Niki Præst var dem der gav det bedste indtryk. Vi fik fornemmelsen af, at de kendte markedet godt, var en seriøs samarbejdspartner, havde en stor kundedatabase, brændte for deres profession og aktivt gik ind i salgsprocessen. Det viste sig, at Danbolig på Islands Brygge mere end fuldt ud levede op til vores forventninger. Vi blev i hele forløbet vel orienteret om interesserede købere, fremvisninger, mv. og fandt at alle mæglerne så vel som Niki, Claus og Nikolaj var utrolig kompetente og engagerede, og alle forsøgte at sælge lejligheden til den bedst tænkelige pris. Efter knap 2 måneder fik Niki Præst solgt lejligheden til en god pris, og dette til trods for, at der var tale om et nedgangsmarked. Vi kan på det varmeste anbefale Danbolig på Islands Brygge og vil aldrig selv tvivle på, hverken at handle eller sælge igennem dem igen. Ved at vælge Danbolig på Islands Brygge som mægler, er man sikker på, at man får den bedste tænkelige service og solgt sin lejlighed til den bedst tænkelige pris." Bedste hilsner Line og Martin

 • Solgt

  Havneholmen 78, 2.

  Jeg besluttede i maj 2012 at sætte min lejlighed i Tårnhuset på Havneholmen til salg - vel vidende, at timingen i forhold til udviklingen i boligmarkedet ikke var optimal og vel vidende, at der var tale om en art liebhaveri. Blandt flere mæglere, jeg havde møde med, valgte jeg Danbolig på Islands Brygge. Efter første møde gik jeg fra butikken med en rigtig god fornemmelse af, at Nikolaj og Niki kendte området godt, at de begge var særdeles servicemindede og faktuelle samt, at deres tilgang til salget og mig som kunde var seriøst og professionelt. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at deres kendskab til ejendommene i området, til prisniveauet og ikke mindst til en potentiel køberskare var funderet i erfaring og viden. Efter ca. 2 måneder præsenterede de en mulig køber, som så også købte min lejlighed. Håndteringen af de nødvendige rutiner efterfølgende blev kørt lige efter bogen - jeg blev informeret, når det var relevant og altid på en måde og et tidspunkt, der passede ind i min hverdag. Og baglandet i butikken bar præg af den professionalisme, der kendetegnede forløbet. Relevant og nødvendigt var nøgleord i opfølgningen og belastningen af mig og min tid. danbolig på Bryggen var ikke det billigste alternativ. Lejligheden lå i den dyre ende, men salget gik relativt hurtigt og med et fornuftigt resultat. Tak for et stærkt samarbejde. Henrik Rasmussen

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 9, 3. 4

    "Danbolig solgte vores lejlighed til prisen på kun tre uger, og vi kan på det varmeste anbefale Danbolig "Bryggen". Vi blev fra start af mødt af et særdeles professionelt team med Nikolaj Andersen i spidsen. Teamet dokumenterede et indgående lokalkendskab, kendte det opdaterede prisniveau og har en god eksisterende base af interesserede købere. Alle praktiske formaliteter blev håndteret hurtigt og effektivt så der hurtigt forelå en køreplan der senere viste sig at holde 100%. Der var fra første færd godt fremmøde til åbent hus, og Danbolig initierede en del 1:1 fremvisninger fra deres kundebase. Der kom hurtigt nogle seriøse bud, som blev behandlet professionelt af Danbolig. Vi har igennem hele processen værdsat at være velinformeret omkring hvad der foregik, og hele eftersalget er håndteret tip-top.   Vi takker for en meget professionel salgsprocess, og ville helt sikkert vælge DanBolig igen hvis vi skulle sælge/købe lejlighed på Islands Brygge!" Bedste hilsner, Johanna & Morten"

 • Solgt

  Islands Brygge 34A, 4. th

  Da vi overvejede at sætte vores lejlighed til salg, kontaktede vi 2 mæglere, og gav det samme input til dem begge, vi ville have en realistisk salgspris fra dem, og der var ingen tvivl om, at Danbolig repræsenteret af Niki Præst, var dem der gav den mest professionelle tilbagemelding. Vi fik fornemmelsen af, at de kendte Islands Brygge markedet super godt, og de gik aktivt ind i salgsprocessen, hvilket resulterede i vi fik solgt lejligheden efter kun 4 uger på markedet, meget tæt på prisen. Der var ingen slinger i valsen, de fulgte op på alle henvendelser og de gav hurtigt feedback. Bedste hilsner Jørgen og Dorthe

 • Solgt

  Islands Brygge 73, 1. tv

  Da jeg valgte at danbolig skulle stå for salg af min lejlighed, var en af grundene, at jeg året forinden havde haft Niki Præst til at vurdere min lejlighed. Ved mit første møde med Niki fi k jeg indtryk af en mægler der både kendte området godt, men også et menneske der brænder for det han beskæftiger sig med. Da jeg året efter var jeg klar til at sælge, havde jeg hørt at Niki var startet hos danbolig, ligesom jeg havde fået anbefalet danbolig af nogle gode venner. Gennem hele forløbet har jeg oplevet et engageret team der hele tiden holdt mig opdateret. Det har også betydet, at vi løbende har kunnet diskutere strategi og hvad der var realistisk omkring salget af min lejlighed. Da der efter ca 3 måneder var en køber, kørte alt omkring salget takket være Niki udsædvanlig godt, han fungerede som tovholder i forhold til advokat, sælger og undertegnede, så jeg er overbevist om at både køber og jeg selv, føler at vi kan være ganske tilfredse. Jeg har da også allerede anbefalet danbolig til andre og står jeg på et senere tidspunkt i en situation hvor jeg ønsker at sælge, er jeg ikke i tvivl om at jeg vil henvende mig hos dem igen.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

esoft systems A/S, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Div. pantebrevselsskaber

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig