0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Islands Brygge

Islands Brygge 81 D
2300 København S
32 87 30 80
islands.brygge@danbolig.dk

Claus Haagensen
Claus Haagensen
Daglig Leder, Ejendomsmægler, MDE

”Lige nu sker der spændende ting på boligmarkedet ved Islands brygge. Flere og flere har fået øjnene op for det fantastiske område som bryggen er,
Med den nye og meget spændende lokalplan bliver Islands Brygge, det sted i København du bare vil bo.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2300-2300)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 73%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Islands Brygge
Kilde: danbolig.dk
54

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Islands Brygge

- danbolig sælger fortsat flest boliger blandt alle lokale mæglerbutikker på Islands Brygge med 184 salg i alt!*

Gratis salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig? Med en salgsvurdering fra danbolig Islands Brygge i hånden kan du lettere tage stilling til, om du vil sælge din ejendom.

Lad boligdrømmen starte med en uforpligtende vurdering fra din lokale ejendomsmægler på Bryggen. Vi kommer med glæde ud og giver dig en realistisk vurdering, samt indblik i hvad potentielle købere vægter højest.

Salg af bolig
Hos danbolig Islands Brygge har vi sammensat et mæglerteam af kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet for dit boligsalg.
danbolig Islands Brygge er den eneste lokale ejendomsmægler beliggende i den nye del af Bryggen. Vi har siden 1992 formidlet salg af bl.a. projektboliger, ejerlejligheder, andelslejligheder og liebhaverlejligheder langs Københavns Havn, hvorfor vi har ekspertisen til at stå for salget af din bolig.

Udover fire velplacerede butikker på Amager, har vi bl.a. en hel BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den juridiske sagsgang fra købsaftalen er underskrevet til boligsagen afsluttes. Det bevirker at hele salgsprocessen effektiveres og vores kunder får mest ud af deres bolighandel.

Et boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange, men som sælger hos os, får du det fulde overblik over aktiviteten på din bolig. Udover personlig feedback fra mægler, får du adgang til Min danbolig på danbolig.dk, så du kan følge med i hvor mange der har set din bolig på vores hjemmeside, antal hentede salgsopstillinger og meget mere. Alt sammen relevante data omkring dit boligslag – nemt og tilgængeligt.

Køb af bolig
Drømmer du om en bolig på Bryggen, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige bolig, der passer dig og dine behov.
Med en brugerprofil på danbolig.dk er du altid på forkant med hvornår de boliger, der matcher dine boligønsker, kommer til salg. Du kan tilmed følge dine favoritboliger og meget mere.

I butikken på Islands Brygge måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Når du køber eller sælger gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer vores indsats. På den måde sikre vi en fortsat positiv udvikling af vores arbejdsindsats. Denne arbejdsgang er nødvendig hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal udskiftes.

*Kilde: Boligsiden.dk/Find mægler/Adresse i området/2300 Kbh. S, pr. 03/07-17, solgt de seneste 12 måneder incl. projektsalg.

Her er vi

 • Solgt

  Islands Brygge 85G

  Vi både købte og solgte gennem Danbolig på Islands Brygge og det har vi bestemt ikke fortrudt. Udover at alt endte som vi havde håbet på, oplevede vi også en personlig og samtidig meget professionel service. Dette gjaldt både før, under og sågar efter handlen. Vi kan varmt anbefale Danbolig på Islands Brygge og i særdeleshed Rasmus og Niki. Adam og Sofie. Islands Brygge.

 • Solgt

  Dexter Gordons Vej 35 6.

  Fire ord vil jeg sige om Nikolaj Andersen, indehaver af Danbolig Islands Brygge : professionel, engageret, charmerende og ydmyg. Denne bolighandel er den mest gnidningsløse, nemmeste og hurtigste jeg har oplevet af alle mine handler - og det midt i den dybeste krise i Danmark i mange mange år. Altid venlig, smilende og imødekommende er Nikolaj og hans team, selv da den næste bolig skulle købes var hjælpen der og det selvom boligen ikke blev købt igennem Danbolig. Takker af hele mit hjerte for denne helt igennem perfekte handel.

 • Solgt

  Islands Brygge 75A, 1. tv

  En varm anbefaling til Nikolaj og hans sympatiske team, Claus og Niki. Helt fra første møde, blev vi mødt med en seriøsitet og et engagement sjældent set. Salgsforløbet blev omhyggeligt gennemgået og diskuteret. Tonen var præget af ærlighed, åbenhed og realisme, men samtidig i en absolut positiv ånd. Vi blev taget med på råd, og processen forløb med konstant sparring fra begge sider. Efter hver fremvisning/åbent hus arrangement, blev der uanset fremviser, givet præcis og relevant opdatering og alle aftaler blev minutiøst overholdt. En egenskab hos mægler, der er helt essentiel for sælger, specielt i et forholdsvis trægt marked som 2011/12 har været. Helt frem til og igennem slutforløbet, har vi følt en total kontrol over processen, og vi har været særdeles tilfredse med alle faser af salget. Den varmeste anbefaling til Nikolaj, Claus og Niki. Med venlig hilsen Thomas

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 10, 1. TV.

  Vedr. salg af 3 V. lejlighed på Islands Brygge. I forbindelse med vores salg var det væsentligt for os, at vores ejendomsmægler kunne give os den rette faglige vejledning i forhold til markedsføring, prissætning samt juridiske aspekter. Dernæst var det vigtigt, at vores mægler ville formidle vores bolig til potentielle købere med en høj grad af professionalisme og troværdighed. - Vi valgte Danbolig, Islands Brygge, fordi de har et rutineret, kompetent og sympatisk team, og det lykkes dem at sælge vores bolig på en måde som helt afgjort levede op til vores forventninger. Vi kan kun give Danbolig, Islands Brygge de bedste anbefalinger. Anders og Annette

 • Solgt

  Jens Otto Krags Gade 11, 4. 1

  Inden vores første kontakt med Danbolig og Nikolaj Andersen, havde vi en vis skepsis overfor ejendomsmæglere og deres måde at håndtere ejendomssalg på. Vi blev dog positivt overraskede, da der allerede ved vores første møde var en god stemning samt en åben og realistisk dialog om hvordan vores dejlige lejlighed skulle sælges og prissættes. Vi følte os trygge ved Nikolaj Andersens engagement og viden om vores lokalområde, og hans indlevelse i vores situation gav indtryk af, at vores lejlighed ikke bare var endnu en lejlighed og et hurtigt salær. Gennem hele forløbet, før, under og efter salget, har vi haft en god dialog og har løbende fået feedback på diverse salgsfremstød og fremvisninger. Der var hurtigt stor interesse for vores lejlighed - faktisk allerede før den blev lagt på nettet, og denne interesse blev til bud og salg i løbet af forholdsvis kort tid. Vi føler bestemt, at vi har fået en meget fin behandling, som overstiger vores initielle forventninger, også efter salget, ved overdragelsen og den endelige afslutning. Hilsen Søren og Tine

 • Solgt

  Islands Brygge 77D, 2. th

  Da det er en stor investering for os, har det været utroligt givende at Niki vidste så meget om ejendommen og selve lejligheden. Da vi er tilflyttere til området, var det af stor betydning at Niki er så lokalkendt. Vi kom uanmeldt ind i butikken en søndag, Niki hørte hvad vi sagde, spottede vores behov og han fremviste os lejligheden 10 min. efter. Fantastisk. Han tillod mails og beskeder selv på sin fridag da forhandlingerne var på sit højeste. Det har stor betydning. Vi modtog klare og professionelle udmeldinger. Niki forsøgte ikke at signalere andet end at han var troværdig og pålidelig men stadig sælgers mand - specielt i den kritiske fase med budrunde. Vi fik kendskab til lejligheden under samtale i Danboligs butik på Islands Brygge da denne ikke var opslået endnu. Kontakten med Niki Præst har været upåklagelig, men kontakten med resten af personalet i butikken anynom, hvilket også er sekundært. Og da vi for kort tid siden også solgte vores hus via Danbolig Stenløse og også fik en flot service, opfatter vi Danbolig som en meget attraktiv samarbejdspartner og førstevalg i fremtiden. Mvh. Karina og Lars, Køber af Islands Brygge 77.

Forretningsoplysninger

danbolig Islands Brygge
Islands Brygge 81 D
2300 København S
CVR: 28884850

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

esoft systems A/S, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Div. pantebrevselsskaber

Tryg, Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.