Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
46 73 12 83
jyllinge@danbolig.dk

Heidi Meyer-Karlsen
Heidi Meyer-Karlsen
Ejendomsmægler & Valuar MDE

Hvad er vigtigt for dig, når du skal sælge din bolig ?
Hos danbolig Jyllinge tilbyder vi en realistisk salgspris, et dybdegående lokalkendskab, et skarpt salær der er tilpasset dine ønsker og behov - og et team af dedikerede ejendomsmæglere til at hjælpe dig!

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4040-4040)
Kilde: Boligsiden
Villa: 91%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Kilde: danbolig.dk
11

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Velkommen hos danbolig Jyllinge!

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et indgående kendskab til lokalområdet. En mægler som ved hvad køberne leder efter, der kan fremhæve de positive og særlige ting ved dit lokalområde, og som ved hvordan din bolig præsenteres så attraktivt, som muligt. Dét ved vi hos danbolig Jyllinge!

Erfaring og lokalkendskab
I 1999 åbnede Heidi Meyer-Karlsen den første danbolig butik i Jyllinge. Heidi har været ejendomsmægler og valuar siden 1991, og er opvokset i Jyllinge og har boet her hele sit liv - og sælger, sammen med sit team, boliger i Jyllinge og byerne omkring Roskilde fjord.

Vores team i danbolig Jyllinge består af ejendomsmæglere, som er veluddannede og har erfaring med ejendomshandel. Vi alle bor eller er opvokset i Jyllinge. Vi kender derfor Jyllinge ’indefra’, og det tror vi giver din bolig de bedste vilkår på boligmarkedet. I denne sammenhæng har vi, stor succes med at give vores kunder en helt særlig ‘tour de Jyllinge’. Vi er et bredt sammensat og topmotiveret team, som tror at effektivt benarbejde, flid og motivation er vejen frem.

Fokusområder
Blandt vores fokusområder er mæglernes engagement og kundernes tilfredshed. Det første skulle gerne føre til det andet. Vi møder kunderne i øjenhøjde og er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt, idet en bolighandel for os er et personligt anliggende. Vi tror på, at den mest effektive måde at finde en køber til en sælger er ved at kende vores lokalområde til bunds, ramme markedsprisen præcist og informere rettidigt. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi er derfor særligt opmærksomme på, at salgsvurderingen skal være realistisk, og på at informere rettidigt og fyldestgørende i salgsprocessen.

Den rette markedsføring
Den rette markedsføring af din bolig, er essentiel for et vellykket og effektivt boligsalg. Vi har derfor en bred vifte af muligheder, når det kommer til markedsføring af din bolig:
- Smuk boligpræsentation på danbolig.dk.
- Fremhævet bolig på boligsiden.dk
- Markedsføringsværktøjet danbolig Clevr, sørger for at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, som køberne besøger mest.
- Annoncering i Boligmarkedet og Roskilde Avis.
- Brug af virtual reality glasses
- Derudover udnytter vi sociale platforme som feks. facebook.
Som den eneste ejendomsmægler i Jyllinge, kan vi tilbyde PremiumMægler-præsentation af din bolig på Boliga.dk samtidig med at vi har unik adgang til Boliga's landsdækkende køberkartotek.

Du skal vælge os til, at sælge din bolig fordi:
- Vi har stor succes med vores store køberkartotek, blandt alle danboligs butikker.
- Vi har renommé for at få vores kunder bedst muligt videre.
- Vi markedsfører din bolig bredt, men målrettet og udnytter de bedste platforme hertil.

Er du interesseret i at vide mere? Ring og hør hvilke fordele du får og om vi måske allerede har køberen til din bolig?

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bakkeager 34

  Vi har solgt vores hus gennem Danbolig Jyllinge. Det gik overraskende hurtigt. Vi oplevede en meget kyndig behandling hele vejen. Først et grundigt kig på huset, dernæst et forslag til en salgspris. Alt blev grundigt forklaret, - hvorfor, - hvordan. Vejledning hele vejen gennem processen. Ja, vi er faktisk godt tilfredse, god og fornuftig pris, god behandling. Meget god kommunikation gennem hele forløbet. Tak!

 • Solgt
  Solgt

  Andebakken 4

  Vi mener at have fået en fantastisk profesionel behandling og samtidig en ualmindelig personlig oplevelse, som vi i hele forløbet har sat stor pris på.

 • Solgt
  Solgt

  Jyllingeparken 6

  Det har for os været en helt igennem god og professionel oplevelse at have netop Danbolig v/Heidi og hendes kompetente personale i Camilla og Niklas ifm. salg af vores dejlige rækkehus gennem 27 år. Huset som har dannet ramme om begge vores børns opvækst inkl. 3 hunde, og som har givet os tryghed og rum til at udfolde os som familie. Derfor var det heller ikke ligegyldig hvordan selve “afskedsprocessen” skulle være, men kan varmt anbefale Heidi og co. som med tryghed, professionalisme og myndighed førte os sikkert igennem hele processen med kyndig sparring, lydhørhed og empati, så vi på bare 5 1/2 uge fik solgt til prisen! Stor tak fordi I tog så godt vare på os og vores behov så vi nu kan springe trygt og sikkert ud i vores nye boligeventyr.

 • Solgt
  Solgt

  Dalvej 10

  Passion for Jyllinge og passion for kundetilfredshed. Og både opfølgning og informationsniveau har været i særklasse. Stor ros til hele teamet, og det er en ren 10’er hele vejen igennem.

 • Solgt
  Solgt

  Engbækvej 22

  Vores første mægler havde haft vores hus til salg, uden at imponere. Og vi havde næsten opgivet at sælge ejendommen, da vi kommer til danbolig. Her fik vi fra starten en sublim professionel service og klare aftaler som blev overholdt til punkt og prikke. Hele processen har de ydet en ekstraordinær indsats og brandet danbolig er meget stærkt (inkl. promovering, køberkartotek mv.). Alle ansatte kendte vores hus og derved var vi trykke ved enhver fremvisning (det er ikke normalt alle steder). Forhandlingsprocessen gik rigtig godt og aftalen blev lukket hurtigt. Vi blev informeret om alt undervejs og alt i alt er konklusionen: en top professionel og nærværende indsats gjorde forskellen!

 • Solgt
  Solgt

  Slippen 2

  Vi har fået hjælpe og støtte hele vejen igennem, forløbet. Det har til tider været en lang og sej kamp for begge partner. Danbolig i Jyllinge kan vi kun anbefale til alle

Forretningsoplysninger

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
CVR: 28708505
Heidi Meyer-Karlsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis, ETU, Dansk Boligforsikring, Frida

esoft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Frida, ETU, Willis, Dansk Boligforsikring

Boligmarkedet, Roskilde Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.