Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
46 73 12 83
jyllinge@danbolig.dk

Heidi Meyer-Karlsen
Heidi Meyer-Karlsen
Ejendomsmægler & Valuar MDE

Hvad er vigtigt for dig, når du skal sælge din bolig ?
Hos danbolig Jyllinge tilbyder vi en realistisk salgspris, et dybdegående lokalkendskab, et skarpt salær der er tilpasset dine ønsker og behov - og et team af dedikerede ejendomsmæglere til at hjælpe dig!

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4040-4040)
Kilde: Boligsiden
Villa: 90%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Kilde: danbolig.dk
10

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Velkommen hos danbolig Jyllinge!

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et indgående kendskab til lokalområdet. En mægler som ved hvad køberne leder efter, der kan fremhæve de positive og særlige ting ved dit lokalområde, og som ved hvordan din bolig præsenteres så attraktivt, som muligt. Dét ved vi hos danbolig Jyllinge!

Erfaring og lokalkendskab
I 1999 åbnede Heidi Meyer-Karlsen den første danbolig butik i Jyllinge. Heidi har været ejendomsmægler og valuar siden 1991, og er opvokset i Jyllinge og har boet her hele sit liv - og sælger, sammen med sit team, boliger i Jyllinge og byerne omkring Roskilde fjord.

Vores team i danbolig Jyllinge består af ejendomsmæglere, som er veluddannede og har erfaring med ejendomshandel. Vi alle bor eller er opvokset i Jyllinge. Vi kender derfor Jyllinge ’indefra’, og det tror vi giver din bolig de bedste vilkår på boligmarkedet. I denne sammenhæng har vi, stor succes med at give vores kunder en helt særlig ‘tour de Jyllinge’. Vi er et bredt sammensat og topmotiveret team, som tror at effektivt benarbejde, flid og motivation er vejen frem.

Fokusområder
Blandt vores fokusområder er mæglernes engagement og kundernes tilfredshed. Det første skulle gerne føre til det andet. Vi møder kunderne i øjenhøjde og er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt, idet en bolighandel for os er et personligt anliggende. Vi tror på, at den mest effektive måde at finde en køber til en sælger er ved at kende vores lokalområde til bunds, ramme markedsprisen præcist og informere rettidigt. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi er derfor særligt opmærksomme på, at salgsvurderingen skal være realistisk, og på at informere rettidigt og fyldestgørende i salgsprocessen.

Den rette markedsføring
Den rette markedsføring af din bolig, er essentiel for et vellykket og effektivt boligsalg. Vi har derfor en bred vifte af muligheder, når det kommer til markedsføring af din bolig:
- Smuk boligpræsentation på danbolig.dk.
- Fremhævet bolig på boligsiden.dk
- Markedsføringsværktøjet danbolig Clevr, sørger for at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, som køberne besøger mest.
- Annoncering i Boligmarkedet og Roskilde Avis.
- Brug af virtual reality glasses
- Derudover udnytter vi sociale platforme som feks. facebook.
Som den eneste ejendomsmægler i Jyllinge, kan vi tilbyde PremiumMægler-præsentation af din bolig på Boliga.dk samtidig med at vi har unik adgang til Boliga's landsdækkende køberkartotek.

Du skal vælge os til, at sælge din bolig fordi:
- Vi har stor succes med vores store køberkartotek, blandt alle danboligs butikker.
- Vi har renommé for at få vores kunder bedst muligt videre.
- Vi markedsfører din bolig bredt, men målrettet og udnytter de bedste platforme hertil.

Er du interesseret i at vide mere? Ring og hør hvilke fordele du får og om vi måske allerede har køberen til din bolig?

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Birthevej 8

  FØLGENDE ANBEFALING SKRIVES MED STORT, DA MINDRE IKKE KAN GØRE DET! VI HAR NETOP KØBT HUS VIA DANBOLIG JYLLINGE. VI HAR OPLEVET EN FANTASTISK PROFESSIONALISME, SOM JEG GANSKE ENKELT IKKE KAN HUSKE JEG HAR OPLEVET FØR - INDEN FOR NOGEN BRANCHER. HOS DANBOLIG JYLLINGE ER DER FOKUS PÅ AT DU FÅR OPLEVET ALLE GLÆDERNE VED HUSKØB FULDT UD, SAMTIDIG MED AT DE SØRGER FOR AT GØRE FORMALIA SÅ SMÅ OG HURTIGT OVERSTÅEDE SOM MULIGT. DE FØLGER HANDLEN HELT TIL DØRS, OG MAN STÅR TILBAGE MED FØLELSEN AF AT MAN HER HAR MØDT EN RIGTIGT MÆGLER - OG IKKE KUN "SÆLGERS MAND". DANBOLIG JYLLINGE HJÆLPER DIG MED DET DU IKKE FORSTÅR, PÅ EN GOD, TROVÆRDIG OG RESPEKTFULD VIS, SAMTIDIG MED AT DU OPLEVER EN REALISTISK TILGANG TIL DINE MULIGHEDER. DANBOLIG JYLLINGE PRÆSENTERER DIG FOR ET UNGT, AMBITIØST TEAM, DER BÅDE SKABER OVERBLIK OG HJÆLPER DIG NÅR DET ER NØDVENDIGT. MAN KOMMER NÆRMEST TIL AT SAVNE DEM EFTER ENDT HANDEL. INGEN TVIVL HER FRA - DANBOLIG JYLLINGE SKAL MED TIL VORES HOUSEWARMING I VORES NYE HUS! 😃

 • Solgt
  Solgt

  Dalvej 10

  Passion for Jyllinge og passion for kundetilfredshed. Og både opfølgning og informationsniveau har været i særklasse. Stor ros til hele teamet, og det er en ren 10’er hele vejen igennem.

 • Solgt
  Solgt

  Skonnertvej 14

  Vi er yderst tilfredse med behandlingen. Har vi været i tvivl om noget, har hjælpen været der med det samme.

 • Solgt
  Solgt

  Fasanvænget 44

  Personlig og professionel salg/rådgiving. Uden tvivl størst nærhed og bedste mavefornemmelse med Heidi Meyer-Karlsen af indbudte mæglere. Stort lokal kendskab og engagement. Yderst kompetent håndtering af potentielle købere. Kan varmt anbefales.

 • Solgt
  Solgt

  Osvej 10

  Jeg har været utrolig glad for at jeg valgte jer som mægler. Jeg har kun rosende ord og takker for det ekstra besvære der var med huset.

 • Solgt
  Solgt

  Engbækvej 22

  Vores første mægler havde haft vores hus til salg, uden at imponere. Og vi havde næsten opgivet at sælge ejendommen, da vi kommer til danbolig. Her fik vi fra starten en sublim professionel service og klare aftaler som blev overholdt til punkt og prikke. Hele processen har de ydet en ekstraordinær indsats og brandet danbolig er meget stærkt (inkl. promovering, køberkartotek mv.). Alle ansatte kendte vores hus og derved var vi trykke ved enhver fremvisning (det er ikke normalt alle steder). Forhandlingsprocessen gik rigtig godt og aftalen blev lukket hurtigt. Vi blev informeret om alt undervejs og alt i alt er konklusionen: en top professionel og nærværende indsats gjorde forskellen!

Forretningsoplysninger

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
CVR: 28708505
Heidi Meyer-Karlsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis, ETU, Dansk Boligforsikring, Frida

esoft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Frida, ETU, Willis, Dansk Boligforsikring

Boligmarkedet, Roskilde Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.