Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
46 73 12 83
jyllinge@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4040-4040)
Kilde: Boligsiden
Villa: 74%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Kilde: danbolig.dk
19

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Velkommen hos danbolig Jyllinge!

Hvis du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et indgående kendskab til lokalområdet. En mægler som ved hvad køberne leder efter, kan fremhæve de positive og særlige ting ved dit lokalområde, og som ved hvordan din bolig præsenteres så attraktivt, som muligt. Dét ved vi hos danbolig Jyllinge!

Erfaring og lokalkendskab
I 1999 åbnede den første danbolig butik i Jyllinge med Heidi Meyer-Karlsen, som indehaver. Heidi har været ejendomsmægler og valuar siden 1991, og er opvokset i Jyllinge og har boet her hele sit liv. Vi sælger boliger i Jyllinge og Roskilde området, byerne omkring Roskilde fjord.
Vores team består alle af medarbejdere som er veluddannede og har erfaring med ejendomshandel. Vi er tre medarbejdere i danbolig Jyllinge, som alle bor eller er opvokset i Jyllinge. Vi kender derfor Jyllinge ’indefra’, og det tror vi, giver din bolig, de bedste salgsvilkår på boligmarkedet. I denne sammenhæng har vi, stor succes med at give vores kunder en helt særlig ‘tour de Jyllinge’. Vi er et bredt sammensat og topmotiveret team, som tror at effektivt benarbejde, flid og motivation er vejen frem.

Fokusområder
Blandt vores fokusområder er mæglernes engagement og kundernes tilfredshed. Det første skulle gerne føre til det andet. Vi møder kunderne i øjenhøjde og er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt, idet en bolighandel for os betragtes som et personligt anliggende. Vi tror på, at den mest effektive måde at finde en køber til en sælger er ved at kende vores lokalområde til bunds, ramme markedsprisen præcist og informere rettidigt. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi er derfor særligt opmærksomme på, at salgsvurderingen skal være realistisk, og på at informere rettidigt og fyldestgørende i salgsprocessen.

Den rette markedsføring
Den rette markedsføring af din bolig, er essentiel for et vellykket og effektivt boligsalg. Vi har derfor en bred vifte af muligheder, når det kommer til markedsføring af din bolig:
- Smuk boligpræsentation på danbolig.dk.
- Fremhæv på boligsiden.dk
- Markedsføringsværktøjet danbolig Clevr, sørger for at relevante købere ser din bolig via. bannere, som vi placerer på de hjemmesider, som køberne besøger mest.
- Annoncering i Boligmarkedet og Roskilde Avis.
- Brug af virtual reality glasses
- Derudover udnytter vi sociale platforme som eks. facebook.

Du skal vælge os til, at sælge din bolig fordi:
- Vi har stor succes med vores store køberkartotek, blandt alle danboligs 140 butikker.
- Vi har renommé for at få vores kunder bedst muligt videre.
- Vi markedsfører din bolig bredt, men målrettet og udnytter de bedste platforme hertil.
- Vi er den eneste mægler, hvor alle medarbejderne er født og opvokset i Jyllinge, eller er bosat her.

Er du interesseret i at vide mere? Ring og hør hvilke fordele du får og om vi måske allerede har køberen til din bolig?

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Krydservej 28

  Danbolig Jyllinge kan varmt anbefales - det er ikke uden grund at de scorer så flotte høje point hos deres kunder. De formår på deres helt egen måde at kombinere deres professionalisme med den rette mængde imødkommenhed, behagelighed og jordnærhed. Indviklede tekster gøres forstålige, papirgangen håndteres upåklageligt, og samtidig er de i stand til at kalde en spade for en spade hvis og når det er nødvendigt, uden at man som kunde bliver stødt over det. I deres hænder har man som sælger følt sig tryg, og kunnet koncentrere sig om andre vigtige ting i hverdagen, vel vidende at de yder en god og professionel indsats for at et salg skal komme i stand. Specielt vil jeg gerne fremhæve den ro der er over dem og det ubesværede fokus de er i stand til at bringe lige præcis på det, som man i den aktuelle situation gerne vil have klarhed over, hvadenten det er noget meget jordnært og simpelt eller mere komplekst. Når hussalg ikke er hverdagskost er det godt at have Danbolig Jyllinge teamet som mægler. De svinger dirigentstokken så det hele spiller i takt. Applaus herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Pibergårdsvej 25

  Vi brugte Danbolig Jyllinge i forbindelse med salg af vores skønne rækkehus i byen. Vi ville gerne have nogle lokalkendte og det må man sige vi fik ved Danbolig. De vidste så meget om områderne, planerne for byen mm. Derudover er Danbolig virkelig gode til at have kunden i centrum og de sørger for at man har det godt i processen, selvom det kan være stressende og hårdt. Vi er meget glade for at vi valgte at bruge dem til vores hussalg.

 • Solgt
  Solgt

  Holmehøjen 48

  Vi syntes det har været et rigtig godt forløb og været meget tilfreds med jer som samarbejde om at få tingen til at ske, vi kan helt sikkert anbefale jer som ejendomsmæglere til andre i vores vennekreds.

 • Solgt
  Solgt

  Meteorvej 1

  Jeg havde en rigtig god oplevelse igennem hele forløbet. fra første fremvisning til nøgleoverdragelsen.

 • Solgt
  Solgt

  Jyllingeparken 84

  Det gik smertefrit og nemt. De meget søde og service orienterede ansatte.

 • Solgt
  Solgt

  Snekkevej 43

  Altid overholdt aftaler, god orientering, altid til at få fat på, sådan man som sælger forventer, selvom man som sælger nok har større forventninger, end hvad der er realistisk.

Forretningsoplysninger

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
CVR: 28708505
Heidi Meyer-Karlsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, Frida

esoft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Frida, Willis, Dansk Boligforsikring

Boligmarkedet, Roskilde Avis

Boligmarkedet, Roskilde Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.