0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
46 73 12 83
jyllinge@danbolig.dk

Heidi Meyer-Karlsen
Heidi Meyer-Karlsen
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Vi vil gerne takke alle vores boligsælgere og købere, for et fantastisk 2017. Igen i år 2017, kan vi bryste os af titlen som Jyllinges mest sælgende mægler iht. Boligsiden.dk. Vi glæder os til, at hjælpe med at realisere endnu flere boligdrømme i år 2018!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3670-4040)
Kilde: Boligsiden
Villa: 88%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen

Velkommen hos danbolig Jyllinge!

Hvis du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et indgående kendskab til lokalområdet. En mægler som ved hvad køberne leder efter, kan fremhæve de positive og særlige ting ved dit lokalområde, og som ved hvordan din bolig præsenteres så attraktivt, som muligt. Dét ved vi hos danbolig Jyllinge!

Erfaring og lokalkendskab
I 1999 åbnede den første danbolig butik i Jyllinge med Heidi Meyer-Karlsen, som indehaver. Heidi har været ejendomsmægler og valuar siden 1991, og er opvokset i Jyllinge og har boet her hele sit liv. Vi sælger boliger i Jyllinge og Roskilde området, byerne omkring Roskilde fjord.
Vores team består alle af medarbejdere som er veluddannet og har erfaring med ejendomshandel. Vi er 4 medarbejdere i danbolig Jyllinge, som alle bor eller er opvokset i Jyllinge. Vi kender derfor Jyllinge ’indefra’, og det tror vi, giver din bolig, de bedste salgsvilkår på boligmarkedet. I denne sammenhæng har vi, stor succes med at give vores kunder en helt særlig ‘tour de Jyllinge’. Vi er et bredt sammensat og topmotiveret team, som tror at effektivt benarbejde, flid og motivation er vejen frem. Tilsammen har vi over 50 års erfaring i branchen.

Fokusområder
Blandt vores fokusområder er mæglernes engagement og kundernes tilfredshed. Det første skulle gerne føre til det andet. Vi møder kunderne i øjenhøjde og er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt, idet en bolighandel for os betragtes som et personligt anliggende. Vi tror på, at den mest effektive måde at finde en køber til en sælger er ved at kende vores lokalområde til bunds, ramme markedsprisen præcist og informere rettidigt. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi er derfor særligt opmærksomme på, at salgsvurderingen skal være realistisk, og på at informere rettidigt og fyldestgørende i salgsprocessen.

Den rette markedsføring
Den rette markedsføring af din bolig, er essentiel for et vellykket og effektivt boligsalg. Vi har derfor en bred vifte af muligheder, når det kommer til markedsføring af din bolig:
- Smuk boligpræsentation på danbolig.dk.
- Fremhæv på boligsiden.dk
- Markedsføringsværktøjet danbolig Clevr, sørger for at relevante købere ser din bolig via. bannere, som vi placerer på de hjemmesider, som køberne besøger mest.
- Annoncering i Boligmarkedet og Lokalavisen.
- Derudover udnytter vi sociale platforme som eks. facebook.

Du skal vælge os til, at sælge din bolig fordi:
- Vi er bedst lokalt og kan bryste os af denne titel flere år i træk (Kilde:boligsiden.dk/find mægler/4040).
- Vi har stor succes med vores store køberkartotek, blandt alle danboligs 140 butikker.
- Vi har renommé for at få vores kunder bedst muligt videre.
- Vi markedsfører din bolig bredt, men målrettet og udnytter de bedste platforme hertil.

Er du interesseret i at vide mere? Ring og hør hvilke fordele du får og om vi måske allerede har køberen til din bolig?

Her er vi

 • Solgt

  Plutovej 3

  Vi har været meget tilfredse med jeres håndtering af alt vedr. salget! Et meget meget fint forløb - hurtigt og effektiv

 • Solgt

  Kildehøj 12

  meget tilfreds med forløbet. kan godt lide den måde jeg hele tiden blev informeret omkring fremvisning mv. Samtlige ansatte i forretningen man kom i kontakt med gav altid en imødekommende god service.

 • Solgt

  Krydservej 28

  Danbolig Jyllinge kan varmt anbefales - det er ikke uden grund at de scorer så flotte høje point hos deres kunder. De formår på deres helt egen måde at kombinere deres professionalisme med den rette mængde imødkommenhed, behagelighed og jordnærhed. Indviklede tekster gøres forstålige, papirgangen håndteres upåklageligt, og samtidig er de i stand til at kalde en spade for en spade hvis og når det er nødvendigt, uden at man som kunde bliver stødt over det. I deres hænder har man som sælger følt sig tryg, og kunnet koncentrere sig om andre vigtige ting i hverdagen, vel vidende at de yder en god og professionel indsats for at et salg skal komme i stand. Specielt vil jeg gerne fremhæve den ro der er over dem og det ubesværede fokus de er i stand til at bringe lige præcis på det, som man i den aktuelle situation gerne vil have klarhed over, hvadenten det er noget meget jordnært og simpelt eller mere komplekst. Når hussalg ikke er hverdagskost er det godt at have Danbolig Jyllinge teamet som mægler. De svinger dirigentstokken så det hele spiller i takt. Applaus herfra.

 • Solgt

  Lindevej 5

  Tillid og troværdighed!

 • Solgt

  Hagenæsdal 5

  Jeg har været meget tilfreds med forløbet, og er så taknemmelig for at vi valgte danbolig til at sælge huset. I har gjort det så godt. Vores hus blev solgt på tre uger. Det siger vist alt! Vi kan varmt anbefale danbolig i Jyllinge.

 • Solgt

  Storkevej 29

  Proff., troværdig, vedholdende! Jeg har været glad for samarbejdet og følt mig tryg i hele salgsprocessen. Tak for det!

Forretningsoplysninger

danbolig v/ Heidi Meyer-Karlsen
Jyllingecentret 13
4040 Jyllinge
CVR: 28708505

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring, Frida

esoft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis, Dansk Boligforsikring

Lokalavisen Egedal, Boligmarkedet, Berlingske, Roskilde Avis, Søndagsavisen, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.