Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Kalundborg

Elmegade 11 E
4400 Kalundborg
59 56 16 00
kalundborg@danbolig.dk

Tom Parsner
Tom Parsner
Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

Vedr. Covid 19 / Corona: Vi arbejder normalt igen. Har du særlige ønsker eller behov i forbindelse med Covid 19 så kontakt os gerne herom.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4400-4593)
Kilde: Boligsiden
Villa: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Kalundborg
Kilde: danbolig.dk
44

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Kalundborg

Velkommen hos danbolig Kalundborg - din lokale ejendomsmægler

Hos danbolig Kalundborg står vi altid klar til at give dig en grundig og professionel betjening, når du skal sælge din bolig. Vi er et dynamisk team, som består af 6 lokalkendte medarbejdere med ekspertisen og drivet til at hjælpe processen bedst muligt på vej.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så tøv ikke med at kontakte os – hvad enten det drejer sig om en familievilla i byen, en hyggelig ejendom i oplandet eller en skøn ferieoase i et af vores sommerhusområder, står vi som ejendomsmægler klar til at hjælpe dig godt videre.

Tilgængelige, når det passer dig
Vores indgående lokalkendskab er med til at give os nogle af områdets absolut korteste liggetider*, og vi står til rådighed alle ugens syv dage, hvor du kan ringe til os fra kl. 9 til kl. 21.

Lige når det passer dig, kan du derfor få svar på dine spørgsmål, aftale tid til en vurdering, bestille en fremvisning, eller hvad du ellers har brug for.

Et stærkt, lokalt hold
Vi overtog butikken i Kalundborg i sommeren 2015, og siden starten har vi stort set fordoblet salget af boliger hos os. Det er vi meget stolte over, og vi tøver ikke med at tilskrive vores dybdegående lokalkendskab en stor del af æren.

Tom Parsner, som er medejer af butikken, er selv både født og opvokset i Kalundborg, og vi kender alle fem området ud og ind. Desuden kender vi mange af både vores købere og sælgere, hvilket gør, at vi som din lokale ejendomsmægler kan tilbyde en enestående høj service.

Gode anbefalinger
Vores kontor ligger på Elmegade 11E centralt i byen, så det er let at kigge ind forbi. Det har vi heldigvis mange kunder der gør, ligesom der er rigtig mange, som har været så tilfredse med at samarbejde med os, at de på boligsiden.dk har svaret, at de vil anbefale os til andre. Det er vi rigtig glade for.

Stor synlighed
I forhold til annoncering er vi til stede både i lokalområdet og på nettet, da vi ved, at begge dele er vigtige, når interesserede købere holder sig opdateret under boligjagten. På nettet benytter vi os eksempelvis af danbolig clevr, som er et markedsføringsprogram, der målretter specifikke annoncer til potentielle købere ud fra, hvad de tidligere har vist interesse for.

Trykte annoncer er selvfølgelig også en del af synlighedspaletten, og da vi samarbejder med kontorene i henholdsvis Nykøbing Sjælland og Højby - Ellinge Lyng, har vi adgang til et ekstra stort køberkartotek.

Går du selv med tanker om enten køb eller salg, er du meget velkommen til en snak i butikken eller til at ringe og høre nærmere – vi glæder os til at hjælpe dine boligdrømme på vej.

*Kilde boligsiden.dk "find mægler" Kalundborg kommune.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Elvervej 14

  "Alle medarbejdere hos danbolig i Kalundborg har altid været ekstremt åbne og venlige. Fra da jeg i første omgang tog kontakt til danbolig har jeg følt, at man ikke blot blev betragtet som en eller anden, der skulle sælge sit hus, men følt, at danbolig (Tom og Mathias) tog sagen alvorligt op og også har menneskelig forståelse. Det er helt klart, at man hos danbolig i Kalundborg får en absolut enestående behandling. I mit tilfælde er jeg bosat i udlandet, hvilket har gjort, at jeg ikke kender til danske regler for boligsalg mv.. Men også her har danbolig i Kalundborg altid været til stor støtte, og jeg har på intet tidspunkt følt mig usikker i sagen". Lis

 • Solgt
  Solgt

  Hørkærhaven 30

  Nem at komme i kontakt med og gode til at give besked efter fremvisning og rådgivning ifht når vi fik bud. Overordnet god oplevelse.

 • Solgt
  Solgt

  Gormsvej 9

  Danbolig Kalundborg har stået for salget af mit sommerhus – et salg som lykkedes indenfor kort tid. Danbolig Kalundborg har før, under og efter salget givet sig tid til at rådgive og vejlede mig som sælger. De har i hele forløbet levereret et højt fagligt niveau og en service i særlig klasse. De har været meget gode til at holde mig opdateret som sælger. Som kunde har jeg aldrig været i tvivl om noget – og når jeg ringer til dem, så kender alle til sagen – på den måde ringer man aldrig forgæves. En stor tak til Danbolig Kalundborg – I er fantastiske.

 • Solgt
  Solgt

  Granlystien 23

  Meget tilfreds.

 • Solgt
  Solgt

  Åvænget 1

  Vi er blevet rigtig fint behandlet af alle hos Danbolig Kalundborg

 • Solgt
  Solgt

  Bøgens Kvarter 97

  Deres gode humør altid søde og hjælpsom

Forretningsoplysninger

danbolig Kalundborg
Elmegade 11 E
4400 Kalundborg
CVR: 26631785
db Kalundborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Dansk Boligforsikring, Frida Forsikring.

danbolig a/s, e-soft, Realkreditnettet, e-nettet, DE, C&B, Heidemann, Support-IT, Boligsiden, Boliga, Ejendomsmæglerfirmaet Teglovn, A/S Medieselskabet Nordvestsjælland, Berlingske Media, Børsen, Jyllandsposten, Politiken, Søndagsavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Dansk Boligforsikring, Frida Forsikring.

A/S Medieselskabet Nordvestsjælland, Berlingske Media, Børsen, Jyllandsposten, Politiken, Søndagsavisen

Pantebrevshandlere

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.