Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Køge

Stensbjergvej 7
4600 Køge
56 66 20 00
koege@danbolig.dk

Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Ejendomsmægler MDE / Vurderingskonsulent for Nordea Kredit

I disse corona-tider skal vi alle være opmærksomme og passe på hinanden. Vi følger myndighedernes anvisninger på tæt hold hver dag. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine boligdrømme, men i stedet for at besøge os i butikken, så kontakt os gerne online eller pr. telefon.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4600-4682)
Kilde: Boligsiden
Rækkehus: 40%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Køge
Kilde: danbolig.dk
45

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Køge

Velkommen hos danbolig Køge

Vi mener, at vi er det stærkeste mæglervalg i Køge og det er der en god grund til. Vi har nemlig både lokalkendskabet, netværket og erfaringen til at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse fra start til slut.

Vores kompetente mæglerteam består af både rutinerede og yngre kræfter, der alle kender vores område indgående. Den indbyrdes dynamik tilføjer både et stærkt erfaringsgrundlag og plads til nye ideer.

Vi har et godt lokalkendskab i Køge, Lille Skensved, Herfølge, Vallø og Strøby Egede, og vi kan dermed finde den rigtige køber uanset, om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller eventuelt nybyggeri og projektsalg. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dit boligsalg godt på vej.

Et skræddersyet salg
Med os som mægler er du garanteret, at vi gør, hvad vi kan for at undgå usikkerhed hos dig gennem hele salgsprocessen. Vi holder løbende statusmøder, så vi er enige om forløbet, og du er dermed altid opdateret på næste skridt.

Vi begynder altid med, at alle på kontoret tager med ud og ser boligen, så alle medarbejdere i huset kan give en professionel behandling af boligen om det er en simpel opgave pr. telefon eller en kyndig fremvisning.

Markedsføringen er både traditionel og nytænkende. Blandt andet kan vi tilbyde målrettet annoncering med danbolig clevr, der viser boligannoncen der, hvor den interesserede køber bevæger sig på nettet. Hvad der er bedst for netop dit boligsalg finder vi ud af i fællesskab – vi skræddersyr en løsning netop til dig.

I øjenhøjde med vores kunder
Hos os er du nemlig ikke bare en kunde. For os er den gode relation nemlig vigtig, og vi hører tit, at vores kunder kan lide os for at være nede på jorden. Det må gerne være hyggeligt at have besøg af ejendomsmægleren – og samtidig går vi på ingen måde på kompromis med vores faglighed.

Syv mæglere til samme pris
Vi har et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-afdelinger, hvilket giver en positiv synergieffekt - du får kort sagt syv mæglerforretninger til ét salær! Vi samarbejder også med flere hovedstadsmæglere, så vi er dér, hvor køberne er. Til sidste step i salgsprocessen samarbejder vi med Nordea, så de økonomiske detaljer let kan komme på plads. Kort sagt: En positiv oplevelse fra start til slut.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Langesvej 10

  Salget af mit hus på Langesvej, er fra start til slut blevet håndteret professionelt af danbolig i Køge. Jeg var i hele forløbet i tæt dialog med ejendomsmægler Matias Møller Larsen, der med stort engagement har arrangeret mange fremvisninger, åbent hus, inden for mulighederne i disse corona tider, og lavet videopræsentationer. Matias tog initiativ og fulgte op, så jeg hele tiden var tryg og opdateret om processen. Jeg kan varmt anbefale danbolig Køge til andre sælgere. - I øvrigt har de også for nyligt solgt min nabos hus… / Leif Bagger-Hansen - sælger af Langesvej 10

 • Solgt
  Solgt

  Strandvejen 12

  Vi havde en god kontakt med mægleren "danbolig Køge får topkarakter for deres salgsindsats af vores tidligere ejendom på Strandvejen 12. Vi kan ikke pege på noget som danbolig Køge kunne have gjort bedre i forløbet. Vi er i særdeleshed meget glade for den personlige kontakt og rådgivning vi havde og fik af vores mægler på sagen. Varme anbefalinger herfra."

 • Solgt
  Solgt

  Acacievej 44

  Ekstraordinær god indsats "Mægleren har taget sig af alt da vi er bosiddende i Australien. Fantastisk at mægleren endda på eget initiativ hjalp med udbedring af en anmærkning på tilstandsrapporten. Det gjorde at salget blev gennemført. Vi er yderst tilfredse og taknemmelige for den ekstraordinære indsats og store hjælp i hele salgsforløbet fra mæglerne hos danbolig Køge."

 • Solgt
  Solgt

  Svanevej 11

  " Selvom det tog danbolig Køge lidt længere tid end forventet, at sælge mit sommerhus, har jeg kun rosende ord til overs for teamet. Det har gennem hele forløbet været meget imødekommende, professionelle og de har været der når jeg har haft brug for det. Servicen har været i top, - jeg ikke har skulle røre en finger, danbolig Køge har klaret alt - og det har gjort mig tryg." Sælger af Svanevej 11

 • Solgt
  Solgt

  Snogebækvej 45

  Jeg har været meget glad for samarbejdet med dig/jer. Jeg har især været tilfreds med din ihærdighed i forbindelse med ønsket om at sælge min ejendom. Du har været til rådighed, når jeg har haft brug for det, og informeret mig løbende i forløbet. Tak for din hjælp, og tak fordi I havde mulighed for at sælge min ejendom så hurtigt. Jeg vil anbefale jer til alle jeg møder på min vej. - sælger af Snogevækvej 45

 • Solgt
  Solgt

  Ullitsvej 3

  ”Efter 9 måneder hos anden landsdækkende ejendomsmæglerkæde, med kun 2-3 fremvisninger og nogle åbne huse, skete der først noget, da vi skiftede mægler til danbolig Køge. Her oplevede vi pludselig, at være i centrum, og at kontoret arbejdede sammen som en enhed. På en måned hos danbolig havde vi solgt boligen og havde på den periode flere fremvisninger end hos den tidligere mægler - og alle aftaler blev overholdt!! Vi følte også virkelig i gode hænder hele vejen rundt, hvor alle på kontoret arbejde på at få huset solgt - det var en rar og tryg fornemmelse. Selv prisforhandlingen løb helt upåklageligt og meget professionelt - og vi fik solgt stort set til prisen. Tusind tak til alle fra danbolig”

Forretningsoplysninger

danbolig Køge
Stensbjergvej 7
4600 Køge
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea bank Danmark A/S

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring/Top Danmark Forsikring

Lørdagsavisen, Esoft System A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring/ Top Danmark Forsikring

Lørdagsavisen Køge

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.