Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Køge

Strandvejen 1
4600 Køge
56 66 20 00
koege@danbolig.dk

Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Ejendomsmægler MDE

Køges udvikling med Ringbanen og Supersygehuset som de største nye tiltag smitter positivt af på boligsalget. Der er ingen tvivl om, at mange københavnere har fået øjnene op for området, og vi har selvfølgelig fingeren på pulsen med alt, der sker her.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4600-4682)
Kilde: Boligsiden
Helårsgrund: 36%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Køge
Kilde: danbolig.dk
101

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Køge

Velkommen hos danbolig Køge

Vi mener, at vi er det stærkeste mæglervalg i Køge og det er der en god grund til. Vi har nemlig både lokalkendskabet, netværket og erfaringen til at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse fra start til slut.

Vores kompetente mæglerteam består af både rutinerede og yngre kræfter, der alle kender vores område indgående. Den indbyrdes dynamik tilføjer både et stærkt erfaringsgrundlag og plads til nye ideer.

Vi har et godt lokalkendskab i Køge, Lille Skensved, Herfølge, Vallø og Strøby Egede, og vi kan dermed finde den rigtige køber uanset, om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller eventuelt nybyggeri og projektsalg. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dit boligsalg godt på vej.

Et skræddersyet salg
Med os som mægler er du garanteret, at vi gør, hvad vi kan for at undgå usikkerhed hos dig gennem hele salgsprocessen. Vi holder løbende statusmøder, så vi er enige om forløbet, og du er dermed altid opdateret på næste skridt.

Vi begynder altid med, at alle på kontoret tager med ud og ser boligen, så alle medarbejdere i huset kan give en professionel behandling af boligen om det er en simpel opgave pr. telefon eller en kyndig fremvisning.

Markedsføringen er både traditionel og nytænkende. Blandt andet kan vi tilbyde målrettet annoncering med danbolig clevr, der viser boligannoncen der, hvor den interesserede køber bevæger sig på nettet. Hvad der er bedst for netop dit boligsalg finder vi ud af i fællesskab – vi skræddersyr en løsning netop til dig.

I øjenhøjde med vores kunder
Hos os er du nemlig ikke bare en kunde. For os er den gode relation nemlig vigtig, og vi hører tit, at vores kunder kan lide os for at være nede på jorden. Det må gerne være hyggeligt at have besøg af ejendomsmægleren – og samtidig går vi på ingen måde på kompromis med vores faglighed.

Syv mæglere til samme pris
Vi har et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-afdelinger, hvilket giver en positiv synergieffekt - du får kort sagt syv mæglerforretninger til ét salær! Vi samarbejder også med flere hovedstadsmæglere, så vi er dér, hvor køberne er. Til sidste step i salgsprocessen samarbejder vi med Nordea, så de økonomiske detaljer let kan komme på plads. Kort sagt: En positiv oplevelse fra start til slut.

Lige nu har vi 101 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Gammel Lyngvej 35B

  Jeg købte tidligere mit hus gennem danbolig Køge og jeg er kun blevet bekræfte i, at de stadig gør et fantastisk stykke arbejde. Da jeg ville sætte huset til salg ønskede jeg en gennemskuelig mægler og et godt salgsforløb. Jeg kontaktede derfor danbolig Køge. Allerede ved første møde havde jeg en rigtig god kemi med mægleren og derefter var jeg ikke i tvivl om, at danbolig igen var mægleren der skulle sælge mit hus. Jeg satte boligen til salg lige i højsæsonen for sommerferie, så da ejendommen kom på nettet var min kontaktmægler taget på en velfortjent ferie. Det blev salget ikke dårligere af, for der trådte en kollega til og fremviste min bolig til interesserede købere og minsandten så blev købsaftalen underskrevet samme aften som der var fremvisning. Det er teamwork og det er godt gået ! danbolig Køge får de varmeste anbefalinger fra mig. Sælger af Gammel Lyngvej 35B.

 • Solgt
  Solgt

  Engvangsvej 114B

  Jeg har solgt min skønne lille hus gennem danbolig Køge og jeg har været yderst tilfreds med salgsforløbet. Jeg har rosende ord til mæglernes kendskab til lokalområdet. Jeg har derudover været enorm tilfreds med prisfastsættelsen og ikke mindst mægleren professionelle rolle i de sidste salgsforhandlinger. Hvis jeg skal anbefale en ejendomsmægler, vil det klart være danbolig Køge der får mine anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Åhavnen 75

  Dorthe + Randi har styr på deres sager og følger rigtigt godt op - samt er tilgængelige GODT GÅET når jeg sammenligner med andre mæglere.

 • Solgt
  Solgt

  Storkebanken 84

  Vi er meget tilfredse med, at vi valgte danbolig Køge til at sælge vores ejendom. Fra den første dag vi havde besøg af Poul Gerdil for at vurdere ejendommen, var der forståelse og tillid til hinanden. Poul og hans kollegaer sørgede for, at alle papirer og attester blev bestilt og hentet hjem. Efterhånden som købsinteresserede kom og besigtigede ejendommen, varetog Poul og hans kollegaer fremvisningerne, og kom straks efter med en evaluering af besøget. Efter ca. 5 måneder kom der købstilbud frem. Matias Møller Larsen fremviste ejendommen til én af interessenterne, og det lykkedes at få en handel gennemført. Matias var lynhurtig til at gennemføre handlen og følge op på alle de ting, der skal ske efter en handel. Stor ros til ham også samt hele staben i danbolig, som sidder bagved og ordner diverse papirgange. VI kan kun anbefale danbolig til andre, der ønsker at sælge fast ejendom. Sælger af Storkebanken 84 - Jørgen Jakobsen

 • Solgt
  Solgt

  Rebslagergade 15, ST. TV.

  Louise fra danbolig Køge skal have stor ros for hendes super flotte arbejde. Hun har været en fornøjelse at samarbejde med. Hver gang hun har fremvist lejligheden, var det med et utroligt gå på mod og godt humør. Tak for det. Sælger af Rebslagergade

 • Solgt
  Solgt

  Sognevej 36

  ” danbolig Køge har været suveræne i forbindelse med vores boligkøb og boligsalg. De har formået at finde det umulige til os, nemlig vores drømmebolig og efterfølgende fik de underskrift på købsaftalen af vores egen bolig på bare 23 dage. Det må betegnes som intet mindre end et fantastisk godt stykke arbejde. De enkelte mæglere er samtidig meget hjælpsomme og behagelige at samarbejde med. Vi vil til hver en tid anbefale alle der går med boligdrømme om at vælge danbolig Køge som mægler. ”

Forretningsoplysninger

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea bank Danmark A/S

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring/Top Danmark Forsikring

Lørdagsavisen, Esoft System A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring/ Top Danmark Forsikring

Lørdagsavisen Køge

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.