0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Køge

Strandvejen 1
4600 Køge
56 66 20 00
koege@danbolig.dk

Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Ejendomsmægler MDE

Køges udvikling med Ringbanen og Supersygehuset som de største nye tiltag smitter positivt af på boligsalget. Der er ingen tvivl om, at mange københavnere har fået øjnene op for området, og vi har selvfølgelig fingeren på pulsen med alt, der sker her.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4600-4682)
Kilde: Boligsiden
Villa: 56%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Køge
Kilde: danbolig.dk
76

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Køge

Velkommen hos danbolig Køge

Vi er Køges bedst sælgende ejendomsmægler ifølge Boligsiden.dk*, og det er der en god grund til. Vi har nemlig både lokalkendskabet, netværket og erfaringen til at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse fra start til slut.

Vores kompetente mæglerteam består af både rutinerede og yngre kræfter, der alle kender vores område indgående. Den indbyrdes dynamik tilføjer både et stærkt erfaringsgrundlag og plads til nye ideer.

Vi har et godt lokalkendskab i Køge, Lille Skensved, Herfølge, Vallø og Strøby Egede, og vi kan dermed finde den rigtige køber uanset, om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller eventuelt nybyggeri og projektsalg. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dit boligsalg godt på vej.

Et skræddersyet salg
Med os som mægler er du garanteret, at vi gør, hvad vi kan for at undgå usikkerhed hos dig gennem hele salgsprocessen. Vi holder løbende statusmøder, så vi er enige om forløbet, og du er dermed altid opdateret på næste skridt.

Vi begynder altid med, at alle på kontoret tager med ud og ser boligen, så alle medarbejdere i huset kan give en professionel behandling af boligen om det er en simpel opgave pr. telefon eller en kyndig fremvisning.

Markedsføringen er både traditionel og nytænkende. Blandt andet kan vi tilbyde målrettet annoncering med danbolig clevr, der viser boligannoncen der, hvor den interesserede køber bevæger sig på nettet. Hvad der er bedst for netop dit boligsalg finder vi ud af i fællesskab – vi skræddersyr en løsning netop til dig.

I øjenhøjde med vores kunder
Hos os er du nemlig ikke bare en kunde. For os er den gode relation nemlig vigtig, og vi hører tit, at vores kunder kan lide os for at være nede på jorden. Det må gerne være hyggeligt at have besøg af ejendomsmægleren – og samtidig går vi på ingen måde på kompromis med vores faglighed.

Syv mæglere til samme pris
Vi har et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-afdelinger, hvilket giver en positiv synergieffekt - du får kort sagt syv mæglerforretninger til ét salær! Vi samarbejder også med flere hovedstadsmæglere, så vi er dér, hvor køberne er. Til sidste step i salgsprocessen samarbejder vi med Nordea, så de økonomiske detaljer let kan komme på plads. Kort sagt: En positiv oplevelse fra start til slut.

*www.boligsiden.dk/find mægler/4600/dato: 09.01.2017

Lige nu har vi 76 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Bakkehældet 32

  Vi er meget tilfredse med danbolig Køge og havde en meget professionel ejendomsmægler. Han holdt alle aftaler og var super god til at opdatere os vedrørende salget. Mægleren var meget engageret og var altid til at få fat på. Vi fik altid svar på alle vores spørgsmål og så er vi meget taknemmelige for, at der også var ham der fandt vores nye hus. Vi er meget tilfredse kunder og vil til klart anbefale andre der skal købe og sælge, at benytte danbolig Køge til formidlingen.

 • Solgt

  Hirsevænget 4

  Vi vil gerne rose danbolig Køge for at gøre meget ud af, at vi som sælger lærer alle medarbejderne at kende og får sat ansigt på, så vi altid ved hvem vi taler med og hvem der fremviser vores ejendom. Vi har været yderst tilfredse med hele håndteringen af salget af vores hus. Kærlig hilsen sælger af Hirsevænget 4

 • Solgt

  Strandvejen 12

  Vi havde en god kontakt med mægleren "danbolig Køge får topkarakter for deres salgsindsats af vores tidligere ejendom på Strandvejen 12. Vi kan ikke pege på noget som danbolig Køge kunne have gjort bedre i forløbet. Vi er i særdeleshed meget glade for den personlige kontakt og rådgivning vi havde og fik af vores mægler på sagen. Varme anbefalinger herfra."

 • Solgt

  Stølgårdsvej 7

  Jeg føler mig særdeles godt behandlet af danbolig Køge. Jeg har i hele salgsforløbet oplevet, at alle aftaler blev overholdt og jeg har altid blevet mødt med en venlig og imødekommende betjening hver gang jeg henvendte mig. Alt i alt føler jeg mig så godt behandlet og jeg vil uden tvivl anbefale danbolig Køge til alle jeg kender der skal købe eller sælge.

 • Solgt

  Falstersvej 34

  Det er noget meget specielt at skulle sælge sit hjem. Vi valgte danbolig i Køge og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi fik professionel og meget venlig hjælp under hele forløbet, men vi bestemte selv farten. Da de satte huset til salg på internettet gik der 5 dage så var vores bolig solgt. Vi vil varmt anbefale danbolig i Køge og give vores varmeste anbefalinger til de der står over for salg af deres bolig.

 • Solgt

  Billesborgvej 64

  Jeg har solgt ejendom gennem danbolig Køge og jeg er lykkelig og taknemmelig for den omsorg mægleren har udvist i hele salgsprocessen. Mægleren var også med på overdragelsen og det var en rigtig god oplevelse. Jeg kan ikke finde på noget som danbolig kunne have gjort bedre, så jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage fat i danbolig Køge, hvis man ønsker en dygtig og omsorgsfuld ejendomsmægler.

Forretningsoplysninger

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen, Esoft System A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen Køge

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.