Ejendomsmægler Køge - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Køge

Strandvejen 1
4600 Køge
56 66 20 00
koege@danbolig.dk

Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Ejendomsmægler MDE

Køges udvikling med Ringbanen og Supersygehuset som de største nye tiltag smitter positivt af på boligsalget. Der er ingen tvivl om, at mange københavnere har fået øjnene op for området, og vi har selvfølgelig fingeren på pulsen med alt, der sker her.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4600-4682)
Kilde: Boligsiden
Villa: 34%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Køge
Kilde: danbolig.dk
104

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Køge

Velkommen hos danbolig Køge

Vi mener, at vi er det stærkeste mæglervalg i Køge og det er der en god grund til. Vi har nemlig både lokalkendskabet, netværket og erfaringen til at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse fra start til slut.

Vores kompetente mæglerteam består af både rutinerede og yngre kræfter, der alle kender vores område indgående. Den indbyrdes dynamik tilføjer både et stærkt erfaringsgrundlag og plads til nye ideer.

Vi har et godt lokalkendskab i Køge, Lille Skensved, Herfølge, Vallø og Strøby Egede, og vi kan dermed finde den rigtige køber uanset, om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller eventuelt nybyggeri og projektsalg. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dit boligsalg godt på vej.

Et skræddersyet salg
Med os som mægler er du garanteret, at vi gør, hvad vi kan for at undgå usikkerhed hos dig gennem hele salgsprocessen. Vi holder løbende statusmøder, så vi er enige om forløbet, og du er dermed altid opdateret på næste skridt.

Vi begynder altid med, at alle på kontoret tager med ud og ser boligen, så alle medarbejdere i huset kan give en professionel behandling af boligen om det er en simpel opgave pr. telefon eller en kyndig fremvisning.

Markedsføringen er både traditionel og nytænkende. Blandt andet kan vi tilbyde målrettet annoncering med danbolig clevr, der viser boligannoncen der, hvor den interesserede køber bevæger sig på nettet. Hvad der er bedst for netop dit boligsalg finder vi ud af i fællesskab – vi skræddersyr en løsning netop til dig.

I øjenhøjde med vores kunder
Hos os er du nemlig ikke bare en kunde. For os er den gode relation nemlig vigtig, og vi hører tit, at vores kunder kan lide os for at være nede på jorden. Det må gerne være hyggeligt at have besøg af ejendomsmægleren – og samtidig går vi på ingen måde på kompromis med vores faglighed.

Syv mæglere til samme pris
Vi har et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-afdelinger, hvilket giver en positiv synergieffekt - du får kort sagt syv mæglerforretninger til ét salær! Vi samarbejder også med flere hovedstadsmæglere, så vi er dér, hvor køberne er. Til sidste step i salgsprocessen samarbejder vi med Nordea, så de økonomiske detaljer let kan komme på plads. Kort sagt: En positiv oplevelse fra start til slut.

Lige nu har vi 104 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Elmevænget 9

  Danbolig kan bare noget de andre ikke kan ! :)

 • Solgt
  Solgt

  Vordingborgvej 63

  Vi er så glade for et hurtigt og effektivt salg "Vi er meget tilfredse med salgsforløbet og i særdeleshed at salget gik så hurtigt. Vi er meget glade for måden danbolig Køge håndterer papirgangen og ikke mindst rådgivningen i forbindelse med gennemgangen af købsaftalen mv. danbolig Køge får helt sikkert en varm anbefaling fra os."

 • Solgt
  Solgt

  Bakkehældet 32

  Vi er meget tilfredse med danbolig Køge og havde en meget professionel ejendomsmægler. Han holdt alle aftaler og var super god til at opdatere os vedrørende salget. Mægleren var meget engageret og var altid til at få fat på. Vi fik altid svar på alle vores spørgsmål og så er vi meget taknemmelige for, at der også var ham der fandt vores nye hus. Vi er meget tilfredse kunder og vil til klart anbefale andre der skal købe og sælge, at benytte danbolig Køge til formidlingen.

 • Solgt
  Solgt

  Ullitsvej 3

  ”Efter 9 måneder hos anden landsdækkende ejendomsmæglerkæde, med kun 2-3 fremvisninger og nogle åbne huse, skete der først noget, da vi skiftede mægler til danbolig Køge. Her oplevede vi pludselig, at være i centrum, og at kontoret arbejdede sammen som en enhed. På en måned hos danbolig havde vi solgt boligen og havde på den periode flere fremvisninger end hos den tidligere mægler - og alle aftaler blev overholdt!! Vi følte også virkelig i gode hænder hele vejen rundt, hvor alle på kontoret arbejde på at få huset solgt - det var en rar og tryg fornemmelse. Selv prisforhandlingen løb helt upåklageligt og meget professionelt - og vi fik solgt stort set til prisen. Tusind tak til alle fra danbolig”

 • Solgt
  Solgt

  Nattergalevej 5

  Har fået en super god behandling, hele vejen igennem. Og er slet ikke i tvivl om hvem der skal sælge for mig næste gang. Kan varmt anbefale danbolig Køge. :-))

 • Solgt
  Solgt

  Garderhøjen 62

  Jeg vil gerne udtrykke stor tilfredshed for den hjælp og service jeg har modtaget fra Henrik og Louise. Jeg har hele tiden følt mig særdeles velorienteret og har oplevet en venlighed, forståelse og interesse for at give mig den bedst mulige vejledning og rådgivning. Alle aftaler med danbolig er blevet overholdt, hvilket har været en stor tilfredsstillelse for mig. Danbolig Køge har også et meget dygtigt kontorpersonale, som altid er meget hjælpsomme. Jeg vil til hver en tid anbefale danbolig Køge til andre, der skal købe eller sælge bolig. Jeg vil personligt selv benytte danbolig fremover. Elinor Nicolaysen – Sælger af Garderhøjen 62

Forretningsoplysninger

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea bank Danmark A/S

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen, Esoft System A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen Køge

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.