0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Køge

Strandvejen 1
4600 Køge
56 66 20 00
koege@danbolig.dk

Dorthe Thomsen
Dorthe Thomsen
Ejendomsmægler MDE

Køges udvikling med Ringbanen og Supersygehuset som de største nye tiltag smitter positivt af på boligsalget. Der er ingen tvivl om, at mange københavnere har fået øjnene op for området, og vi har selvfølgelig fingeren på pulsen med alt, der sker her.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4600-4682)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Køge
Kilde: danbolig.dk
73

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Køge

Velkommen hos danbolig Køge

Vi mener, at vi er det stærkeste mæglervalg i Køge og det er der en god grund til. Vi har nemlig både lokalkendskabet, netværket og erfaringen til at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse fra start til slut.

Vores kompetente mæglerteam består af både rutinerede og yngre kræfter, der alle kender vores område indgående. Den indbyrdes dynamik tilføjer både et stærkt erfaringsgrundlag og plads til nye ideer.

Vi har et godt lokalkendskab i Køge, Lille Skensved, Herfølge, Vallø og Strøby Egede, og vi kan dermed finde den rigtige køber uanset, om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller eventuelt nybyggeri og projektsalg. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dit boligsalg godt på vej.

Et skræddersyet salg
Med os som mægler er du garanteret, at vi gør, hvad vi kan for at undgå usikkerhed hos dig gennem hele salgsprocessen. Vi holder løbende statusmøder, så vi er enige om forløbet, og du er dermed altid opdateret på næste skridt.

Vi begynder altid med, at alle på kontoret tager med ud og ser boligen, så alle medarbejdere i huset kan give en professionel behandling af boligen om det er en simpel opgave pr. telefon eller en kyndig fremvisning.

Markedsføringen er både traditionel og nytænkende. Blandt andet kan vi tilbyde målrettet annoncering med danbolig clevr, der viser boligannoncen der, hvor den interesserede køber bevæger sig på nettet. Hvad der er bedst for netop dit boligsalg finder vi ud af i fællesskab – vi skræddersyr en løsning netop til dig.

I øjenhøjde med vores kunder
Hos os er du nemlig ikke bare en kunde. For os er den gode relation nemlig vigtig, og vi hører tit, at vores kunder kan lide os for at være nede på jorden. Det må gerne være hyggeligt at have besøg af ejendomsmægleren – og samtidig går vi på ingen måde på kompromis med vores faglighed.

Syv mæglere til samme pris
Vi har et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-afdelinger, hvilket giver en positiv synergieffekt - du får kort sagt syv mæglerforretninger til ét salær! Vi samarbejder også med flere hovedstadsmæglere, så vi er dér, hvor køberne er. Til sidste step i salgsprocessen samarbejder vi med Nordea, så de økonomiske detaljer let kan komme på plads. Kort sagt: En positiv oplevelse fra start til slut.

Lige nu har vi 73 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Hirsevænget 4

  Vi vil gerne rose danbolig Køge for at gøre meget ud af, at vi som sælger lærer alle medarbejderne at kende og får sat ansigt på, så vi altid ved hvem vi taler med og hvem der fremviser vores ejendom. Vi har været yderst tilfredse med hele håndteringen af salget af vores hus. Kærlig hilsen sælger af Hirsevænget 4

 • Solgt

  Plougsvej 38

  Vi har været rigtig glade for samarbejdet med danbolig Køge i forbindelse med salget af vores hus. Det er Poul Gerdil, som vi har haft kontakten med og ham har vi været rigtig glade for. Han var venlig, super professionel og imødekommende og det har betydet rigtig meget for os. Vi har haft huset i 30 år og derfor er der følelser indblandet. Vi har været meget imponeret over, at Poul har svaret på mails og beskeder både dag og aften, det har været meget positivt for os. Poul lovede et godt og hurtigt salg og det viste sig at jeg fik den bedste julegave – huset blev solgt på bare 3 måneder.

 • Solgt

  Engvangsvej 114B

  Jeg har solgt min skønne lille hus gennem danbolig Køge og jeg har været yderst tilfreds med salgsforløbet. Jeg har rosende ord til mæglernes kendskab til lokalområdet. Jeg har derudover været enorm tilfreds med prisfastsættelsen og ikke mindst mægleren professionelle rolle i de sidste salgsforhandlinger. Hvis jeg skal anbefale en ejendomsmægler, vil det klart være danbolig Køge der får mine anbefalinger.

 • Solgt

  Acacievej 44

  Ekstraordinær god indsats "Mægleren har taget sig af alt da vi er bosiddende i Australien. Fantastisk at mægleren endda på eget initiativ hjalp med udbedring af en anmærkning på tilstandsrapporten. Det gjorde at salget blev gennemført. Vi er yderst tilfredse og taknemmelige for den ekstraordinære indsats og store hjælp i hele salgsforløbet fra mæglerne hos danbolig Køge."

 • Solgt

  Ullitsvej 3

  ”Efter 9 måneder hos anden landsdækkende ejendomsmæglerkæde, med kun 2-3 fremvisninger og nogle åbne huse, skete der først noget, da vi skiftede mægler til danbolig Køge. Her oplevede vi pludselig, at være i centrum, og at kontoret arbejdede sammen som en enhed. På en måned hos danbolig havde vi solgt boligen og havde på den periode flere fremvisninger end hos den tidligere mægler - og alle aftaler blev overholdt!! Vi følte også virkelig i gode hænder hele vejen rundt, hvor alle på kontoret arbejde på at få huset solgt - det var en rar og tryg fornemmelse. Selv prisforhandlingen løb helt upåklageligt og meget professionelt - og vi fik solgt stort set til prisen. Tusind tak til alle fra danbolig”

 • Solgt

  Stevnsvej 45

  Vi havde en fantastisk dialog med mægleren inden vi overhovedet havde set huset :-) meget behagelig dialog over telefonen, og da vi fik fremvist huset, fik vi en rigtig god feedback på de spørgsmål vi nu havde, samt vi fik lov at danne vores egne indtryk før vi fik en masse input fra mægleren :-) Selv handlen og overlevering kan jeg og konen kun give super karakter for, bare selve gennemgangen af købskontrakten var super, alt blev gennemgået til punkt og prikke. Nu sidder vi i et fantastisk hus og nyder det. Hvis vi skulle sætte huset til salg, så ville danbolig Køge helt sikkert komme i betragtning som en mulig mægler :-)

Forretningsoplysninger

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen, Esoft System A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen Køge

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig