Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Køge

Stensbjergvej 7
4600 Køge
56 66 20 00
koege@danbolig.dk

Matias Møller Larsen
Matias Møller Larsen
Ejendomsmægler MDE

I disse corona-tider skal vi alle være opmærksomme og passe på hinanden. Vi følger myndighedernes anvisninger på tæt hold hver dag. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine boligdrømme, men i stedet for at besøge os i butikken, så kontakt os gerne online eller pr. telefon.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4600-4682)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 44%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Køge
Kilde: danbolig.dk
48

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Køge

Velkommen hos danbolig Køge

Vi mener, at vi er det stærkeste mæglervalg i Køge og det er der en god grund til. Vi har nemlig både lokalkendskabet, netværket og erfaringen til at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse fra start til slut.

Vores kompetente mæglerteam består af både rutinerede og yngre kræfter, der alle kender vores område indgående. Den indbyrdes dynamik tilføjer både et stærkt erfaringsgrundlag og plads til nye ideer.

Vi har et godt lokalkendskab i Køge, Lille Skensved, Herfølge, Vallø og Strøby Egede, og vi kan dermed finde den rigtige køber uanset, om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller eventuelt nybyggeri og projektsalg. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dit boligsalg godt på vej.

Et skræddersyet salg
Med os som mægler er du garanteret, at vi gør, hvad vi kan for at undgå usikkerhed hos dig gennem hele salgsprocessen. Vi holder løbende statusmøder, så vi er enige om forløbet, og du er dermed altid opdateret på næste skridt.

Vi begynder altid med, at alle på kontoret tager med ud og ser boligen, så alle medarbejdere i huset kan give en professionel behandling af boligen om det er en simpel opgave pr. telefon eller en kyndig fremvisning.

Markedsføringen er både traditionel og nytænkende. Blandt andet kan vi tilbyde målrettet annoncering med danbolig clevr, der viser boligannoncen der, hvor den interesserede køber bevæger sig på nettet. Hvad der er bedst for netop dit boligsalg finder vi ud af i fællesskab – vi skræddersyr en løsning netop til dig.

I øjenhøjde med vores kunder
Hos os er du nemlig ikke bare en kunde. For os er den gode relation nemlig vigtig, og vi hører tit, at vores kunder kan lide os for at være nede på jorden. Det må gerne være hyggeligt at have besøg af ejendomsmægleren – og samtidig går vi på ingen måde på kompromis med vores faglighed.

Syv mæglere til samme pris
Vi har et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-afdelinger, hvilket giver en positiv synergieffekt - du får kort sagt syv mæglerforretninger til ét salær! Vi samarbejder også med flere hovedstadsmæglere, så vi er dér, hvor køberne er. Til sidste step i salgsprocessen samarbejder vi med Nordea, så de økonomiske detaljer let kan komme på plads. Kort sagt: En positiv oplevelse fra start til slut.

Lige nu har vi 48 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

Rekordhøje salgspriser lige nu*
– hvad kan din bolig sælges for?

Book nu

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Plougsvej 38

  Vi har været rigtig glade for samarbejdet med danbolig Køge i forbindelse med salget af vores hus. Det er Poul Gerdil, som vi har haft kontakten med og ham har vi været rigtig glade for. Han var venlig, super professionel og imødekommende og det har betydet rigtig meget for os. Vi har haft huset i 30 år og derfor er der følelser indblandet. Vi har været meget imponeret over, at Poul har svaret på mails og beskeder både dag og aften, det har været meget positivt for os. Poul lovede et godt og hurtigt salg og det viste sig at jeg fik den bedste julegave – huset blev solgt på bare 3 måneder.

 • Solgt
  Solgt

  Falstersvej 34

  Det er noget meget specielt at skulle sælge sit hjem. Vi valgte danbolig i Køge og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi fik professionel og meget venlig hjælp under hele forløbet, men vi bestemte selv farten. Da de satte huset til salg på internettet gik der 5 dage så var vores bolig solgt. Vi vil varmt anbefale danbolig i Køge og give vores varmeste anbefalinger til de der står over for salg af deres bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Gammel Lyngvej 35B

  Jeg købte tidligere mit hus gennem danbolig Køge og jeg er kun blevet bekræfte i, at de stadig gør et fantastisk stykke arbejde. Da jeg ville sætte huset til salg ønskede jeg en gennemskuelig mægler og et godt salgsforløb. Jeg kontaktede derfor danbolig Køge. Allerede ved første møde havde jeg en rigtig god kemi med mægleren og derefter var jeg ikke i tvivl om, at danbolig igen var mægleren der skulle sælge mit hus. Jeg satte boligen til salg lige i højsæsonen for sommerferie, så da ejendommen kom på nettet var min kontaktmægler taget på en velfortjent ferie. Det blev salget ikke dårligere af, for der trådte en kollega til og fremviste min bolig til interesserede købere og minsandten så blev købsaftalen underskrevet samme aften som der var fremvisning. Det er teamwork og det er godt gået ! danbolig Køge får de varmeste anbefalinger fra mig. Sælger af Gammel Lyngvej 35B.

 • Solgt
  Solgt

  Trianglen 52

 • Solgt
  Solgt

  Nattergalevej 5

  Har fået en super god behandling, hele vejen igennem. Og er slet ikke i tvivl om hvem der skal sælge for mig næste gang. Kan varmt anbefale danbolig Køge. :-))

 • Solgt
  Solgt

  Rebslagergade 15, ST. TV.

  Louise fra danbolig Køge skal have stor ros for hendes super flotte arbejde. Hun har været en fornøjelse at samarbejde med. Hver gang hun har fremvist lejligheden, var det med et utroligt gå på mod og godt humør. Tak for det. Sælger af Rebslagergade

Forretningsoplysninger

danbolig Køge
Stensbjergvej 7
4600 Køge
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea bank Danmark A/S

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring/Top Danmark Forsikring

Lørdagsavisen, Esoft System A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

ETU Forsikring / Frida Forsikring / Dansk Boligforsikring/ Top Danmark Forsikring

Lørdagsavisen Køge

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.