0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Køge

Strandvejen 1
4600 Køge
56 66 20 00
koege@danbolig.dk

Søren Lauritsen
Søren Lauritsen
Ejendomsmægler MDE, Indehaver

Køges udvikling med Ringbanen og Supersygehuset som de største nye tiltag smitter positivt af på boligsalget. Der er ingen tvivl om, at mange københavnere har fået øjnene op for området, og vi har selvfølgelig fingeren på pulsen med alt, der sker her.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4600-4682)
Kilde: Boligsiden
Villa: 56%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Køge
Kilde: danbolig.dk
104

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Køge

Velkommen hos danbolig Køge

Vi er Køges bedst sælgende ejendomsmægler ifølge Boligsiden.dk*, og det er der en god grund til. Vi har nemlig både lokalkendskabet, netværket og erfaringen til at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse fra start til slut.

Vores kompetente mæglerteam består af både rutinerede og yngre kræfter, der alle kender vores område indgående. Den indbyrdes dynamik tilføjer både et stærkt erfaringsgrundlag og plads til nye ideer.

Vi har et godt lokalkendskab i Køge, Herfølge, Vallø og Strøby Egede, og vi kan dermed finde den rigtige køber uanset, om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller eventuelt nybyggeri og projektsalg. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dit boligsalg godt på vej.

Et skræddersyet salg
Med os som mægler er du garanteret, at vi gør, hvad vi kan for at undgå usikkerhed hos dig gennem hele salgsprocessen. Vi holder løbende statusmøder, så vi er enige om forløbet, og du er dermed altid opdateret på næste skridt.

Vi begynder altid med, at alle på kontoret tager med ud og ser boligen, så alle medarbejdere i huset kan give en professionel behandling af boligen om det er en simpel opgave pr. telefon eller en kyndig fremvisning.

Markedsføringen er både traditionel og nytænkende. Blandt andet kan vi tilbyde målrettet annoncering med danbolig clevr, der viser boligannoncen der, hvor den interesserede køber bevæger sig på nettet. Hvad der er bedst for netop dit boligsalg finder vi ud af i fællesskab – vi skræddersyr en løsning netop til dig.

I øjenhøjde med vores kunder
Hos os er du nemlig ikke bare en kunde. For os er den gode relation nemlig vigtig, og vi hører tit, at vores kunder kan lide os for at være nede på jorden. Det må gerne være hyggeligt at have besøg af ejendomsmægleren – og samtidig går vi på ingen måde på kompromis med vores faglighed.

Seks mæglere til samme pris
Vi har et tæt samarbejde med fem andre lokale danbolig-afdelinger, hvilket giver en positiv synergieffekt - du får kort sagt seks mæglerforretninger til ét salær! Vi samarbejder også med flere hovedstadsmæglere, så vi er dér, hvor køberne er. Til sidste step i salgsprocessen samarbejder vi med Nordea, så de økonomiske detaljer let kan komme på plads. Kort sagt: En positiv oplevelse fra start til slut.

*www.boligsiden.dk/find mægler/4600/dato: 25.07.2017

Lige nu har vi 104 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Søren Lauritsen
  Indehaver

  Søren Lauritsen

  Ejendomsmægler MDE, Indehaver

  61 20 00 23

 • Dorthe Thomsen
  Daglig leder

  Dorthe Thomsen

  Ejendomsmægler MDE

  24 27 22 41

 • Henrik Nielsen

  Henrik Nielsen

  Salg & vurdering

  24 82 02 23

 • Louise Maria Meldgaard

  Louise Maria Meldgaard

  Marketingsansvarlig, Ejendomsmægler MDE

  56 66 20 00

 • Matias Møller Larsen

  Matias Møller Larsen

  Ejendomsmægler MDE

  31 42 78 40

 • Randi Lorentzen

  Randi Lorentzen

  Administrationschef

  56 66 20 00

 • Linda Michaelsen

  Linda Michaelsen

  Regnskabsmedarbejder

  56 64 32 12

 • Susanne Støving

  Susanne Støving

  Salg & Vurdering / Projektsalg

  24 23 88 69

 • Christina Sandberg Jacobsen

  Christina Sandberg Jacobsen

  Ejendomsmægler MDE

  56 66 20 00

 • Poul Gerdil

  Poul Gerdil

  Salg & vurdering

  21 13 70 60

 • Solgt

  Hirsevænget 4

  Vi vil gerne rose danbolig Køge for at gøre meget ud af, at vi som sælger lærer alle medarbejderne at kende og får sat ansigt på, så vi altid ved hvem vi taler med og hvem der fremviser vores ejendom. Vi har været yderst tilfredse med hele håndteringen af salget af vores hus. Kærlig hilsen sælger af Hirsevænget 4

 • Solgt

  Elmevænget 9

  Danbolig kan bare noget de andre ikke kan ! :)

 • Solgt

  Stølgårdsvej 7

  Jeg føler mig særdeles godt behandlet af danbolig Køge. Jeg har i hele salgsforløbet oplevet, at alle aftaler blev overholdt og jeg har altid blevet mødt med en venlig og imødekommende betjening hver gang jeg henvendte mig. Alt i alt føler jeg mig så godt behandlet og jeg vil uden tvivl anbefale danbolig Køge til alle jeg kender der skal købe eller sælge.

 • Solgt

  Rebslagergade 15, ST. TV.

  Louise fra danbolig Køge skal have stor ros for hendes super flotte arbejde. Hun har været en fornøjelse at samarbejde med. Hver gang hun har fremvist lejligheden, var det med et utroligt gå på mod og godt humør. Tak for det. Sælger af Rebslagergade

 • Solgt

  Svanevej 11

  " Selvom det tog danbolig Køge lidt længere tid end forventet, at sælge mit sommerhus, har jeg kun rosende ord til overs for teamet. Det har gennem hele forløbet været meget imødekommende, professionelle og de har været der når jeg har haft brug for det. Servicen har været i top, - jeg ikke har skulle røre en finger, danbolig Køge har klaret alt - og det har gjort mig tryg." Sælger af Svanevej 11

 • Solgt

  Sognevej 36

  ” danbolig Køge har været suveræne i forbindelse med vores boligkøb og boligsalg. De har formået at finde det umulige til os, nemlig vores drømmebolig og efterfølgende fik de underskrift på købsaftalen af vores egen bolig på bare 23 dage. Det må betegnes som intet mindre end et fantastisk godt stykke arbejde. De enkelte mæglere er samtidig meget hjælpsomme og behagelige at samarbejde med. Vi vil til hver en tid anbefale alle der går med boligdrømme om at vælge danbolig Køge som mægler. ”

Forretningsoplysninger

danbolig Køge
Strandvejen 1
4600 Køge
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen, Esoft System A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring

Lørdagsavisen Køge

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig