Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
23

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Skovmærkevej 3B

  At finde den rette mægler til at sælge sin bolig, er en tillidssag. Vi havde indledningsvist dialog med flere mæglere, men fra første møde med Martin Lyngby fra danbolig, vidste vi at han var den rette til at sælge huset. Martin har en unik viden om og erfaring med området. Fra start af var der stor interesse for huset og det endte med at vi modtog flere købstilbud. Danbolig var også i denne fase super gode til at rådgive os og fik os til at føle os trygge hele vejen igennem. Vores oplevelse med Martin og hans medarbejdere har været perfekt og vi kan på det varmeste anbefale danbolig!

 • Solgt
  Solgt

  Møllekrogen 5

      Vi ønskede at sælge vores hus og valget faldt naturligt på Danbolig Lyngby, da de havde solgt vores nabos hus. De havde været rigtig glad for Danbolig og anbefalede dem ubetinget.   Allerede på vores første møde med Martin Lyngby fra Danbolig, havde vi en utrolig god fornemmelse for, at det var lige ham, der skulle stå for salget. Han var seriøs både i udbudsprisen og hvor lang tid han regnede med salget ville tage. Vi var meget imponeret over kvaliteten af de billeder der blev taget af huset, samt hvor fint det blev præsenteret på nettet. Vi havde endvidere mulighed for at skrive lidt om vores hus og på den måde fortælle lidt om nærmiljøet på vejen. Ligeledes lægge nogle billeder ind der viste hvordan haven så ud om sommeren. Danbolig fremviste boligen til både "Åben hus" og privat fremvisninger. Hver gang med en god og realistisk feedback til os, om hvordan fremvisningen var gået. Det var dejligt for os, at kunne følge med i salgsprocessen og få en ide om hvordan salget skred frem. Efter kun 51 dage var huset solgt med et lille nedslag i prisen. Under den endelige handel fungerede Danbolig, som en fairforhandler der sikrede at både køber og sælger var glade. Vi kan på det varmeste anbefale Martin Lyngby og hans team af dygtige mæglere hos Danbolig Lyngby. Det har været en meget positiv oplevelse, hvor vi hele vejen igennem forløbet har følt os rigtig godt behandlet - tak for det!

 • Solgt
  Solgt

  Nørgaardsvej 22e, 1.tv

    Da jeg skulle sælge min lejlighed var valget enkelt - Carsten Engelborg fra Danbolig i Lyngby virkede simpelthen mere professionel end konkurrenterne og så viste jeg, at det er Danbolig der har solgt de fleste  lejligheder i ejerforeningen. Lejligheden var solgt hurtigt og til den aftalte pris og hele forløbet har bare været super godt - ville ønske alle ejendomsmæglere var som dem i Danbolig Lyngby, som jeg på det varmeste kan anbefale.   Poul Hansen,  sælger af Nørgaardsvej 22e, 1.tv

 • Solgt
  Solgt

  Eremitageparken 283

    Sender lige en hurtig hilsen med en stor tak for en fantastisk hushandel, forstået sådan at det i disse tider ikke er normalt at et typerækkehus bliver solgt 5 dage efter at salgsdokumenter er underskrevet, utrolig men sandt. Det tilskriver jeg jeres  store kendskab til området samt jeres huskøberkartotek samt den venlige og professionelle måde i både møder sælger og køber med.   Får jeg brug for jeres kompetancer på et senere tidspunkt, vender jeg med glæde tilbage.   Mange venlige hilsner   Mogens Julin Eremitageparken 283.

 • Solgt
  Solgt

  Lyngby Hovedgade 11C, 3. th

  "Da vi besluttede os for at sælge vores lejlighed, valgte vi at høre fra 3 forskellige ejendomsmæglere. Valget faldt på Brian Johansen fra Danbolig, da han mødte os med en positiv indstilling, en oprigtig interesse og var velforberedt med god information fra starten. Pga. de faldende boligpriser, havde gjort os klart at vi nok ville komme til at sælge billigere end vi havde købt, hvilket var ret bekymrende for os. Brian var dog mere positiv og forsikrede os om at det var muligt at sælge vores lejlighed til en god pris. Og hvor er vi dog glade for at vi valgte Brian som vores ejendomsmægler, for allerede 2 måneder efter havde vi fået solgt vores lejlighed og endda til en højere pris end den var udbudt til! Vi er meget taknemmelige for det arbejde Brian Johansen har udført og vi føler at hele forløbet har været meget positivt. Vi har mærket en reel interesse i, ikke blot at sælge vores bolig, men at sælge den til en rigtig god pris. Vi har oplevet Brian Johansen som positiv, resultatorienteret og professionel, og vi vil til enhver tid anbefale ham som mægler. Vi er mere end tilfredse - et stort tak herfra!"

 • Solgt
  Solgt

  Frederiksdalsvej 204

  I forbindelse med salg af vores hus tog vi kontakt med flere ejendomsmæglerfirmaer. Martin Lyngby fra danbolig har vi oplevet høj grad af professionalisme mht. rådgivning, aftaler, fremvisninger og tilbagemeldinger. Vi valgte Martin fra Danbolig Lyngby. Det var vigtigt for os, at vælge en mægler som kunne forstå vores situation, give os en realistisk pris og ikke mindst en mægler som vi kunne bruge som sparring i den krævende proces det er at sælge sin bolig. Vi valgte mægler ud fra nogle meget personlige oplevelser, og har været super tilfredse med forløbet. Som noget helt særligt har vi oplevet en lydhørhed og menneskelig kontakt som for os har været meget centralt i forløbet. Tak for en meget professionel indsats.

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131
Boligcenter Lyngby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.