0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Villa: 47%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Lige nu har vi 25 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Einarsvej 34

  Da beslutningen om at sælge huset var taget, faldt valget efter anbefaling på Danbolig Lyngby som mægler, et rigtig godt valg, skulle det vise sig. Hele salgsforløbet har været en positiv oplevelse lige fra det første møde med Brian Johansen fra Danbolig Lyngby. Takket være Brians imødekommende engagement og yderst kompetente håndtering af hussalget med løbende hurtig og grundig orientering har vi følt os helt trygge gennem salgsproces-sen. Knap 2 uger efter huset blev annonceret til salg, var det solgt til en rigtig god pris, endda højere end udbudt. Samarbejdet med Brian har været yderst behageligt. Det er dejligt at opleve en ejendomsmægler som Brian, som i den grad kan kombinere professionalisme med fin personlig kontakt, indlevelse og humor. Vores gode erfaring i forbindelse med hussalget får os til varmt at anbefale Brian Johansen som ejendomsmægler for kommende sælgere. Sælger af Einarsvej 34, Kongens Lyngby

 • Solgt

  Emil Pipers Vej 1, 1. th.

  Brian var den mest fantastiske egendomsmægler. Han var altid til at få fat på, og var altid venlig og hjælpsom. Han er den mest kompetente egendomsmægler vi nogensinde har mødt. Vi var simpelthen så tilfredse med den service vi fik. Virkelig sympatisk, hjælpsom og menneskelig.

 • Solgt

  Flinterenden 4, 4.th.

      Jeg vil gerne takke Danbolig Lyngby mange gange for det super kompetente salg de gennemførte af min ejerlejlighed på flinterenden 4, 4th., 2300 S.   I forbindelse med mine overvejelser om at sælge lejligheden kontaktede jeg 6 mæglere, da jeg var meget i tvivl om, hvem jeg skulle vælge. De fem af mæglerne var fra lokalområdet og jeg havde egentlig regnet med at jeg ville vælge en af dem. Jeg havde dog også spurgt Danbolig Lyngby om de ville give deres bud på salget af lejligheden, da jeg havde fået dem anbefalet fra en god bekendt. Efter at have hørt mæglerne og set deres præsentationer / forslag var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Danbolig Lyngby ville være de rigtige at vælge, selvom de ikke var de billigste. Danbolig Lyngby havde nemlig en rigtig god og efter min opfattelse meget jordnær / realistisk vurdering af, hvilken salgspris der kunne opnås indenfor kortere tid, hvilket var meget, meget vigtigt for mig.   Danbolig Lyngby fandt hurtigt en mulig køber til prisen. I forbindelse med købers besigtigelse med byggesagkyndig viste der sig dog- desværre -et problem med afløbet i badeværelset. Her hjalp Danbolig med meget sparring om, hvorledes sagen skulle håndteres, og det ente med at det i det konkrete tilfælde bedst kunne betale sig at få lovliggjort afløbet, hvorefter lejligheden blev udbudt til salg igen. Efter nogle uger fandt Danbolig en køber, som huggede til. Sparringen i denne fase var guld værd, og jeg har mange gange tænkt tilbage på, hvor mange penge det kunne have kostet mig en anden mægler, der ikke havde haft den rette snusfornuftige tilgang til, hvad der var bedst og billigst i denne situation.   Jeg har efterfølgende anbefalet Danbolig Lyngby til alle jeg kender som skulle sælge ejerbolig!! J   Med venlig hilsen Casper Schmidt

 • Solgt

  Nørgaardsvej 22C, 1. TV.

  Efter at have skrevet under på købsaftalen til vores nye hus, skulle lejligheden sælges og helst hurtigst muligt. Mit samarbejde med Brian Johansen har været yderst positivt, han var fra start meget engageret, professionel og havde et godt kendskab til området og jeg kan varmt anbefale ham og Danbolig i Lyngby. Jeg mødte uanmeldt op i Danbolig butikken hvor jeg blev mødt af Brian Johansen, der øjeblikkelig tog imod opgaven. Hurtigt havde Brian haft flere fremvisninger af lejligheden, hvor jeg hver gang straks fik tilbagemeldinger omkring hvordan det var gået. Blot 4 uger efter vores første møde i Danbolig butikken var lejligheden solgt til en pris der matchede mine forhåbninger.

 • Solgt

  Sophus Schandorphs Vej 26

      "Vi havde tidligere haft kontakt med Danbolig, idet vi overvejede at sælge, men på daværende tidspunkt sprang vi selv fra. Så kontaktede Danbolig os ca. 8 måneder senere, idet de havde 2 seriøse købere til vores hus. Vi havde 3 individueller fremvisninger, så var huset solgt med et lille nedslag på 3%. Rimeligt salær og professionelt salg !! Vi er meget tilfredse !! "   Mads Sælger af Sophus Schandorphs vej 26

 • Solgt

  Nørgaardsvej 22e, 1.tv

    Da jeg skulle sælge min lejlighed var valget enkelt - Carsten Engelborg fra Danbolig i Lyngby virkede simpelthen mere professionel end konkurrenterne og så viste jeg, at det er Danbolig der har solgt de fleste  lejligheder i ejerforeningen. Lejligheden var solgt hurtigt og til den aftalte pris og hele forløbet har bare været super godt - ville ønske alle ejendomsmæglere var som dem i Danbolig Lyngby, som jeg på det varmeste kan anbefale.   Poul Hansen,  sælger af Nørgaardsvej 22e, 1.tv

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.