Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 39%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
38

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Lige nu har vi 38 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Tjørnevænget 15

  Vi valgte DanBolig Lyngby til at sælge vores hus, især på grund af mæglerens indstilling og personlighed, som vi rigtig godt kunne lide og mente var den helt rigtige til at sælge vores hus. Det var også meget positivt, at alle afdelingens mæglere mødte op for at se huset, inden det blev lagt ud på hjemmesiden, så vi havde et ansigt på dem, som skulle vise vores hus frem. Lige fra starten følte vi os godt informeret, der blev fulgt op på alle ting og løbende givet tilbagemeldinger. Vi kan derfor kun sige, at vi har været meget tilfredse med DanBolig Lyngby i forbindelse med salget af vores hus. Mvh Anne Mette og Lars sælger af Tjørnevænget 15

 • Solgt
  Solgt

  Ved Fortunen 14B

  Tak for det gode samarbejde, min far er en lykkelig mand, han er sluppet for den byrde, det var for ham at holde den forholdsvis omfattende ejendom med stort hus, have og lang indkørsel. Han kan nu koncentrerer sig om bare at være til i sin nye to rums bolig og tænke tilbage på et godt salg af han eget hus. Stor tak for det til dig og Danbolig, fordi I har formidlet salget så effektivt og gnidningsløst. Hele forløbet har været rigtig godt fra starten. Efter min mening var vurderingen meget præcis i forhold til markedet. Jeres strategi holder. I svarer hurtigt og professionelt på alle henvendelser, aftalerne bliver holdt, og der har været mange at se på ejendommen lige frem til købsaftalen var gældende. Herefter gik anden fase lige så hurtigt og gnidningsløst. I har et imponerende hold, og jeg er nu utrolig glad for, at vi valgte Jer til at sælge familiens ejendom igennem 55 år. Jeg har allerede anbefalet Jer til flere, og det vil jeg også gøre herefter, hvor handlen er afsluttet. Venlig hilsen Morten Seltoft, sælger af Ved Fortunen 14B, 2800 Lyngby

 • Solgt
  Solgt

  Buddingevej 17A

    Efter mit hus havde været til salg hos forskellige ejendomsmæglere, fik vi endelig huset til salg efter en pause hos Carsten Engelsborg fra Dan Bolig, som viste sig at være den bedste af alle mæglere på flere områder. Han var fra starten meget realistisk og ærlig samt menneskelig ikke mindst. Jeg følte virkelig at han også var på sælgers side og ikke kun købers. I løbet af de første 14 dage kom der et bud på huset som både Carsten og jeg mente var lige i underkanten. Vi blev enige om at afvente lidt men der skete ikke så meget. Efter 1,5 måned mente Carsten at vi skulle sætte huset lidt ned i pris så der kom flere interesserede købere. Jeg var først lidt skeptisk omkring prisnedsættelsen da det ikke i havde været til salg særlig længe. Men Carsten fik ret og der kom en del fremvisninger og flere interesseret købere og blev solgt til prisen på meget kort tid. Super professionelle også ros til Brian der havde mange fremvisninger af huset og fandt de rigtige købere. Meget tilfreds med hele forløbet og jeg kan kun anbefale DanBolig Lyngby.   Hilsen Kirsten  

 • Solgt
  Solgt

  Lyngby Hovedgade 11C, 3. th

  "Da vi besluttede os for at sælge vores lejlighed, valgte vi at høre fra 3 forskellige ejendomsmæglere. Valget faldt på Brian Johansen fra Danbolig, da han mødte os med en positiv indstilling, en oprigtig interesse og var velforberedt med god information fra starten. Pga. de faldende boligpriser, havde gjort os klart at vi nok ville komme til at sælge billigere end vi havde købt, hvilket var ret bekymrende for os. Brian var dog mere positiv og forsikrede os om at det var muligt at sælge vores lejlighed til en god pris. Og hvor er vi dog glade for at vi valgte Brian som vores ejendomsmægler, for allerede 2 måneder efter havde vi fået solgt vores lejlighed og endda til en højere pris end den var udbudt til! Vi er meget taknemmelige for det arbejde Brian Johansen har udført og vi føler at hele forløbet har været meget positivt. Vi har mærket en reel interesse i, ikke blot at sælge vores bolig, men at sælge den til en rigtig god pris. Vi har oplevet Brian Johansen som positiv, resultatorienteret og professionel, og vi vil til enhver tid anbefale ham som mægler. Vi er mere end tilfredse - et stort tak herfra!"

 • Solgt
  Solgt

  Flinterenden 4, 4.th.

      Jeg vil gerne takke Danbolig Lyngby mange gange for det super kompetente salg de gennemførte af min ejerlejlighed på flinterenden 4, 4th., 2300 S.   I forbindelse med mine overvejelser om at sælge lejligheden kontaktede jeg 6 mæglere, da jeg var meget i tvivl om, hvem jeg skulle vælge. De fem af mæglerne var fra lokalområdet og jeg havde egentlig regnet med at jeg ville vælge en af dem. Jeg havde dog også spurgt Danbolig Lyngby om de ville give deres bud på salget af lejligheden, da jeg havde fået dem anbefalet fra en god bekendt. Efter at have hørt mæglerne og set deres præsentationer / forslag var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Danbolig Lyngby ville være de rigtige at vælge, selvom de ikke var de billigste. Danbolig Lyngby havde nemlig en rigtig god og efter min opfattelse meget jordnær / realistisk vurdering af, hvilken salgspris der kunne opnås indenfor kortere tid, hvilket var meget, meget vigtigt for mig.   Danbolig Lyngby fandt hurtigt en mulig køber til prisen. I forbindelse med købers besigtigelse med byggesagkyndig viste der sig dog- desværre -et problem med afløbet i badeværelset. Her hjalp Danbolig med meget sparring om, hvorledes sagen skulle håndteres, og det ente med at det i det konkrete tilfælde bedst kunne betale sig at få lovliggjort afløbet, hvorefter lejligheden blev udbudt til salg igen. Efter nogle uger fandt Danbolig en køber, som huggede til. Sparringen i denne fase var guld værd, og jeg har mange gange tænkt tilbage på, hvor mange penge det kunne have kostet mig en anden mægler, der ikke havde haft den rette snusfornuftige tilgang til, hvad der var bedst og billigst i denne situation.   Jeg har efterfølgende anbefalet Danbolig Lyngby til alle jeg kender som skulle sælge ejerbolig!! J   Med venlig hilsen Casper Schmidt

 • Solgt
  Solgt

  Engelsborgvej 65

    "I 2007 skulle vi sælge vores gamle hus i Lyngby. Vi havde kontakt med tre forskellige mæglere, men var ikke i tvivl om, at Carsten fra DanBolig var den rette mægler for os. Vi oplevede en kontakt, der både var professionel, reel og uden al muligt overflødig snak. Carsten har et meget stort kendskab til området, og forklarede klart og ærligt, hvordan han vurderede husets pris og et eventuelt salg. Vi var i den situation, at vi allerede havde købt et hus, og derfor skulle sælge hurtigst muligt men også til den rette pris. Det lykkedes gennem DanBolig - og på kun 6 dage!! I november 2010 var vi igen på udkig efter et større hus, så vi kontaktede vi Carsten, fordi vi havde brug for at få vurderet vores eget hus. Vi havde et godt stykke tid kigget efter et større hus i området, men havde ikke fundet det helt rigtige. Denne gang fik vi også vores hus vurderet af tre forskellige ejendomsmæglere, og igen var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at Carsten var den rette mægler for os. Oven i købet viste det sig, at Carsten muligvis havde det perfekte hus til os. Og i løbet af et par uger, lykkedes det på helt mirakuløs vis både at få købt drømmehuset som ikke var officielt til salg og samtidig få solgt vores eget - begge handler til priser vi er overordentlig tilfredse med. Der er ingen tvivl om, at uden Carstens (og hans kollegers) dygtige hjælp, havde denne store kabale aldrig kunnet gå op. Da vi nu har fundet det absolutte drømmehus, regner vi bestemt ikke med at skulle flytte igen. Men hvis vi skulle, ville vi med sikkerhed vælge DanBolig igen. Vi kan på det varmeste anbefale Carsten og DanBolig til alle, der går med tanker om at sælge deres hus - han er uden tvivl den bedste ejendomsmægler i området."   Mvh. Irene Sælger af Engelsborgvej 65

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131
Boligcenter Lyngby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.