Ejendomsmægler Lyngby - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 46%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
44

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Lige nu har vi 44 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lystoftevej 20B, 1. th

    "For anden gang indenfor 1½ år har vi haft fornøjelsen at have Carsten Engelborg og hans fantastiske team til at varetage salg for os. Det er fascinerende at opleve den professionalisme og dygtighed, der gennemsyrer teamet. Særligt vil vi fremhæve Brian, som er opsøgende og kompetent i sine fremvisninger. Vi får også altid en god tilbagemelding. Efter salget - på meget kort tid - får de også det efterfølgende papirarbejde på plads på rekordtid - en stor tak og anbefaling fra os!"

 • Solgt
  Solgt

  Lundtoftevej 66, 2.

  Tak til Danbolig og vores mægler Brian Johansen! Da vi havde besluttet os for at sælge vores lejlighed, spurgte vi straks vores omgangskreds, om der var nogen der havde anbefalinger. Tilfældigvis havde Brian/Danbolig lige solgt underboens lejlighed, til en rigtig fornuftig pris indenfor få uger, så der var ingen tvivl: Danbolig! Vi kunne ikke have ønsket os et bedre og mere ærligt forløb, end det vi var igennem. Den vurderede pris holdt stik og undervejs blev vi holdt godt informeret om mulige købere, samt de fremvisninger der havde været. Brian Johansen var, fra start, på bølgelængde med os, så vi følte os i trygge hænder i hele forløbet. Lejligheden blev solgt til prisen på ca. 50 dage. Selvom det ikke er sjovt at have noget til salg, så gjorde Brian det mindre smertefuldt. Så dette er en anbefaling til andre, som skal sælge: Vælg Danbolig!

 • Solgt
  Solgt

  Tjørnevænget 15

  Vi valgte DanBolig Lyngby til at sælge vores hus, især på grund af mæglerens indstilling og personlighed, som vi rigtig godt kunne lide og mente var den helt rigtige til at sælge vores hus. Det var også meget positivt, at alle afdelingens mæglere mødte op for at se huset, inden det blev lagt ud på hjemmesiden, så vi havde et ansigt på dem, som skulle vise vores hus frem. Lige fra starten følte vi os godt informeret, der blev fulgt op på alle ting og løbende givet tilbagemeldinger. Vi kan derfor kun sige, at vi har været meget tilfredse med DanBolig Lyngby i forbindelse med salget af vores hus. Mvh Anne Mette og Lars sælger af Tjørnevænget 15

 • Solgt
  Solgt

  Sophus Schandorphs Vej 26

      "Vi havde tidligere haft kontakt med Danbolig, idet vi overvejede at sælge, men på daværende tidspunkt sprang vi selv fra. Så kontaktede Danbolig os ca. 8 måneder senere, idet de havde 2 seriøse købere til vores hus. Vi havde 3 individueller fremvisninger, så var huset solgt med et lille nedslag på 3%. Rimeligt salær og professionelt salg !! Vi er meget tilfredse !! "   Mads Sælger af Sophus Schandorphs vej 26

 • Solgt
  Solgt

  Lystoftevej 30

    Mit hus blev sat til salg hos Carsten i Danbolig Lyngby, fordi jeg kunne se at det var Danbolig der have solgt flest huse i området og så havde jeg i øvrigt fået anbefalet Carsten af en bekendt, som også havde solgt gennem ham. Jeg må sige, at alt er forløbet over al forventning. Jeg har solgt bolig flere gange før, men har ikke tidligere oplevet så god en dialog og så dygtige mæglere, som hos Danbolig i Lyngby. Alle på kontoret har været meget professionelle og imødekommende og huset blev solgt på 3 måneder. Jeg kan på det varmeste anbefale Danbolig Lyngby.   Poul - sælger af Lystoftevej 30, 2800 Lyngby

 • Solgt
  Solgt

  Flinterenden 4, 4.th.

      Jeg vil gerne takke Danbolig Lyngby mange gange for det super kompetente salg de gennemførte af min ejerlejlighed på flinterenden 4, 4th., 2300 S.   I forbindelse med mine overvejelser om at sælge lejligheden kontaktede jeg 6 mæglere, da jeg var meget i tvivl om, hvem jeg skulle vælge. De fem af mæglerne var fra lokalområdet og jeg havde egentlig regnet med at jeg ville vælge en af dem. Jeg havde dog også spurgt Danbolig Lyngby om de ville give deres bud på salget af lejligheden, da jeg havde fået dem anbefalet fra en god bekendt. Efter at have hørt mæglerne og set deres præsentationer / forslag var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Danbolig Lyngby ville være de rigtige at vælge, selvom de ikke var de billigste. Danbolig Lyngby havde nemlig en rigtig god og efter min opfattelse meget jordnær / realistisk vurdering af, hvilken salgspris der kunne opnås indenfor kortere tid, hvilket var meget, meget vigtigt for mig.   Danbolig Lyngby fandt hurtigt en mulig køber til prisen. I forbindelse med købers besigtigelse med byggesagkyndig viste der sig dog- desværre -et problem med afløbet i badeværelset. Her hjalp Danbolig med meget sparring om, hvorledes sagen skulle håndteres, og det ente med at det i det konkrete tilfælde bedst kunne betale sig at få lovliggjort afløbet, hvorefter lejligheden blev udbudt til salg igen. Efter nogle uger fandt Danbolig en køber, som huggede til. Sparringen i denne fase var guld værd, og jeg har mange gange tænkt tilbage på, hvor mange penge det kunne have kostet mig en anden mægler, der ikke havde haft den rette snusfornuftige tilgang til, hvad der var bedst og billigst i denne situation.   Jeg har efterfølgende anbefalet Danbolig Lyngby til alle jeg kender som skulle sælge ejerbolig!! J   Med venlig hilsen Casper Schmidt

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131
Boligcenter Lyngby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.