0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Villa: 43%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
35

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lystoftevej 30

    Mit hus blev sat til salg hos Carsten i Danbolig Lyngby, fordi jeg kunne se at det var Danbolig der have solgt flest huse i området og så havde jeg i øvrigt fået anbefalet Carsten af en bekendt, som også havde solgt gennem ham. Jeg må sige, at alt er forløbet over al forventning. Jeg har solgt bolig flere gange før, men har ikke tidligere oplevet så god en dialog og så dygtige mæglere, som hos Danbolig i Lyngby. Alle på kontoret har været meget professionelle og imødekommende og huset blev solgt på 3 måneder. Jeg kan på det varmeste anbefale Danbolig Lyngby.   Poul - sælger af Lystoftevej 30, 2800 Lyngby

 • Solgt
  Solgt

  Hummeltoften 36

  Vi havde allerede efter første møde fået et utrolig godt indtryk og stor tillid til Danbolig, Lyngby. Vi fik indenfor 14 dage solgt vores skønne hus - vi havde håbet på et hurtigt salg - men at det blev indenfor 14 dage havde vi kun kunne drømme om - og specielt i et marked som nu. Vi fik hos Danbolig, Lyngby en utrolig sød og professionel behandling - ligegyldig hvilken medarbejder vi havde kontakt med, havde vi en fornemmelse at professionalisme og personlighed. Vi kan til enhver tid anbefale Danbolig, Lyngby - og har allerede anbefalet dem til flere. Mange hilsner fra Arne og Pernille Winther, Hummeltoften 36, 2830 Virum "    

 • Solgt
  Solgt

  Lyngby Hovedgade 11C, 3. th

  "Da vi besluttede os for at sælge vores lejlighed, valgte vi at høre fra 3 forskellige ejendomsmæglere. Valget faldt på Brian Johansen fra Danbolig, da han mødte os med en positiv indstilling, en oprigtig interesse og var velforberedt med god information fra starten. Pga. de faldende boligpriser, havde gjort os klart at vi nok ville komme til at sælge billigere end vi havde købt, hvilket var ret bekymrende for os. Brian var dog mere positiv og forsikrede os om at det var muligt at sælge vores lejlighed til en god pris. Og hvor er vi dog glade for at vi valgte Brian som vores ejendomsmægler, for allerede 2 måneder efter havde vi fået solgt vores lejlighed og endda til en højere pris end den var udbudt til! Vi er meget taknemmelige for det arbejde Brian Johansen har udført og vi føler at hele forløbet har været meget positivt. Vi har mærket en reel interesse i, ikke blot at sælge vores bolig, men at sælge den til en rigtig god pris. Vi har oplevet Brian Johansen som positiv, resultatorienteret og professionel, og vi vil til enhver tid anbefale ham som mægler. Vi er mere end tilfredse - et stort tak herfra!"

 • Solgt
  Solgt

  Nørgaardsvej 22C, 1. TV.

  Efter at have skrevet under på købsaftalen til vores nye hus, skulle lejligheden sælges og helst hurtigst muligt. Mit samarbejde med Brian Johansen har været yderst positivt, han var fra start meget engageret, professionel og havde et godt kendskab til området og jeg kan varmt anbefale ham og Danbolig i Lyngby. Jeg mødte uanmeldt op i Danbolig butikken hvor jeg blev mødt af Brian Johansen, der øjeblikkelig tog imod opgaven. Hurtigt havde Brian haft flere fremvisninger af lejligheden, hvor jeg hver gang straks fik tilbagemeldinger omkring hvordan det var gået. Blot 4 uger efter vores første møde i Danbolig butikken var lejligheden solgt til en pris der matchede mine forhåbninger.

 • Solgt
  Solgt

  Ulrikkenborg Alle 26, st. tv

  Efter lang tids overvejelser valgte jeg i januar at sætte min bolig til salg hos Danbolig. Valget faldt på Danbolig, da de i sin tid var mægler da jeg købte min lejlighed, og jeg generelt har et rigtig positivt syn på Danbolig. Min kontaktperson hos Danbolig har været Brian Johansen, hvilket har givet mig en tryg oplevelse fra start til slut. Ved vurdering af min lejlighed, kunne man mærke at Brian havde sat sig godt ind i tingene og har et rigtig godt lokalkendskab. Igennem salgsprocessen fik jeg løbende tilbagemeldinger, og følte jeg havde et godt indblik i salgsprocessen hele vejen igennem. Mit absolut højde punkt var dog i den sidste fase hvor der begyndte at komme bud på lejligheden, der viste Brian virkelig at han er en god ejendomsmægler. Jeg vil aldrig tvivle med at anbefale Danbolig til andre, og specielt Brian Johansen.

 • Solgt
  Solgt

  Toftevang 16, 2. tv.

  Brian Johansen gjorde det at sælge min bolig til det letteste i verden han tog sig af alt og var virkelig god til at forklare held proceduren.

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig