Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Villa: 41%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
36

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Lige nu har vi 36 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Durosvej 11, st. th

  ”Vi valgte i september måned at sætte vores andelslejlighed til salg. Vi havde snakket med en del mæglere, men valget faldt klart på Danbolig. Og det har vi absolut ikke fortrudt. Vi fik fra dag 1 en top professionel service af Brian Johansen. Han var engageret, kompetent, meget positiv og kendte en del til området. Det var rart at have en mægler, der var lige så meget på sælgers som købers side. Det positive samarbejde med Danbolig Lyngby resulterede i, at lejligheden var solgt på 4 uger til den pris vi ønskede. Vi har været fuldt ud tilfredse og har allerede anbefalet Danbolig Lyngby til flere.”

 • Solgt
  Solgt

  Nørgaardsvej 22B 1. TV

  "Ved salget af vores lejlighed havde vi fra start til slut en følelse af medbestemmelse, både på pris, annonceringsmåde og åbent hus - vi blev på intet tidspunkt presset til at bruge flere penge eller at gå ned i pris. Vi var hele tiden godt underrettet om, hvad der var kommet af kommentarer, når nogen var ude og se vores lejlighed, og vi følte os i helt trygge hænder. Det var også DanBolig, der hjalp os med at købe det nye hus. Også her følte vi os godt taget af, og selvom ejendomsmægler er sælgers mand, så havde vi en følelse af, at vores ønsker blev lyttet til og givet videre til sælger. " Sælger af Nørgaardsvej 22B, 1.tv.

 • Solgt
  Solgt

  Nørgaardsvej 22e, 1.tv

    Da jeg skulle sælge min lejlighed var valget enkelt - Carsten Engelborg fra Danbolig i Lyngby virkede simpelthen mere professionel end konkurrenterne og så viste jeg, at det er Danbolig der har solgt de fleste  lejligheder i ejerforeningen. Lejligheden var solgt hurtigt og til den aftalte pris og hele forløbet har bare været super godt - ville ønske alle ejendomsmæglere var som dem i Danbolig Lyngby, som jeg på det varmeste kan anbefale.   Poul Hansen,  sælger af Nørgaardsvej 22e, 1.tv

 • Solgt
  Solgt

  Bygdevej 5

      "Vi ønskede alene at sælge vores rækkehus hus i Virum fordi vi fandt et andet hus i området, som vi var meget interesserede i. For vores vedkommende var det derfor meget afgørende med et hurtigt salg til en rimelig pris. Danbolig var i den forbindelse gode til hurtigt at få vist huset frem til en bred kreds af mulige købere, og vores hus blev solgt i løbet af blot 3 uger. Jeg tror at, det kom os til gode at Danbolig har en meget bred køberkontakt, så de hurtigt kunne finde de potentielle købere, som var klar til at slå til hurtigt. Vi oplevede Danbolig som værende fleksible, hvilket var vigtigt for os givet den situation vi stod i"   Jens Madsen Sælger af Bygdevej 5

 • Solgt
  Solgt

  Gentoftegade 56C, 2. th.

  Min kone og jeg prøvede selv at sælge vores andelslejlighed. Der var en del mennesker, der kom og kiggede på lejligheden, men den blev ikke solgt. Morten Vallenhof fra Danbolig havde på eget initiativ kontaktet os og tilbudt at sælge vores lejlighed for os. Efter noget tid tænkte vi, at det bedste var at få en professionel til at sælge lejligheden, og vi kontaktede Danboligs Morten Vallenhof og mindre end en måned senere var lejligheden solgt til den ønskede pris. Morten Vallenhofs måde at håndtere hele forløbet på har været meget tilfredsstillende, og jeg vil på det varmeste anbefale ham som ejendomsmægler. Sælger af Gentoftegade 56c, 2.th”

 • Solgt
  Solgt

  Sorgenfrigårdsvej 80 2. th

    Vi har netop solgt vores andelslejlighed gennem DanBolig i Lyngby. Lige fra vores første møde med Renny Clemmensen har vi følt, at han har god indsigt i, hvad der foregår på boligmarkedet og vi har uden betænkelighed rettet os efter hans råd. Lejligheden blev solgt meget hurtigt og alt er blevet ordnet professionelt. Vi har lagt mærke til den gode stemning, man bliver mødt med også på kontoret og vi kan absolut anbefale andre at benytte Danbolig i Lyngby.   Else og Poul Weile sælgere af Sorgenfrigårdsvej 80  

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.