Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 60%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
15

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bygdevej 5

      "Vi ønskede alene at sælge vores rækkehus hus i Virum fordi vi fandt et andet hus i området, som vi var meget interesserede i. For vores vedkommende var det derfor meget afgørende med et hurtigt salg til en rimelig pris. Danbolig var i den forbindelse gode til hurtigt at få vist huset frem til en bred kreds af mulige købere, og vores hus blev solgt i løbet af blot 3 uger. Jeg tror at, det kom os til gode at Danbolig har en meget bred køberkontakt, så de hurtigt kunne finde de potentielle købere, som var klar til at slå til hurtigt. Vi oplevede Danbolig som værende fleksible, hvilket var vigtigt for os givet den situation vi stod i"   Jens Madsen Sælger af Bygdevej 5

 • Solgt
  Solgt

  Pakhusvej 2 2. TH

    "Tak for en top professionel håndtering af både vurdering og salg af vores lejlighed. Det var en fornøjelse endelig at finde en kompetent mægler, som formåede at bruge sin indsigt i markedet til at sælge vores lejlighed på kun 3 uger. Rådgivning, prisfastsættelse, salg og efterbehandling har fungeret upåklageligt, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge Danbolig i Lyngby."   /Kristian Kofoed Sælger af Pakhusvej 2, 2.th. 2100 Østerbro

 • Solgt
  Solgt

  Engelsborgvej 65

    "I 2007 skulle vi sælge vores gamle hus i Lyngby. Vi havde kontakt med tre forskellige mæglere, men var ikke i tvivl om, at Carsten fra DanBolig var den rette mægler for os. Vi oplevede en kontakt, der både var professionel, reel og uden al muligt overflødig snak. Carsten har et meget stort kendskab til området, og forklarede klart og ærligt, hvordan han vurderede husets pris og et eventuelt salg. Vi var i den situation, at vi allerede havde købt et hus, og derfor skulle sælge hurtigst muligt men også til den rette pris. Det lykkedes gennem DanBolig - og på kun 6 dage!! I november 2010 var vi igen på udkig efter et større hus, så vi kontaktede vi Carsten, fordi vi havde brug for at få vurderet vores eget hus. Vi havde et godt stykke tid kigget efter et større hus i området, men havde ikke fundet det helt rigtige. Denne gang fik vi også vores hus vurderet af tre forskellige ejendomsmæglere, og igen var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at Carsten var den rette mægler for os. Oven i købet viste det sig, at Carsten muligvis havde det perfekte hus til os. Og i løbet af et par uger, lykkedes det på helt mirakuløs vis både at få købt drømmehuset som ikke var officielt til salg og samtidig få solgt vores eget - begge handler til priser vi er overordentlig tilfredse med. Der er ingen tvivl om, at uden Carstens (og hans kollegers) dygtige hjælp, havde denne store kabale aldrig kunnet gå op. Da vi nu har fundet det absolutte drømmehus, regner vi bestemt ikke med at skulle flytte igen. Men hvis vi skulle, ville vi med sikkerhed vælge DanBolig igen. Vi kan på det varmeste anbefale Carsten og DanBolig til alle, der går med tanker om at sælge deres hus - han er uden tvivl den bedste ejendomsmægler i området."   Mvh. Irene Sælger af Engelsborgvej 65

 • Solgt
  Solgt

  Tjørnevænget 15

  Vi valgte DanBolig Lyngby til at sælge vores hus, især på grund af mæglerens indstilling og personlighed, som vi rigtig godt kunne lide og mente var den helt rigtige til at sælge vores hus. Det var også meget positivt, at alle afdelingens mæglere mødte op for at se huset, inden det blev lagt ud på hjemmesiden, så vi havde et ansigt på dem, som skulle vise vores hus frem. Lige fra starten følte vi os godt informeret, der blev fulgt op på alle ting og løbende givet tilbagemeldinger. Vi kan derfor kun sige, at vi har været meget tilfredse med DanBolig Lyngby i forbindelse med salget af vores hus. Mvh Anne Mette og Lars sælger af Tjørnevænget 15

 • Solgt
  Solgt

  Eremitageparken 283

    Sender lige en hurtig hilsen med en stor tak for en fantastisk hushandel, forstået sådan at det i disse tider ikke er normalt at et typerækkehus bliver solgt 5 dage efter at salgsdokumenter er underskrevet, utrolig men sandt. Det tilskriver jeg jeres  store kendskab til området samt jeres huskøberkartotek samt den venlige og professionelle måde i både møder sælger og køber med.   Får jeg brug for jeres kompetancer på et senere tidspunkt, vender jeg med glæde tilbage.   Mange venlige hilsner   Mogens Julin Eremitageparken 283.

 • Solgt
  Solgt

  Sorgenfrigårdsvej 80 2. th

    Vi har netop solgt vores andelslejlighed gennem DanBolig i Lyngby. Lige fra vores første møde med Renny Clemmensen har vi følt, at han har god indsigt i, hvad der foregår på boligmarkedet og vi har uden betænkelighed rettet os efter hans råd. Lejligheden blev solgt meget hurtigt og alt er blevet ordnet professionelt. Vi har lagt mærke til den gode stemning, man bliver mødt med også på kontoret og vi kan absolut anbefale andre at benytte Danbolig i Lyngby.   Else og Poul Weile sælgere af Sorgenfrigårdsvej 80  

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131
Boligcenter Lyngby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.