Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nakskov

Axeltorv 18
4900 Nakskov
54 95 25 27
nakskov@danbolig.dk

Karsten Sønderhøj
Karsten Sønderhøj
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Nakskov er en by, der ser fremad, og byen er inde i en positiv udvikling. Den udvikling hjælpes godt på vej af, at her er en del store og mellemstore virksomheder, der skaber arbejdspladser i nærområdet. Og vi ved med garanti, hvad der sker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4900-4983)
Kilde: Boligsiden
Villa: 69%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nakskov
Kilde: danbolig.dk
85

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nakskov

Hvis du ønsker en ærlig og professionel ejendomsmægler, der gør dét, der skal til, for at få dit hus solgt, er det os, du skal have fat på. Vi er et lokalkendt og engageret mæglerteam, der lægger vægt på at levere en super service igennem hele salgsprocessen fra start til slut.

Vi arbejder ud fra princippet ’solgt eller gratis’, så vi får ikke smør på brødet, før end din ejendom er solgt. Det er din garanti for, at vi gør alt, vi kan, for at din bolig bliver solgt. Så kontakt os og få en reel og uforpligtende vurdering af din bolig.

Vi kender området:
Vores smukke område har meget at byde på med en boligmasse, der spænder bredt fra både nyopført og minimalistisk til ældre og charmerende, og generelt en bygningskultur af arkitektonisk høj standard, som vi blandt andet kan takke de dygtige arkitekter Ejnar og Laust Ørnsholt for. Vi har middelalder- og handelsbyen Nakskov med de stolte skibsbygger og søfartstraditioner, samt de hyggelige landsbyer som Langø, Søllested, Horslunde og Dannemare, således at man finder alle boligtyper som byhuse, villa’er, landejendomme og flexboliger samt sommerhuse langs den kilometerlange kyst.

Ind imellem er der de helt særlige boliger, som for eksempel et sommerhus otte meter fra vandkanten eller en tidligere skole, der er ombygget til bolig. Vi favner det hele, og vi tager gerne en udfordring op.

Vi møder dig, hvor du er – bogstaveligt talt:
En af vores helt store forcer er vores fleksibilitet, og vi gør alt for, at du skal føle dig i gode hænder. Så hvis vi skal hjælpe med at få havetraktoren til reparation, anbefale en god og troværdig håndværker eller tage et statusmøde i butikken, når det passer dig, så er det dét, vi gør. Vi er der kort sagt for vores kunder, og vi kan mærke, at den ekstra indsats bliver værdsat.

Vi arbejder med målrettet markedsføring både i trykte medier og gennem online annoncering for eksempel via Facebook eller danbolig Clevr, der viser din annonce på de sider på nettet, hvor køberne er.

Ni mæglere til samme pris:
Vi har et stort køberkartotek, da vi arbejder tæt sammen med otte øvrige mæglerkontorer på Lolland, Falster og Sjælland. Det har også den fordel, at vi altid er helt opdaterede på tendenser på Sjællands-siden, og vi ved, hvordan de tendenser og den øvrige udvikling påvirker boligmarkedet her.

Så hvis du overvejer at sælge din bolig i Nakskov eller omegn, er vi det rigtige team at have i ryggen. Tag kontakt til os, og lad os i fællesskab lægge en plan for, hvordan vi også får din bolig solgt.

Lige nu har vi 85 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 7
andre butikker

Se vores butikker

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Eiglersvej 37

  Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med danbolig. Jeg møder altid et smilende og meget hjælpsomt personale på kontoret. En super god oplevelse. Huset blev solgt på kun 4 uger!

 • Solgt
  Solgt

  Danagade 2

  Vi har været meget glade og tilfredse med Danbolig Nakskovs håndtering af hele forløbet i vores boligsalg. Der gik kun et par måneder før Danbolig havde kontakt til vores endelige køber og selve salgsprocessen er den mest effektive, vi erfaringsmæssigt har oplevet. Vi kan derfor varmt anbefale Danbolig Nakskov ved salg af bolig i Nakskov og omegn.

 • Solgt
  Solgt

  Gallemosevej 4

  Vi har været tilfredse med danbolig Nakskov. Altid smilende og imødekommende personale.

 • Solgt
  Solgt

  Oddevej 116

  Vores samarbejde med danbolig Nakskov har helt igennem været en helt fantastisk oplevelse, hvor der er blevet responderet hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller brug for et godt råd. Det er et team, der leverer en særdeles god og professionel service, og bruger tid på deres kunder. Vi kan kun sige mange tak for det tilfredsstillende forløb.

 • Solgt
  Solgt

  Hejrevej 13

  Det har helt igennem været en meget fin oplevelse at købe sommerhus gennem danbolig. Jeg blev guidet meget professionelt gennem processen og fik altid hurtigt og konkret svar på de spørgsmål, jeg havde i forbindelse med købet. Der har været god service hele vejen igennem fra danbolig, som sørgede for at oprette kontakt til bank, advokat og myndigheder og for at indhente og videreformidle de nødvendige dokumenter og oplysninger, så jeg som køber ikke skulle bruge tid på papirgang. Så tak til danbolig for en nem og hurtig handel.

 • Solgt
  Solgt

  Resedavej 6

  Karsten har igennem hele forløbet, som gik meget hurtigt, været vejledende, hjælpsom, fleksibel og yderst professionel til sit arbejde. Vi har fra start til slut, følt os i trygge hænder, og vi har ikke andet end rosende ord for deres arbejde i danbolig.

Forretningsoplysninger

danbolig Nakskov
Axeltorv 18
4900 Nakskov
CVR: 30569431
Ejendomsmæglerfirmaet Dennis Frederiksen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Dansk Boligforsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring og Dansk Boligforsikring

Folketidende Gruppen A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.