Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 7.-8. marts.

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nakskov

Axeltorv 18
4900 Nakskov
54 95 25 27
nakskov@danbolig.dk

Karsten Sønderhøj
Karsten Sønderhøj
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Nakskov er en by, der ser fremad, og byen er inde i en positiv udvikling. Den udvikling hjælpes godt på vej af, at her er en del store og mellemstore virksomheder, der skaber arbejdspladser i nærområdet. Og vi ved med garanti, hvad der sker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4900-4983)
Kilde: Boligsiden
Villa: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nakskov
Kilde: danbolig.dk
79

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nakskov

Hvis du ønsker en ærlig og professionel ejendomsmægler, der gør dét, der skal til, for at få dit hus solgt, er det os, du skal have fat på. Vi er et lokalkendt og engageret mæglerteam, der lægger vægt på at levere en super service igennem hele salgsprocessen fra start til slut.

Vi arbejder ud fra princippet ’solgt eller gratis’, så vi får ikke smør på brødet, før end din ejendom er solgt. Det er din garanti for, at vi gør alt, vi kan, for at din bolig bliver solgt. Så kontakt os og få en reel og uforpligtende vurdering af din bolig.

Vi kender området:
Vores smukke område har meget at byde på med en boligmasse, der spænder bredt fra både nyopført og minimalistisk til ældre og charmerende, og generelt en bygningskultur af arkitektonisk høj standard, som vi blandt andet kan takke de dygtige arkitekter Ejnar og Laust Ørnsholt for. Vi har middelalder- og handelsbyen Nakskov med de stolte skibsbygger og søfartstraditioner, samt de hyggelige landsbyer som Langø, Søllested, Horslunde og Dannemare, således at man finder alle boligtyper som byhuse, villa’er, landejendomme og flexboliger samt sommerhuse langs den kilometerlange kyst.

Ind imellem er der de helt særlige boliger, som for eksempel et sommerhus otte meter fra vandkanten eller en tidligere skole, der er ombygget til bolig. Vi favner det hele, og vi tager gerne en udfordring op.

Vi møder dig, hvor du er – bogstaveligt talt:
En af vores helt store forcer er vores fleksibilitet, og vi gør alt for, at du skal føle dig i gode hænder. Så hvis vi skal hjælpe med at få havetraktoren til reparation, anbefale en god og troværdig håndværker eller tage et statusmøde i butikken, når det passer dig, så er det dét, vi gør. Vi er der kort sagt for vores kunder, og vi kan mærke, at den ekstra indsats bliver værdsat.

Vi arbejder med målrettet markedsføring både i trykte medier og gennem online annoncering for eksempel via Facebook eller danbolig Clevr, der viser din annonce på de sider på nettet, hvor køberne er.

Ni mæglere til samme pris:
Vi har et stort køberkartotek, da vi arbejder tæt sammen med otte øvrige mæglerkontorer på Lolland, Falster og Sjælland. Det har også den fordel, at vi altid er helt opdaterede på tendenser på Sjællands-siden, og vi ved, hvordan de tendenser og den øvrige udvikling påvirker boligmarkedet her.

Så hvis du overvejer at sælge din bolig i Nakskov eller omegn, er vi det rigtige team at have i ryggen. Tag kontakt til os, og lad os i fællesskab lægge en plan for, hvordan vi også får din bolig solgt.

Lige nu har vi 79 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 7
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Oddevej 116

  Vores samarbejde med danbolig Nakskov har helt igennem været en helt fantastisk oplevelse, hvor der er blevet responderet hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller brug for et godt råd. Det er et team, der leverer en særdeles god og professionel service, og bruger tid på deres kunder. Vi kan kun sige mange tak for det tilfredsstillende forløb.

 • Solgt
  Solgt

  Filosofstræde 17

  Søde og venlige. Gode til at følge op på spørgsmål. Dejlig service. .Tak til Karsten for hjælpen

 • Solgt
  Solgt

  Maribovej 313

  Er blevet mødt af en helt fantastisk personalestab med styr på tingene, intet der bliver skøjtet henover, alt gennemgås grundigt også diverse priser - så ingen overraskelser undervejs. Fantastisk imødekommenhed, hjælpsomhed og helt særlig skøn oplevelse, at blive mødt med smil og glimt i øjet hver eneste gang -uanset hvem af personalerne, man har talt med. Tusind tak for jeres flotte arbejde - i har virkelig gjort et flot stykke arbejde for os, og vi vil klart anbefale jer til "gud og hvermand" ;-)

 • Solgt
  Solgt

  Hejrevej 13

  Det har helt igennem været en meget fin oplevelse at købe sommerhus gennem danbolig. Jeg blev guidet meget professionelt gennem processen og fik altid hurtigt og konkret svar på de spørgsmål, jeg havde i forbindelse med købet. Der har været god service hele vejen igennem fra danbolig, som sørgede for at oprette kontakt til bank, advokat og myndigheder og for at indhente og videreformidle de nødvendige dokumenter og oplysninger, så jeg som køber ikke skulle bruge tid på papirgang. Så tak til danbolig for en nem og hurtig handel.

 • Solgt
  Solgt

  Kompagnistræde 19

  Vi kan kun være fuldt ud tilfredse med en mæglervirksomhed, der på under 1 måned har kunnet sælge vores ejendom til den udbudte pris. Medarbejderne i firmaet har alle været meget hjælpsomme og imødekommende, og vi er altid blevet modtaget med et smil.

 • Solgt
  Solgt

  Fayesvej 5

  Fra start fik vi gode råd, til at kunne vælge prisleje for salgspris. Vi fik selv mulighed for at vælge, hvilken pris det skulle være, helt uden at vi følte os presset. Alt papirarbejde vedrørende salgsmaterialet var enkelt, men blev alligevel gennemgået med os. Telefoniske og personlige henvendelser til kontoret, var altid venlige og imødekommende med frisk og oplagt tone. Vi kan kun anbefale danbolig Nakskov som ejendomsmægler.

Forretningsoplysninger

danbolig Nakskov
Axeltorv 18
4900 Nakskov
CVR: 30569431
Ejendomsmæglerfirmaet Dennis Frederiksen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Dansk Boligforsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring og Dansk Boligforsikring

Folketidende Gruppen A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 7.-8. marts.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.