Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Næstved – Allan Hansen

Banegårdspladsen 3
4700 Næstved
55 73 71 00
naestved@danbolig.dk

Allan Hansen
Allan Hansen
Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE

danbolig Næstved er blandt dem, der har solgt flest villaer og ejerlejligheder i 4700 Næstved de seneste 12 måneder *) Derfor mangler vi ejendomme til salg. Går du i salgstanker, så kontakt os på 55737100 og hør nærmere.

*) Kilde: boligsiden.dk/find mægler/25-03-2019

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4160-4736)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Næstved – Allan Hansen
Kilde: danbolig.dk
81

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Næstved – Allan Hansen

Velkommen hos danbolig Næstved

Et godt boligsalg starter med en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos danbolig Næstved – din lokale og personlige ejendomsmægler.

Vi er eksperter i boligsalg og det er det, vi brænder for. Vi tager os af alt indenfor salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, andelsboliger, boliglandbrug, liebhaverejendomme og grunde. Den personlige mægler er ikke bare én person, men et effektivt team på 9 engagerede medarbejdere, som alle arbejder mod samme mål – nemlig salg af din bolig.

Vores markedsområde dækker hele Næstved Kommune og nærmeste omegn. Det er hér, at du som boligsælger får udbytte af vores store lokalkendskab, netværk og mange års erfaring. Alle vore mæglere er bosiddende i området og dybt forankrede i det lokale. Vi kan derfor give dig en realistisk vurdering af din bolig, som sikrer dig en kortere salgstid og den bedste pris.

Hos os får du både fordelene ved den lokale, selvstændige ”købmand” og fordelene ved den store, landsdækkende ”supermarkedskæde” via vores kædesamarbejde i danbolig og vores samarbejde med Nordens største bank, Nordea.

Selve salgsprocessen tilrettelægger vi i samarbejde med dig og med udgangspunkt i dine ønsker og behov og vi rådgiver dig om evt. tiltag, som kan salgsoptimere din bolig.

Den rigtige markedsføring er med til at sikre dig den højest mulige pris. Med en professionel fotooptagelse sørger vi for, at din bolig præsenteres bedst muligt i enhver sammenhæng såvel online som offline og med vores mange markedsføringsværktøjer sikrer vi, at vi rammer alle potentielle købere i markedet. Det sker bl.a. via
- Det lokale netværk.
- Vores landsdækkende køberkartotek, danbolig MatchMaker.
- Boligudstillinger i vores egen butik på Banegårdspladsen, hvor mange tusind mennesker passerer dagligt, i Nordea på torvet i Næstved og i Karrebæksminde.
- Avisannoncering.
- Facebook med ”boost”.
- danbolig clevr., som er intelligent online markedsføring via bannere, som placeres på de hjemmesider, som boligkøberne besøger mest.

Det er vores ambition at være byens bedste mægler og levere markedets bedste bolighandel for dig som sælger og det arbejder vi målrettet på med udgangspunkt i vores forretningsværdier: Kompetence, empati, dynamik og troværdighed. Hele 95% *) af vore kunder er ikke bare tilfredse, men vil rent faktisk anbefale os til andre og DU skal være vores næste ambassadør.
*) Kilde: Boligsiden.dk

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Præstøvej 95

  Hele forløbet har "kørt på skinner". Rigtig god information fra mægler og også fra "baglandet". Den usikkerhed jeg følte, da jeg satte mit hus til salg, forsvandt. Følte virkelig jeg trygt kunne overlade det hele til danbolig. Der har været styr på tingene. Alt var simpelthen helt perfekt!

 • Solgt
  Solgt

  Parkvej 156, st. 136.

  Alt gik som smurt og uden problemer. Den måde, medarbejderne samarbejder på om at nå målet, er en meget succesfuld fremgangsmåde. Jeg vil helt sikkert anbefale danbolig Næstved.

 • Solgt
  Solgt

  Spurvevej 5

  Allan Hansen fra danbolig Næstved er en fantastisk god og meget kompetent ejendomsmægler. Vi fik god rådgivning, som førte til et hurtigt salg med den rigtige pris. Vi kan klart anbefale danbolig Næstved.

 • Solgt
  Solgt

  Lyngbakken 40

  Vi har hele vejen igennem følt os i gode hænder hos Jørn Stavnsbjerg og danbolig Næstved, som vi helt sikkert vil anbefale til andre. Vi har været ovenud tilfredse med hele sagsforløbet. Alle aftaler er holdt og vi har følt os trygge i forløbet.

 • Solgt
  Solgt

  Slettevej 4

  Vi har 2 gange benyttet danbolig i forbindelse med salg af bolig. Første bolig blev solgt på 43 dage og denne bolig blev solgt på kun 7 dage. Begge gange har vi haft Ronni som mægler og vi er yderst tilfredse med ham.

 • Solgt
  Solgt

  Jagtvej 3

  Hele salget har været en smertefri proces. Jeg har kun oplevet professionalisme, så jeg vil ikke vil tøve med at bruge danbolig Næstved igen, hvis jeg skulle få brug for at købe eller sælge. I kan være stolte af jeres team, så tak herfra.

Forretningsoplysninger

danbolig Næstved – Allan Hansen
Banegårdspladsen 3
4700 Næstved
CVR: 17447408
Allan Hansen Ejendomsmæglerfirma Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring, Frida Forsikring, NEM Forsikring og Tryg Forsikring.

Boligsiden A/S og e-soft systems A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring, Frida Forsikring, NEM Forsikring og Tryg Forsikring.

Sjællandske Medier, Berlingske og Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig