Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Næstved

Banegårdspladsen 3
4700 Næstved
55 73 71 00
naestved@danbolig.dk

Allan Hansen
Allan Hansen
Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

Den stigende efterspørgsel har stor effekt på den gennemsnitlige salgspris. Vil du vide, om det også gælder for din bolig? Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig på 5573 7100.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4160-4736)
Kilde: Boligsiden
Villa: 63%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Næstved
Kilde: danbolig.dk
35

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Næstved

Et godt boligsalg starter med en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos danbolig Næstved – din lokale og personlige ejendomsmægler.

Vi er eksperter i boligsalg og det er det, vi brænder for. Vi tager os af alt indenfor salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, andelsboliger, boliglandbrug, liebhaverejendomme og helårsgrunde. Den personlige mægler er ikke bare én person, men et effektivt team på 10 engagerede medarbejdere, som alle arbejder mod samme mål – nemlig salg af din bolig.

Vores markedsområde dækker hele Næstved Kommune og nærmeste omegn. Det er hér, at du som boligsælger får udbytte af vores store lokalkendskab, netværk og mange års erfaring. Alle vore mæglere er bosiddende i området og dybt forankrede i det lokale. Vi kan derfor give dig en realistisk vurdering af din bolig, som sikrer dig en kortere salgstid og den bedste pris.

Hos os får du både fordelene ved den lokale, selvstændige ”købmand” og fordelene ved den store, landsdækkende ”supermarkedskæde” via vores kædesamarbejde i danbolig og vores samarbejde med Nordens største bank, Nordea.

Selve salgsprocessen tilrettelægger vi i samarbejde med dig og med udgangspunkt i dine ønsker og behov og vi rådgiver dig om evt. tiltag, som kan salgsoptimere din bolig.

Den rigtige markedsføring er med til at sikre dig den højest mulige pris. Med en professionel fotooptagelse sørger vi for, at din bolig præsenteres bedst muligt såvel online som offline og med vores mange markedsføringsværktøjer sikrer vi, at vi rammer alle potentielle købere i markedet. Det sker bl.a. via
- Det lokale netværk.
- Vores landsdækkende køberkartotek, danbolig MatchMaker.
- Boligudstillinger i vores egen butik på Banegårdspladsen, hvor mange tusind mennesker passerer dagligt, i Nordea på torvet i Næstved og i Karrebæksminde.
- Avisannoncering.
- Facebook med ”boost”.
- danbolig clevr., som er intelligent online markedsføring via bannere, som placeres på de hjemmesider, som boligkøberne besøger mest.

Det er vores ambition at være byens bedste mægler og levere markedets bedste bolighandel for dig som sælger og det arbejder vi målrettet på med udgangspunkt i vores forretningsværdier: Kompetence, empati, dynamik og troværdighed. Hele 94% *) af vore kunder er ikke bare tilfredse, men vil rent faktisk anbefale os til andre og DU skal være vores næste ambassadør.
*) Kilde: Boligsiden.dk

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fagotvej 12

  Sælger siger: ”Vi har været meget tilfredse med danboligs gennemgående profesionalisme - vi havde ellers besluttet os for at sælge med anden mægler, men da vi blev præsenteret for danboligs oplæg var vi ikke i tvivl om, at det skulle være dem. Det har samtidig betydet, at vi har brugt danbolig Næstved som køberrådgiver i købet af vores nye bolig”.

 • Solgt
  Solgt

  Toften 60

  Sælger siger: "Jeg har været lykkelig for, at jeg valgte danbolig Næstved ifm. salget af mit hus. Alt omkring salget af Toften 60 gik som smurt og Jørn Stavnsbjergs råd, hjælp og vejledning har betydet meget i en hektisk tid. Da jeg fandt min nye bolig, fik jeg også fantastisk hjælp af Andreas Winther som køberrådgiver. Tusind tak til hele teamet hos danbolig for al Jeres hjælp og vejledning. Jeg vil varmt anbefale deres ekspertise og professionelle rådgivning til andre!"

 • Solgt
  Solgt

  Ferskenvej 115

  Sælger siger: "Ronni Jeppesen er en super dygtig og troværdig ejendomsmægler - ikke bare en smart sælgertype. Ronni viser, at der faktisk også er et menneske bag mægleren, for hvem det er vigtigt, at man er tryg og tilfreds hele vejen igennem salgsforløbet. danbolig Næstved får mine varmeste anbefalinger".

 • Solgt
  Solgt

  Lindebjerggårdsvej 24

  Sælger siger: "Vi kan uden forbehold anbefale danbolig Næstved til at sælge boligen. Vi har hele vejen igennem oplevet deres store kompetence og engagement og de har nærmest været tilgængelige døgnet rundt. Vi har virkelig følt os værdsatte som kunder og vi kan ikke pege på et eneste punkt, hvor der er plads til forbedring".

 • Solgt
  Solgt

  Marievej 5, 2. th.

  Sælger siger: "Hele forløbet har været meget tilfredsstillende. Vi har været i trygge hænder hos Allan gennem hele handlen. Tak for det. Intet kunne være gjort bedre og vi har følt os højt værdsat som kunder hos danbolig".

 • Solgt
  Solgt

  Jordbærsvinget 18

  Sælger siger: "Jeg valgte Allan fra danbolig Næstved til at sælge mit hus og han var også efterfølgende køberrådgiver for mig. Han er en rigtig god og troværdig mægler, men det øvrige personale var også helt i top. Jeg har været meget tilfreds med det samlede forløb og kan kun anbefale danbolig Næstved til andre, der skal købe eller sælge".

Forretningsoplysninger

danbolig Næstved
Banegårdspladsen 3
4700 Næstved
CVR: 17447408
Allan Hansen Ejendomsmæglerfirma Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring og Frida Forsikring

Boligsiden A/S, Boliga ApS og e-soft systems A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring og Frida Forsikring

Sjællandske Medier, Berlingske og Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.