Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bornholm - Nexø v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Torvet 13
3730 Nexø
56 49 12 95
nexoe@danbolig.dk

Peter Jensen
Peter Jensen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm med den største markedsandel på det samlede bornholmske marked. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø dækker vi hele øen. (*kilde: Boligsiden.dk)

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3720-3760)
Kilde: Boligsiden
Villa: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bornholm - Nexø v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
58

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bornholm - Nexø v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Nexø.

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig:
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, danbolig Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere at boligen er til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Nexøs centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Derudover
annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt:
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed:
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Nørregade 43

  Jeg takker for al hjælp og vejledning i forbindelse med mit salg af min ejendom. Det har været et meget positivt bekendtskab. Vil helt klart benytte jer en anden gang og anbefale jer til andre venner og bekendte, der skal sælge eller købe hus på Bornholm. Et dygtigt og engageret personale over hele linjen. Jeg har stiftet bekendtskab med andre ejendomsmæglerfirmaer på Bornholm, men I er nu de mest kompetente indtil nu. Tak for denne gang. Mvh Bente Kjeldsen

 • Solgt
  Solgt

  Stormgade 27

  danbolig Nexø hjalp mig med at sælge min ejendom i Nexø. Under hele forløbet er der blevet taget hånd omkring opgaven med stor professionalisme. God løbende orientering og tilbagemeldinger fra mæglerne og kontoret. Jeg vil til hver en tid anbefale danbolig Nexø.

 • Solgt
  Solgt

  Rønnevej 34

  Markus er en frisk og flink fyr der hjalp os med og få solgt vores bolig på Rønnevej 34 på 34 dage. Samtidig så viste han os vores nuværende bolig, som vi valgte at købe og er super glade for. Havde vi spørgsmål så var Markus altid nem at få fat i, han holdte de aftaler vi havde og var helt nede på jorden. Markus er ved at uddanne sig til ejendomsmægler, hvis han fortsætter sådan bliver han den bedste. Venlig hilsen Sælgerne af Rønnevej 34.

 • Solgt
  Solgt

  Buskevej 1

  Solgt på 1 måned Vi har været yderst glade og tilfredse med DanBolig Nexø. Fra vi satte vores underskrift på aftalen hos Martin og til vores ejendom var solgt til prisen gik der nøjagtig 1. mdr. Tusinde tak til Martin og hans team for deres arbejde med at få vores bolig solgt. Tage og Tove Hansen

 • Solgt
  Solgt

  Magænget 10

  Solgt til prisen DanBolig har været hurtige! Jeg satte ejendommen til salg den 7. januar og allerede den 21. januar havde Martin solgt boligen til prisen. Tusinde tak til DanBolig Nexø. Rigmor Ericson

 • Solgt
  Solgt

  Poserekrogen 31

  Det gik så fint, hurtigt og uden problemer. De 2 mæglere Martin og Peter, er dejlige personer. Sender man en mail, får man straks svar. Man føler sig tryg.

Forretningsoplysninger

danbolig Bornholm - Nexø v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Torvet 13
3730 Nexø
CVR: 27503802
MarOle I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis/Bhs Brand/Frida Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis/Bhs Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.