Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nykøbing Sjælland

Vesterbro 1
4500 Nykøbing Sj.
59 91 38 38
nykoebing-sj@danbolig.dk

Lene Høj
Lene Høj
Daglig Leder & Ejendomsmægler, MDE

Vi ligger nummer ét, når det gælder vores sælgeres tilfredshed – det viser en undersøgelse foretaget af danbolig i 2016, og den placering er vi meget stolte af. Vi er også rigtig glade for, at stort set samtlige af vores kunder gerne vil anbefale os til andre.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4500-4583)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nykøbing Sjælland
Kilde: danbolig.dk
59

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nykøbing Sjælland

Velkommen hos danbolig Nykøbing Sjælland

Hos danbolig Nykøbing Sjælland er vi stolte af at kunne præsentere os som danbolig-mestre i kundetilfredshed. Ifølge en undersøgelse foretaget af danbolig i 2016 ligger vi nemlig nummer ét, når det gælder tilfredsheden hos vores boligsælgere.

Undersøgelsen viser samtidig, at stort set samtlige kunder gerne vil anbefale os til andre. Kunne du tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos os, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Vi kender alle hjørner af lokalsamfundet
En af vores særligt tilfredse sælgere understøtter sin anbefaling af os med at rose vores professionalisme, grundighed og venlighed – og netop de værdier sætter vi særligt højt.

Samtidig tilskriver vi vores store lokalkendskab en del af æren for, at vi kan give vores kunder den helt rette service. Vi kender hver en hyggelig villavej, skole, badestrand og skovsti, så det er let for os at rådgive potentielle købere af din bolig om områdets mange muligheder.

Uddannet personale med gode kontakter
Vi er et ungt og energisk team med tre uddannede ejendomsmæglere og en sagsbehandler på kontoret, og vi samarbejder desuden med mæglerne hos henholdsvis danbolig Kalundborg og danbolig Højby - Ellinge Lyng. Selvom du får én fast tilknyttet mægler, kan du således trække på erfaring og kundekontakter fra et stort hold af højt motiverede kollegaer.

Synlighed i byen og på nettet
Butikken i Nykøbing Sjælland ligger i Trykkerigårdens smukke, historiske rammer – den charmerende, gule ejendom fra 1890 på Vesterbro 1 lige for enden af gågaden. Synligheden i bybilledet er således ikke til at tage fejl af, og det er let at smutte forbi til en snak eller for at tjekke udvalget af nye boliger på markedet.

Når det gælder synlighed på nettet, er vi ligeledes godt med – vi benytter os for eksempel af det intelligente markedsføringsprogram danbolig clevr, der automatisk leder opmærksomheden fra potentielle købere i retning af din bolig.

Vil du høre mere om, hvad vi hos danbolig Nykøbing Sjælland kan gøre for dit boligsalg? Så kig forbi kontoret eller giv os et kald – vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Lige nu har vi 59 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Vibo Skovvej 3

  Den ualmindelige søde og dejlige Line, som med smil og ilhu og imødenkommenhed gjorde at vi følte os trygge ved at bruge Danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Dyrehøj Strandvej 5

  Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, dialogen, tilgængelige dokumenter, tilgængelighed fra både Line og Lenes side, professionel håndtering samtidig med meget personlighed, så vi fik en klar fornemmelse for at både Line og Lene byggede en fin forbindelse og forståelse mellem køber og sælger. Dejligt at Line var med til overdragelsen. ALT i alt et fuldført forløb, hvor jeg kun har positive ting at sige om Danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Vedelvej 22

  Den meget fine behandling af os som sælgere

 • Solgt
  Solgt

  Vestervangsvej 8

  SUPER Service Det er virkelig THE DREAM TEAM de piger hos Danbolig i Nykøbing Sjælland, det har været en SUPER oplevelse at sælge mit sommerhus igennem dem. Samtidig sagde de fra starten at det tog op til 6 måneder at sælge, og det tog 5 måneder. Suplim behandling , tak til Lene, Line samt Stina i er nogle dygtige piger.

 • Solgt
  Solgt

  Egnæsvej 15

  Line Hansen , 10 stjerner.....8-)

 • Solgt
  Solgt

  Lyøvej 9

  Danbolig Nykøbing Sjælland håndterede salget af mit fritidshus meget professionelt og yderst tilfredsstillende. Fremragende markedsføring, god rådgivning og effektiv sagsbehandling. Det kan ikke gøres bedre.

Forretningsoplysninger

danbolig Nykøbing Sjælland
Vesterbro 1
4500 Nykøbing Sj.
CVR: 34598967
DB NYKØBING SJ. ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring & Dansk Boligforsikring

E-soft, Sjællandske Medier

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea

Tryg & Dansk Boligforsikring

Sjællandske Medier

Sol & Strand

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig