Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Præstø

Adelgade 18
4720 Præstø
55 99 18 66
praestoe@danbolig.dk

Jakob Harder
Jakob Harder
Ejendomsmægler MDE

I disse corona-tider skal vi alle være opmærksomme og passe på hinanden. Vi følger myndighedernes anvisninger på tæt hold hver dag. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine boligdrømme, men i stedet for at besøge os i butikken, så kontakt os gerne online eller pr. telefon.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4720-4733)
Kilde: Boligsiden
Villa: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Præstø
Kilde: danbolig.dk
43

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Præstø

Din lokale ejendomsmægler i Præstø & Omegn
Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et dybdegående kendskab til dit lokalområde samt kan give en realistisk vurdering af din bolig. Vi sigter efter kort salgstid og størst fortjeneste til dig. Hos danbolig Præstø ved vi, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktivt og bredt som muligt.

Siden 1991 har mæglerforretningen været på banen i købstaden Præstø, og det har givet os indgående viden om boligmarkedet i både Præstø, Lundby, Tappernøje samt Mern - vi kender områdernes kvaliteter. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig.

Lokalkendskab og den rette markedsføring
Et effektivt boligsalg udspringer af den rigtige markedsføring. Hos danbolig Præstø får du din egen side på danbolig.dk, hvor din ejendom præsenteres med store flotte billeder og plantegning. Du får samtidig en kode til din side, hvor du kan få indsigt i aktiviteten omkring dit boligsalg. Med danboligs online markedsføringsværktøj - clevr. - kan vi sørge for, at relevante købere ser din bolig via bannere, der placeres på deres mest besøgte hjemmesider. Vi følger med tiden, og derfor er Facebook vores trofaste salgsværktøj. Følg med på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/danboligPrasto/

Vores boligbutik er beliggende midt i Præstø by med god synlighed og flotte udstillingsvinduer mod Adelgade, som er byens handelsstrøg.

Et vellykket salgsforløb starter med et godt samarbejde
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og vi leverer en dedikeret indsats og giver dig kompetent rådgivning i alle boligsalgets faser. Hos os har vi dygtige og kompetente medarbejdere der sikrer din boligsag bliver udført på et højt fagligt niveau, og vi slipper ikke din sag, før handlen er endeligt afsluttet og din bolig er overdraget. Vi har faste procedurer og opfølgningsmøder, der sikrer et professionelt forløb fra dit boligsalg påbegyndes, til overdragelse af ejendommen finder sted. Vi holder på, at både køber og sælger skal være glade for det endelige resultat.

Vi er et dynamisk team bestående af 2 mæglere og 1 ejendomsmæglerelev, og sammen arbejder vi målrettet for, at du som kunde får den bedste service igennem hele salgsforløbet. Flere af os er opvokset og bor i lokalrådet, hvilket gør at vi har et unikt lokalkendskab. Vi kender byens kvarterer, skoler/daginstitutioner, indkøbsmuligheder samt alle de gode steder til udflugter. Vi er altid klar med lidt ekstra info på fremvisninger.

Du har 7 afdelinger i ryggen
Vi er én af 7 danbolig-afdelinger, der samarbejder på tværs. Ud over os drejer det sig om afdelingerne i Køge, Stevns, Faxe, Haslev, Borup & Viby Sj. Det vil sige, at du får alle fordelene ved at have hele 7 afdelinger i ryggen, når der skal findes en køber til din bolig.

Alle samarbejder om at få din bolig solgt
Professionel og personlig betjening er en ære for os. Det er vigtigt, at både sælger og køber føler sig trygge, og derfor kan du altid forvente et varmt håndtryk og ærlig rådgivning hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig – vi har altid en medarbejder klar til at tage en snak omkring dit boligsalg.

På gensyn i forretningen!

Her er vi

  • Solgt
    Solgt

    Rødegård Søpark 21

    Vi har kun stor ros til danbolig Præstø’ arbejde i forbindelse med salget af vores andelsbolig. Handlen gik hurtigt og danbolig Præstø har været yderst professionelle igennem hele forløbet. De har et utrolig godt lokalkendskab og så er de bare afslappede og helt nede på jorden. Det har virkelig været nemt, at kommunikere med danbolig i forløbet. Det har foregået på mange måder; sms, mail, telefon og personlige møder. Det har gjort det hele nemt og fleksibelt. Varme anbefalinger herfra.

Forretningsoplysninger

danbolig Præstø
Adelgade 18
4720 Præstø
CVR: 33295685
DB Køge

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.