Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Rødovre

Rødovrevej 265
2610 Rødovre
36 41 44 44
roedovre@danbolig.dk

Raafat Zankari
Raafat Zankari
Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

Kig forbi vores kontor i krydset af Jyllingevej og Rødovrevej og hør mere om, hvad vi kan gøre for at sælge din bolig.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2610-2610)
Kilde: Boligsiden
Villa: 69%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Rødovre
Kilde: danbolig.dk
16

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Rødovre

danbolig Rødovre er Danmarks mest sete ejendomsmæglerbutik. Med en beliggenhed midt i krydset Jyllingevej/Rødovrevej er der ingen tvivl om, at synlighed er et af vores varemærker. På adressen har der siden midten af firserne været drevet ejendomsmæglerforretning.

Vi er en visionær, konstruktiv og kreativ ejendomsmæglerforretning, som altid sætter kundens behov i centrum, og som med en sikker og målbevidst indsats bidrager til kompetent løsning af alle former for behov inden for omsætning af fast ejendom.

Vores team er en god kombination af yngre og mere garvede, kvinder og mænd, lokale og tilflyttere. Vi er den mægler, der sælger flest boliger i Rødovre, og derfor er vi også meget erfarne i at fastsætte den rigtige pris på boligen.

Vi tager vores kunder seriøst – vi overholder altid vores aftaler, følger sagerne til dørs og holder i det hele taget, hvad vi lover. Kvalitet er nøgleordet hos os, for det skaber tryghed og tilfredse kunder, og vi sætter en ære i, at både køber og sælger er tilfreds med handelen. Vi bor selv i lokalområdet, og vi vil gerne kunne møde vores kunder i centeret bagefter og være på god fod med hinanden.

For os handler det ikke bare om at sælge en bolig, men lige så meget om at hjælpe vores sælgere videre til det, de gerne vil, og vi gør ikke bolighandel mere kompliceret end højst nødvendigt. Som køber skal man koncentrere sig om at finde drømmeboligen, og så lade banken og advokaten sikre, at resten er i orden.

Vi bruger vores køberkartotek meget aktivt. Vi sætter os ind i vores potentielle køberes behov og præsenterer dem ofte for en bolig, de ikke selv har set på, men som alligevel lever op til deres ønsker og drømme.

Vores kunder har stor glæde af, at vi kan tilbyde dem at varetage alt papirarbejdet i processen – vi har et særligt servicecenter tilknyttet, og det betyder, at man både som køber og som sælger altid kan komme i kontakt med en sagsbehandler, som kan hjælpe og svare på spørgsmål.

danbolig Rødovre - et naturligt valg når boligen skal skiftes. Vi ses!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 173, 1. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 36, 1. TV.

  Jeg har gennem hele forløbet været meget tilfreds med danboligs service. Der er jævnligt blevet holdt åbent hus arrangementer på min bolig og danbolig har overholdt de aftaler vi har haft med hinanden. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge danbolig Rødovre. Hilsen Sven

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 317, 2. TV.

  Vi gik med salgstanker, og vi var lidt usikre på om det var nu og her vi ville sælge. Vi fik vores lejlighed vurderet af danbolig, og fik faktisk en pris som var over vores forventninger, derfor valgte vi at sætte den til salg. Inden vores lejlighed kom på nettet eller i avisen, fik vi af vide af mægleren at de havde en køber fra deres kartotek hvis krav og ønsker matchede med vores lejlighed. Det var ret overraskende fordi vi havde forventet, at den ville ligge i hvert fald et par måneder. Og ganske rigtigt gav køberen fra kartoteket et bud som var identisk med den pris som mægleren havde vurderet vores lejlighed til. Så blev købsaftalen skrevet under. Det kunne nok ikke være gået hurtigere og ej hellere have været en mere overskuelig handel. Vi er meget glade for at have valgt danbolig og I får de bedste anbefalinger herfra. M.v.h. Dennis og Monica

 • Solgt
  Solgt

  Jyllingevej 200

  danbolig Rødovre var mest optimistiske med vores hus og det var naturligt at vælge dem til at sælge da tiden var inde. Vi fik en super god service og vores hus blev solgt hurtigt. Vi blev løbende orienteret omkring salgsforløbet og kan varmt anbefale andre der går med salgstanker om at benytte danbolig Rødovre. M.v.h. Hanne og Juan – sælger af Jyllingevej 200

 • Solgt
  Solgt

  Mose Alle 9B

  Jeg har fået solgt min bolig gennem danbolig Rødovre. Det var en meget behagelig oplevelse med professionelle ejendomsmæglere. Der blev jævnligt holdt åbent hus-arrangementer, og både ved dem og fremvisninger blev der givet tilbagemeldinger på hvordan det var gået. Hilsen Jørgen

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 374

  Så kom jeg endelig i kontakt med danbolig Rødovre - efter fire andre Ejendomsmægleres forsøg - blev huset solgt efter kun 3 måneder, jo hvem kan?? DET KAN DANBOLIG i Rødovre Venlig hilsen Filip Ipsen.

Forretningsoplysninger

danbolig Rødovre
Rødovrevej 265
2610 Rødovre
CVR: 30541340
DB RØDOVRE A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Realkreditnettet, danbolig A/S, Heidemann, E-SOFT, advokatfirmaet Ternstrøm, Rødovre Lokalnyt, Lokalavisen i Taastrup, Ringsted Avis og Sorø Avis

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Lokalavisen i Taastrup, Rødovre Lokalnyt, Ringsted Avis og Sorø Avis

Stabels, TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT, Lokalavisen i Taastrup, Rødovre Lokalnyt, Ringsted Avis, Sorø Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.