Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Rødovre

Rødovrevej 265
2610 Rødovre
36 41 44 44
roedovre@danbolig.dk

Raafat Zankari
Raafat Zankari
Ejendomsmægler MDE

Kig forbi vores kontor i krydset af Jyllingevej og Rødovrevej og hør mere om, hvad vi kan gøre for at sælge din bolig.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2610-2610)
Kilde: Boligsiden
Villa: 53%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Rødovre
Kilde: danbolig.dk
17

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Rødovre

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er på forkant med markedet, og som ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Ernsø og Thiemke, som repræsenterer hele 5 samarbejdende butikker og som desuden også er Premium ejendomsmægler. Premium betyder maksimal eksponering på Boliga, som er mange køberes foretrukne platform i jagten på en kommende bolig. Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.
Vi har stor erfaring i salg af både villaer, rækkehuse, bungalows, byhuse, ejerlejligheder, andelsboliger & fritidshuse.

Når du vælger danbolig Rødovre som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online markedsføring, og som noget helt særligt – sikrer vores dygtige bolig konsulenter fra Bolig Råd, at lige netop din bolig præsenterer sig bedst muligt, før den skal fotograferes. Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.
Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.
Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit bolig salg.

Lokalkendskab
Vores forretning dækker hele Rødovre, Irmabyen og Islev – som grænser op til Valby, Vanløse, Herlev, Brøndbyøster, Glostrup og Hvidovre. Rødovre ligger dermed meget centralt og tæt på København og Frederiksberg.
Så bor du i dette dejlige områder, så er det os, du skal have fat i. Vi har nemlig ekspertisen til at assisterer dig i et optimalt salg eller køb – uanset om du har brug for en vurdering omkring Damhussøen, Espelunden, Harrestrup Å eller Vestvolden – og det blot for at nævne også nogle af de mange smukke grønne områder, der også er i og omkring Rødovre.
Stort køberkartotek
Udover danbolig Rødovre har vi også danbolig Taastrup & Hedehusene, og derudover har vi yderligere butikker i Ringsted og Sorø. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra andre områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg. Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Intelligent online markedsføring sælger din bolig hurtigere
Som kunde hos danbolig Rødovre får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Din egen side
Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 36, 1. TV.

  Jeg har gennem hele forløbet været meget tilfreds med danboligs service. Der er jævnligt blevet holdt åbent hus arrangementer på min bolig og danbolig har overholdt de aftaler vi har haft med hinanden. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge danbolig Rødovre. Hilsen Sven

 • Solgt
  Solgt

  Oksbølvej 12

  Vi har ved salg af vores rækkehus, været meget tilfredse med danbolig Rødovre. De har gennem hele forløbet ydet os en utrolig god service, som har hjulpet os gennem et trygt salg på ganske kort tid. Deres ekstra service med et besøg af en boligkonsulent, har vi også kun godt at sige om. Det gav os nogle gode råd til, hvordan vi kunne præsentere vores hus, så det gjorde sig godt ud på billederne og ved fremvisningerne. Hele vejen igennem har det været en rigtig god oplevelse med et meget tilfredsstillende salgsresultat, så vi kan på det varmeste anbefale at andre sælger gennem danbolig i Rødovre. Kærlig hilsen Lone & Alex

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 321, 2. TV.

  Efter Amir havde været ude og vurdere min bolig første gang, var jeg overbevist om at jeg skulle vælge danbolig Rødovre. Man kunne fra start af mærke, den gode og professionelle dialog der var mellem danbolig og en selv – en dialog som også fortsatte, efter boligen var solgt. Vi følte os meget trygge gennem hele forløbet og vi fik solgt vores bolig hurtigt og til en rigtig god pris. Jeg vil anbefale andre der skal sælge om at benytte danbolig Rødovre. Mvh Jakob, Rødovrevej 321

 • Solgt
  Solgt

  Nørregårdsvej 164

  Vi løfter hatten for danbolig Rødovre, og takker for et godt resultat i forbindelse med salget af vores ejendom på Nørregårdsvej 164 i Rødovre. Det gode resultat skyldes mæglernes vedholdende gode indsats, det smittende humør og den opbakning vi har fået fra teamet. Vi takker også for den løbende orientering, såvel i salgsperioden som under selve salgsforløbet, som må betegnes som usædvanlig for branchen. Den kunne lære lidt af jer. Disse rosende ord er givet af en tidligere kollega i ejendomsmæglerbranchen med mere end 30 års erfaring. Med venlig hilsen Svend Gørboe & Berit Lorange Juul

 • Solgt
  Solgt

  Bjerringbrovej 71

  Jeg har haft min bolig til salg i ca. 2 år gennem andre mæglere. Efter jeg satte til salg hos danbolig fik jeg alt det jeg ønskede; Et godt overblik over salget via Min danbolig, brugbare tilbagemeldinger, masser af aktivitet som til sidst mundede ud i et salg. En glad sælger her :) Mvh Erik Schou, sælger af Bjerringbrovej 71

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 100

  Hello. I have just purchased through DanBolig and got my dream house. The broker has been really good to advise and guide me through my house purchase, which has given me a tremendous sense of security as both house purchase and Denmark's rules are an unknown area for my husband and me. A recommendation from here. Sincerely Anna & Izreneusz, Buyer of Bjerringbrovej 71

Forretningsoplysninger

danbolig Rødovre
Rødovrevej 265
2610 Rødovre
CVR: 30541340
DB RØDOVRE A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Realkreditnettet, danbolig A/S, Heidemann, E-SOFT & BoligRåd

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Stabels, TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT& BoligRåd

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.