Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Rødovre

Rødovrevej 265
2610 Rødovre
36 41 44 44
roedovre@danbolig.dk

Raafat Zankari
Raafat Zankari
Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

Kig forbi vores kontor i krydset af Jyllingevej og Rødovrevej og hør mere om, hvad vi kan gøre for at sælge din bolig.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2610-2610)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Rødovre
Kilde: danbolig.dk
13

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Rødovre

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er på forkant med markedet, og som ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Ernsø og Thiemke, som repræsenterer hele 5 samarbejdende butikker og som desuden også er Premium ejendomsmægler. Premium betyder maksimal eksponering på Boliga, som er mange køberes foretrukne platform i jagten på en kommende bolig. Hos os, er det derfor, helt naturligt at kunne tilbyde - 100% solgt eller gratis.
Vi har stor erfaring i salg af både villaer, rækkehuse, bungalows, byhuse, ejerlejligheder, andelsboliger & fritidshuse.

Når du vælger danbolig Rødovre som ejendomsmægler, får du en topprofessionel markedsføring af din bolig. Vi benytter specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vi benytter os af de nyeste teknologier til online markedsføring, og som noget helt særligt – sikrer vores dygtige bolig konsulenter fra Bolig Råd, at lige netop din bolig præsenterer sig bedst muligt, før den skal fotograferes. Vi er også meget aktive på Facebook og andre sociale medier som håndteres af vores helt egen marketingschef, så din ejendom får så meget eksponering som overhovedet muligt. Hver uge deltager alle medarbejdere også på rundvisning i boligerne, så alle på kontoret proaktivt tager del i salgsarbejdet.
Vi udarbejder altid en handlingsplan og afholder naturligvis også statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgs forløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det altid giver det bedste resultat.
Nøgleordene for os er kvalitet, seriøsitet, innovation – og naturligvis kundetilfredshed. Det er helt afgørende, at du som sælger føler dig tryg og i gode hænder gennem hele processen, fra den første kontakt til købsaftalen er skrevet under. Derfor har vi også vores helt eget servicecenter, hvor vores skarpe sagsbehandlere har fokus på alle detaljerne, så det bliver både let og sikkert for dig og dit bolig salg.

Lokalkendskab
Vores forretning dækker hele Rødovre, Irmabyen og Islev – som grænser op til Valby, Vanløse, Herlev, Brøndbyøster, Glostrup og Hvidovre. Rødovre ligger dermed meget centralt og tæt på København og Frederiksberg.
Så bor du i dette dejlige områder, så er det os, du skal have fat i. Vi har nemlig ekspertisen til at assisterer dig i et optimalt salg eller køb – uanset om du har brug for en vurdering omkring Damhussøen, Espelunden, Harrestrup Å eller Vestvolden – og det blot for at nævne også nogle af de mange smukke grønne områder, der også er i og omkring Rødovre.
Stort køberkartotek
Udover danbolig Rødovre har vi også danbolig Taastrup & Hedehusene, og derudover har vi yderligere butikker i Ringsted og Sorø. Vi har derfor gode forudsætninger for at matche din bolig med købere fra andre områder, og vi har adgang til et ekstra stort køberkartotek, hvor vi ofte kan matche køberønsker med de boliger, vi får til salg. Vores tætte interne samarbejde med Nordea sikrer selvfølgelig også, at vi herfra får et stort antal potentielle købere. Og med vores meget aktive lokale køberkartotek sikrer vi, at vi hurtigt kan matche købere direkte med de boliger, der sættes til salg.

Intelligent online markedsføring sælger din bolig hurtigere
Som kunde hos danbolig Rødovre får du adgang til de nyeste teknologier til online markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for boligen, og med det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, kan vi målrette annonceringen af ejendommen, så den lige præcis rammer de mennesker, der er boligsøgende og i den relevante målgruppe.

Din egen side
Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.

Vi har en ambition om, at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Skærbækvej 7A

  Efter at danbolig, med succes, havde solgt vores hus i Stenløse, besluttede vi at flytte tilbage til Rødovre. Vi blev skrevet op i danbolig Rødovres køberkartoktek og oplevede at de gjorde en stor indsats, for at finde den type bolig som vi ledte efter, blandt andet ved at uddele flyers i de områder vi efterspurgte. De var utrolig gode til at lytte til vores behov og Christina Jakobsen tog os med rundt på de boliger som hun mente opfyldte vores krav. Med succes! Vi fandt Skærbækvej 7A, et dejligt hus, som levede op til de krav og ønsker vi havde. Vi kan varmt anbefale danbolig Rødovre, både når der skal købes og sælges bolig, de er meget professionelle og vi har følt os i trygge hænder under hele forløbet. Hilsen Kate & Erik

 • Solgt
  Solgt

  Islevbrovej 6E

  Vi har været glade og tilfredse med danbolig Rødovre under hele salget. Vi følte os fra start i trygge hænder og kan varmt anbefale andre der skal sælge om at benytte danbolig Rødovre. Hilsen Ditte og Bent

 • Solgt
  Solgt

  Thyregodsvej 16, st.

  Efter min lejlighed havde stået til salg hos en anden mægler i 365 dage og den stadig ikke var solgt, besluttede jeg mig at skifte til danbolig Rødovre. Det viste sig at være det rigtige valg, idet de fik solgt min lejlighed på kun 3 måneder og i øvrigt til en højere pris end hvad den anden mægler havde forslået. Jeg kan kun anbefale danbolig Rødovre til alle der går med salgstanker! Mvh Kevin

 • Solgt
  Solgt

  Rødovrevej 184, 2. TV.

  Her står jeg og er yderst tilfreds med salget af min lejlighed gennem danbolig Rødovre. For det første gik det meget hurtigt og efter nogle fremvisninger fik jeg et seriøst bud som jeg accepterede. Jeg har fået en god pris for min lejlighed, derfor er jeg rigtig glad for at have valgt at sælge igennem danbolig Rødovre.

 • Solgt
  Solgt

  Dråbyvej 4B

  Jeg har gennem salgsforløbet, hele tiden været i god kontakt med personalet på kontoret. Jeg blev altid imødekommet med et smil. God forhandlingsproces hvor mægler varetog mine interesser bedst muligt. danbolig Rødovre kan varmt anbefales. Hilsen Hans

 • Solgt
  Solgt

  Mose Alle 9B

  Jeg har fået solgt min bolig gennem danbolig Rødovre. Det var en meget behagelig oplevelse med professionelle ejendomsmæglere. Der blev jævnligt holdt åbent hus-arrangementer, og både ved dem og fremvisninger blev der givet tilbagemeldinger på hvordan det var gået. Hilsen Jørgen

Forretningsoplysninger

danbolig Rødovre
Rødovrevej 265
2610 Rødovre
CVR: 30541340
DB RØDOVRE A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

Realkreditnettet, danbolig A/S, Heidemann, E-SOFT & BoligRåd

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Stabels, TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT& BoligRåd

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.