Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Nørregade 6
3700 Rønne
56 95 19 95
roenne@danbolig.dk

Martin W. Kok-Hansen
Martin W. Kok-Hansen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm - med den største markedsandel på det samlede bornholmske marked. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø dækker vi hele øen (*kilde: Boligsiden.dk)

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3700-3790)
Kilde: Boligsiden
Villa: 79%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
39

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Rønne

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere boligen til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Rønne centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Desuden sikrer vores samarbejde med Nordea, at din præsentation bliver udstillet i deres butiksvinduer, hvor rigtig mange mennesker passerer hver dag. Derudover annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere at give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Smedeløkken 34

  Selvom at ejendomsmægleren er sælgers rådgiver, så har vi som køber oplevet en super service og hjælpsomhed fra mæglerforretningens side. Vi vil derfor meget gerne anbefale danbolig Rønne, Bornholm.

 • Solgt
  Solgt

  Æggebjergvej 3

  Vi har været på fremvisning med danbolig Rønne før og har altid følt at de er ærlige, fleksible og har taget sig god tid. Vi er blevet godt behandlet som købere og har kun ros til mægleren.

 • Solgt
  Solgt

  Pilegårdsvej 10

  Jeg har solgt hus gennem danbolig Rønne og har følt mig rigtig godt behandlet. Mægleren og kontoret havde styr på hele forløbet fra start til ejendommen var solgt. God løbende orientering og tilbagemeldinger. Jeg kan anbefale danbolig som samarbejdspartner.

 • Solgt
  Solgt

  Valnøddestien 2

  Jeg har både solgt og købt via danbolig Rønne. Altid en god og hurtig orientering efter fremvisninger. Ved købet af mit nye hus, fik Knud Erik også overtagelse af det nye, samt aflevering af det solgt, til at passe sammen. Danbolig og Knud Erik har været en god og professionel samarbejdspartner i hele forløbet.

 • Solgt
  Solgt

  Østervoldgade 44

  Jeg har følt mig godt behandlet og følte en god kommunikation og altid overholdte aftaler med min mægler. Kan kun anbefale danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Harbovej 151

  Super god ejendomsmægler. Rar og venlig, men styr på boligen og processen.

Forretningsoplysninger

danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Nørregade 6
3700 Rønne
CVR: 27503802
MarOle I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Willis/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.