0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Nørregade 6
3700 Rønne
56 95 19 95
roenne@danbolig.dk

Martin W. Kok-Hansen
Martin W. Kok-Hansen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm - med en markedsandel pænt over 30 %(*) på det samlede bornholmske marked. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø dækker vi hele øen (*kilde: Boligsiden.dk)

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3700-3790)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
56

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Rønne

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere boligen til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Rønne centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Desuden sikrer vores samarbejde med Nordea, at din præsentation bliver udstillet i deres butiksvinduer, hvor rigtig mange mennesker passerer hver dag. Derudover annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere at give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Lige nu har vi 56 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Stengade 40

  110% tilfreds med DanBolig "Da jeg skulle flytte til øen fandt jeg min bolig via internettet - og kom i denne forbindelse i kontakt med Martin, som var meget behjælpelig og tog mig med ud og se på ejendomme. Martin er en meget rar og venlig person, når han fremviser ejendomme - og snakker i et sprog vi alle kan forstå. Martin var behjælpelig med alle spørgsmål om boligen, lige til hvilke håndværkere som kunne udbedre fejl og mangler. Alle aftaler blev overholdt og ved alle møderne var der kaffe på kanden. Jeg har haft en 110% god oplevelse og skulle jeg købe eller sælge hus igen ville jeg vælge DanBolig" Kent Sonne

 • Solgt

  Lobbæk Hovedgade 4

  Martin virkede meget behagelig og ærlig,så man følte sig i gode hænder under handelen. Det vil jo nok være ham man henvender sig til, såfremt man ønsker at købe eller sælge på et andet tidspunkt. Jeg tror Martin har et godt bagland på kontoret,som sørger for det praktiske. Ellers ville det ikke gå så glat. Med venlig hilsen Anette og Egon

 • Solgt

  Hallebakken 3

  Tror ikke at der findes et venligere boligteam, ikke mindst skal nævnes kontor personalet som altid er hurtige på telefonen og er utroligt videndende om den enkelte sag og alle perspektiver i forbindelse med en handel, super professionelle, venlige og imødekommende og yder en kæmpe indsats for at få tingene til at glide igennem på bedst tænkelige måde ligesom mæglerne. Jeg har tidligere handlet via Danbolig Rønne og samme billede hver gang, perfekt til mindste detalje. Særlig tak til Jan Haagensen og ikke mindst Rikke Holm Andersen.

 • Solgt

  Smallesund 35

  Mæglerens indsats for at få solgt boligen var helt unik, boligen blev solgt på kun 21 dage. Rådgivningen var første klasses - og den realistiske pris sparede os mange penge. Selvom det at sælge en bolig, kræver mange udgifter, er det knapt så ærgerlige penge, når man føler at man får noget service, ekspertise og adgang til en erfaring man ikke selv har. Kommunikation er meget vigtig, når man skal sælge en bolig på Bornholm og selv befinder sig i "restdanmark". Informationen har været hurtig, kompetent og fyldestgørende. Næste gang jeg skal bruge en ejendomsmægler på Bornholm vil jeg bruge danbolig/Kok-Hansen. Tak for denne gang.

 • Solgt

  Nordskovvej 9A

  Grundige og imødekommende "DanBolig har været meget imødekommende og informative vedr. mit huskøb, men også m.h.t. mit eget hussalg. DanBoligs fremvisning var grundig og med en venlig og imødekommende fremtoning, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem, både ved køb og salg". Kirsten Ethelberg

 • Solgt

  Frødingsvej 8

  Vi har følt os meget trygge "Vi har både købt og solgt vores hus gennem DanBolig og har været meget tilfredse med hele sagsforløbet. Mægleren var overordentlig omhyggelig med rådgivningen og håndteringen af både vores eget salg og vores køb af nyt hus. Vi har følt os meget trygge under hele forhandlingsforløbet". Lone Thrane

Forretningsoplysninger

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Nørregade 6
3700 Rønne
CVR: 27503802

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg/Willis/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig