Vurderingsweekend 2.-3. okt.

- og du er inviteret

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Nørregade 6
3700 Rønne
56 95 19 95
roenne@danbolig.dk

Martin W. Kok-Hansen
Martin W. Kok-Hansen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm - med den største markedsandel på det samlede bornholmske marked. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø dækker vi hele øen (*kilde: Boligsiden.dk)

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3700-3790)
Kilde: Boligsiden
Villa: 43%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
30

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Rønne

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, professionel tekstforfatter, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere boligen til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Rønne centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Desuden sikrer vores samarbejde med Nordea, at din præsentation bliver udstillet i deres butiksvinduer, hvor rigtig mange mennesker passerer hver dag. Derudover annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere at give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Lige nu har vi 30 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

Vurderingsweekend er din mulighed for en præcis og uforpligtende vurdering

Tilmeld dig gratis

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Stenløsevej 4

  Frank gav sig fra første møde god tid, besvarede spørgsmål og kom med gode råd. Vi følte os fra start til slut trygge og i gode kompetente hænder. Vi blev behandlet dybt professionelt, samtidig med at tonen var frisk. Imødekommenhed og fantastisk god service.

 • Solgt
  Solgt

  Valmuevej 3

  Der gik kun få dage fra min andelsbolig blev sat til salg, til den var solgt. Jeg har været meget tilfreds med danbolig og Knud Erik som samarbejdspartner. Alt er blevet klaret yderst professionelt, herunder overdragelsen til ny ejer.

 • Solgt
  Solgt

  Zahrtmannsvej 89

  Kæmpe tak til hele teamet. I har virkelig spillet sammen og givet os en yderst kompetent behandling på alle områder helt fra start til mål.

 • Solgt
  Solgt

  Pilegårdsvej 10

  Jeg har solgt hus gennem danbolig Rønne og har følt mig rigtig godt behandlet. Mægleren og kontoret havde styr på hele forløbet fra start til ejendommen var solgt. God løbende orientering og tilbagemeldinger. Jeg kan anbefale danbolig som samarbejdspartner.

 • Solgt
  Solgt

  Sdr. Strandvej 13

  Vi har købt og solgt gennem danbolig og har været meget tilfredse med hele forløbet. Martin fremviste os vores nye hus på en behagelig måde. Med flere interesserede købere blev vores eget solgt på kun en uge. Vores mægler Frank var professionel, sød og hjælpsom gennem hele forløbet og Martin fra Nexø afdelingen gjorde et godt arbejde med fremvisning og salg. Rikke på kontoret var altid sød og hjælpsom og havde 100% styr på sagsgangen. Vi kan klart anbefale danbolig til køb og salg.

 • Solgt
  Solgt

  Pilebakken 4

  Vi vil gerne udtrykke vores store taknemmelighed for den eksemplariske og professionelle hjælp Martin og Christian samt andre i danbolig har ydet i forbindelse med vores køb. Det har været en kæmpe hjælp og en ren fornøjelse og det lykkedes i sidste ende.

Forretningsoplysninger

danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Nørregade 6
3700 Rønne
CVR: 27503802
MarOle I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Danske Boligforsikring/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Vurderingsweekend 2.-3. okt.

- og du er inviteret

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.