Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Nørregade 6
3700 Rønne
56 95 19 95
roenne@danbolig.dk

Martin W. Kok-Hansen
Martin W. Kok-Hansen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm - med den største markedsandel på det samlede bornholmske marked. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø dækker vi hele øen (*kilde: Boligsiden.dk)

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3700-3790)
Kilde: Boligsiden
Villa: 43%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Rønne

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, professionel tekstforfatter, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere boligen til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Rønne centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Desuden sikrer vores samarbejde med Nordea, at din præsentation bliver udstillet i deres butiksvinduer, hvor rigtig mange mennesker passerer hver dag. Derudover annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere at give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Smedeløkken 34

  Selvom at ejendomsmægleren er sælgers rådgiver, så har vi som køber oplevet en super service og hjælpsomhed fra mæglerforretningens side. Vi vil derfor meget gerne anbefale danbolig Rønne, Bornholm.

 • Solgt
  Solgt

  Harbovej 151

  Super god ejendomsmægler. Rar og venlig, men styr på boligen og processen.

 • Solgt
  Solgt

  Almegade 40

  En STOR tak til Danbolig Rønne for salg af mit hus på rekord tid. Jeg har oplevet et tæt professionelt samarbejde, hvor jeg hele tiden er blevet informeret/ringet op. Jan Haagensen har været tovholder i mit salg, men jeg har haft kontakt til flere af Danboligs mæglere, der alle har ydet et fantastisk stykke arbejde. De største anbefalinger herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Klinteløkken 5

  Vi har solgt vores sommerhus gennem danbolig og har gennem hele forløbet, haft en rigtig god dialog og løbende kontakt med Jan Haagensen. Med en super god markedsføring og et professionelt arbejde, lykkedes det at sælge sommerhuset hurtigt og til prisen.

 • Solgt
  Solgt

  Pilebakken 4

  Vi vil gerne udtrykke vores store taknemmelighed for den eksemplariske og professionelle hjælp Martin og Christian samt andre i danbolig har ydet i forbindelse med vores køb. Det har været en kæmpe hjælp og en ren fornøjelse og det lykkedes i sidste ende.

 • Solgt
  Solgt

  Zahrtmannsvej 89

  Kæmpe tak til hele teamet. I har virkelig spillet sammen og givet os en yderst kompetent behandling på alle områder helt fra start til mål.

Forretningsoplysninger

danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen
Nørregade 6
3700 Rønne
CVR: 27503802
MarOle I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Danske Boligforsikring/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.