Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde C

Hersegade 6
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-hersegade@danbolig.dk

Randi Christensen
Randi Christensen
Ejendomsmægler, MDE.

Nysgerrig på hvad der gemmer sig af skønne steder i dit nye nabolag?

Unikt for danbolig har vi lanceret Vores Nabolag, når du leder efter bolig, så kender du de lokales favoritsteder fra starten.
Udforsk dit lokalområde på danbolig.dk/nabolag

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde C
Kilde: danbolig.dk
47

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde C

Gratis salgsvurdering
Når du bestiller en gratis salgsvurdering hos danbolig Roskilde C, foretager vi altid en grundig gennemgang af din ejendom. Du får herefter vores professionelle vurdering af hvad din bolig er værd i det aktuelle marked samt rådgivning om hvordan du får mest ud af et evt. kommende boligsalg.
I butikken på Hersegade har vi sammensat et team af kvalificerede medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst lokalområdet. Denne viden er nødvendig, for at opnå en realistisk vurdering af din bolig.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende salgsvurdering, også selvom du ikke går i konkrete salgstanker. Vi kommer med glæde ud og ser på hvilke muligheder din bolig gemmer på.

Salg af bolig
Dit valg af ejendomsmægler er ikke uden betydning, for at opnå et hurtigt og effektivt boligsalg. Ejendomsmægleren er din sparringspartner og rådgiver igennem hele salgsforløbet, hvorfor det er vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der lever op til dine specifikke ønsker og forventninger.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så du opnår et optimalt boligsalg. Ved hjælp af vores intelligente annoncesystem clevr kan vi ramme reelt interesserede købere i markedet på baggrund af data om købernes adfærd på nettet. Det kalder vi effektiv og målrettet markedsføring. Herudover præsenterer vi din bolig på vores dobbeltprisvindende hjemmeside, der med funktioner som ”Mit Salg” og ”Sælger Siger” giver dig mulighed for hhv. at følge udviklingen på dit boligsalg samt med egne ord fortælle potentielle købere, hvad der gør netop din bolig helt unik. Hos os er mulighederne mange.

Følg os på Facebook og se det nyeste udbud af alt fra muremestervillaer, funkisvillaer og typehuse til byggegrunde og sommerhuse i fx Kristiansminde, Vor Frue og Hyrdehøj før alle andre.

Lige nu har vi 47 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

Giv din bolig mere skærmtid
- med 30 dages gratis annoncering

Hent din værdikupon

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Tranemosevej 16

  Det har været en gennemgående positiv oplevelse at handle ejendom med danbolig Roskilde C. De involverede parter har udvist professionalisme, og været behjælpelige med diverse oplysninger og spørgsmål.

 • Solgt
  Solgt

  Henrik Nielsens Vej 15

  Søde, seriøse og imødekommende. Anne med al papirarbejdet og kontakt og Stine med fremvisninger og kontakt. Tak til danbolig Roskilde-Lejre for en god salgsoplevelse. Følte mig altid velkommen på kontoret, både når jeg kom efter aftale, og når jeg ”bare” dukkede op. TAK for en god handel gennem danbolig Roskilde-Lejre

 • Solgt
  Solgt

  Dommervænget 14A, 1. TH.

  1000 tak Danbolig – for et effektivt salg af vores lejlighed. Vi havde haft vores skønne lejlighed til salg hos en anden ejendomsmægler i Roskilde – og vi kunne ikke forstå at den ikke kunne sælges.Vi var ved at opgive – men efter et møde med Peter Karlsen / Danbolig fik han os overbevist om, at Danbolig kunne sælge lejligheden. Der er nu gået få måneder – og lejligheden blev solgt uden pris afslag ! Vi ønsker at give Peter Karlsen / Danbolig – den bedste anbefaling – og tak for et godt samarbejde / salg af vores lejlighed.

 • Solgt
  Solgt

  Fælledvej 16, 2. TH.

  De er et klart vinderhold og jeg vil med garanti bruge dem også næste gang jeg skal sælge bolig. Super effektivitet med smil på og ikke mindst var de super erfarne og vidste hvad de talte om. En stor tak til hele teamet.

 • Solgt
  Solgt

  Egholmvej 20

  Altid mødt med venlighed, altid tilgængelig hvis vi havde spørgsmål. Stor tålmodighed og kampgejst. Vi er meget tilfredse!

 • Solgt
  Solgt

  Låddenhøj 97

  Vi har boet i vores skønne rækkehus i mange år og tiden var kommet til at vi godt ville videre i en lejlighed i Roskilde. Vi tog kontakt til Peter Karlsen, hvor vi havde en god og positiv dialog omkring salget af vores rækkehus. Vi var ikke i tvivl – da vi blev præsenteret for Peter´s tanker / salgsoplæg. Og det var et meget klogt valg, da vi fik solgt vores rækkehus på under 1 måned – og fordi at der var flere seriøse købere, fik vi en bedre pris for huset. Den bedste anbefaling til hele holdet hos danbolig.

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde C
Hersegade 6
4000 Roskilde
CVR: 30541200
danbolig Roskilde - Lejre /v Karhof og Sørensen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Top Danmark

Esoft systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Top Danmark

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.