0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde C

Hersegade 6
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-hersegade@danbolig.dk

Tommy Behrendt Sørensen
Tommy Behrendt Sørensen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

I weekenden har vi holdt Vurderingsweekend og hvilken forrygende succes! Gik du glip af Vurderingsweekenden? Bare rolig. Du kan stadig få en gratis vurdering samt gode tips til, hvordan du optimerer din bolig forud for et salg. Læs mere på danbolig.dk/vurderingsweekend

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde C
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde C

Gratis salgsvurdering
Når du bestiller en gratis salgsvurdering hos danbolig Roskilde C, foretager vi altid en grundig gennemgang af din ejendom. Du får herefter vores professionelle vurdering af hvad din bolig er værd i det aktuelle marked samt rådgivning om hvordan du får mest ud af et evt. kommende boligsalg.
I butikken på Hersegade har vi sammensat et team af kvalificerede medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst lokalområdet. Denne viden er nødvendig, for at opnå en realistisk vurdering af din bolig.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende salgsvurdering, også selvom du ikke går i konkrete salgstanker. Vi kommer med glæde ud og ser på hvilke muligheder din bolig gemmer på.

Salg af bolig
Dit valg af ejendomsmægler er ikke uden betydning, for at opnå et hurtigt og effektivt boligsalg. Ejendomsmægleren er din sparringspartner og rådgiver igennem hele salgsforløbet, hvorfor det er vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der lever op til dine specifikke ønsker og forventninger.
Foruden vores to velplacerede butikker i Roksilde (Hersegade og Københavnsvej) har vi yderligere ti butikker i København samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer. Dette giver os et ekstraordinært stort netværk og dig ekstra fordele, når du sælger din bolig gennem os, da vi ofte kan matche køberønsker, med de boliger vi får til salg.

Uanset om du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, rækkehus, ideel anpart eller villa, så har vi altid flere medarbejdere fra vores butikker i Roskilde ude og se de ejendomme, som vi får til salg. På den måde sikres du et stort team af medarbejdere, der arbejder målrettet på tværs af vores butikker om at finde den helt rigtige køber til netop din bolig.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så du opnår et optimalt boligsalg. Ved hjælp af vores intelligente annoncesystem clevr. kan vi ramme reelt interesserede købere i markedet på baggrund af data om købernes adfærd på nettet. Det kalder vi effektiv og målrettet markedsføring. Herudover præsenterer vi din bolig på vores dobbeltprisvindende hjemmeside, der med funktioner som ”Mit Salg” og ”Sælger Siger” giver dig mulighed for hhv. at følge udviklingen på dit boligsalg samt med egne ord fortælle potentielle købere, hvad der gør netop din bolig helt unik. Hos os er mulighederne mange.

Køb af bolig
Har du fundet drømmeboligen i Roskilde, så kan vi være behjælpelige med køberrådgivning. Vi (danbolig Niels Hald) er certificerede med DE's (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke, hvilket er din garanti for kyndig rådgivning igennem hele købsprocessen. Så hvis du ikke ønsker at stå alene med et forestående køb, så kan vores køberrådgivere hjælpe dig sikkert gennem købet af dit næste hjem.
Følg os på Facebook og se det nyeste udbud af alt fra muremestervillaer, funkisvillaer og typehuse til byggegrunde og sommerhuse i fx Kristiansminde, Vor Frue og Hyrdehøj før alle andre.

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde C
Hersegade 6
4000 Roskilde
CVR: 30541200

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

Esoft systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig