Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde C

Hersegade 6
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-hersegade@danbolig.dk

Nicolai Karhof
Nicolai Karhof
Indehaver

Nysgerrig på hvad der gemmer sig af skønne steder i dit nye nabolag?

Unikt for danbolig har vi lanceret Vores Nabolag, når du leder efter bolig, så kender du de lokales favoritsteder fra starten.
Udforsk dit lokalområde på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde C
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde C

Gratis salgsvurdering
Når du bestiller en gratis salgsvurdering hos danbolig Roskilde C, foretager vi altid en grundig gennemgang af din ejendom. Du får herefter vores professionelle vurdering af hvad din bolig er værd i det aktuelle marked samt rådgivning om hvordan du får mest ud af et evt. kommende boligsalg.
I butikken på Hersegade har vi sammensat et team af kvalificerede medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst lokalområdet. Denne viden er nødvendig, for at opnå en realistisk vurdering af din bolig.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende salgsvurdering, også selvom du ikke går i konkrete salgstanker. Vi kommer med glæde ud og ser på hvilke muligheder din bolig gemmer på.

Salg af bolig
Dit valg af ejendomsmægler er ikke uden betydning, for at opnå et hurtigt og effektivt boligsalg. Ejendomsmægleren er din sparringspartner og rådgiver igennem hele salgsforløbet, hvorfor det er vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der lever op til dine specifikke ønsker og forventninger.
Foruden vores tre velplacerede butikker i Roksilde (Hersegade, Brønsager og Københavnsvej) har vi yderligere ti butikker i København samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer. Dette giver os et ekstraordinært stort netværk og dig ekstra fordele, når du sælger din bolig gennem os, da vi ofte kan matche køberønsker, med de boliger vi får til salg.

Uanset om du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, rækkehus, ideel anpart eller villa, så har vi altid flere medarbejdere fra vores butikker i Roskilde ude og se de ejendomme, som vi får til salg. På den måde sikres du et stort team af medarbejdere, der arbejder målrettet på tværs af vores butikker om at finde den helt rigtige køber til netop din bolig.

Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så du opnår et optimalt boligsalg. Ved hjælp af vores intelligente annoncesystem clevr kan vi ramme reelt interesserede købere i markedet på baggrund af data om købernes adfærd på nettet. Det kalder vi effektiv og målrettet markedsføring. Herudover præsenterer vi din bolig på vores dobbeltprisvindende hjemmeside, der med funktioner som ”Mit Salg” og ”Sælger Siger” giver dig mulighed for hhv. at følge udviklingen på dit boligsalg samt med egne ord fortælle potentielle købere, hvad der gør netop din bolig helt unik. Hos os er mulighederne mange.

Køb af bolig
Har du fundet drømmeboligen i Roskilde, så kan vi være behjælpelige med køberrådgivning. Vi (danbolig Niels Hald) er certificerede med DE's (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke, hvilket er din garanti for kyndig rådgivning igennem hele købsprocessen. Så hvis du ikke ønsker at stå alene med et forestående køb, så kan vores køberrådgivere hjælpe dig sikkert gennem købet af dit næste hjem.
Følg os på Facebook og se det nyeste udbud af alt fra muremestervillaer, funkisvillaer og typehuse til byggegrunde og sommerhuse i fx Kristiansminde, Vor Frue og Hyrdehøj før alle andre.

Lige nu har vi 22 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 11
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Låddenhøj 97

  Vi har boet i vores skønne rækkehus i mange år og tiden var kommet til at vi godt ville videre i en lejlighed i Roskilde. Vi tog kontakt til Peter Karlsen, hvor vi havde en god og positiv dialog omkring salget af vores rækkehus. Vi var ikke i tvivl – da vi blev præsenteret for Peter´s tanker / salgsoplæg. Og det var et meget klogt valg, da vi fik solgt vores rækkehus på under 1 måned – og fordi at der var flere seriøse købere, fik vi en bedre pris for huset. Den bedste anbefaling til hele holdet hos danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Dommervænget 14A, 1. TH.

  1000 tak Danbolig – for et effektivt salg af vores lejlighed. Vi havde haft vores skønne lejlighed til salg hos en anden ejendomsmægler i Roskilde – og vi kunne ikke forstå at den ikke kunne sælges.Vi var ved at opgive – men efter et møde med Peter Karlsen / Danbolig fik han os overbevist om, at Danbolig kunne sælge lejligheden. Der er nu gået få måneder – og lejligheden blev solgt uden pris afslag ! Vi ønsker at give Peter Karlsen / Danbolig – den bedste anbefaling – og tak for et godt samarbejde / salg af vores lejlighed.

 • Solgt
  Solgt

  Hyllingeparken 13

  Vi har været meget glade for Anne Löchte-Larsen, der overtog salget af vores hus. Pludselig skete der noget, Anne tog vores problemer fra fortiden alvorligt, efterkom vores ønsker. Hun er glad, positiv, altid imødekommende, professionel, og har sat os godt ind tingene. Vi har også været meget glade for den måde Stine Laursen har været på overfor os. Hun har været ærlig, hvis der var noget hun var i tvivl om, og henvist os til rette person.

 • Solgt
  Solgt

  Henrik Nielsens Vej 15

  Søde, seriøse og imødekommende. Anne med al papirarbejdet og kontakt og Stine med fremvisninger og kontakt. Tak til danbolig Roskilde-Lejre for en god salgsoplevelse. Følte mig altid velkommen på kontoret, både når jeg kom efter aftale, og når jeg ”bare” dukkede op. TAK for en god handel gennem danbolig Roskilde-Lejre

 • Solgt
  Solgt

  Lyøvej 10

 • Solgt
  Solgt

  Roskildevænget 61, 2. TH.

  Stor ihærdighed med salget fra dag 1.

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde C
Hersegade 6
4000 Roskilde
CVR: 30541200

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

Esoft systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.