Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Solrød

Solrød Strandvej 123
2680 Solrød Strand
56 25 35 35
solroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2680-4622)
Kilde: Boligsiden
Villa: 87%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Solrød
Kilde: danbolig.dk
31

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Solrød

Velkommen hos danbolig Solrød

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en mægler, som er dus med lokalområdet og ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Solrød.

Hovedparten af vores mæglere bor i området, så lokalkendskabet har vi med hjemmefra. Det er altafgørende, når vi skal rådgive vores sælgere og sætte den rigtige pris på boligen. Boligerne i Solrød og Havdrup består især af villaer, liebhaverboliger og rækkehuse, og derudover er der en mindre del lejligheder. Hos danbolig Solrød har vi godt fat i salget af alle disse boligtyper.

Vi samler på tilfredse kunder
For os handler det ikke om bare at få en bolig til salg. Det handler om, at vi skal få den solgt til så god en pris, at vores sælger også har et smil på læberne, når købsaftalen underskrives. Bestil allerede i dag en gratis salgsvurdering og hør mere om, hvad vi kan gøre for at sælge din bolig.

Når du sætter din bolig til salg hos os, kan du være sikker på, at vi tager grundig hånd om alle aspekter i forløbet. Vi laver en handlingsplan og en markedsføringsplan på ejendommen, og vi afholder løbende statusmøder, så du som sælger hele tiden er ajour med udviklingen i dit eget salgsforløb.

Professionel og målrettet annoncering på nettet
Vi gør meget ud af, hvordan boligerne præsenteres for potentielle købere. Vores fotografer er specialuddannede, og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere. Vores konstante fokus på kvalitet og resultater betyder blandt andet, at vi annoncerer bredt i alle medier, men en stadig større andel annonceres på de Digitale Medier.

De fleste begynder boligjagten online, hvilket vi tager højde for. Du får din egen side på danbolig.dk, hvor du kan følge med i interessen for din bolig. Og med vores intelligente online markedsføringsværktøj danbolig clevr, sørger vi for, at boligen når ud til den helt rigtige målgruppe via bannerannoncer på nettet. Herudover annoncerer vi digitalt via Facebook Boost og Fremhævet annonce på Boligsiden.dk.

Stærkt mæglerteam på tværs af to butikker
Vores team i Solrød butikken består af indehaver Jim Riel, partner & salgschef Morten Lunge, Anders Ankersen, Michael Rask samt salgskoordinator Marianne Bruus, der tager sig af alt det praktiske omkring en bolighandel. Vi har også en butik i Greve med yderligere fire mæglere og to salgskoordinatorer, der hjælper til, når der er behov for det.

Kontakt os allerede i dag
Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag - så fortæller vi i samme ombæring, hvordan vi sikrer dig den bedste pris og det hurtigste salg.

Besøg os i butikken på Solrød Strandvej 123 eller kontakt os på 56 25 35 35. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Svalegangen 2

  Jim Riel var under hele forløbet yderst professionel og fagligt kompetent. Herudover fremstod danbolig Solrød generelt som den mest seriøse mægler af dem vi talte med. Alle medarbejdere var hjælpsomme, og imødekommende i alle dele af salgsprocessen.

 • Solgt
  Solgt

  Granvej 8

  Lidt mærkeligt at være yderst tilfreds på alle punkter - egentlig en super oplevelse hele vejen igennem og SOLGT til prisen!

Forretningsoplysninger

danbolig Solrød
Solrød Strandvej 123
2680 Solrød Strand
CVR: 21275875
Jim Riel A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank A/S

ETU, Willis/Dansk Boligforsikring, FRIDA

Sydkysten og Børsen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

ETU, Willis/Dansk Boligforsikring, FRIDA

Sydkysten og Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.