Ejendomsmægler Stevns - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Stevns

Nytorv 4
4660 Store Heddinge
56 51 02 00
stevns@danbolig.dk

Christian Rasmussen
Christian Rasmussen
Ejendomsmægler MDE

Vi har rigtig travlt i øjeblikket hos danbolig Stevns og har rigtig mange der ønsker at købe bolig i vores herlige område - Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde "hjem"!

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4652-4673)
Kilde: Boligsiden
Villa: 82%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Stevns
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Stevns

Velkommen hos danbolig Stevns

Når du vælger danbolig Stevns som din ejendomsmægler får du hele vores dygtige team i ryggen til at sælge din bolig. Vores super lokalkendskab, vores brede erfaringsgrundlag og vores gode humør er de vigtigste årsager til vores mangeårige succes som ejendomsmæglerfirma i lokalområdet. Det er blot et par af årsagerne til, at du bør kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, før du beslutter dig for, hvem der skal stå for den vigtige opgave at sælge din bolig.

Vores fremragende lokalkendskab er absolut en af vores største styrker som ejendomsmæglerfirma, og vores kendskab omfatter hver og en af områdets byer og landsbyer:

- Store Heddinge / Bjælkerup
- Hårlev
- Rødvig
- Strøby / Strøby Ladeplads
- Hellested
- Klippinge
- Magleby
- Sigerslev
- Højerup
- Holtug
- Lyderslev/Gevnø
- Endeslev
- Havnelev
- Lille Heddinge
- Boestofte
- Tommestrup
- Frøslev
- Arnøje
- Skørpinge
- Barup
- Tåstrup
- Lund
- Vråby
- Himlingøje
- Renge
- Råby
- St. Linde / Ll. Linde
- Lille Tårnby

Vi er tre på kontoret, der arbejder sammen om salgsprocessen fra start til slut uanset, om der er tale om en villa, en lejlighed, en landejendom eller et sommerhus.

7 butikker - 1 salær:
Vores markedsføring foregår både via boligpræsentationen i butikken og på vores hjemmeside, mens vi også benytter os af Facebook og danbolig clevr, der annoncerer for køberne dér, hvor de er aktive på nettet. Når vi skal finde den rigtige køber til din bolig, bruger vi også vores netværk, der blandt andet består af et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-kontorer. Dermed får du adgang til et langt større køberkartotek, der også omfatter afdelingerne i Køge, Faxe, Haslev, Præstø, Borup & Viby Sj. mens du stadig får fordelen ved at have en lokalkendt mægler.

Vi kender din bolig
Vi har alle fra kontoret været med ude at se din bolig, så vi kan svare på spørgsmål fra interesserede købere, uanset om de ringer til os eller kigger forbi vores centralt placerede kontor i Store Heddinge. Her er vores store vinduesparti med lysdisplay i øvrigt en vigtig faktor i den lokale eksponering af netop din bolig, for den centrale placering sammen med den flotte præsentation garanterer, at din bolig bliver set.

For os er det vigtigt, at der er en god og behagelig stemning på kontoret, hvor folk kan føle sig velkomne, når de kigger forbi – uanset om det er efter aftale eller uanmeldt. Vi tager os altid den nødvendige tid til at skabe en god relation til vores kunder, så du kan føle dig tryg fra start til slut.

Et salg hos os starter altid med en salgsplan, der opfølges af statusmøder, hvor vi snakker sammen og i fællesskab vurderer, om der er noget, der skal justeres fremadrettet i strategien. Kontakt os, og lad os vise dig, hvorfor det er os, der skal stå for at sælge din bolig.

Læs om Stevns og vores skønne område her: www.komtilstevns.dk

Lige nu har vi 22 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Frøslev Bygade 27A

  Vi har været super glade og det hele er gået som smurt i olie... Venlig betjening og hurtig tilbage melding... Super godt arbejde - Vi giver danbolig Stevns vores bedste anbefaling! Mange hilsner køber af Frøslev Bygade 27A

 • Solgt
  Solgt

  Dams Have 17

  I har været super gode til at holde os informeret og vi har fået en fantastisk god behandling. Hvis vi vender næsen mod Stevns på et senere tidspunkt, så vil vi bestemt henvende os til jer. Mange hilsner sælger af Dams Have 17

 • Solgt
  Solgt

  Stevnsvej 128

  Rigtig god faglig rådgivning og et meget imødekommende personale. Vi kan varmt anbefale Danbolig Stevns!

 • Solgt
  Solgt

  Rødvig Strandvej 58

  Vores husjagt har været lang, men nu har vi endelig fundet vores drømmebolig. TUSIND TAK for jeres flotte hjælp og altid god service - I er et SUPER team! Mange hilsner køber af Rødvig Strandvej 58

 • Solgt
  Solgt

  Himlingøje Bygade 33

  Det var en god oplevelse at købe min nye ejendom gennem danbolig Stevns. Jeg kan godt lide deres måde at kommunikere på, så jeg vil helt klart anbefale danbolig Stevns til andre der skal købe bolig. Mange hilsner køber af Himlingøje Bygade 33

 • Solgt
  Solgt

  Frøslevvej 8

  Da danbolig Stevns havde fundet en køber til vores hus, var de meget effektive og professionelle. Vi blev holdt orienteret hele processen igennem, og det føltes meget trygt. Kommunikationen var helt i top undervejs. Vi kan kun anbefale danbolig-pigerne til andre, der skal købe eller sælge bolig på Stevns.

Forretningsoplysninger

danbolig Stevns
Nytorv 4
4660 Store Heddinge
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring / Willis A/S / GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet / Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.