Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Stevns

Nytorv 4
4660 Store Heddinge
56 51 02 00
stevns@danbolig.dk

Christian Rasmussen
Christian Rasmussen
Ejendomsmægler MDE

I disse corona-tider skal vi alle være opmærksomme og passe på hinanden. Vi følger myndighedernes anvisninger på tæt hold hver dag. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine boligdrømme, men i stedet for at besøge os i butikken, så kontakt os gerne online eller pr. telefon.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4652-4673)
Kilde: Boligsiden
Villa: 53%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Stevns
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Stevns

Velkommen hos danbolig Stevns

Når du vælger danbolig Stevns som din ejendomsmægler får du hele vores dygtige team i ryggen til at sælge din bolig. Vores super lokalkendskab, vores brede erfaringsgrundlag og vores gode humør er de vigtigste årsager til vores mangeårige succes som ejendomsmæglerfirma i lokalområdet. Det er blot et par af årsagerne til, at du bør kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, før du beslutter dig for, hvem der skal stå for den vigtige opgave at sælge din bolig.

Vores fremragende lokalkendskab er absolut en af vores største styrker som ejendomsmæglerfirma, og vores kendskab omfatter hver og en af områdets byer og landsbyer:

- Store Heddinge / Bjælkerup
- Hårlev
- Rødvig
- Strøby / Strøby Ladeplads
- Hellested
- Klippinge
- Magleby
- Sigerslev
- Højerup
- Holtug
- Lyderslev/Gevnø
- Endeslev
- Havnelev
- Lille Heddinge
- Boestofte
- Tommestrup
- Frøslev
- Arnøje
- Skørpinge
- Barup
- Tåstrup
- Lund
- Vråby
- Himlingøje
- Renge
- Råby
- St. Linde / Ll. Linde
- Lille Tårnby

Vi er tre på kontoret, der arbejder sammen om salgsprocessen fra start til slut uanset, om der er tale om en villa, en lejlighed, en landejendom eller et sommerhus.

7 butikker - 1 salær:
Vores markedsføring foregår både via boligpræsentationen i butikken og på vores hjemmeside, mens vi også benytter os af Facebook og danbolig clevr, der annoncerer for køberne dér, hvor de er aktive på nettet. Når vi skal finde den rigtige køber til din bolig, bruger vi også vores netværk, der blandt andet består af et tæt samarbejde med 6 andre lokale danbolig-kontorer. Dermed får du adgang til et langt større køberkartotek, der også omfatter afdelingerne i Køge, Faxe, Haslev, Præstø, Borup & Viby Sj. mens du stadig får fordelen ved at have en lokalkendt mægler.

Vi kender din bolig
Vi har alle fra kontoret været med ude at se din bolig, så vi kan svare på spørgsmål fra interesserede købere, uanset om de ringer til os eller kigger forbi vores centralt placerede kontor i Store Heddinge. Her er vores store vinduesparti med lysdisplay i øvrigt en vigtig faktor i den lokale eksponering af netop din bolig, for den centrale placering sammen med den flotte præsentation garanterer, at din bolig bliver set.

For os er det vigtigt, at der er en god og behagelig stemning på kontoret, hvor folk kan føle sig velkomne, når de kigger forbi – uanset om det er efter aftale eller uanmeldt. Vi tager os altid den nødvendige tid til at skabe en god relation til vores kunder, så du kan føle dig tryg fra start til slut.

Et salg hos os starter altid med en salgsplan, der opfølges af statusmøder, hvor vi snakker sammen og i fællesskab vurderer, om der er noget, der skal justeres fremadrettet i strategien. Kontakt os, og lad os vise dig, hvorfor det er os, der skal stå for at sælge din bolig.

Læs om Stevns og vores skønne område her: www.komtilstevns.dk

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Dams Have 17

  I har været super gode til at holde os informeret og vi har fået en fantastisk god behandling. Hvis vi vender næsen mod Stevns på et senere tidspunkt, så vil vi bestemt henvende os til jer. Mange hilsner sælger af Dams Have 17

 • Solgt
  Solgt

  Bovangen 37

  Fra første møde havde vi en følelse af, at Christian fra danbolig Stevns (i modsætning til de to andre ejendomsmæglere, vi havde inviteret) havde forberedt sig grundigt. Christian lyttede til vores ønske om, at vi selvfølgelig gerne ville have så god en pris som muligt for huset, men også gerne ville have et hurtigt salg. Christian argumenterede godt for prissætningen, og derfor valgt vi danbolig - faktisk til trods for at prisen var lavere end de andre mægleres. Da vi havde indgået formidlingsaftalen med danbolig, gik det hurtigt ! Tilstandsrapport, el-rapport og energirapport var hurtigt på plads, og fotografen kom hurtigt. Christian og Mikkel lavede en rigtig fin video til Facebook, og huset kom på nettet. At det så blev solgt så hurtigt, som det gjorde, var jo nok en kombination af den rigtige pris, godt salgsmateriale og så måske lidt held ;-) Da købsaftalen var underskrevet, var der super opfølgning fra servicecenteret i Haslev, og vi fik altid hurtigt svar på vores spørgsmål. Alt i alt kan vi ikke finde noget som helst, vi synes I kunne have gjort bedre ! Mange hilsner Susanne & Claus - sælgere af Bovangen 37

 • Solgt
  Solgt

  Garderhøjen 51

  Da vi i februar besluttede at sælge vores fritidsbolig i Strøby, kontaktede vi 2 ejendomsmæglere. Vi havde fra starten en meget positiv oplevelse med Christian fra danbolig Stevns. Han gav os fint overblik og vi følte os trygge. Vi solgte huset på 75 dage og havde mange fremvisninger. danbolig Stevns kender lokalområdet rigtig godt og det er vores indtryk at de er meget mere aktive med salgsfremmende aktiviteter på f.eks. sociale medier end andre mæglere i området. Vi blev igennem hele forløbet orienteret flere gange ugentligt, så vi hele tiden vidste hvad kunderne meldte tilbage. Christian møder kunderne på en god måde. Han er rolig og meget tillidsvækkende. Vi har solgt en del boliger, men har ikke tidligere mødt en ejendomsmægler med så højt serviceniveau. // Tina og Jan Salbæk - sælgere af Garderhøjen 51, Strøby

 • Solgt
  Solgt

  Vestergade 30

  Tak for et hurtigt salg :o De bedste hilsner fra Palle, sælger af Vestergade 30, Store Heddinge

 • Solgt
  Solgt

  Frøslevvej 8

  Da danbolig Stevns havde fundet en køber til vores hus, var de meget effektive og professionelle. Vi blev holdt orienteret hele processen igennem, og det føltes meget trygt. Kommunikationen var helt i top undervejs. Vi kan kun anbefale danbolig-pigerne til andre, der skal købe eller sælge bolig på Stevns.

 • Solgt
  Solgt

  Frøslev Bygade 27A

  Vi har været super glade og det hele er gået som smurt i olie... Venlig betjening og hurtig tilbage melding... Super godt arbejde - Vi giver danbolig Stevns vores bedste anbefaling! Mange hilsner køber af Frøslev Bygade 27A

Forretningsoplysninger

danbolig Stevns
Nytorv 4
4660 Store Heddinge
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

FRIDA Forsikring, ETU Forsikring & Dansk Boligforsikring/Willis

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

FRIDA Forsikring, ETU Forsikring & Dansk Boligforsikring/Willis

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet / Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.