Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Dreyer

Centrumpladsen 8
5700 Svendborg
62 21 44 84
svendborg@danbolig.dk

Claus Dreyer
Claus Dreyer
Ejendomsmægler & valuar, MDE

Der er virkelig gang i boligmarkedet i Svendborg. Hvis man skal sælge bolig er det et fantastisk tidspunkt, så tag os med på råd, hvis du går i salgstanker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5700-5985)
Kilde: Boligsiden
Villa: 55%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Dreyer
Kilde: danbolig.dk
53

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Dreyer

Velkommen hos danbolig Svendborg - din lokale mægler i Svendborg og på Sydfyn.

Hos danbolig Svendborg har vi en klar ambition om at forblive en af de førende lokale ejendomsmæglere. Det vil vi være fordi, vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Svendborg og omegn.

Vi dækker hele Svendborg Kommune, og vi sælger også ejendomme i de omkringliggende kommuner. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område, til hvor du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende mæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

Svendborgs bedste mæglerhold
På Centrumpladsen midt i Svendborgs hjerte møder du områdets bedste og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst på markedet.

Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online og sidst men ikke mindst producere vi som de eneste en rigtig videopræsentation af boligen.

Stor fokus på annoncering online
For os er det vigtigt at være med helt fremme, når det kommer til annoncering, og derfor har vi stor fokus på mulighederne online. For eksempel bruger vi Facebook-annoncering til at tippe vores mange interesserede følgere om spændende nyheder på det lokale boligmarked.

Der er mange købere, der har henvendt sig til os efter at have fundet en bolig igennem Facebook, og det viser os, at de sociale medier er en vigtig faktor i boligjagten for mange potentielle købere.

Derudover sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Vores butik er placeret i hjertet af Svendborg, og gennem vores gode samarbejde med Nordea har vi rigtig gode muligheder for, at din bolig bliver set mange steder. Endelig har vi et rigtig godt samarbejde med de øvrige danbolig forretninger på Fyn.

Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt til købsaftalen er underskrevet.

Velkommen til danbolig Svendborg - vi sætter pris på din bolig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Birke Alle 5

  Salget af vores hus forløb lige, som vi håbede og ønskede os. Et hurtigt og effektivt salg med en kort liggetid, hvilket var vigtigt for os. Vi oplevede en personlig og meget professionel betjening og opfølgning i processen. Fra start af var der en klar strategi og allerede ved det første møde fik vi en klar melding om hvordan salget skulle gribes an. Der var således allerede til det første møde og før kommissionsaftalen var indgået, forberedt et grundigt oplæg, som vi kunne træffe vores beslutning om mægler ud fra.

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevej 21

  Jeg har været rigtig meget tilfreds med Kenneth Larsen. Han lyttede til mig, som de andre ejendomsmæglere ikke gjorde. Da jeg bad om, at der skulle stå - Et byhus med lille grund - så kom annoncen ud til de rigtige kunder. Kenneth har været imødekommende og nem at tale med. Har været behagelig og hurtig. Kan kun sige det gode om min hushandel. Så tak Kenneth for vores samarbejde.

 • Solgt
  Solgt

  Fåborgvej 3A, 1.

  - Med hjælp fra Casper og danbolig Svendborg har vi fået et nyt hjem og samtidig solgt det tidligere! Da vi fik fremvist det første bud på et nyt hjem, var det Casper fra danbolig som guidede os rundt. Det viste sig efter nogle uger at blive det hus vi endte med at købe. I mellemtiden havde Casper, sammen med to andre mæglerforretninger, vurderet vores tidligere hjem, og her endte danboligs salgsaftale med at være den mest attraktive på både personlighed, pris og indhold. Både i købet af det nye hjem og med salget af vores tidligere har Casper været til stor hjælp når det kom til spørgsmål omkring forløbet, og vi har været i trygge hænder både som sælger og køber. Salget af vores tidligere hjem gik over al forventning med kun 41 dage imellem start og færdig underskrift, og specielt i den sidste fase omkring forhandling var Casper suveræn og endte med at sikre os et salg over udbudsprisen. Vi har været rigtigt glade for at vælge danbolig Svendborg som mægler, og Casper kan anbefales til alle.

 • Solgt
  Solgt

  Damgårdsvej 35

  Vi kontaktede Martin Pedersen hos Danbolig Svendborg, med opgaven om at sælge vores bolig hurtigst muligt. Ja faktisk skulle det helst lykkes inden for 3 mdr. Drømmeboligen var fundet og det kunne kun gå for langsomt. Vi troede måske ikke rigtig selv på at det kunne lykkes. På trods af utallige opringninger til hele ejendomsmæglerteamet,fra en utrolig utålmodig sælger, blev vi altid mødt af beroligende og opmuntrende ord. Nu sidder vi så, knap 43 dage efter kontrakten blev underskrevet. Huset er solgt, alt er på plads. Og drømmehuset lykkes.En kæmpe tak til Danbolig teamet i Svendborg for den store tålmodighed, professionalisme og lysten til at modtage en lidt atypisk udfordring!

 • Solgt
  Solgt

  Lysbjergvej 9

  Vi siger jer tusinde tak for en super god oplevelse af, at sælge vores hus. I har alle sammen på jeres kontor, altid modtaget os med et smil, venlighed og vil altid gerne hjælpe, uanset hvad vi kom med af spørgsmål. I har hele tiden holdt os orienteret. Omtalt vores hus med stor respekt, givet positiv tilbagemelding fra evt. interresede køber, efter gennemgang af vores hjem. Vi har ene og alene kun haft følelsen af, at I alle gerne ville sælge vores hus/hjem, og vi har følt os trygge og godt behandlet i hele processen.

 • Solgt
  Solgt

  Tinggårdsvej 7

  Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Hele teamet hos danbolig Svendborg skal have stor ros for at være hjælpsomme, lydhør og søde. Efter ejendommen har været til salg ved anden mægler, blev det til et hurtigst salg igennem danbolig.

Forretningsoplysninger

danbolig Dreyer
Centrumpladsen 8
5700 Svendborg
CVR: 31176670
Dreyer ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.