Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Dreyer

Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
62 21 44 84
svendborg@danbolig.dk

Claus Dreyer
Claus Dreyer
Ejendomsmægler & valuar, MDE

Der er virkelig gang i boligmarkedet i Svendborg. Hvis man skal sælge bolig er det et fantastisk tidspunkt, så tag os med på råd, hvis du går i salgstanker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5700-5892)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Dreyer
Kilde: danbolig.dk
81

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Dreyer

Velkommen hos danbolig Svendborg - din lokale mægler i Svendborg og på Sydfyn.

Hos danbolig Svendborg har vi en klar ambition om at forblive en af de førende lokale ejendomsmæglere. Det vil vi være fordi, vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Svendborg og omegn.

Vi dækker hele Svendborg Kommune, og vi sælger også ejendomme i de omkringliggende kommuner. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område, til hvor du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende mæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

Svendborgs bedste mæglerhold
På Centrumpladsen midt i Svendborgs hjerte møder du områdets bedste og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst på markedet.

Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online og sidst men ikke mindst producere vi som de eneste en rigtig videopræsentation af boligen.

Stor fokus på annoncering online
For os er det vigtigt at være med helt fremme, når det kommer til annoncering, og derfor har vi stor fokus på mulighederne online. For eksempel bruger vi Facebook-annoncering til at tippe vores mange interesserede følgere om spændende nyheder på det lokale boligmarked.

Der er mange købere, der har henvendt sig til os efter at have fundet en bolig igennem Facebook, og det viser os, at de sociale medier er en vigtig faktor i boligjagten for mange potentielle købere.

Derudover sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Vores butik er placeret i hjertet af Svendborg, og gennem vores gode samarbejde med Nordea har vi rigtig gode muligheder for, at din bolig bliver set mange steder. Endelig har vi et rigtig godt samarbejde med de øvrige danbolig forretninger på Fyn.

Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt til købsaftalen er underskrevet.

Velkommen til danbolig Svendborg - vi sætter pris på din bolig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Skyttevej 27

  Efter tidligere at have haft en uheldig oplevelse med anden mægler da jeg købte huset, var jeg meget nervøs for hvordan det skulle gå. Men her hvor huset er solgt må jeg sige, "Jeg har været tilfreds og i gode hænder fra start til slut" Tak

 • Solgt
  Solgt

  Valdemarsgade 33, 2. TV.

  Vi var rigtig godt tilfredse med danboligs arbejde og det var en rigtig fin pris vi fik handlet lejligheden til. Hurtigt og effektivt salg.

 • Solgt
  Solgt

  Skovsbovænge 7

  Vi er yderst tilfredse med salget af vores hus, som foregik gennem danbolig Svendbolig. På kun 1 måned blev det solgt og så endda til prisen. Tak til hele teamet.

 • Solgt
  Solgt

  Tvedvej 95

  Vi besluttede i December 2018 at tiden var kommet til at sælge vores hus, som vi havde gennemrenoveret igennem en 6 årig periode. Det var for os meget naturligt at tage fat i Danbolig, da vi havde en fornemmelse af, at deres kendskab til lokalområdet var meget stor. Derudover købte vi tilbage i 2013 vores hus af netop Danbolig, hvilket var en proces vi var yderst tilfredse med. Efter en indledende snak, hvor vi fik snakket mulighederne for et salg igennem, fik vi hurtigt vores mavefornemmelse bekræftet, og vi var sikre på at Danbolig skulle sælge vores hus. Vi følte at mægler gik til opgaven med stor interesse, men samtidig også med den rigtige grad af realisme - Vi fik ikke pakket noget ind, og huset blev prissat præsis som det skulle. Interessen I vores hus var overvældende, så det relativ store antal fremvisninger satte vores lille familie på prøve, da det er et større logisktisk svendestykke at få oprydning, 2 små børn og en hund til at gå op i en højere enhed. Vi fik dog besked om fremvisninger i god tid, således at dette var muligt. I forbindelse med fremvisningerne var der flere mæglere indeover - dog uden at dette påvirkede vores helhedsopfattelse af processen. Alle involverede mælgere havde stort indblik i vores bolig og formåede at videreformidle dette til potentielle købere. Små 20 dage efter vi underskrev formidlingsaftalen, blev huset solgt. Vi er overud glæde for forløbet og vi kan ikke sætte en finger på processen. Beslutningen om at sælge vores hus var bestemt ikke nem, men da først beslutningen var truffet kunne vi ikke have ønsket os en bedre samarbejdspartner end Danbolig. Vi følte os klædt godt på til forløbet, hele salgsprocessen gik som smurt, vi fik fantastisk feedback imellem fremvisningerne, aftaler blev overholdt og vi følte på intet tidspunkt uvidenhed omkring forløbet. Alt i alt et salg som vi ikke kunne have ønsket os forløb anerledes. Stor ros til jer alle - vi er meget glade og vil sørge for at alle vi møder få ovenstående beretning af vide.

 • Solgt
  Solgt

  Fåborgvej 3A, 1.

  - Med hjælp fra Casper og Danbolig Svendborg har vi fået et nyt hjem og samtidig solgt det tidligere! Da vi fik fremvist det første bud på et nyt hjem, var det Casper fra Danbolig som guidede os rundt. Det viste sig efter nogle uger at blive det hus vi endte med at købe. I mellemtiden havde Casper, sammen med to andre mæglerforretninger, vurderet vores tidligere hjem, og her endte Danboligs salgsaftale med at være den mest attraktive på både personlighed, pris og indhold. Både i købet af det nye hjem og med salget af vores tidligere har Casper været til stor hjælp når det kom til spørgsmål omkring forløbet, og vi har været i trygge hænder både som sælger og køber. Salget af vores tidligere hjem gik over al forventning med kun 41 dage imellem start og færdig underskrift, og specielt i den sidste fase omkring forhandling var Casper suveræn og endte med at sikre os et salg over udbudsprisen. Vi har været rigtigt glade for at vælge Danbolig Svendborg som mægler, og Casper kan anbefales til alle.

 • Solgt
  Solgt

  Tanghavevej 38

  “ Salget af vores ejendom gennem Danbolig Svendborg har hele vejen igennem været præget af såvel professionalisme som en uformel omgangstone. Danbolig besidder den så væsentlige evne altid at se muligheder og værdier i ens ejendom og samtidig på mest troværdige måde formidler disse videre til potentielle købere. Danbolig er meget tillidsvækkende, og man føler sig i gode hænder, tror det gælder både sælger og køber. Tak til hele holdet i Danbolig, I gjorde det let for os.”

Forretningsoplysninger

danbolig Dreyer
Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
CVR: 31176670
Dreyer ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.