Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Dreyer

Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
62 21 44 84
svendborg@danbolig.dk

Claus Dreyer
Claus Dreyer
Ejendomsmægler & valuar, MDE

Der er virkelig gang i boligmarkedet i Svendborg. Hvis man skal sælge bolig er det et fantastisk tidspunkt, så tag os med på råd, hvis du går i salgstanker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5700-5985)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Dreyer
Kilde: danbolig.dk
65

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Dreyer

Velkommen hos danbolig Svendborg - din lokale mægler i Svendborg og på Sydfyn.

Hos danbolig Svendborg har vi en klar ambition om at forblive en af de førende lokale ejendomsmæglere. Det vil vi være fordi, vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Svendborg og omegn.

Vi dækker hele Svendborg Kommune, og vi sælger også ejendomme i de omkringliggende kommuner. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område, til hvor du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende mæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

Svendborgs bedste mæglerhold
På Centrumpladsen midt i Svendborgs hjerte møder du områdets bedste og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst på markedet.

Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online og sidst men ikke mindst producere vi som de eneste en rigtig videopræsentation af boligen.

Stor fokus på annoncering online
For os er det vigtigt at være med helt fremme, når det kommer til annoncering, og derfor har vi stor fokus på mulighederne online. For eksempel bruger vi Facebook-annoncering til at tippe vores mange interesserede følgere om spændende nyheder på det lokale boligmarked.

Der er mange købere, der har henvendt sig til os efter at have fundet en bolig igennem Facebook, og det viser os, at de sociale medier er en vigtig faktor i boligjagten for mange potentielle købere.

Derudover sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Vores butik er placeret i hjertet af Svendborg, og gennem vores gode samarbejde med Nordea har vi rigtig gode muligheder for, at din bolig bliver set mange steder. Endelig har vi et rigtig godt samarbejde med de øvrige danbolig forretninger på Fyn.

Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt til købsaftalen er underskrevet.

Velkommen til danbolig Svendborg - vi sætter pris på din bolig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Eghavevej 7

  Med hele danbolig-teamet har vi følt os I gode hænder fra start med en klar plan og sikker processtyring. Vi er meget tilfredse med forløbet. Danbolig har været 100% på bolden, handlingsorienteret og konstant sikret fremskridt. Samtidig var niveauet af kommunikationen højt, hvilket gjorde, at vi trygt kunne læne os tilbage og fokusere på andre ting, mens salgsprocessen stod på. Den indledende mægler-runde, hvor alle filialens mæglere gennemgik huset og stillede spørgsmål, skabte en team følelse og sikrede, at alle var velorienterede og ajour omkring boligens styrker og svagheder.

 • Solgt
  Solgt

  Græskæmnervej 24

  danbolig forstod med det samme vores ønsker og behov, og da vi pludselig fik meget travlt med at sælge vores hus for at kunne købe et andet, var danbolig ekstremt hurtige til at støtte op om processen. Vi fik lynhurtigt solgt til prisen, og det gav os mulighed for selv at komme videre med boligkøb. Vi er super tilfredse med danbolig Svendborg

 • Solgt
  Solgt

  Tinggårdsvej 7

  Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Hele teamet hos danbolig Svendborg skal have stor ros for at være hjælpsomme, lydhør og søde. Efter ejendommen har været til salg ved anden mægler, blev det til et hurtigst salg igennem danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Erik Skeels Vej 34B

  Jeg har været rigtig godt tilfreds med danbolig i Svendborg. Salget af mit fine rækkehus er forløbet helt perfekt, hvor danbolig Svendborg solgte mit rækkehus på under en måned. Jeg har kun godt at sige og de varmeste anbefalinger herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Lysbjergvej 9

  Vi siger jer tusinde tak for en super god oplevelse af, at sælge vores hus. I har alle sammen på jeres kontor, altid modtaget os med et smil, venlighed og vil altid gerne hjælpe, uanset hvad vi kom med af spørgsmål. I har hele tiden holdt os orienteret. Omtalt vores hus med stor respekt, givet positiv tilbagemelding fra evt. interresede køber, efter gennemgang af vores hjem. Vi har ene og alene kun haft følelsen af, at I alle gerne ville sælge vores hus/hjem, og vi har følt os trygge og godt behandlet i hele processen.

 • Solgt
  Solgt

  Skyttevej 52

  Danbolig ydede en særdeles kompetent og tillidsvækkende rådgivning og service i alle faser, og vi var aldrig i tvivl om at vores hussalgssag var i trygge hænder. Huset blev solgt på kun 8 dage og endda til en pris, der var mere end 10% højere end udbudsprisen. Danbolig får kun de varmeste anbefalinger.

Forretningsoplysninger

danbolig Dreyer
Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
CVR: 31176670
Dreyer ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.