Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Dreyer

Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
62 21 44 84
svendborg@danbolig.dk

Claus Dreyer
Claus Dreyer
Ejendomsmægler & valuar, MDE

Der er virkelig gang i boligmarkedet i Svendborg. Hvis man skal sælge bolig er det et fantastisk tidspunkt, så tag os med på råd, hvis du går i salgstanker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5700-5892)
Kilde: Boligsiden
Villa: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Dreyer
Kilde: danbolig.dk
59

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Dreyer

Velkommen hos danbolig Svendborg - din lokale mægler i Svendborg og på Sydfyn.

Hos danbolig Svendborg har vi en klar ambition om at forblive en af de førende lokale ejendomsmæglere. Det vil vi være fordi, vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Svendborg og omegn.

Vi dækker hele Svendborg Kommune, og vi sælger også ejendomme i de omkringliggende kommuner. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område, til hvor du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende mæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

Svendborgs bedste mæglerhold
På Centrumpladsen midt i Svendborgs hjerte møder du områdets bedste og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst på markedet.

Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online og sidst men ikke mindst producere vi som de eneste en rigtig videopræsentation af boligen.

Stor fokus på annoncering online
For os er det vigtigt at være med helt fremme, når det kommer til annoncering, og derfor har vi stor fokus på mulighederne online. For eksempel bruger vi Facebook-annoncering til at tippe vores mange interesserede følgere om spændende nyheder på det lokale boligmarked.

Der er mange købere, der har henvendt sig til os efter at have fundet en bolig igennem Facebook, og det viser os, at de sociale medier er en vigtig faktor i boligjagten for mange potentielle købere.

Derudover sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Vores butik er placeret i hjertet af Svendborg, og gennem vores gode samarbejde med Nordea har vi rigtig gode muligheder for, at din bolig bliver set mange steder. Endelig har vi et rigtig godt samarbejde med de øvrige danbolig forretninger på Fyn.

Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt til købsaftalen er underskrevet.

Velkommen til danbolig Svendborg - vi sætter pris på din bolig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Søltvej 24A

  Vi har haft et godt og tæt samarbejde med Danbolig i Svendborg. For os har det haft stor betydning at vælge en ejendomsmægler, der matchede os og vores behov og ikke mindst kunne lide vores sted. Der har været et godt samarbejde omkring udarbejdelse af salgsmaterialet – lige fra beskrivelse af vores sted og hus – den gode oplevelse af der kommer en fotograf ind i vores hjem, der også lytter til os og giver sig god tid til at forberede og gennemføre selve fotograferingen. Vi er blevet spurgt hvilke billeder, vi ville have med og når vi har ønsket ændringer i tekst/formuleringer, er det blevet efterlevet. Vi har altid modtaget tilbagemeldinger umiddelbart efter fremvisningerne. God og positiv service hele vejen rundt.

 • Solgt
  Solgt

  Tvedvej 95

  Vi besluttede i December 2018 at tiden var kommet til at sælge vores hus, som vi havde gennemrenoveret igennem en 6 årig periode. Det var for os meget naturligt at tage fat i Danbolig, da vi havde en fornemmelse af, at deres kendskab til lokalområdet var meget stor. Derudover købte vi tilbage i 2013 vores hus af netop Danbolig, hvilket var en proces vi var yderst tilfredse med. Efter en indledende snak, hvor vi fik snakket mulighederne for et salg igennem, fik vi hurtigt vores mavefornemmelse bekræftet, og vi var sikre på at Danbolig skulle sælge vores hus. Vi følte at mægler gik til opgaven med stor interesse, men samtidig også med den rigtige grad af realisme - Vi fik ikke pakket noget ind, og huset blev prissat præsis som det skulle. Interessen I vores hus var overvældende, så det relativ store antal fremvisninger satte vores lille familie på prøve, da det er et større logisktisk svendestykke at få oprydning, 2 små børn og en hund til at gå op i en højere enhed. Vi fik dog besked om fremvisninger i god tid, således at dette var muligt. I forbindelse med fremvisningerne var der flere mæglere indeover - dog uden at dette påvirkede vores helhedsopfattelse af processen. Alle involverede mælgere havde stort indblik i vores bolig og formåede at videreformidle dette til potentielle købere. Små 20 dage efter vi underskrev formidlingsaftalen, blev huset solgt. Vi er overud glæde for forløbet og vi kan ikke sætte en finger på processen. Beslutningen om at sælge vores hus var bestemt ikke nem, men da først beslutningen var truffet kunne vi ikke have ønsket os en bedre samarbejdspartner end Danbolig. Vi følte os klædt godt på til forløbet, hele salgsprocessen gik som smurt, vi fik fantastisk feedback imellem fremvisningerne, aftaler blev overholdt og vi følte på intet tidspunkt uvidenhed omkring forløbet. Alt i alt et salg som vi ikke kunne have ønsket os forløb anerledes. Stor ros til jer alle - vi er meget glade og vil sørge for at alle vi møder få ovenstående beretning af vide.

 • Solgt
  Solgt

  Bratenvej 52A

  danbolig Svendborg dreyer team har været meget proffesionelle i at sælge vores bolig. Alle spørgsmål er blevet besvaret hurtigt og høfligt. Hurtig feed back fra mulige kunder i et let forståeligt sprog. Kun de bedste anbefalinger fra os.

 • Solgt
  Solgt

  Skovsbovænge 7

  Vi er yderst tilfredse med salget af vores hus, som foregik gennem danbolig Svendbolig. På kun 1 måned blev det solgt og så endda til prisen. Tak til hele teamet.

 • Solgt
  Solgt

  Tinggårdsvej 7

  Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Hele teamet hos danbolig Svendborg skal have stor ros for at være hjælpsomme, lydhør og søde. Efter ejendommen har været til salg ved anden mægler, blev det til et hurtigst salg igennem danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Bjørnøvej 18

  "Ejendommen var til salg i 80 dage og blev solgt 2 gange. Køber 1 måtte springe fra. Danbolig var hurtig klar med flere nye fremvisninger og heriblandt ny køber. Vi takker for handlen, selvom vi er i 70´erne, glæder vi os som et ungt par på 18, til vores fremtid i Randers" En stor tak til danbolig Svendborg.

Forretningsoplysninger

danbolig Dreyer
Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
CVR: 31176670
Dreyer ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.