Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Dreyer

Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
62 21 44 84
svendborg@danbolig.dk

Claus Dreyer
Claus Dreyer
Ejendomsmægler & valuar, MDE

Der er virkelig gang i boligmarkedet i Svendborg. Hvis man skal sælge bolig er det et fantastisk tidspunkt, så tag os med på råd, hvis du går i salgstanker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5700-5892)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Dreyer
Kilde: danbolig.dk
94

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Dreyer

Velkommen hos danbolig Svendborg - din lokale mægler i Svendborg og på Sydfyn.

Hos danbolig Svendborg har vi en klar ambition om at forblive en af de førende lokale ejendomsmæglere. Det vil vi være fordi, vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Svendborg og omegn.

Vi dækker hele Svendborg Kommune, og vi sælger også ejendomme i de omkringliggende kommuner. Det gælder både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område, til hvor du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende mæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

Svendborgs bedste mæglerhold
På Centrumpladsen midt i Svendborgs hjerte møder du områdets bedste og mest kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst på markedet.

Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online og sidst men ikke mindst producere vi som de eneste en rigtig videopræsentation af boligen.

Stor fokus på annoncering online
For os er det vigtigt at være med helt fremme, når det kommer til annoncering, og derfor har vi stor fokus på mulighederne online. For eksempel bruger vi Facebook-annoncering til at tippe vores mange interesserede følgere om spændende nyheder på det lokale boligmarked.

Der er mange købere, der har henvendt sig til os efter at have fundet en bolig igennem Facebook, og det viser os, at de sociale medier er en vigtig faktor i boligjagten for mange potentielle købere.

Derudover sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Vores butik er placeret i hjertet af Svendborg, og gennem vores gode samarbejde med Nordea har vi rigtig gode muligheder for, at din bolig bliver set mange steder. Endelig har vi et rigtig godt samarbejde med de øvrige danbolig forretninger på Fyn.

Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt til købsaftalen er underskrevet.

Velkommen til danbolig Svendborg - vi sætter pris på din bolig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevej 21

  Jeg har været rigtig meget tilfreds med Kenneth Larsen. Han lyttede til mig, som de andre ejendomsmæglere ikke gjorde. Da jeg bad om, at der skulle stå - Et byhus med lille grund - så kom annoncen ud til de rigtige kunder. Kenneth har været imødekommende og nem at tale med. Har været behagelig og hurtig. Kan kun sige det gode om min hushandel. Så tak Kenneth for vores samarbejde.

 • Solgt
  Solgt

  Vesterløkken 5

  ” Danbolig var fra første kontakt, helt med på hvordan vores hus skulle sælges. Vi ønskede et hurtigt effektivt salg, og prisen sat rigtigt fra starten. Vores bolig skulle overdrages på bedste vis til nye beboere. Det sørgede Danboligs ejendomsmægler Kenneth for, med stor respekt for både køber og sælger. Vi oplevede fantastisk rådgivning, stort professionelt engagement. Salget var meget gennemsigtigt og vi følte os hele tiden orienteret med relevant information. Vores hus blev solgt på 10 dage, til en meget fin pris. Vi kan klart anbefale Danbolig i forbindelse med salg af bolig”.

 • Solgt
  Solgt

  Bjørnøvej 18

  "Ejendommen var til salg i 80 dage og blev solgt 2 gange. Køber 1 måtte springe fra. Danbolig var hurtig klar med flere nye fremvisninger og heriblandt ny køber. Vi takker for handlen, selvom vi er i 70´erne, glæder vi os som et ungt par på 18, til vores fremtid i Randers" En stor tak til danbolig Svendborg.

 • Solgt
  Solgt

  Wandallsparken 41

  Sælger siger om danbolig Svendborg; danbolig Svendborg overtog salget fra anden mægler og nu er salget endelig lykkedes ! Stor tak til hele holdet hos danbolig Svendborg.

 • Solgt
  Solgt

  Skovsbovænge 7

  Vi er yderst tilfredse med salget af vores hus, som foregik gennem danbolig Svendbolig. På kun 1 måned blev det solgt og så endda til prisen. Tak til hele teamet.

 • Solgt
  Solgt

  Krebsen 113

  Jeg har været fuldt ud tilfreds med hele forløbet. danbolig er meget lydhør, lyttende og venlige. Man bliver mødt med et smil og hjælpsomhed. Jeg kan kun anbefale dem. Min andelsbolig blev hurtig solgt. Stor ros.

Forretningsoplysninger

danbolig Dreyer
Centrumpladsen 6
5700 Svendborg
CVR: 31176670
Dreyer ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.