Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Taastrup / Hedehusene

Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup
43 71 00 29
taastrup@danbolig.dk

Kenneth Rachlitz
Kenneth Rachlitz
Ejendomsmægler MDE HD FR

Hos danbolig Taastrup/Hedehusene er der fuld fart på salget. Kig forbi eller kontakt vores kontor på Taastrup Hovedgade til en uforpligtende snak om, hvad der rører sig på boligmarkedet her dit området.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2630-2640)
Kilde: Boligsiden
Villa: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Taastrup / Hedehusene
Kilde: danbolig.dk
42

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Taastrup / Hedehusene

Velkommen hos danbolig Taastrup - din lokale ejendomsmægler i Høje Taastrup Kommune

Vælger du danbolig Taastrup som din ejendomsmægler, er du i helt trygge hænder - fra første håndtryk til købsaftalen er underskrevet.

Vi har mange års erfaring, og vi er den mæglerforretning, der sælger flest boliger i Høje Taastrup Kommune. Kontakt os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvis du går i salgstanker og vil vide mere om, hvad vores stærke mæglerteam kan tilbyde.

Lokalt forankret mæglerteam
Hos danbolig Taastrup er vi lokale med stort L. Mange af os bor selv i kommunen, vores børn bruger de lokale institutioner og skoler, og vi har et stort netværk i lokalsamfundet. Det giver os stor føling med, hvad der rører sig, og det giver dig en ekstra tryghed, når du skal sælge din bolig.

Vi ved, hvad køberne går efter, og vi har solid erfaring med salg af både villaer, rækkehuse og lejligheder i Taastrup, Fløng, Hedehusene, Høje-Taastrup og omegn. Fordi vi kender området i detaljer, kan vi give den helt rigtige vurdering af din ejendom, så den bliver solgt hurtigt og til den bedst mulige pris.

Skræddersyet sagsforløb
Det er en stor beslutning at sætte sin ejendom til salg, og vi lægger meget vægt på at skabe tryghed og holde tæt kontakt med dig gennem hele processen. Vi afholder bl.a. månedlige statusmøder, hvor vi gennemgår dit konkrete salgsforløb, og du får naturligvis besked, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement. Vi gør en dyd ud af altid at være ærlige, åbne og realistiske – fordi vi tror, det giver det bedste resultat i sidste ende.

Topprofessionel markedsføring
Den rigtige markedsføring kan være nøglen til et effektivt boligsalg. Med det digitale markedsføringsredskab danbolig clevr kan vi målrette annonceringen af din ejendom med bannerannoncer på nettet, så den udelukkende rammer de relevante købere.

Du får også din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder i allerhøjeste kvalitet, og du kan selv følge med i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende. Vi annoncerer også på de sociale medier og i Lokalavisen Taastrup, så du tilsammen får en bred og professionel markedsføring af din bolig.


Vi har en ambition om at være den bedste lokale ejendomsmægler. Vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i at give vores købere og sælgere en tryg og behagelig oplevelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lindebo 21, 2. 130.

  Helt igennem fantastisk services og yderst hjælpsom med selv det mindste spørgsmål! Vil klart anbefale og bruge Danbolig i Taastrup

 • Solgt
  Solgt

  Jasminvej 1

  Teddy helped me in all aspects regarding house purchase. He is great salesman and wonderful man who listened to us and helped us finding our dream home. I would definitely recommend Danbolig to my friends.

 • Solgt
  Solgt

  Ibsensvej 88

  Endnu engang har der været et par tilfredse sælgere forbi danbolig Taastrup. Tak, Kenneth Rachlitz for et hurtigt salg på to måneder til en god pris. Hilsen Hanne & Jan

 • Solgt
  Solgt

  Parkvej 147, ST. TV.

  Parkvej 147. ST. TV. solgt på 1. fremvisning! Teddy Schiewitz og resten af danbolig holdet ønsker Nikolaj stort tillykke med sin nye lejlighed på Parkvej. Nikolaj har netop fået overdraget nøglerne og glæder sig til at flytte ind..

 • Solgt
  Solgt

  Hedetoften 11, ST. TV.

  Godt samarbejde med god dialog i forbindelse med indgåelse af salgsaftale og efterfølgende klare og tydelige informationer om salgsprocessen og dens fremdrift.

 • Solgt
  Solgt

  Kirkebakken 1B

  Grundig forventningsafstemning og god information gennem hele forløbet. Solgt indenfor den tid og til den pris, som var stillet i udsigt.

Forretningsoplysninger

danbolig Taastrup / Hedehusene
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup
CVR: 30541413
db Taastrup / Hedehusene A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit

Nordea Bank Danmark A/S

danbolig A/S, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT, Rødovre Lokalnyt, Lokalavisen i Taastrup, Sorø Avis & Ringsted Avis

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Lokalavisen i Taastrup, Rødovre Lokalnyt, Ringsted Avis & Sorø Avis

TDC, Realkreditnettet, Heidemann, E-SOFT, Stabels

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.