Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tisvildeleje

Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
48 70 10 45
tisvildeleje@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3210-3220)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 78%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tisvildeleje
Kilde: danbolig.dk
40

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tisvildeleje

danbolig Tisvildeleje ligger på hjørnet af Hovedgaden og Tennisvej, lige midt i sommerlandet.

Vi er en rigtig sommerhusbutik, og derfor holder vi åbent hver eneste dag i sommerperioden, så besøgende i området har mulighed for at kigge ind.

Vi har rigtig mange huse til salg – for enhver smag og i ethvert område og prisleje, og det er en fordel, fordi vi hurtigt og nemt kan vise folk en hel håndfuld huse i et bestemt område eller af en bestemt type. Derfor lykkes det os meget ofte at finde det helt rigtige hus til køberen, uanset ønsker og drømme.

Vores adelsmærke er vores fleksibilitet og høje serviceniveau. Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe både købere og sælgere, uanset om det drejer sig om at have tålmodighed i en lang beslutningsproces, eller om vi skal hjælpe en sælger med et praktisk problem, der opstår en dag, hvor sælger har svært ved selv at komme frem til sit hus i en fart.

Vi strækker os langt for vores kunder og det vil du mærke, hvis du kigger forbi hos os på Tennisvej 2, 3220 Tisvildeleje

Lige nu har vi 40 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rådyrvej 4

  Køber udtaler: danbolig er og bliver min foretrukne samarbejdspartner, så bare heldigt det var danbolig som havde salget her også. Det jeg har været mest tilfreds med i mit samarbejde med danbolig, er den tætte og nærmest personlige kontakt, de kompetente medarbejdere som kan svare når man ringer og ikke mindst at der udvises rettidig omhu - det er rart når man er en utålmodig køber ;-)

 • Solgt
  Solgt

  Nordre Strandvej 31

  Sælger udtaler: Tusind tak for et godt samarbejde omkring salget af mine forældres sommerhus! Vi har oplevet danboligs salgsarbejde som meget professionelt og behageligt! Vi har været glade for det hurtige salg samt den måde alle aspekter af salget er blevet håndteret! danbolig vil også fremover være vores foretrukne samarbejdspartner, når vi skal sælge hus!

 • Solgt
  Solgt

  Tennisvej 18B

  Sælger udtaler: Da beslutningen om at sælge mit sommerhus var taget, og jeg skulle vælge en ejendomsmægler, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være Dan Bolig i Tisvildeleje, som skulle stå for salget. Og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. Dan Bolig har både i rådgivningsfasen, undervejs i salgsforløbet og ved det afsluttende salg været en utrolig god samarbejdspartner, som på allerbedste måde har rådgivet mig og sikret sig, at jeg har følt mig trygge rammer. Jeg vil gerne rette en stor tak til alle hos Dan Bolig i Tisvildeleje for deres professionelle arbejde med salget og rette en speciel tak til Astrid, som hurtigt og effektivt har besvaret alle mine henvendelser gennem hele forløbet i forbindelse med salget af sommerhuset. 1000 TAK

 • Solgt
  Solgt

  Bomskolevej 5

  Sælger udtaler: Vi har været særdeles godt tilfreds med forløbet, danbolig Tisvildeleje og hele medarbejderstaben. Det har været en rigtig god oplevelse og vi kan af samme grund varmt anbefale danbolig Tisvildeleje, som mægler for salg af bolig m.v., da vi hele forløbet igennem har følt os meget trygge og meget velorienteret om forløbets stade. Stort tak til jer alle, men ikke mindst til Astrid, for meget seriøst og behageligt samarbejde.

 • Solgt
  Solgt

  Ellevej 11

  Sælger udtaler: Tak for et betryggende og professionelt forløb i forbindelse med salget af Ellevej 11. I var lette at samarbejde med, svarede hurtigt tilbage og handelen forløb ganske smertefrit.

 • Solgt
  Solgt

  Bjørnedalen 3

  Sælger udtaler: Mange tak for god, behagelig og professionel eksekvering af salg af sommerhuset. Vi har været rigtig godt tilfreds, man kan jo næsten ikke andet med så hurtigt et salg over pris. Vi vil ikke have betænkning ved at anbefale jer til andre. Fortsat god arbejdslyst

Forretningsoplysninger

danbolig Tisvildeleje
Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
CVR: 26479169
GERNER FROST HELSINGE-TISVILDE ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media, Børsen, Esoft Systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske Media

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.