0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tisvildeleje

Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
48 70 10 45
tisvildeleje@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3220)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tisvildeleje
Kilde: danbolig.dk
60

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tisvildeleje

danbolig Tisvildeleje ligger på hjørnet af Hovedgaden og Tennisvej, lige midt i sommerlandet.

Vi er en rigtig sommerhusbutik, og derfor holder vi åbent hver eneste dag i sommerperioden, så besøgende i området har mulighed for at kigge ind.

Vi har rigtig mange huse til salg – for enhver smag og i ethvert område og prisleje, og det er en fordel, fordi vi hurtigt og nemt kan vise folk en hel håndfuld huse i et bestemt område eller af en bestemt type. Derfor lykkes det os meget ofte at finde det helt rigtige hus til køberen, uanset ønsker og drømme.

Vores adelsmærke er vores fleksibilitet og høje serviceniveau. Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe både købere og sælgere, uanset om det drejer sig om at have tålmodighed i en lang beslutningsproces, eller om vi skal hjælpe en sælger med et praktisk problem, der opstår en dag, hvor sælger har svært ved selv at komme frem til sit hus i en fart.

Vi strækker os langt for vores kunder og det vil du mærke, hvis du kigger forbi hos os på Tennisvej 2, 3220 Tisvildeleje

Lige nu har vi 60 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Baldersvej 5

  Køber udtaler: "Vi har været meget glade for at købe sommerhus gennem danbolig. Alting er foregået ganske smertefrit og mægler reagerede altid hurtigt på vores spørgsmål om købet og havde mange gode tips til førstegangskøbere som os."

 • Solgt

  Odinsvej 12

  Sælger udtaler: "Jeg kan kun give teamet hos danbolig Tisvildeleje mine varmeste anbefalinger. De har igennem hele salgsforløbet været super profesionelle og engageret. De har været søde til at give en tilbagemelding ved fremvisninger. Eftersagsbehandlingen har været rigtig god og det er dejligt at man bliver vejledt så godt fra start til slut"

 • Solgt

  Bækkebrovej 19

  Sælger udtaler: "De er venlige, åbne, friske og ret inspirerede. Når enden er god, er alting godt. Derfor er denne undersøgelse ikke balanceret med mindre man også undersøger relationen til ikke solgte ejendomme. Havde vi ikke været så heldige, at der på det træge marked kom en god køber, der var dedikeret til denne ejendom, var ovenstående bedømmelse jo også blevet mere moderat. På den anden side kan mæglerne jo ikke tale et dødt marked levende."

 • Solgt

  Bragesvej 26

  Sælger udtaler: "danbolig har leveret et seriøst, behageligt og dygtig stykke arbejde. God saglig og behagelig tone, samt ærlige og klare udmeldinger. Under hele forløbet er vi blevet informeret om igangværende aktiviteter. Desuden god præsentation på hjemmeside, flotte billeder og kendskab til lokalområdet. Meget lig det indtryk man har af dem i forvejen. Vores sommerhus blev solgt på en lille måned! Alt i alt kan vi bestemt anbefale danbolig"

 • Solgt

  Bomskolevej 5

  Vi har været særdeles godt tilfreds med forløbet, danbolig Tisvildeleje og hele medarbejderstaben. Det har været en rigtig god oplevelse og vi kan af samme grund varmt anbefale danbolig Tisvildeleje, som mægler for salg af bolig m.v., da vi hele forløbet igennem har følt os meget trygge og meget velorienteret om forløbets stade. Stort tak til jer alle, men ikke mindst til Astrid, for meget seriøst og behageligt samarbejde.

 • Solgt

  Rådyrvej 9

  Sælger udtaler: "Det var en super flot internetpræsentation, den kunne ikke laves smukkere! Der er udvist stor tålmodighed og forståelse fra mægler, tak for hjælpen."

Forretningsoplysninger

danbolig Tisvildeleje
Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
CVR: 26479169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media, Børsen, Esoft Systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske Media

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.