0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tisvildeleje

Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
48 70 10 45
tisvildeleje@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3220)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tisvildeleje
Kilde: danbolig.dk
49

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tisvildeleje

danbolig Tisvildeleje ligger på hjørnet af Hovedgaden og Tennisvej, lige midt i sommerlandet.

Vi er en rigtig sommerhusbutik, og derfor holder vi åbent hver eneste dag i sommerperioden, så besøgende i området har mulighed for at kigge ind.

Vi har rigtig mange huse til salg – for enhver smag og i ethvert område og prisleje, og det er en fordel, fordi vi hurtigt og nemt kan vise folk en hel håndfuld huse i et bestemt område eller af en bestemt type. Derfor lykkes det os meget ofte at finde det helt rigtige hus til køberen, uanset ønsker og drømme.

Vores adelsmærke er vores fleksibilitet og høje serviceniveau. Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe både købere og sælgere, uanset om det drejer sig om at have tålmodighed i en lang beslutningsproces, eller om vi skal hjælpe en sælger med et praktisk problem, der opstår en dag, hvor sælger har svært ved selv at komme frem til sit hus i en fart.

Vi strækker os langt for vores kunder og det vil du mærke, hvis du kigger forbi hos os på Tennisvej 2, 3220 Tisvildeleje

Lige nu har vi 49 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Syrenvej 4

  Sælger udtaler: "De er super hurtige, søde og venlige, friske og frække på den gode måde :-) De gør en god vurdering, til en realistisk pris, som så gav et hurtigt salg... Og hvem kan ikke lide det :-) Jeg kan kun på det varmeste anbefale danbolig Tisvildeleje hvis du skal sælge din bolig."

 • Solgt

  Stokkevej 21

  Sælger udtaler: "Tak for et hurtigt salg. Prisen var sat realistisk og derfor blev huset vel også hurtigt solgt. Jeg er meget, meget glad for at sommerhuset allerede er solgt."

 • Solgt

  Fyllasvej 7

  Sælger udtaler: "Jeg vil gerne rose Jannik Nørgaard, der kvikt og hurtigt fik solgt vort sommerhus i Vejby Strand. Han var meget vidende om markedet, prisniveauer og området generelt. Salget blev håndteret smidigt og effektivt."

 • Solgt

  Bragesvej 26

  Sælger udtaler: "danbolig har leveret et seriøst, behageligt og dygtig stykke arbejde. God saglig og behagelig tone, samt ærlige og klare udmeldinger. Under hele forløbet er vi blevet informeret om igangværende aktiviteter. Desuden god præsentation på hjemmeside, flotte billeder og kendskab til lokalområdet. Meget lig det indtryk man har af dem i forvejen. Vores sommerhus blev solgt på en lille måned! Alt i alt kan vi bestemt anbefale danbolig"

 • Solgt

  Møllegårdsvej 3

  Sælger udtaler: "Vi havde regnet den danske sommer ud i år, så vi blev på landet i Vejby. Godt nok havde vi sat huset til salg hos Danbolig, Tisvildeleje i slutningen af juni 13, men det skulle vel ikke forhindre os i at have familien-venner-samt andet godtfolk på besøg som vi plejer hen over sommeren. Men der tog vi fejl. Allerede samme aften som salgsannoncen kom på nettet havde vi folk på besøg både udenfor haven og indenfor. Det kan man da kalde interesse! Vi ved ikke hvor mange fremvisninger der var, men vi blev ringet op i god tid og kørte så en lille tur i området. (3 gange på en dag), det er svært at skælde Jannik ud når det som her udmøntede sig i et salg på ca. 30-32 dage. Som jyderne siger "ikke så ringe endda" i forhold til antal til salgskilte i området. Så danbolig, Tisvilde især Jannik, - tak for hjælpen-det var sku' hurtigt, men nu må vi så rejse sydpå for at få den sommerferie vi næsten blev snydt for."

 • Solgt

  Hyremandsvej 8

  Sælger udtaler: "Et perfekt forløb - hurtigt og proffesionelt med et resultat over vores forventninger. Vi er meget tilfredse med Danboilg."

Forretningsoplysninger

danbolig Tisvildeleje
Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
CVR: 26479169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media, Børsen, Esoft Systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske Media

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig