Vurderingsweekend 2.-3. okt.

- og du er inviteret

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Per Johansen

Tune Center 12B
4030 Tune
46 16 32 30
tune@danbolig.dk

Per Johansen
Per Johansen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Med danbolig Per Johansen som din ejendomsmægler kan du trække på den store ekspertise, vi har efter 25 år i mæglerbranchen. Vi kender alle hjørner af lokalområdet, så vi kan lave en præcis prissætning af din bolig helt fra start og samtidig vejlede køberne optimalt.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4030-4621)
Kilde: Boligsiden
Helårsgrund: 88%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Per Johansen
Kilde: danbolig.dk
60

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Per Johansen

Overvejer du at sælge?
Uanset om du står overfor at skulle sælge villa, rækkehus eller en lille landbrugsejendom, så er vi hos danbolig Per Johansen klar til at hjælpe dig. Vi er et dedikeret og friskt team med et stort lokalkendskab i området omkring Tune og Gadstrup og en solid viden gennem 30 år.
Overvejer du at sælge din bolig, må du derfor ikke tøve med at kontakte os, for vi laver gerne en gratis og uforpligtende vurdering og uddyber, hvordan vi kan hjælpe dig igennem salgsprocessen på den mest effektive måde.
Kom forbi til en snak i butikken i Tune Center 12B, vi byder altid på en god kop kaffe, eller ring til os, når det passer dig.

Vi tilbyder dig en høj grad af fleksibilitet og er klar når det passer dig allerbedst.

For at kunne servicere dig bedst muligt igennem hele processen, er det vigtigt, at alle på kontoret har et indgående kendskab til de igangværende sager. Derfor er det en fast del af vores procedure, at alle ansatte – også de administrative medarbejdere - besøger alle de boliger, vi har til salg.

Arbejdssomme, fagligt dygtige og troværdige
Ja, der er mange flotte tillægsord, der kan bruges, når man skal prøve at beskrive, hvad der kendetegner en god ejendomsmægler. Vi tilslutter os alle de ovenstående - men det allervigtigste for os er nu engang at tage udgangspunkt i netop din situation i forbindelse med boligsalget.

Ikke to sager er ens, og vi har en bred vifte af muligheder for at skræddersy processen omkring salget af din bolig, så den passer præcis til dine ønsker og behov.

Annoncering hvor køberne er
Vi satser primært på det digitale univers i vores markedsføring, og derfor kan du være sikker på, at din bolig bliver vist til flest mulige, der hvor købere i høj grad lægger indsatsen i boligjagten i dag: på nettet.

Når du vælger os som din ejendomsmægler, får din bolig sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os af den intelligente markedsføringsplatform danbolig clevr, der målretter bannerreklamer til købere, som tidligere har vist interesse for samme boligtype som din. Vi benytter os også af bannerreklamer på Boligsiden.dk og Boliga.dk, og dertil er vi – naturligvis – til stede på de sociale medier.

Annonceringen på Facebook og Instagram administreres af vores professionelle administrator, som sørger for, at din bolig når ud til flest mulige brugere med en profil, der matcher målgruppen af købere til din boligtype.

Særdeles gode anbefalinger
På blandt andet Boligsiden.dk er vi glade for, at vores kunder løbende giver os en rigtig høj score i forhold til deres samlede tilfredshed med forløbet hos os. Det er vi stolte af, og vi håber, at du har lyst til at blive en del af den fremtidige statistik over glade kunder.
Velkommen hos danbolig Per Johansen

Her er vi

  • Solgt
    Solgt

    Odinsvej 21

    "Vi har været meget tilfredse med forløbet hos Danbolig. I er effektive og handlekraftige. Vi og vores børn glæder os til at flytte ind i vores drømmebolig." Købere af Odinsvej 21

Forretningsoplysninger

danbolig Per Johansen
Tune Center 12B
4030 Tune
CVR: 32273254
PER JOHANSEN BOLIGCENTER TUNE ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab A/S

Nordea Bank A/S

HDI Forsikring

Heidemann Grafisk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab A/S

Willis Forsikring, Frida Forsikring

Lokalavisen Sydkysten, Børsen, Heidemann Grafisk, e-soft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Vurderingsweekend 2.-3. okt.

- og du er inviteret

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.